תהיתי אם לכתוב את זה. אבל הגיעו מים עד נפש.
רגישות יתר מגיעה הרבה פעמים עם דיכאון, חרדות וכו'..
במשך הרבה מאוד שנים מטופלת אצל פסיכולוגים ואפילו הייתה תקופה של שנה שלקחתי כדורים נוגדי דיכאון וחרדות- ברוך ה' היום כבר לא.
אבל מרגישה באיזשהו לופ של החיים שלי.
לפני כמה שנים עברתי פגיעה מינית ממושכת ע"י בחור שיצאתי איתו (עד היום האירוע הזה לא טופל כמו שצריך- בעיקר כי אני מאוד מאוד מתביישת שזה קרה לי), מאז עברתי תהליך מאוד עמוק בכללי לצאת מההתקפי חרדה הנוראיים שחוויתי..
אבל אחת לתקופה (כמו עכשיו) נמצא מעליי ענן שחור (שבכל פעם נהיה שחור יותר), המגיע עם תותחי ענק של תגובות פוסט טראומה,התקפי חרדה, דיכאון ומחשבות טורדניות.
בתקופה האחרונה עברתי הטרדה חמורה פחות לא עלינו מקרוב משפחה (שכן סופרה ולא טופלה!!) שלאט לאט מכרסמת אותי ביחד עם מה שקרה לי לפני כמה שנים.
כעת אני בעיקר כועסת על ה', שמחזיר אותי כל הזמן שוב ושוב לחוות את התחושות האלה בצורה קשה וכואבת יותר.
אני מאוד מנסה להתחזק באמונה וביטחון ואף על פי שמרגישה כל כך דפוקה- חוזרת לטיפול.
אבל ככה יהיו חיי?! מטיפול לטיפול?
כל כך כואב לי לחשוב על זה..
גם מרוב שאני דרוכה, בקושי ישנה, עצבנית- לא מצליחה לבכות בשביל להשתחרר.. לא מצליחה אפילו להגיד לקרובים אליי שאני מרגישה ששוב נכנסת לאיזשהי תקופת דיכאון לא מוסברת.
לא רוצה שוב!

) ויש גם תחושה של חידוש באוויר, אבל לא חידוש זר, אלא חידוש מוכר משנה לשנה... וגם עונת האביב היא האהובה עליי, וזה כיף לטייל בה (שוב, לא השנה
למה?