היי
בני בן 5 ילד מאד חכם מדהים ואנרגטי בטירוף, ילד על קוצים זה מילה עדינה.. בנוסף הוא ילד שמקבל אינסוף אהבה חום ודאגה!!
היום קרה מקרה שהיתי בשיחת טלפון חשובה והוא השתולל ממש בצחקוקים ודפק את הראש שלו חזק בבטן שלי כמה פעמים, עד שיצא לצערי שפשוט דחפתי אותו ממני די באגרסיביות. כמובן שלא קרה לו כלום מלבד התחושה של איך אמא העיזה לפגוע בי. הוא נשכב בספה לבכות ולא הספקתי אפילו לנחם אותו כי בדיוק חוק מרפי באותו דקה הגיע קרוב משפחה ללא התראה מוקדמת,
הילד אמר לידו ״אמא תזהרי שאני לא יספר לו מה שעשית לי..״
אני לא יודעת עד כמה הוא שמע מה שהילד אמר או לא..
אבל באותו רגע הרגשתי כעס על העולם.. האמא שהכי דואגת בעולם הכי מפנקת והכי חמה פתאום יחשבו שהיא בכלל אמא אימתנית או מכה..אחרכך אותו קרוב משפחה לקח אותו לסופר שניהם יחד,
כשהילד חזר,
אחרי כמה שעות הוא אמר לי ״אמא סיפרתי ל(נתי=שם בדוי) שהרבצת לי״
אמרתי לו ומה הוא אמר לך?
אמר שהוא ענה לו ״אל תדאג יש לי מנעול בבית אני יביא את זה מחר כדי לקשור לה את הידיים..״
אני בטוחה ב100% שאותו קרוב משפחה טרח לספר לקרובים שלנו שהרבצתי לילד..
דרך אגב לפני שבועיים הילד סיפר לי שאותו קרוב משפחה הרביץ לו, ואני בטוחה ב100% שזה לא קרה, הוא פשוט מפרש כל מגע שהוא טיפ טיפה כוחני כדי להרגיע אותו בתור אלימות.
מאז המקרה פשוט אני עם תחושת כעס על העולם ועל אלוקים איך יתכן שעכשיו אני יראה דמות אלימה בפני כל הקרובים כשאני יודעת שאני האמא הטובה ביותר בעולם! אני הכי חמה ואוהבת וגם כשאני עצבנית או חוטפת מהילדים אני תמיד יודעת לשמור על איפוק וסבלנות וכמובן בחיים לא ירים עליהם ידיים!! (אלא אם כן חס וחלילה יהיה מצב של סכנת חיים לילד).
זהו, פרקתי, מקווה שיצא די ברור..
אני ממש כאן בערב של תסכול ואת כל המשימות והסידורים שהיו לי פשוט דחיתי מרוב באסה..