סתם שתדעובית שמש המלך!!
כל מי שלא חוגג את יום העצמאות היה אסור לו ביופ הזה לא לחדש כלום לא להסתפר ולגלח ת'צמו וכו'... כי בשבילו זה לא חג
ברורמכאל 2 3
יש מישהו שלא חוגג את יום העצמאות של מדינת היהודים?איתן6
ח"ו!
כן ישמכאל 2 3
אני ברור שחוגגת-ובגאווה!! אבל לצעריינובית שמש המלך!!
יש אנשים שלא חוגגים כי הם פשוט לא מבינים ת'הבדל בין ממשלה למדינה
מה ההבדל בין גבינה לקוטג'?סבא גפטו
זה בערך ההבדל.
קודם מייצרים את הקוטג'... עד כמה שזה נשמע/מובן מוזר....
לא רק שזה לא "נשמע מוזר\מובן" זה גם לא קשור.איתן6
אני אישית לא הסתפרתי.סבא גפטו
ולהתגלח, בכלל יש בעיה. עדיף בכלל לא. אא"כ זה לסידור.
אבל סיפרתי שניים. ולאחד גם את הזקן [אב"ג + פ"ב - ועוד ביד שמאל שלי...]
זה היה ברור.רוחמה הקראסיבה
לפחות לי. גם אסור לשמוע מוזיקה.
....זה היה ברור... ~~ ..... ההא, זה לא השיר?סבא גפטו
הכל תקין?איתן6
לא. עוד משהו? [ואגב, אם תקין או לא, אין לזה השלכהסבא גפטו
על מה שיהיה כתוב בהודעות שלי] סתם לידע כללי.
לומכירה שיר כזה.רוחמה הקראסיבה
של מי זה?
מותר!אם את יהודית נורמאלית שהולכת לפי התורה ;החיפושית
וחוגגת יום העצמאות
למה שמישו לא יחגוג?נחמן מאומן
עובדה שיש אנשים שלא חוגגים.רוחמה הקראסיבה
כמוני לדוג`. אני לא רואה ביום הזה שום דבר מיוחד. בדיוק שמעתי מישהו מתווכח עם שכנו אם חובה על היהודים בחול לחגוג יומיים עצמאות משום יום טוב שני של גלויות. ואני שאלתי לתומי. מה העניין? פסדר לשמוח קצת אבל עד כדי כך בהחלט הגזימו. לרגע חשבתי שזה היה בדיחה אבל לצערי מסתבר שלא.
לפי דעתי..עדיה
כן צריך לחגוג את העצמאות ואולי אפילו חובה!
כי זה הארץ שלך!!
את לא שמחה שיש לך ארץ?
צריך להודות לקב"ה...להגיד הלל וכ'ו..
לדעתי מי שלא חוגג את יום העצמאותמיטל
(מצטערת על המילה) שיעוף מפה!!

כאילךו אשקרה מה הוא עושה פה??

אני יודעת שלא חוגגים כי חושבים חשיבה מוטעית שחוגגים בשביל הממשלה אבל זה לא נכון!! מצטערת להגיד לכם!!

חוגגים כי לפני 59 שנה (כן כן עוד לפני שהממשלה היתה מושחתת) בן גורין בשליחות הקב"ה הכריז על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל לאחר 2000 שנות גלות!!

ועל זה אנחנו חוגגים! בלי קשר לממשלה של היום!
בדיוק!!כתומה גאה
חוגגיםכתומה גאה
כי סופסוף יש לנו מדינה משלנו---ואנחנו לא בגלות--אילו אם המדינה מושחטת-לפחות יש לנו מדינה!!!
תתביישי!!!neriag
קודם כל - אני מכיר את החבר'ה האלה שלא אומרים הלל, תאמיני לי שהם תרמו לעמ"י הרבה יותר ממך.

דבר שני - הם לפחות לא משנים את התפילה בגלל סברא של ילדונת בת 13 שאפילו לא בודקת אם הסברא שלה נכונה.

