היי לכולן
נשואה 4 שנים +2
גרנו בתחילת הנישואים בשכירות, אח''כ עברנו להורים של בעלי למשך שנתיים וחצי בערך ועכשיו גרים לבד ב"ה.
במשך כל הזמן עד עכשיו היינו עושים שבת אצל המשפחה שלי ואז שבת אצלו וחוזר חלילה. עכשיו כשאנחנו סוף-סוף לבדנו דיברתי איתו שנעשה שבת בחודש אצל המשפחה שלי ופעם בחודש אצלו והסכמנו. ועכשיו אני מגיעה לעניין. לא נעים לי ולא אוהבת להיות בבית של ההורים שלו. מרוב שגרנו שם ככ הרבה זמן וגם איך שיצאנו היה קצת בצורה לא מאה אחוז יפה, נהיה לי ממש אנטי טוטאלי מהבית הזה, לא מסוגלת להיות שם!!!
מרגישה שזה מצטבר אצלי כמו סערה וכבר לא יכולה ללכת לשם, ממש רק חושבת על זה שאנחנו בשבת שם וכבר יש לי תחושה לא נעימה בכל הגוף.
אז בערך לפני חודש סוג של הכנתי את בעלי שאני מעוניינת שנעשה יותר שבתות בבית (מן הסתם לא אגיד לו שלא נעים לי בעליל אצל ההורים שלו) ופעם בחודש נזמין אלינו את המשפחה שלי ופעם בחודש את ההורים שלו. הוא בהתחלה הסכים איתי אבל לאט לאט כבר לא , ורוצה ללכת אליהם ולא שיבואו אלינו.
עכשיו מה גם, שההורים שלו אנשים טובים והכל אבל שונים בתכלית מהמשפחה שלי שהם אנשים חמים, שמחים, כיף להיות בחברתם, מארחים בכיף וברוחב יד. ההורים שלו די יבשים ורשמיים.ובגדול אני רק סופרת את הדקות ללכת הביתה מהם.
כבר הכנתי את אמא שלי שאנחנו נתחיל להזמין אותם אלינו לבית במקום לבוא ולמרות שהיא מאוד רוצה שנבוא היא הבינה אותי.
אמא של בעלי שואלת אותו כל שבוע מה עם שבת ועושה לו רגשות אשם למה לא באים השבת. הוא מנסה לכבד את הרצון שלו אבל מרגיש לי לא מספיק. השלום בית שלנו חשוב יותר לדעתי. וכל פעם אנחנו רבים על זה מחדש.
מרגישה כמו בלון פורח שעומד להתפוצץ
פשוט לא אוהבת להיות שם בכלל.
בנות שמזדהות ? שהיו בסיטואציה דומה? 🙏🏻