היי לכולם
זה קצת ארוך אבל נעשה את זה לפי הסדר.
גדלתי בסביבה יחסית דוסית, וגם היום אני די מחוברת לדרך חיים הזאת למרות שאני רואה את עצמי קצת שונה וייחודית בהווה וגם בעתיד.
אני מתעסקת בתחום לא שגרתי בכלל לנשים דוסיות, יש לי תחומי עניין יחסית מגוונים, אני רואה דברים בצורה מאוד לא חד מימדית. לפעמים יש לי נטייה להסתכל על דברים שונה מהחשיבה הדוסית הקלאסית, לא תמיד זה דברים שאני אוריד לפרקטיקה, אבל בהחלט אני לא אחת שמצדיקה תמיד דברים בתורה/הלכה ואין לי בעיה להגיד שיש דברים שאני לא מבינה וקשה לי להסכים איתם.
מצד שני כן חשוב לי שמירה על הלכה, אני רוצה להתחתן עם מישהו ירא שמיים שעבודת ה' היא חלק אינטגרלי מהחיים שלו. אני חושבת שחיים לפי היהדות וההלכה הם הדבר הכי טוב, וחשוב לי שזה יהיה הבסיס של הבית שלי.
לאחרונה אני מרגישה שאיבדתי עניין בבחורים דוסים. רובם יחסית סגורים מחשבתית ואני מרגישה שבשיחות ובקשר איתם אין לי את המקום לבטא את עצמי בצורה היותר עמוקה שלי.
בוודאי שיש יוצאי דופן וזה לא כולם ככה, אבל כנראה שדי קשה למצוא אותם, בעיקר שבאופן כללי יש לי מעט מאוד הצעות.
הבעיה היא שאני לא כל כך יודעת איפה אפשר להכיר בחורים יותר "פתוחים", זה פחות החברה שסביבי, וגם סביב האנשים שסביבי...
מצד שני כמו שאמרתי אני רוצה מישהו עם יר"ש, שעבודת ה' זה באמת משהו שמעסיק אותו וחשוב לו, לא מישהו שמחפש לוותר על הלכה משיקולים נוחות. ואת כל זה בדרך כלל יותר קשה למצוא אצל בחורים יותר פתוחים.
וזה בנוסף לעוד תכונות שחשובות לי יותר בקטע של האישיות.
(אולי "פתוח" זה לא התיאור המדוייק, אולי יותר "פתוח מחשבתית" ביחס לבחור הדוס המצוי)