דבר שלישי - הם לא אדיוטים, הם חשבו על הדבר הזה, ואם הם הגיעו למסקנה שלא צריך להגיד הלל אז זה מקצת יותר שיקולים מאשר איזה סברא של ילדונת בת 13. (רוצה דוגמא? תתמודדי עם טענת מלכות שנהפכה למינות, את לא יודעת אפילו חצי מהסוגיות התלמודיות שקשורות לדבר הזה)

דבר רביעי - מה את עשית בשביל עמ"י שתגידי להם להסתלק מפה?

בקיצור- תחשבי לפני שאת פולטת את הבולשיט הזה שלך.
מצטער על ניבול הקולמוסneriag
אבל באמת הרגזת!
לנשוםחמסית
לנשוף
לנשום
לנשוף.
זהו.
יותר טוב?

כל דבר אפשר להגיד במתינות, אז גם נתייחס יותר ברצינות.

<הא! זה חרוז!! |מאושרת|>
100% קיבלתי.neriag
מצטער, התרגזתי יתר על המידה.

נ.ב. צריך ללמד אותך סלנגים חדשים, בימנו אומרים - שתה ג'ריקן.
אנחנו(המשפחה)כתומה גאה
לא ואמרים הלל-ולא תחנון(כמו הרב גורן)..
בקיצור, אתם במשפחה רוצים תפילה קצרה.neriag
סתאאאם, בצחוק, יש לכם המון על מי לסמוך (לא שצריך אישור שלי)

( - ;

* *
|
/_\ (זה אמור לצאת חיוך, אבל אני עלוב בדברים האלה)
מה הקשר?!כתומה גאה
גם ככה יש לנו תפילה קצרה-אשכנזים..
ל(=m.fמתנחל גאה.
1.אם משהו יעוף מהפורום זו את... מה לעשות וחצי מהפורום לא אומרים..
2.אני לא יכנס לעניין של הלל כי מספיק קדחו לי בזה.. וקדחתי בחזרה.. אבל! בעניין של א"י ישראל-!-! החבר'ה האלו! יותר פי מליון מימך.!אוהבים תארץ. בואי ניראה אותך גיבורה שלנו.. מחזיקה שנה ביצהר.. עזבי יצהר.. מפחיד.. אלון מורה-שכם,איתמר(שהיו כמה פיגועים שם..) הר ברכה.. תושבים גיבורים.. אומרים יש כוננות לירי.. ממשיכים ליסוע... ואותם תושבים. -לא כולם-אבל הרבה שאני מכיר- לא אומרים הלל. !.!. עובדה בשטח.. ומאיפה את כותבת את זה? מהצפון? נגב?

וסבא..- ברור לי שאתה תצמצם אותי(= אבל..(רוב הצער והייסורים שבאים לו לאדם הם על ידי דיבורו שלו....)(=
לפי הרב אליהו אין להתגלח בה' באייריונתן דוד
גם למי שאומר הלל (כשלדעתו ניתן להגיד הלל אך רק אחרי 'ובא לציון' או אחרי 'עלינו לשבח' ובלי ברכה).
איזה שטויות הרב אליהו לא אומר ככה (הרב מרדכי)החיפושית
אתה פשוט כסיל.איתן6

בס"ד

א.לא חסר רבנים שהולכים על פי הדעה שכן צריך לומר הלל....ליתר דיוק, הרבנים שטוענים שיש להגיד הלל הם הרוב המוחלט.

זה שאנשים פוסקים בעניין זה על דעת עצמם (יהיו הסיבות אשר יהיו, עם כל הצער שבדבר) - זו בעיה שלהם בלבד!!

ב.מי אמר שהם אוהבים את א"י יותר ממנה?! מי אתה שתגיד את זה? אתה מכיר אותה?

ג.ועכשיו שיעור בגאוגרפית א"י - מושב נחושה:

כן, אתה לא טועה...מימין למושב תוכל לזהות בבירור את ה-קו הירוק

וגם שם, כמו כל ישוב הגובל עם הקו הירוק היה מקרה של חדירת מחבלים ימח"ש שבסופו נרצחה תושבת

קישור לכתבה:

http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Military/200412/20041221154700.htm

נסיים באמרת חז"ל - סייג לחוכמה שתיקה!

