הוא לא מרפהאיתן גיל

שחרור עידן אלכסנדר - ניצחון על חמאס

יש פה מישהו שמאמין לסמוטריץ' חוץ מהיסטורי?

בטח, אני! הוא הבטיח הבטחה וקיים!חסום לשעבר
בקמפיין הבחירות שלו הוא אמר, מה שאתה מצביע, זה מה שאתה מקבל! הוא אדם אמין!
הכל יכול להיותנקדימון
כל אחד יקח קרדיט, חוץ מהאופוזיציה שתתמוך בחמאס
האופוזיציה תתמוך בחמאסאיתן גיל

אבל בינתיים המצב בעזה על הפנים, ורגע לפני הרמת ידיים של חמאס, ממשלת ישראל מאשרת הכנסת מזון לעזה.

ההימור שלי, חמאס מנצח, וממשלת ישראל מרימה ידיים.

תודה סמוטריץ'

תודה בן גביר.

שיחקתם אותה.

לא איתן, אתה שיחקת אותהנקדימון

לך תושיע את ישראל. אני בטוח שתוכל להבטיח הבטחות לפחות כמו ליברמן.

מי שממש לא מרפההסטורי
זה אתה...

האובססיה שלך לסמוטריץ', היא כבר לא עניין פוליטי אלא עניין שדורש אבחון מקצועי.

מי שדורש אבחון מקצועי זה מי שעדיין מגן עליו.חסום לשעבר
דומה כי חכמה בינה ודעת אלו דברים שהאדם הנ"ל נזקק להם. תרומות יתקבלו בברכה.
למה הוא חייב להצהיר הצהרות שאין מאחוריהן ולא כלוםאיתן גיל

ואם הוא ישתוק יומיים, איזה אינטרס פוליטי שלו ושל המגזר יפגעו?

שיתעסק במה שבאמת צריך.

נחלת שבט בנימין מופקרת, כי מעוזי בנט באפרת ובקרית שמואל הסמי קפלניסטית קורצים לו יותר.

איזה מזל שיש את פילבר שמציף את הגופה הפוליטית הזו מעל המים.

סמוטריץ לא מתעסק ב"נחלת שבט בנימין"?ברגוע
חסום לשעבר
אתה לא מבין שלא יהיה מי שיאכוף את זה?! מי שאוכפים את זה אלו החוות והגבעות, נקודה סוף פסוק.
אני רק אצטט את אלחנן גרונרברגוע

"המהלך של סמוטריץ וכץ הערב בקבינט בנושא מרשם המקרקעין ביהודה ושומרון הוא משמעותי משום שעד כה מדינת ישראל יצאה מנקודת הנחה שכל קרקע היא פרטית של ערבי עד שיוכח אחרת (גם אם אין לו מסמכים!), בעוד שכעת נטל ההוכחה יהיה עליו, והיכולת להכריז על אדמות מדינה משתפרת דרמטית"

וגם את אלישע ירד

"החלטה חשובה ומבורכת, שמפסיקה למעשה את מעשה האיוולת של ההכרה הישראלית ברישום הקרקעות שמבצעת הרש"פ בשנים האחרונות בשטחי יו"ש כדי לקבע את הבעלות הערבית."

תפסת מרובה לא תפסתאיתן גיל

כמו בעזה מתבדרים על כל השטח, והתוצאה שום כלום.

במקום לכבוש 50 קמ"ר ראשונים, ולקבוע עובדות... מחרטטים.

כך גם בבנימין, אם יביאו לשם חצי מיליון יהודים, ומערכת כבישים שלא תותיר מקום לספק מיהו בעל הבית, אנחנו נהיה באירוע אחר.

בדרך לשםברגוע

יש עכשיו אישורי בניה וסלילת כבישים כמו שלא היו מעולם.

ובשביל להגדיל את הבניה באופן משמעותי (בצורה שבגץ לא יחייב לפנות אח"כ) צריך להכריז על הקרקעות בתור אדמות מדינה, ובשביל זה בדיוק מגיעה ההחלטה הזאת.

עזבו, את איתן גיל העובדות לא מעניינותהסטורי
הוא בדיוק כמו הרל"בים בייחס לביבי רק שאצלו הדמון הוא סמוטריץ'. הוא מייחס לו כוחות על (כביכול היה אפשר תוך שנתיים להביא חצי מליון איש) וממילא מאשים אותו בדיוק בדברים שהוא עושה בהם מהפכה שלא היתה כמותה.
זה קורה בפועל. תעקוב אצל שלום עכשיו קצתמשה
אתה לא מבין, זה לא משנה.חסום לשעבר

הגבעות ימשיכו לסבול מהרס כי הן לא חוקיות. לא כי הן יושבות למוחמד על השטח.

והן אלו ששומרות עליו במציאות. הערבים ממשיכים לתפוס שטח גם כשזה לא חוקי. זה אף פעם לא עניין אותם.

