לבעלי יש קטע שקשה לו לקום בבוקר.
וזה ממש ממש מוריד לי ממנו.
במיוחד הבוקר שתכננתי לעשות משהו בשקט לבד לפני שהילדים קמים, וכולם התעוררו מוקדם. עשינו את זה ביחד, סיימנו, עשינו גם מלא רעש.. והוא עדיין ישן. הוא כן עזר לי קצת עם מריבה שהייתה תוך כדי אבל תכלס חצי מתוך שינה.
אחרי שסיימנו רציתי לארגן אותם לגן, היה אמור להיות קליל ופשוט. כולם ערניים ושמחים. אחת לבושה. לקח לי מעל חצי שעה. יצאנו מהבית ב8 וחצי כשהוא עוד במיטה.
נכון, לא ביקשתי עזרה. ציפיתי שיושיט אותה לבד כשרואה שאני מאבדת סבלנות אחרי שאני ערה כבר שעתיים.
קצת כועסת עליו שלא עשה את זה ועצם העובדה לראות אותו ישן כל כך הרבה ממש מורידה לי ממנו, בלי לדבר על זה שבאסה לי שהוא לא קם לתפילה. יש פה מניין ב9 לנוער אבל זה לא זמן תפילה. ואני לא אומרת לו כלום על זה כי אני לא המחנכת שלו, אבל בלב ממש מאוכזבת ממנו.
יש קצת צד של לימוד זכות - הוא הלך לישון ממש מאוחר אתמול, אני הלכתי לישון ממש מוקדם. ובכל זאת, העמדה הפסיבית שלו פשוט מבאסת אותי. ואני עכשיו בעבודה וזה גרם לי להתחיל את היום בבאסה.

- זה לא ככ עובד 