עוד שאלה בננות
אני מרגישה שאני כמו שמגדירים בספר "איש רגיש נאד"- אני מתרגשת מאד מלהעביר פעילות בגן של הילד, מחתונה של אחיין שלי שגידלתי-קונה מלא בגדים לכולנו, נערכת לזה וגם כשעשיתי יומולדת מושקע לילדים שלי ממש השקעתי בפרפקציוניזם וזה גורם לי להיות מותשת- וממש מתרגשת וכל פעם שיש משהו אינטנסיבי או אפילו עניינים עם הילדים, בעבודה, במשפחה או בחיים או בעיות, אני לוקחת כל דבר ללב וזה משפיע עלי מאד.
אפילו אירוח או מילה שאמרו לי או קשר עם בנאדם. למדתי וגדלתי להיות אשה ואמא ומנהלת ומתכללת אבל אני אחרי כל תקופה כזו נופלת להקאה/חולשה ולחץ/סטרס משפיע עליי מאד. איך מפתחים עור של פיל? האם זה אפשרי בכלל?
הטריגר שאני מותשת אחרי החתונה של האחיין כאילו אני אמא של החתן! אמנם זה בן של אחות קרובה ואני גידלתי את האחיינים לי מאז שהיו ילדים ואני גאה ונרגשת. רציתי שהכל יהיה מושלם, קניתי לבעלי ולילדים בגדים, נסעתי נסיעות ארוכות כדי שלי יהיו מלא דברים לחתונה ולהם, גיהצתי שעות, אספתי מתיקונים, התכווננתי לזה, שמחתי בזה ושתיתי טיפה אלכוהול 3 לגימות ואני לא רגילה והיום הקאתי את נשמתי!!! וזה עוד כשהילדים הפתיעו לטובה ונהנו באירוע.
אבל לא יודעת כמה זה האלכוהול כמו שאני לא רגילה לחתונת גן בערב- זה מטלטל אחרי חוסר ודאות בטחונית במשך תקופה ארוכה אם החתונה תתקיים, זה לא החיים שלי כי בדר"כ זה לקחת מהגן ולהיות בגינה ושגרה אפורה כזו וגם בכללי אני לוקחת כל דבר מאד קשה.מזל שהייתי בחופש היום אבל זה גם חוסר שינה מתמשך ועניינים עם הילדים ופתאום הקיצוניות להיות עם כל המשפחה המצומצמת והרחבה שלא ראיתי מלא זמן ולרקוד ברחבה בערב מוקדם זה ככ שונה.
היה לי ככ חשוב שיהיה טוב והילדים יתנהגו יפה ושנכין אותם ושנראה טוב ושנהיה חלק ושנגיע מוקדם ועכשיו נפילה גדולה. הייתי רוצה לשאוף להיות יותר מאוזנת.
בקיצור- אני הזויה?