פרסמתי פה בחודש שעבר שהייתי שעתיים בהריון...
עוד חודש מתחיל ואני אומרת לעצמי לא מתעסקת בזה בכלל. לא מוודאת שהיה הביוץ רק יודעת בערך, מנסה לשחרר ולסמוך על ה'...
יודעת שמחר עוברים כנראה כ10 ימים מהביוץ אבל אמרתי לעצמי שאני פשוט לא אתעסק בזה ואז לא אהיה במתח ודי.
וככה הצלחתי לא לחשוב על זה כמה ימים.
ואז פתאום לפני כמה ימים נופלת עלי עייפות פסיכית. מתעלמת ולא מתעסקת בזה בכלל.
מתחילות בקטנה קצת צרבות. כנל.
כאבי בטן מוזרים גם כן.
אני צריכה בגלל איזה תרופה לודא שעבר הביוץ, למרות שיודעת שבטוח עבר שבוע לפחות כי אני כבר בימים האחרונים.
עושה בדיקה ביתית יוצאת חיובי. הביוץ בטוח עבר ואחריו תמיד אין אצלי כמעט בכלל פס.
ציפור קטנה לוחשת לי שזה לפעמים ככה בזמן הריון ואני מנסה להדחיק אבל זה לאט לאט מצליח שוב להתגנב אלי...
התקווה.. וכל הסימנים שמצטרפים ויחד איתם רגישות גדולה מאד בשדיים, פטמות מתוחות ומבריקות כמו בהריון....
חצ'קונים שאצלי זה ממש הורמונלי של הריון אין בזמנים רגילים בדרך כלל.
שלשום ביטלתי את התור להשבוע לרופאת נשים שקבעתי לשבוע 7 כשהייתי בהריון שעתיים בחודש שעבר... בצער ובתקווה שבקרוב אקבע חדש.
ואני מנסה להזכיר לעצמי שהכל יכול להתברר ככלום, ומדי פעם התקווה משתלטת עלי ואני שוב מתכננת
מתי כבר נספר לכולם, מתי אצא לחופשת לידה.. ומתי ומתי...
אוףףףףף זה קשוח.
ובכלל מחר יום מסובך עבורי רגשית לבדוק, כי יש סיבוכים נוספים אם כן אהיה בהריון. אבל כנראה שכן אני אעדיף לבדוק. למרות שזה מוקדם ושוב יש סיכוי שלא יצא חיובי או יהיה מוקדם מדי ויצא חיובי ואז מאכזב.
כנראה שזה הכי פחות גרוע עבורי כרגע....
הלוואי ותתפללו עבורי לבשורות טובות, ושהכל ילך בטוב, אבל ממש ממש בטוב. ובחסד. וברחמים....
מאחלת גם לכל שאר המצפות ובכלל, לכול עמינו היקר
אמנם היה שתן פחות מרוכז, ובכל זאת..