סבבהברגוע

אני לא מבין כלום

וגם גרונר וירד לא מבינים כלום

אתה היחיד שמבין

הם מבינים.חסום לשעבר
לכן ציטטתי לך את דבריו המלאים של ירד.
אני רק אצטט את דבריו המלאים של אלישע ירדחסום לשעבר
החלטה חשובה ומבורכת, שמפסיקה למעשה את מעשה האיוולת של ההכרה הישראלית ברישום הקרקעות שמבצעת הרש"פ בשנים האחרונות בשטחי יו"ש כדי לקבע את הבעלות הערבית.

באותה נשימה חשוב לציין, כי אם חלילה במסגרת הסדר המקרקעין הישראלי תכיר המדינה באופן רשמי בקרקעות אליהן פלשו ערבים במהלך השנים ומוגדרות מכוח חזקה בקרקע "אדמות פרטיות פלסטיניות", יהיה זה בכייה לדורות.  

הזוי עד כמה שזה נשמע, אבל גם אחרי ההחלטה הזאת מדינת ישראל ממשיכה עדיין לאמץ באופן אבסורדי ובלתי נתפס את רישום הקרקעות הפקטיבי הירדני והעותמאני, ומבססת עליו את כל התנהלותה ביו"ש.

הגיע הזמן לבטל גם את הדבר המחפיר הזה, ולהצהיר בקול ברור: ארץ ישראל כולה שלנו!

אוקי ו?ברגוע

ברור שיש עוד מה לעשות, אבל אני מבין שאתה לא מסוגל לפרגן לסמוטריץ על שום דבר.

(אני עוזב את הדיון כאן, כי אני רואה שאין לאן להתקדם)

אני אומר שהנסיון להראות שאלישע ירד תומך בסמוטריץ',חסום לשעבר

הוא קישקוש.

כל התגובה הקודמת היא דבריו בלבד, ללא הוספות שלי.

אני לא מפרגן לסמוטריץ' כי ה"הישג" הזה בא על חשבונם של אלו שאוכפים את זה בשטח.

לא אמרתי שהוא הפך להיות אוהד סמוטריץברגוע
אלא רק שהוא ידע לפרגן לו על ההחלטה הזאת, משהו שאתה לא מסוגל לעשות
כך העוסקים בהתישבות, שבאמת מכירים במציאותהסטורי
אם יש בהם טיפת בגרות - מעריכים מאוד את המהלכים שסמוטריץ' מוביל. מודעים לכך שנעשים שינויים מהותיים שמצעידים את ההתישבות כולה במכפלות שלא היו כמותן בכמות ובאיכות בצעדים שכבר מורגשים ובצעדים שיהיו משמעותיים שנים קדימה.

בניגוד לאיך שכמה תינוקות כאן מציגים את הדברים - גם הפריחה העצומה בחוות, מתאפשרת (כמובן עם המון מסירות של המתיישבים עצמם) ומצליחה הרבה יותר מלפני שנתיים - כי המנהל (=סמוטריץ') תומך.

זה לא אומר שכולם מסכימים איתו על כל דבר, זה לא אומר שאין ביקורת - הגיוני לחלוטין שיהיו פערים, שתהיה ביקורת על צעדים מסויימים. תמיד טוב שיש מי שמציב רף.

כולנו מכירים את המציאות וחיים בהאיתן גיל

הבעיה היא שהתחברוית לדוקטרינת הפשיטות של הרצי הלוי, בעזה. לא הובילה אותנו לשום מקום טוב, אלא להיפך, צברנו מאות הרוגים, ואף לא מטר מרובע אחד עם עובדות בשטח.

כך גם ביהודה ושומרון, במקום לתקוע יתד/ מאחז/ התנחלות, ומשם להתקדם ברצף טריטוריאלי עד ל"קו הירוק", משחקים בהצהרות...

כבר הרבה זמן אני מציף את סוגית בנימין, מים המלח עד מודיעין, מה שיחתוך את "פלסטין" ללא רצף טריטוריאלי...

טוב אין לי כח. תמשיך לבד

אתה קורא את עצמך?!הסטורי
אתה ספרת כמה יתדות הונחו בשטח בשנתיים האחרונות, יתדות שכל אחת מהן מלבד עצם היותן ישוב ארץ ישראל - הן בהחלט מחסום בפני מדינה פלסטינית עתידית.

נעשו מעשים שחלקם הגדול כבר יצא לפועל, וחלקם הגדול הם דברים שנראה את תוצאתיהם לשנים ארוכות מאוד.

מאוד קל לשבת מאחורי מקלדת ולדמיין חצי מליון מתיישבים תוך שנתיים. כשהיינו ילדים היה משחק מחשב שהיינו בונים בו עיר בחצי שנה. מאוד קל מאחורי המקלדת להתעלם מכל נבכי הבירוקרטיה הישראלית ומכל המורכבויות בשטח וממילא לבטל במחי יד את כל מה שנעשה, שכל ממשלות הליכוד ביחד לא עשו בכמויות ובעוצמה שנעשית עכשיו, כי יש לך דמיונות שעדיין לא נעשו. אתה באמת מאמין, שהיה אפשר להביא חצי מליון מתיישבים תוך שנתיים ושהתחבורה תעבוד, שיהיו להם מוסדות חינוך ובריאות? שמועצת בנימין שכבר עכשיו היא הגדולה בארץ, לא היתה קורסת?!

