עבר עריכה על ידי קמה ש. בתאריך ט' באייר תשפ"ה 23:59
בס״ד
במילה אחת - אני מרגישה שהמילואים פוגעים בכל העבודה שאני עושה על עצמי כבר שנים כדי להיות אמא כמה שיותר נינוחה.
בשתי מילים - אני קצרה הרבה יותר, פנויה הרבה פחות, עמוסה ולחוצה הרבה יותר - וצועקת הרבה יותר 😭😭. ואני כל-כך לא אוהבת את עצמי ככה. ואת מה שזה עושה לבית. (אני בעיקר מרגישה את זה בסבב הזה).
בעוד קצת יותר מילים - למדתי לאורך השנים שאני זקוקה להרבה תנאים טובים כדי להצליח להיות מי שאני רוצה להיות. מספיק שינה, הרבה עזרה ושיתוף פעולה מבעלי, הרבה זמן לעצמי, הרבה שימת לב לא להגיע לעומס יתר… ועכשיו מן הסתם הדברים האלה לא אפשריים במינונים שאני צריכה. נגיד הערב היו לי שני תורים רפואיים והייתי צריכה לקחת את כל הילדים איתי, חזרנו מאוחר, קיבלתי כמה כוויות ביד, התחלנו לאכול מאוחר, בית הפוך, הכנת ארוחות למחר, הילד שלא מוצא את הספרים שהמורות מבקשות כבר כמה ימים וגם לי אין מושג איפה זה יכול להיות, והגוף והמוח פשוט היו בסטרס וצעקתי על כולם מלא.
עורכת ומסייגת שזה לא ככה כל יום ואני לא צועקת כל הזמן ב״ה ויש גם הרבה רגעים טובים, שמחים, משמעותיים, קרובים וכו׳ ושיש שמחה וסיפוק על הזכות לשרת. אבל היה ערב בעעעע וזה מצטרף לעוד פעמיים כאלה שהיו לפני שבוע, ובכללי אני כן יותר קצרה מהרגיל. כלומר זה לא קיצוני כמו שזה אולי היה יכול להצטייר מהפסקאות הראשונות. אני פשוט קצת ברגרסיה ולא כיף לי.
מה אני צריכה? חיבוקים וחיזוקים ❤️