תודה לכל המברכים, המברך יתברך.
אשתף אותכם מעט כדי שתראו שבנ"ע זה שליחות לחיים.
הצירים הראשונים התחילו בסעודת החג של שמחת תורה, כפי שלמדנו ידענו שכדאי לחכות עד שהצירים יתגברו ויסתדרו להם. חיכינו כל הלילה כך שמירית סבלה די הרבה.
בשמחת תורה בבוקר החלטנו עם אור ראשון לנסוע. הכנו עצמינו מראש לנסיעה בשבת. בנסיעה בשבת יכולים לקחת רק דברים חיוניים ללידה כך שללידה יצאנו בבטחון בה´ יתברך שאם נצטרך משהו יהיה מי שידאג.
הגענו ב"ה לבי"ח ב6:00 בבוקר וכבר התבאסתי ששמחת תורה הלכה לי לחלוטין, בניגוד למה שהיה יכול להיות לי במורשת. מירית התקבלה ללידה ואני הלכתי להתפלל שחרית בביהכנ"ס של בית החולים ביחיד תוך כדי הרהור על מה יהיה על סיום התורה, ההקפות, סעודות שבת וכו´.
יותר מאוחר החלטתי ללכת שוב לביהכ"ס להתפלל מוסף, מירית בדיוק נרדמה וידעתי שיהיה לי מספיק זמן לעצמי. כשהגעתי לביהכ"ס חיכתה לי הפתעה. סניף רמב"ם נהריה מילא את ביהכ"נ אם המתפללים שמגיעים קבוע כל שבת והיו בדיוק אחרי הלל (היכן שסיימתי את תפילתי הקודמת)
את ההקפות האלו לא אשכח לעולם... עברנו בכל בית החולים בכל המחלקות, איפה שרק יכולנו בשירה אדירה שהוביל הסניף, בכל מקום שהגענו פשוט ראינו איך נדלק האור, חולים יצאו לקראתנו חלק בכו חלק שמחו. כולם נגשו לנשק ס"ת. אי אפשר לתאר איזו שמחה עשו באותה השבת בכל בית החולים - קידוש ה´ אדיר. גם במחלקת יולדות עברנו.
לאחר מכן היתה לנו סעודת שבת בביהכ"נ יחד אם הסניף (גיליתי להם מאיפה הייתי להם כ"כ מוכר). פשוט לא האמנתי שהכל יסתדר כל כך יפה....בעזרתו יתברך
הלידה היתה ארוכה מאוד וקשה והסתיימה רק ביום ראשון בערב. (למי שמבין את המשמעות 43 שעות)[
בגלל אורך הלידה נכנסו רופאים ומיילדות כדי לסייע בסיום הלידה. אחרי שהתינוקת יצאה התברר שחבל הטבור היה קשור וזה היה יכול לגרום למצוקה עוברית המובילה ישירות לניתוח. פשוט נס גדול שלכל אורך הלידה הכל היה תקין. בשניה שראו זאת המיילדות הם הזכירו שראו אותי יחד עם כל הרוקדים בשמחת תורה ואמרו מיד שכנראה בזכות קידוש ה´ שנעשה בחג הלידה הסתיימה בשלום.
לכל מקום שנלך נגלה שבני עקיבא זו לא סתם תנועה . זו דרך חיים.
דרך שמביאה חיים וגם לפעמים מצילה חיים.
תודה על התמיכה ושיהיה מזל טוב לכל ישראל בעזרת ה´.
ובעיקר תודה לסניף רמב"ם נהריה על שעזר.....
מוישיק, מירית ויאיר ו"הרכה הנולדה".