חוץ מ'להציף' מהמזגן, מה אתה עשית בזמן שאושרו אלפי יחידות דיור?! חוץ מלהשמיץ בפורום, מה אתה עשית בזמן שישובים ששנים חיו על תנאי קיבלו הכרה וסמל ישוב?! חוץ מלקטר, מה אתה עשית בזמן שבתמיכת המנהל פרוייקט החוות פורח ומציל את כביש אלון?! חוץ מלהתלונן מה אתה עשית כשהוכרזו אלפי דונמים כאדמות מדינה?! חוץ מלהקיש על המקלדת, מה אתה עשית כשבוטלו הנהלים שהצריכו חתימת שר הביטחון באין ספור שלבים על גבי שלבים?! כשעשרות כבישים שופצו? כשצמתים מסוכנים הוסדרו? כששיפוץ קטע הכביש שבין המשורה הבריטית לעופרה (מניח שאינך יודע מה זה, אבל זה קטע מסוכן ועמוס, ששיפוצו קריטי לחיבור בין גוש שילה בואכה שומרון לירושלים) קיבל תקציב גדול מכל תקציב התחבורה שהיה למועצת בנימין עד היום?!

אפשר להמשיך, אבל שתי האפשרויות הן או שאתה תקוע על חצי מנטרה שחוקה ומתעלם מהמציאות, או שפשוט האובססיה שלך לסמוטריץ, מעוורת אותך מלראות.

מלא יתדות, מלא נקודותאיתן גיל

כמו כלב דלמטי.

במקום לנגוס שטחים מ"פלסטין", ולחבר אותם ברצף טריטוריאלי לישראל הקטנה מוכרים לנו לוקשים.

(במקום לסלק את קן הצרעות של חוארה, ולמצער לסגור חנויות, ואיסור עצירה, סמוטריץ' בשת"פ עם דוברת הגירוש עשו לנו עוקף).

כן, הייתי רוצה שגבעון החדשה תהפוך לעיר ואם בישראל.

הייתי רוצה שהר שמואל יהיה עיר ואם בישראל.

הייתי רוצה שבית חורון יהיה עיר ואם בישראל.

הייתי רוצה שכל אלה שהזכרתי יהיו תחת הגדרת גוש בנימין, שתתן פייט לגוש דן הקפלניסטי.

מ.ש.ל.הסטורי
היכולת למחוק את חווארה, אינה בידי סמוטריץ', נקסט. אתה פשוט מביך בכוחות העל שאתה מייחס לו. הכל גדל, הכל מתפתח. אין מצב שהתכניות היפות שלך היו מתבצעות תוך שנתיים - התכנון לוקח יותר זמן באמת, בלי הבירוקרטיה. אם אחד מהמקומות שהכזכרת, יהיה עיר תוך שנתיים, בלי תכנון מתאים, בלי בניית מערכת תחבורה מתאימה וכו' התושבים, יחד עם כל הקיימים היום יעמדו בפקק מבן שמן ועד ירושלים.

(או שבכלל היית מעדיף שהוא יצא במסיבת עיתונאים סטייל יריב לוין, יכריז על ריק את כל מה שאתה מקליד כאן ויכשל בהכל ואתה תוכל לחגוג על זה - במקום השינויים הדרסטיים שהוא מוביל היום).

תוך שנתייםאיתן גיל

גבעון החדשה הוקמה לפני 45 שנים ויש בה פחות מ- 1200 תושבים.

תגיד לו שילמד מהחרדים שהקימו את מודיעין עילית וביתר עילית, מאה מטר מהקו הירוק, מה שביטל בפועל את הקו הירוק.

ראה גם אריאל שאינה בדיוק סרוגה, וראה גם מעלה אדומים שאינה בדיוק סרוגה.

כי אתה לא יכול בעת ובעונה אחת גם להשתלח בחרדים ובבן גביר, וגם לקיים מצוות ישוב ארץ ישראל.

היחיד שמשתלח זה אתההסטורי
ואין שום קשר בין רצף המשפטים הלא קשורים שכתבת, לבין התגובה שלי.

הליכי תכנון ובניה לוקחים זמן, זמן אמיתי. אף אחד מהמקומות שהזכרת לא קם תוך שנתיים. התושבים במקומות שציינת אמנם חרדים, אבל מי שהקים אותם לא היה חרדי.

אתה לא יכול להשתלח במי שבתפקידו שנתיים על דברים שנעשו או שלא נעשו לפני עשרות שנים.

יש בעיה קשה בארץ עם הליכי תכנון ובניהמשה

הם לוקחים המון זמן באופן קיצוני. זה נכון לגבי כל מקום בישראל ובטח לגבי יו"ש. במובן הזה סמוטריץ' שינה את הצורך באישור פוליטי על כל שלב בקידום תוכניות מה שקיצר שם את האישורים דרמטית אבל עדיין לממוצע הבעייתי בישראל.

