שלום לכולם,
חשוב לי להזכיר דווקא בתקופה הזו כמה דברים:
- המרחב הווירטואלי הוא לא תמיד מקום מוגן.
מה שנראה כשיח תמים עלול במהירות להתגלגל לשיחה שממנה תתחרטו למחרת. ההתחרטות יכולה לבוא בהרבה מישורים.
לכן, חשוב לזכור-ההתנהלות כאן צריכה להתבסס על אותן אמות מידה שהייתם מצפים להן גם בעולם האמיתי. - אם בחרתם להעביר את הקשר מהמרחב הווירטואלי לעולם האמיתי, האחריות לכך היא שלכם. אני בטוחה בכך שיש לכם את הכלים והבשלות להתמודד עם זה בצורה נכונה.
- נזכיר גם: מטרת הפורום אינה בהכרח להיכרות בין המינים לצורך שידוכים.
ברוך ה', לאורך השנים יצאו מהפורום עשרות רבות של שידוכים שידועים לנו (וסביר להניח שעוד רבים שלא),
אבל חשוב לזכור שלא כל המשתתפים/ות מרגישים בנוח עם פנייה ישירה או התכתבות אישית,
במיוחד כשלא תמיד ברורה המטרה ולא תמיד ניתן להגיע אליה בקלות.
ולכן- אם מישהו מהניקים/ות תפס את תשומת לבכם ואתם חושבים שההיכרות עם הדמות האנונימית בין אם דרך הכתיבה או התכתובת והייתם רוצים ליצור קשר –
מוזמנים לפנות אליי בפרטי, ואני אעשה את הבירור בעדינות ובדיסקרטיות. רק שימו לב שלא לכולם זה מתאים וקבלו זאת בהבנה. - הקפידו לכבד את המרחב של הצד השני, את התחושות שלו/שלה, ואת האנונימיות שכה חשובה לרבים כאן.
- בכל מקרה ובכל מצב –
אם פנו אליכם ואתם חשים חוסר נוחות, מבוכה או חלילה תחושת הטרדה-בין אם זה התרחש כאן בפורום או מחוצה לו – חשוב שתדעו שאתם לא לבד.
גם אם התחלתם התכתבות ואתם לא יודעים איך להמשיך או לצאת ממנה, גם אם הפנייה הייתה למטרת שידוך או מכל סיבה אחרת- נעימה או לא נעימה-
אנחנו כאן עבורכם.
אל תהססו לפנות אלי
כל פנייה תטופל ברגישות, בדיסקרטיות ובמלוא האחריות. - מוזמנים לקרוא שוב את השרשור הנעוץ לכללים בטוחים לגלישה בערוץ
אנא הגיבו שקראתם והפנמתם
בברכה,