שירבבה את האצבעות באדמה הקרה והאבנים, המבט שלה נעוץ ברצפה
.." אני מצטערת, לא משנה כמה אני מנסה אני לא מצליחה.. לא מרגישה מה שאתה מרגיש כלפיי"
-זה בסדר, השבתי אל תרגישי רע עם עצמך זה לא בשליטתך הרגש. אני לא חושב שיש טעם להמשיך בידיעה שאת רואה אותי רק בתור חבר טוב..(התרגזתי על המילים שיצאו לי מהפה) ולא הבנתי מי הכניס לי אותן, אבל הן היו נכונות..
אני לא חושבת שהכרתי בחור מיוחד כמוך, במדרשה הן שאלו איפה יש בכלל בחורים עם לב טוב וישר חשבתי עליך וזה מעודד אותי לדעת שבחורים כמוך קיימים! ..
אני לא מבינה איך אתה לא קם ופשוט עוזב, אתה חייזר או מה? (גם אני לא הבנתי איך) אבל השם הכניס לי שלווה ללב באותם רגעים ועם כמה שזה כואב הרגשתי שזה נכון, שעם כמה שרציתי, לא איתה אקים בית.. המשכנו לשכב על האדמה הקרה מביטים מלמעלה על השפלה ומרגישים את נוכחות השם, הלכתי לכיוון הרכב והיא נעצרה,תמשיך אתה, אני צריכה מנחה וגם להתבודד..
ולי נפלטו מהפה המילים כמו נבואה " אני לא חושב שניפגש יותר" (רצות מחשבות בראש מה דפוק?! תגיד לה שאתה צוחקק) אבל שקעתי בתוך המילים, וגם היא..
אבל רציתי לתת לך את זה. קחי. "זהו, עכשיו אני חייב לברוח", "להתראות" הפטרתי, ולא באמת האמנתי לזה..
בעודי יורד מהצוק לכיוון הרכב שולח מבט אחד אחרון לראות אותה בתנוחה עצובה ככ יושבת על האדמה שוקעת ישר לתוך מה שהבאתי לה. הלב שלי צרח בתקווה שאולי היא תקרא לי לפני שאיעלם בין השבילים, לא עצרתי, לא הבטתי שוב, ולא נשמעה הקריאה המיוחלת " דניאל חכה.." הלב הרגיש הקלה מוזרה אבל רק לאחר כמה שעות טובות האנגובר של הרגש התחיל לתת את אותותיו ואילולי חבריי היקרים והאמיצים שעמדו בפרץ והיו מוכנים לספוג את כל הרעל שנוטף ממני כשהלב שלי נשחר לא בטוח שהיה לי כח לצאת מהמיטה לחודש הקרוב בכלל.
והלב כבר לא צועק יותר למנוחה, פשוט חודל. כמעט לכל שיר בפלייליסט כבר יש בחורה, הן רואות מכירות, מסתנוורות רק מהבפנים אבל לא מסוגלות להרגיש משהו מעבר.
או שאותו תהליך קורה אצלי אבל הפוך. נהפכים לידידי נפש.
ולמה לעזעזל מרוב שאני "אני" אני לא יכול להיות רגיל.. כבר 3 קשרים ברציפות שהאינטימיות גוברת ומטשטשת את הכל. הלב זורח, האני פורח. על כל גווניו הילדותיים הרציניים והעמוקים. אבל הקשר מתנתב למקום אחר לגמרי, למקום גבוה אבל כל כך לא שייך.. המחשבות צפות אולי משו בך באמת לא בסדר. אתה טהור ורגיש מדיי, תתחספס תבטא גבריות. תהיה זבל. בנות נמשכות לשליטה.
אבל זה לא אני.. שאני עם מישהי הבפנים שלה הכי זוהר לי וזה הדבר היחיד שאני חושב עליו. אני נותן הכל מעצמי. הכל. מסיע לכל פינה בארץ ולכל פינה בלב שלי. מדברים על הדברים ההכי עמוקים, ואין בכלל אופציה למגע ושוב ושוב ושוב הכל מתנקז לאותו מקום. "אתה הגבר הכי הטהור שהכרתי.. אבל" ושוב. ושוב. ולכמה בחורות כבר "הצלתי" את התדמית על גברים אבל בכל פעם כזאת חלק ממני נדם.
וכמעט ואין כבר רצון יותר לעבור את כל המסכת הזאת שוב כי התוצאה ידועה מראש
כי אני אמשיך להיות אני

)