בוודאיהסטורי
ו(גם לכן) הציפיה של @איתן גיל לראות ערים תוך שנתיים, היא חלומות באספמיה.
כן אנחנו חיים בישראל....משה
תוך שנתייםאיתן גיל

אפשר להתחיל עם שכונה ראשונה, ומשם לרוץ קדימה.

כמו תל אביב שהתחילה לפני 120 שנה עם אחוזת בית, ומאז ועד היום הבניה לא הופסקה, אפילו ליום אחד.

ויו"ש מקל וחומר.

הפרלמנט הצרפתי מתוכנן להכיר בחודש הבא במדינה פלשתינית, ואחריו כדור השלג האירופאי יתחיל להתגלגל, ואנה אנו באים, ועוד לא נולד החכם בעולם שישכנע אותך שסמוטריץ' משחק באש.

יש ביו"ש כולה, בניה בקצב שלא היה מעולםהסטורי

יש עוד צעדים רבים מבססי שליטה הן בצירים הראשיים, והן במרחבים. יש צעדים מנהליים שמשמעותיים מאוד ליכולת לנהל חיים תקינים. יש כבישים רבים שבתהליכי הרחבה, סידור צמתים משמעותיות, אמצעים רבים שקריטיים הן לבטיחות המתיישבים והן לאיכות חייהם. יש מהלך בהתהוות להרחבת הקליטה הסלולרית (כנ"ל, משמעותי מאוד הן לביטחון והן לאיכות החיים ואפשרות הפרנסה). יש הכרזה על שטחים עצומים כאדמות מדינה. יש קיצור דרסטי וייעול של תהליכי האישור לעתיד. יש הריסות בבניה הערבית כמו שמעולם לא נעשו ובמקומות שמעולם המנהל לא העז לגעת. וממש לא ספרנו את כל מה שנעשה.

כל זה איננו שווה לאיתן גיל, שמאחורי מקלדתו הוא יודע הכל ומעולם לא נכשל...

איך כתבת בכותרת "הוא לא מרפה", קשוט עצמך תחילה.

אם היתה שליטה בצירים ובמרחבים, צאלה לא היתה נרצחתאיתן גיל

זהו שאין.

וכן- סמוטריץ' אשם.

הוא נמצא בניגוד עניינים מובנה, ועומד מול שני אינטרסים הפוכים. צמצום הוצאות המדינה על ראשו, והוספת תקציבים ליישוב ארץ ישראל על ערוותו.

ראשוני ראש פינה לא עלו לקרקע בטרם שוכנעו שאפשר להגיע לשם עם סוס ועגלה.

מה שהם הבינו ב- 1882, סמוטריץ' לא מבין ב- 2025.

בהקמת 100 מאחזים ביהודה ושומרון ללא דרכי גישה אליהם, וביניהם, יש אכן ערך טקטי, בעוד ברשת כבישים ענפה ומודרנית שקובעת את גבולות הגזרה של האוייב יש ערך אסטרטגי.

בפעם המי יודע כמה אשאל: למה הוא חוסם במשתמע קידום חיבור אספלטי בין הר שמואל למבשרת, מה שיבשר לישמעאלים שאפשר להם לשכוח תודעתית ועניינית מהמתחם שגבולותיו כלואים בין צומת רמות במזרח, ומבשרת במערב.

ועוד אשאל: למה לא ממשיכים את כביש 38 שמסתיים בשער הגיא נכון לעכשו, עד ליעד הבא, כביש 443. סמוטריץ' רואה פעם אחר פעם את המשוריינים של 48 בצד הכביש לירושלים, ומתמוגג מנחת, וזה חייב להפסק.  

אסתפק בזה.

אתה פשוט מביךהסטורי
אף אחד לא טוען שסיימנו את העבודה, ככה שלהשתמש ברצח הנורא של שבוע שעבר זה דמגוגיה זולה. אם כבר, תשאל את החברים שלך בדוברות הליכוד, למה שר הביטחון מאפשר לאלוף הפיקוד לפתוח מחסומים - צעד שבאופן ישיר מוביל לרצח יהודים ובכלל, למה אחרי שלושת הפיגועים הקודמים באותו מקום ובאותה שיטה (רק שב"ה לא היו נפגעים) לא הורידו את כל הכפר הזה.

לגופם של דברים, כל מי שמכיר את רחבי יהודה ושומרון יודע שההתיישבות בשנתיים האחרונות לא רק גדלה, אלא ממש משתדרגת, כן גם רשת הכבישים, רואים את זה בכביש 60 ובכביש אלון ובכביש 90 ובחיבורים בינהם - כביש 505 עבר שדרוג והסדרת צמתים לסוע מאריאל לבקעה לוקח היום פחות זמן והדרך יותר בטיחותית, מיצהר לתפוח לוקח שבע דקות במקום עשרים במקרה הטוב.

אינני יודע לענות לך על נקודה ספציפית, למה דווקא בה החלומות שלך עדיין לא התגשמו. בשביל לענות על זה צריך הרבה ידע מקצועי - לנתח את הנתונים הטופוגרפיים, הבטיחותיים את הסטטוס המשפטי הספציפי ועוד ועוד. אחרי זה, כמו בכל תחום בחיים - צריך להחליט על חלוקת משאבים שבניגוד לאיך שאתה מציג זאת - הם לא בלתי מוגבלים.

