כי את מפחדת שהוא ילך. זאת האמת. כי את יודעת שכל גבר נורמלי רוצה את אישתו לעצמו. ולך גברת פצלש זה לא נוח כי בנית כבר קשרים עם גברים ואת מקבלת מהם תשומת לב ושיח שעושה לך טוב, אז מי זה בעלי שעכשיו יגיד לי להפסיק לדבר איתם? ועצוב לי להגיד, אבל משמע מדברייך שגם אם היית רוצה לנתק קשרים בעזרת ה' ולסיים את השטות הזאת, היה לך מאוד מאוד קשה.
"אצלינו בלימודים יש המון שמתכתבים עם המין השני- וזה לגיטימי לחלוטין."
בתל אביב יש מצעד הגאווה כל שנה - לגיטימי לחלוטין?
מאיפה אני יודע איפה את לומדת ומה זה אכפת לי? ויותר מזה, למה זה אמור לנרמל את הרס וחורבן הבתים בישראל חס ושלום? כאילו אנשי הלימודים הם בחינת "כזה ראה וקדש" , את יותר חכמה מזה אני בטוח.
"אתה לא היית רוצה שאשתך תהיה בקשר עם גברים אחרים? מובן לגמרי. מבחינתי זה לא מפריע." וואלה? לא מפריע לך?
קבלי סיטואציה פצלש.
את ובעלך נניח ח"ו בתקופה לא טובה, כמו כל דבר עליות וירידות. באותה תקופה היה לך ולבעלך כסאח בבית, והוא יצא בסערה מהבית בעקבות הריב(לא מאחל לך חלילה, אבל על צד הנניח) ופתאום ה"ידידה" משכבר הימים ושמה הוא לילי חסר ת' , שולחת לו הודעה "מה קורה x איך אתה?" אז כנראה תגידי 'הייתי מצפה שלא יענה לה בסיטואציה הזאת' או משהו בסגנון, אבל היי, יש ציפיות, ויש מציאות.
ובמציאות הוא כנראה היה עונה לה..ובמציאות ה' ירחם כנראה הוא היה עושה יותר מרק לענות לה..והמציאות כנראה הייתה מאוד מכאיבה לך.
את חושבת שזה נורמלי שבעלך ישב איתך ופתאום תקבלי הודעה מאיזה בחור שישאל "מה שלומך?" איפה זה שם את בעלך? איזה קטן עשית אותו בסיטואציה הזאת.
שאלה שאת צריכה לשאול את עצמך, למה בעלי לא מספיק לי? למה אני צריכה את כל הקשרים האלו והשיחות החסרות תועלת הללו.
למה חשוב לך שגבר אחר חוץ מבעלך ישאל לשלומך ויראה אם הכל טוב איתך? מה הוא נותן לך? הרבה פחות מבעלך זה בטוח, שיתחייב לך בעזרת ה' בכתובה לכל כך הרבה ואת בתמורה עושה ממנו אפס.
העניין שיוצא לך מהקשרים האלו עם בני המין השני הוא הכלה, הקשבה, שאת בתור אישה מחפשת מגבר(וזה לגיטימי לגמרי ככה ה' ברא אותנו). רק למה לחפש את זה במקומות כאלו ולהרחיק את עצמך מהזיווג שלך? כי אוטומטית את עושה רעה לעצמך בקשרים האלו את משקיעה רגשית כל כך הרבה, ושמה את עצמך שם ופותחת ומשתפת ונפתחת בפני גבר שבכלל לא רוצה אותך בתור האמא של הילדים שלו..בעצם מי יודע מה בכלל הוא רוצה?
בעצמך אמרת "אם יש קשר רגשי - ודאי" האמת שממש כאב לי לקרוא את זה. אני מרגיש ממש רע בשביל בעלך העתידי, כמו שאמרתי בהודעה הקודמת הוא בכלל לא יספיק לך בתור גבר. את תמיד תחפשי מישהו שישמע אותך או יקשיב לך *חוץ* ממנו. הדעה שלו לא תמיד תהיה הדומיננטית בעינייך כי יש עוד כמה גברים שנמצאים בבית ורשאים להביע דעה. ממש הרס וחורבן הבית. אשכרה "חכמת נשים בנתה ביתה *ואיוולת בידיה תהרסנה*".
"ברור שככל שיהיה עם מדוייט קשר רציני יותר, הידידים יישארו יותר לצורך לימודי" - מי מבטיח לך? הלב הוא חי ופועם ומרגיש ונושם והוא ממש דמות בפני עצמו בגוף שלנו..מי מבטיח לך שתוכלי רגשית לשים את הכל לפתע פתאום ברגע אחד על תדר "לימודי" ? את ממש בוחרת לשחק לעצמך בנישואין. יותר מזה, מי מבטיח לך שחס ושלום אף אחד מהידידים האלו שכדברייך בהודעה הקודמת "הקשר איתם ממש קרוב" לא פיתחו רגשות אלייך? ואז מה תעשי? נעביר לתדר "לימודי" כן ברור.
אני לא בא להגיד לך איך לחיות פצלש, תעשי מה שבא לך, רק אל תנסי לתת יד לדברים הזויים שמובילים לחורבן בתים. ובטח ובטח לא לנסות לנרמל את זה הרי את בעצמך אמרת :"אני מודעת לעובדה שזה נשמע רע אם אני אומרת שאני בקשר עם גברים" וד"ל.
ומצטער להגיד לך אבל "זה לא כי אני מסתירה" עובדתית את כן. את באה דרך פצלש האמת בדיוק מהסיבה שחשבתי. וכתבת את זה בעצמך. זה יפתיע חלק מהאנשים פה שזו את כי כנראה העובדה שלגיטימי בעינייך ידידים וכו' לא עולה בקנה אחד עם הניק המקורי שלך וההודעות שלו והדמות שלך שאת מנסה לשדר דרכו.
אל תיפגעי משום דבר שכתבתי, סך הכל מנסה לשקף לך את ההשלכות שיכולות להיות לבחירות שלך לפני שהמציאות תבוא להגיד לך שלום בצד ימין של הפנים.