אני יקדים ויאמר שאני חייב לציין שבני"ע זה תנוע דתית לאומית (כמו שעמית אמרה)ולא תנועה ציונית דתית!אנחנו דתיים,חרדים לדבר ה'(אל תתחילו להתקיף עכשיו,מעורב,מעורב!!!דיון ארוך שלא ייגמר..סתכלו באתר)ומתוך כך בוודאי ובוודאי שאנחנו לאומיים..כי זה מה שהדת אומרת לנו!אנחנו מאמינים בזה שצריך להגיד לקב"ה תודה כל שניה על התחיה הלאומית.כמו שכתוב בתורה.
דבר שני סליחה שאני שואל אבל ממתי להרוג את כל הערבים זה מה שאנחנו צריכים לעשות?!?!הם יצירי כפיו של הקב"ה!יש מצווה למחוק את זכר עמלק!שאנחנו לא יודעים מי זה!ויש לבדוק טוב טוב..(ולא אני לא"נאור"או כל מיני הגדרות טיפשיות, הבא להרגך השכם להורגו!אין אפס!!אבל מי אנחנו שניקח חרות על אנשים שהקב"ה יצר..ועוד פעם אסור לרחם על אכזרים(אתם מכירים את המשפט).אבל יש גבול אנחנו לא סנהדרין שיכולים לקחת הלכות כאלה על עצמנו.
*כל אחד תרם את חלקו בקום המדינה לא רק הלח"י(אפילו שאני בעיקר מעריץ אותם)כל האנשים שבמחתרות אנשים צדיקים וטהורים.וכמו ששמעתי (אני מקווה שאני לא טועה)שהרב זצוק"ל אמר שהיה להם בתקופתם לב מתנה!בהחלט כולם אנשים מיוחדים.
*ובקשר לפילוגים בהחלט לא טוב צריך לברר סוגיות כדי להתקדם אבל גם צריך לדעת ךעבוד ביחד כולנו עם ישראל וכולנו עובדים את הקב"ה מי שלא נוהג לאכול בשר חלק ואוכל כשרות הוא לא אוכל ח"ו טרפה!כולנו יוצאים מאותו הים וזורמים לאותו הים.
(*יעני נולדת יהודי אכלת אותה אתה לא יכול לאבד את נישמתך היהודית, זבש"ך