אגב, יכול להיות שכן עובדים על כך ופשוט ההכנה לוקחת זמן. לפני כמה שבועות פתחת כאן שרשור על כך שסוף סוף סוללים כביש ולמה לא עשו זאת קודם, תוך שאתה מפגין את בורותך המוחלטת ואת חוסר ההבנה שהשלב שהטרקטורים עולים לשטח, זה אחרי עבודות תכנון, מדידה, הקצאות, אישורים, תקצוב, מכרזי קבלנים וכו' וכו' דברים שלוקחים חודשים רבים מאוד ואפילו שנים.

דחילאק, יש עשיה בכמות ואיכות שלא היתה כמותה, קצת עין טובה לא תזיק...

סמוטריץ' מקורב לדוברות הליכוד ואני לא.איתן גיל

ראה שרשור @לא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב, שלא הגבת בו.

וכן- ביבי וסמוטריץ' הם תאומים פוליטיים שמפרכסים זה את זה, וכולי תקוה שבאוקטובר 26, לכל המאוחר, שניהם יתפנו לכתוב את זכרונותיהם.

לענייננו, בניגוד אליך אני יודע לפרגן כשיש על מה לפרגן, וברוב הגינותך הזכרת את הפרגון שלי. חבל שיש כל כך מעט על מה לפרגן.

ובניגוד אליך אני חושב שביסוס האחיזה בקרקע שמדרום לכביש 443 חשובה שבעתיים יותר מכל התיישבות אחרת ביו"ש.

כביש 443 אמור היה להתמזג עם כביש 45, אבל קידומו נעצר מסיבות פוליטיות תחת עיניו העצומות של סמוטריץ'. אין לי הסבר אבל זאת המציאות.

עין טובה היא ממידותיו של אברהם אבינוהסטורי
וההפך וכו'.

מתרחשים כאן שינויים הסטוריים, בכל הפרמטרים שהזכרת. אתה משום מה את הכל לא סופר, מסתכל על מטר וחצי, כמו אותו אחד סתום העין שחיפש את הנקודה שאינה מושלמת וממנה אתה צובע את כל המציאות בשחור.

אני מודה לך על ההשוואה לבלעם בן בעוראיתן גילאחרונה
איפה ראית את המילים נחלת שבט בנימין?איתן גיל
מ.ש.ל.
ועכשיו גם שאול אריאלי כותב שאתה טועהמשה

לא אוהב ישראל גדול מדי וטוען בערך את אותו דבר. כן, אני מנחש שזו כתבה שהיח"צ של סמוטריץ' קידם

כך משנה סמוטריץ' את גבולות יהודה ושומרון

מילואימניק - מי אוהב אותך יותר מבנט? 🥰🥹צדיק יסוד עלום

וואי וואי וואי תאמין לי להכנס לים עם כרישים עם בשרקעלעברימבאר
מדמם פחות מסוכן מלפתוח שרשור על בנט בפורום אקטואליה😂
אין לי אלוהיםצדיק יסוד עלום
בנט זה אחוקעלעברימבאר
גם לבנט שלג דאשתקד
הוא מנסה לשחד אותנו להצביע לו?!נקדימון
הוא אוהב אותך והוא תמיד מתפאר בךצדיק יסוד עלום

רואה בך רק ת'נקודות הטובות

עצום את העיניים תשכח את העבר

תתמסר אל החיבוק החם

לאיש יש שיגעון גדלותנקדימון
הוא מתפאר בעצמו.
הנוכל שידע לספר לנו איך לנצח מגיפה מגיח שובאיתן גיל

ומביא לנו תכנית איך להחזיר את כספי הבית היהודי שנעלמו

אה, לא.

הוא גם זכור כמתווך האגדי שבין רוסיה לאוקריינה שגבתה עד עכשו מיליוני קורבנות משני הצדדים, ועוד לא רואים את התחתית.

שומר נפשו ירחק מן הכיעור ומן הדומה לו.

איך לנצח מגרפהימח שם עראפת

חחחח אתה מאמין לנוכל הלאומי?זיויק
בנט גימטריה 61צדיק יסוד עלום

61 מנדטים לא טועים

חמוץ 🥒

..קעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך כ"ח בטבת תשפ"ו 21:14

..

עם הכוילל בנט זה 62, ככה שגם אם סילמן תפרוש לו, עםקעלעברימבאר
האברכים החרדים הוא יצליח להקים קואליציה
אם רק היה ניתן להקים קואליציה באמצעות גימטריות...שלג דאשתקד
הכל אפשרצדיק יסוד עלוםאחרונה

טראמפ החדשאיתן גיל

אל תגידו שלא אמרתי לכם.

הוא עובד אצל מדינות המפרץ ולא אצלנו

לשיטתם, ספיחי הפלת משטר האייטולות האירני יציפו דרישות לדמוקרטיה בכל מדינות האזור, ויסתיימו בהפלת המשטרים הסונים- כולם.

