ישנו שאלה אשר קמה לעיניינו כל פעם שאנו בוחנים פרספקטיבה מסויימת במדינתינו:על כל החלטה ושעל אשר נעשה במדינה ואין זה משנה על ידי מי, אנו נגיב ואנו נטען שזה נוגד את הדתיות, ואת מטרתו של העם היהודי, וזה כמובן גם יכול לפגוע ביהודים בעולם, או שזה סתם החלטה לא טובה, במילים אחרות לא כל החלטה שנעשית במדינת ישראל תואמת את האינטרסים היהודיים.
למה החרדים אינם משתפים איתנו פעולה, למה החילונים שונאים אותנו (ומפחדים שנהפוך את המדינה לימי הביניים) למה החרדים יוצאים נגד רבותיהם (הרב קלישר, אלקלעי, הגר"א, האר"י,וישנם עוד הרבה
איך קרה שאחרי 2000 שנים של ציונות והחרדים מפסיקים את זה?
ועל מה הם מסתמכים (החסידיים והליטבאק) כאשר הם טוענים ש- 3 השבועות הינם עדיין בתוקף
בנ"ע לפי החרדים לפי הדתיים ( הרב מלמד מול הרב אבינר)וכו...
חברה אני רוצה לפתוח כאן שרשור אשר בה כל אחד יוכל לכתוב את האספלריא שלו, ולנתח את ה1000 שנים האחרונות ובפרט את ה100 שנים האחרונות (לפי כולם)
בכוונה לא כתבתי שאלות מכיוון שאני יודע שלכולם יש שאלות והרבה מהפשוטות כגון (האם בנ"ע מותר-זה לא פשוט רק ליפ מי שסובר כמו הרב אבינר וגם זה קשה. ולמה חרדים לא מקימים יישובים. האם מותר לעלות בחומה? וכו..)
אז בכבוד חברה הבה נדון

