פותחת ניק חדש בשביל השיתוף הזה...
אני כמה חודשים אחרי לידה מורכבת צפופה מאוד עם הלידה הקודמת ויש לי 2 פצפונות מהממות בבית.
אני לא רוצה לפתוח יותר מידי פרטים שלא יזהו אבל ההיריון האחרון היה קשה וכמעט בלתי נסבל... וההריונות שלי באופן כללי הם בסיכון ומצריכים ביקורות וטיפול מיוחד בגלל בעיית קרישיות.
אני לגמרי אבל לגמרי לא רוצה עכשיו עוד הריון, וגם בעלי איתי לגמרי בקטע הזה (אולי אפילו יותר ממני).
אני מאוד לחוצה במהלך ההריונות וכל דבר קטן מכניס אותי לטירוף של דמיונות ותחזיות שחורות... וזה עוד בלי קשר לקושי הפיזי והטכני שהריונות בסיכון מביאים איתם. לכן אני לא מוכנה לקחת שום סיכון שאולי אכנס להריון...
ניסיתי בהתחלה למנוע עם סרזט, והפסקתי אחרי כמה חודשים כשהדימומים לא הפסיקו בשום דרך שהיא,
אח"כ עברתי לנורידיי, כבר חודשיים איתו וב"ה הדימום נעצר, אבל החיים בבית התחילו להיות גהינום. אני עצבנית במשך כל היום, צועקת על מי שרק אפשר, על הילדות שלי, על בעלי, על עצמי, לא מסוגלת לשלוט בזה. מרגישה את הדם שלי רותח כל הזמן ושום דבר לא עוזר...
ברור לי שבמצב כזה אי אפשר להמשיך הלאה... מצד שני הריון הוא לא אופציה משום כיוון...
אחרי הדימומים מהסרזט שהיו סרט רע של כמה חודשים של ניסיונות להיטהר, אני לא מסוגלת לחשוב על התקן כרגע כי הדימומים האלו יחרפנו אותי לגמרי, לא רואה את עצמי חווה תקופת הסתגלות (שהבנתי שהיא יותר ארוכה מהסתגלות לכדורים) של כמה חודשים טובים בצורה שפויה... (אני יודעת שיש כאלו שמתירים דימומים מהתקן אבל הרב שלנו לא)
וכל מניעה אחרת שמשולבת עם אסטרוגן (גלולות משולבות, נובה רינג, מדבקות) אני לא יכולה לקחת בגלל הבעיה בקרישיות.
אני יכולה לקחת נרות או שקפים אבל זה לא באמת מונע ואני ממש ממש לא רוצה הריון עכשיו.
אני מיואשת לגמרי.
בחיים לא חשבתי שאני אכניס את עצמי להריון בלי לרצות רק בגלל שהאופציות האחרות גרועות יותר...
אז זהו, פרקתי ותודה על המקום לפרוק...
)