מסתבר שגם באירן עצמה אחוז התומכים בהחזרת יורש העצר, אינו גבוה בלשון המעטה.

ממש מאכזבזיויק
טרטמפ פקה פקהאיתן גילאחרונה

אמר טרנספר, אז אמר.

אמר לאירנים לצאת להפגין, אז אמר ושלח אותם לתליה.

ויש עוד כהנה וכהנה.

המפגינים באיראן שואלים אתכם למה אתם לא עוזרים להם.זיויק
מה תענו?
תוסיף לשאלהoo

אנשים אומללים מצפון קוריאה

או ממדינות מסוימות באפריקה

או נשים במדינות מוסלמיות קיצוניות

ועוד

התשובה היא שהם לא מעניינים את בעלי הכוח

מה שמעניין את בעלי הכוח זה הון ושלטון

לאדם הפשוט אין הרבה מה לעשות 

לא דומה כי כאן יש אינטרס ישראלי גדולזיויק
ישראלoo

נצלה הזדמנות בסוריה

כנראה שמי שאמור לעקוב אחר הזדמנות באירן ערני למצב

זה שמתו אלפי מפגינים לא אומר בהכרח שזו ההזדמנות

יכול להיות שעדיין מסוכן להתערב

צודקתזיויק
גם בסוריהשלג דאשתקד

מתו מאות אלפים וישראל לא התערבה. היא התערבה הרבה יותר מאוחר בנסיבות אחרות לגמרי.

(סתם מציין עובדה)

זה הענייןoo

ההרוגים לא מענינים אף אחד (בעמדת כוח)

רק אינטרסים

לכן ההתערבות באירן (אם תהיה) תהיה רק כשהתועלת תעלה על העלות

(כמו ההתערבות הגלויה הקודמת)

נכוןזיויק
ומה ההסבר? מתי יגיע אינטרס שכשזה?
אינטרסoo

אמריקאי/ ישראלי

1. להשמיד/ להפחית איום צבאי

2. להחליף לממשל ידידותי/ פחות עוין

לא חושבת שהפגנות אלימות זו הזדמנות מספקת

היו הפגנות דומות בעבר (לא עוקבת אחרי העוצמה המדויקת בעבר/ בהווה)

טראמפ יכול להרשות לעצמו לאיים ולעשות מעצמו צחוק

הוא בעמדת כל יכול

זה שהוא איים לא בהכרח אומר שיהיה משהו עכשיו או עתידי

טובי המומחים מתלבטים בנושאזמירות
מאמר הבוקר במקור ראשון

האינטרס עכשיו הוא לא להתערב במחאותברגוע
מדינות העולם מלאות בדיקטטורות עם מנהיגים מושחתיםזמירות

והתנהלות אכזרית מול האזרחים המשוועים לחיים אחרים.  

אירן היא רק עוד אחת מהן.  

במדינות רבות האוכלוסייה סובלת מדיכוי זכויות אדם, רבים נמצאים בעוני קיצוני, ורדיפה פוליטית.

קוריאה הצפונית, אריתריאה, אפגניסטן, סוריה, סין, אירן, תימן, ועוד ועוד.

עזרה וסיוע יעיל הוא רק ברמות הבינלאומיות.  

אין לי f16ברגוע
כי הם לא פלסטיניםאני:)))))
תסביריזיויק
היא מתכוונת לצביעות העולמיתזמירות

איפה כל אלו שהפגינו והרעידו עולמות נגד ישראל במלחמתה בעזה, בגלל הסבל שנגרם לאזרחים הפלסתינים, כאשר השלטון האיראני טובח באזרחים שלו?

איפה כל אלו שצרחו “זכויות אדם” בעזה, כשבאיראן השלטון יורה, תולה ומענה את העם שלו?

מוסר שלא עקבי הוא לא מוסר — הוא פוליטיקה.

מי שבאמת נלחם על זכויות אדם — לא בוחר קורבנות לפי אג'נדה.

במה בדיוק אני יכול לעזור להם?הסטורי
זיויק הוא זה ששואל. ומבקש מאחרים לענותזמירות

כמו המראיינים באולפנים.

התפקיד שלהם רק הוא רק לשאול…

לא לספק תשובות ופתרונות 

שהם טועיםנקדימוןאחרונה

מי כמוהם יודע כמה קשה ומסובך להפיל משטר.

זה יקרה, טראמפ יתקוף - איראן לא תוותר לעולם.

מה שקורה כרגע זה שהקואליציה של החירות מתארגנת לקראת המהלך הגדול. העם הפרסי צריך להיאזר בגבורה, ולדעת, שאוהבי החירות והאדם מכינים כרגע את המלאכים שישחררו בעז"ה את העול הנאצו-איסלאמיסטי שמכחיד אותם. אל תתיאשו!

למה הממשלה כל כך כנועה לטראמפ בעזה? יש בזה הגיון?זיויק
סמוטריץ' הוציא הודעה אבל מה מעבר?
למה המפדל ( מפלגה פייק דתית לאומית) לא בממשלהאיתן גיל

מוקדש באהבה ל- @הסטורי

כי ב- 30 השנים האחרונות היא ניהלה משאים ומתנים קואליציוניים שלא בתום לב. היא משכה זמן על דרך השגרה, ובהמשך ניסתה לחמוד תיקים שבינתיים הובטחו לשותפות אחרות.

כאז גם היום. הים אותו ים, והיורשים מפטירין כאשתקד.

זה כל הסיפור על רגל אחת שבגינו ש"ס מגרדת את המנדט השנים עשר, וסמוטריץ' את הרביעי.

לא חינוך יהודי, לא שבת, לא כשרות, לא תריג מצוותאיתן גיל

רק ג'ובים עוד ועוד.

זרח וורהפטיג מתהפך בקברו.

חחחברגוע
באמת הבאת את ש"ס בתור דוג' למפלגה אידאולוגית שלא מחפשת ג'ובים?
אובססיה, כבר אמרנו?הסטורי
המפד"ל לא קיימת, אבל הציונות הדתית בממשלה והיא מובילה.

היא מובילה את החינוך היהודי - תשאל כל ראש ישיבה בציבור (שמעתי באוזני מכמה וכמה), כל ראש אולפנה, כל מנהל בית ספר.

היא מובילה את יישוב ארץ ישראל - בזמן שאתה מקשקש על אנטנות, יהודה אליהו מקים עוד ארבע חוות.

היא מובילה את שמירת שבת - כולל קידום הכלכלה על ידי לדוגמא פתיחת הבורסה עד שעתיים לפני שבת.

היא מובילה ואתה באובססיה וכפיות טובה מקשקש כאן בפורום. בהצלחה.

חיפאים סוחרים בבורסה בתל אביב עד שעתיים לפני שבתאיתן גיל

וחוזרים הביתה במקרה הטוב כעבור 4 שעות

בשעת ברכת המזון בכל בית יהודי.

"יהדות ליברלית".

הרב קוק מתהפך בקברו.

למה שיקח להם 4 שעות מת"א לחיפה?ברגוע
בכלל 'סוחרים' נוכחים היום בבורסה?הסטורי

אני לא מבין גדול בבורסה, אבל ככל הידוע לי כמעט כל המסחר היום הוא ווירטואלי, זה לא שבשביל לקנות/למכור מניות צריך להגיע פיזית.

נשמח לתגובת המבינים:

@משה

@אריק מהדרום

@פשוט אני..

מה פתאום?אריק מהדרום
הכל באפליקציה בלחיצת כפתור, אפילו המאמץ של לחיצת הכפתור נחסך מאיתנו, בטח שלא להגיע לתל אביב בשביל זה.
יישר כחהסטורי
מ.ש.ל

@איתן גיל, תתאמץ לבסס את ההשמצות המגוכחות שלך, לפחות על איזשהו רקע מציאותי...

כדאי שתטריח את עצמך לבורסהאיתן גיל

לפעם אחת- לפחות.

במקום לקשקש...

וכך זה עובד: עמך ישראל שקונה ומוכר מניות בסכומים קטנים, נותן הוראות דיגיטליות לנציג שלו בבנק או בבית ההשקעות.

ואפילו אין לו דריסת רגל בבורסה.

ויש את הסוחרים והמשקיעים הבינוניים והכבדים שנפגשים בבורסה וסוגרים עסקאות/ קומבינות בארבע או בשש או בשמונה עיניים.

כמו עם סיעת הציונות הדתית בכנסת.

שאל את סמוטריץ', הוא מבין בזה.

תקשיב לעצמךהסטורי

כמה וכמה ענו לך שאנשים לא צריכים להגיע פיזית.

אם אתה מדבר על פגישות שמתקימות ב'מתחם הבורסה', הן יכולות להתקיים בכל מקום אחר.

(וכפי שענו לך, מגיעים מרמת גן לחיפה בהרבה פחות זמן)

מתי היית לאחרונה במתחם הבורסהאיתן גיל

ספר לנו ממקור ראשון איך זה עובד.

קרא שוב מה שכתבתי קודם.

לא הסוחריםברגוע
אבל כן יש עובדים שצריכים להיות שם.

בכ"מ המסחר נגמר בשעה שתיים, ככה שאין סיבה שלא יספיקו לחזור הביתה לשבת.

למה זה אמור להיות שונה מכל מקום עבודה אחר?אריק מהדרום

למה נסיעה מתל אביב לחיפה אמורה לקחת 4 שעות?

למה אמורים להיות שם עובדים מחיפה?

למה אתה שואל אותי?ברגוע
כבר 30 שנים שהמסחר לא מתנהל במקום פיזיפשוט אני..

וב-4 שעות מגיעים לאילת, לא לחיפה

אם אתה כל כך מודאגהסטורי
תפסיק את האוטובוסים לשכונות/ערים חרדיות, שמגיעים רבע שעה לפני שבת. אין שום אופציה שהנהג מגיע לחניון ואז עובר לרכב שלו ומגיע הביתה לפני השקיעה.
אכן כךאיתן גילאחרונה

כשהערתי למישהו שהוא פלש לתחום חילול שבת דאורייתא הוא ענה לי שיש עוד 4 דקות עד כניסת שבת.

נבל ברשות התורה.

מידע חדש על המרגל הסודי, ואשמת המשטרה בטבחסביר11

סיכום חלקי של הראיון המצ"ב-

א. כמה סימים נדלקו? 3000  ולא עשרות כפי שפרסמו .

מתי נפתחו? ארבעה -5 ימים לפני הטבח, ולא בחמישי כפי שטוענים.

גם המשטרה ידעה אז על פתיחת הסימים, ואיפשרה את כל הפעילות ומסיבת הנובה,

כלומר גם המשטרה אשמה בטבח הנובה.

ב. גם בלון התצפית של הקמ"ג בדימונה זיהה את הפעילות החשודה מספר ימים לפני הטבח, והודיע לכל מי שצריך ,

והכל הושתק .

תחליטו האם זה לא מריח כמו בגידה.

ג. כידוע המרגל הסודי עו"ד א' , שנצ"מ  אבי וייס אמר/אומר וכותב את שמו  הפרטי -

מנע את שחרור רוב/כל החטופים שהיו בתחילת המלחמה מתחת לשיפאא, הוא הוכנס לבור הפיקוד על ידי קצין בכיר מאחים לנשק.

זאת מכיוון שידידנו א' העביר למפעיליו את תוכניות הפעולות המיוחדות שישראל הכינה כדי לפרוץ לשם ולשחרר אותם -ודי מהר הועברו החטופים למרחבי העיר ומאות/אלפי הק"מ של המנהרות,

ונוצרה סאגת החטופים בגללו.

ד.הוא עקב אחר:

1 פעילות מדינת ישראל באוקראינה ,במיוחד אחר גופי המודיעין של ישראל שם ,

ודיווח  מן הסתם למפעיליו .

סיפור הכיסוי נקרא לב כחול ,שהוא כביכול סיוע ליהודי אוקראינה. חלק מסיפור הכיסוי שלו נחסף על ידי כתבת הארץ.

2. פעילות והתנהלות מערכת המשפט בישראל, וזאת עשה  כנראה בהיותו מתמחה במשרד עורך דין שהיה אחד המשנים של היועמ"שית ,שהוא נקי כפיים ולא קשור לבעיה כלשהיא.

3. ניסה להשפיע על התקשורת בישראל  ובמיוחד על עיתון /אתר ישראל היום, כנראה כדי  שהתכנים יהיו בצורה המתאימה למפעיליו.

ד.עו"ד בכיר סירב לטעון עבורו שאיננו שפוי כדי לפטור אותו מאימת הדין,

ומאז הוא מיוצג על ידי עורכי דין שהם אנשי הפצ"ריה והשבכ (בשירות מילואים), כנראה כדי להשיג את התוצאה הרצויה- שחרור מלא בטענת אי שפיות, וכך יוכל להמשיך בחייו.

אי-שפיות היא כידוע הטענה שבה צפויים לשחרר את הפצ"רית עצמה, והעולם יחזור לנהוג כמנהגו.

ה. 75 קצינים בכירים שעמדו איתו בקשר, בהם שני אלופים ,וכל השאר תא"לים ואל"מים ,לא נחקרו .

התרשמותי האישית מדבריו של נצ"מ אבי וייס היא שהמרגל הסודי עו"ד א' עבד עבור ה cia והעביר לו את המידע. (כמובן אולי אני טועה).

הראיון כאן:

הרצי שלנואיתן גיל

הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד

כ"ה בטבת תשפ"ו / 14.01.26

הסתיימה עדותו של הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד. העדות נמשכה כשש שעות.

אם התכשיט הזה צח כשלג, על מי היה לו ללכלך במשך כשש שעות

א. שליטת INSS בויקיפדיה. ב. ויקיפדיחה ודברי חרטהסביר11

מי שמנסה לכתוב נתונים על הנפגעים בעזה בויקיפדיה (לפחות בתקופה שבדקתי) מקבל חלון קופץ  שמתריע בפניו שהגוף המוסמך לכתוב על זה בויקיפדיה הוא רק מכון INSS

הפנים האמיתיות של inss:

כשהשוויתי בעבר את מספרי הפצועים האמיתיים לעומת נתוני ויקיפדיה מצאתי פער גדול.

ויקיפדיחה: לצערנו המורים שולחים את התלמידים להביא חומר לעבודות, מפלטפורת ההסתה והשקרים ויקיפדיה.

לארי סנגר ,מייסד של הויקיפדיה,הביע חרטה לאורך השנים על הקמתה, וביקר את השינוי בגישה של ויקיפדיה והפיכתה ל"אפלה" או מוטה, והוא מביע תמיכה בפרויקטים אלטרנטיביים ששואפים לשמר את המודל המקורי של ידע חופשי, אך ללא הטיות.

הביקורת מתמקדת בהטיה פוליטית (בעיקר בכיוון השמאל( וניהול לא תקין של הקהילה.

בהמשך/מחר אשלח מקרה שקרה לי עם המנהלים הישראלים שם

קטע מה שכתבת על INSSמשהאחרונה

מעניין. צריך לבדוק את זה יותר.

אולי יעניין אותך