וואי איתן תודה!סוף סוף מישו תומך!ומראה קצת מהאמת!!מיטל
התכוונתי לעוף מהארץ לא מהפורוםםםםםמיטל
דבר ראשון- כל הכבוד לאנשים האלה.ישי ויזנר
דבר שני- יש לי קרובים שגורשו מגוש קטיף (תל-קטיפא) והם אומרים ואמרו הלל ביום העצמאות. אותו דבר עם קרובים שלי מנצרים.

וחו"מ, איך אתה יודע מי אוהב יותר את הארץ? יש לך "מד אהבת הארץ"? אם כן- אני אשמח לקבל אותו. בהזדמנות אני אשמח גם ל"מד דוסיות".
אם הם תרמו יותר או פחות, רק בעתיד נדע.ישי ויזנר
אבל בינתיים, אני לא בטוח שהם תרמו יותר.
וואי אתה ממש הכעסת אותי עכשיו!!מיטל
א! אז מה אם אני בת 13?? זה אומר שהדעות שלי לא נכונות??? ממש אבל ממש לא! פה זה פורום ולכל אחד מותר להגיד את דעותיו! אין לי מושג בן כמה אתה וזה לא מעניין אותי כרגע אבל שתדע לך שיש ילדים בני 17 שמתנהגים כמו בני 10 טוב?? אז אל תקרא לי ילדונת לפני שתכיר אותי!! ואני מתערבת איתך שגם אתה לא הרגשת בדיוק ילדון בגיל 13 נכון??

ועכשיו לתגובה שלי...

מישהו דיבר על הלל?? דיברתי על יום העצמאות שלא רק הדתיים שאומרים הלל אומרים אלה גם החילונים.

אמרתי למה אמורים לחגוג ולא למה אמורים להגיד הלל (למרות שהם לפעמים באים ביחד)

אז בבקשה לא לערב את זה פה כי יש בשביל זה אשכול אחר!

וכן! אני עשיתי הרבה דברים למדינה שלנו!! ואני תרמתי הרבה מאוד! אולי אני לא הלכתי והתעמתתי עם שוטרים ויסמניקים (ואז מסתבר לא יצא מזה כלום חוץ מהרבה פציעות ואי נעימות כי אחרי הכל כן פינו) אבל אני עשיתי הרבה דברים קרובים לבית! אני מתנדבת לפחות פעם בשבוע! זה לא חשוב לדעתך? טוב לדעת! תאר לך שאתה היית ילד מתקשה בלימודים שאף אחד לא יכול לעזור לו כי ההורים עסוקים...! או לתרום במושב וכל מיני דברים כאלה!!

ומה שאמרתי זה ממש לא בולשיט!

אתה עירבת נושא לא קשור לפה (אולי הוא קצת קשור אבל יש בשביל זה אשכול אחר)

וגם כדרך אגב היו לנו מלא דיונים באולפנה על הנושא הזה גם רשמיים וגם בין חברות ואם כתבתי את הכל אחרי כל הדיונים האלה כנראה שאני בטוחה במה אני אומרת!!

מצטערת שאני קצת עצבנית!!
נריה ומיטל- תכנסו בבקשה.ישי ויזנר
מיטל- זה שאת בת 13 לא אומר שהדעות שלך לא נכונות, אבל לא אהבתי את הזלזול באחרים (אצל שניכם).

אמנם אני לא מסכים עם הדרך של עמונה, אבל היא הועילה למרות זה שבסוף פינו, כי זה הרתיע. אני נגד כי יש גם נזקים (אם רוצים לדבר על זה אפשר לפתוח שירשור חדש) ואני חושב שהם יותר משמעותיים מהיתרונות (אבל זה דעה אישית של כל אחד).

אם את בטוחה אחרי כ"כ קצת זמן (גם בשנים וגם בדיונים על הנושא) שאת צודקת- זו בעיה.
אני ב-3 שנים גדול ממך, ואני לא מתקרב להיות בטוח בדעה שלי. ז"א, אני אלחם עליה ואני יודע עליה המון- אבל אני עדיין ממשיך ואמשיך עוד הרבה זמן ללבן אותה ולפתח אותה, ואני פתוח לשינויים. אנשים מלבנים את הדעות שלהם עד סוף החיים שלהם.

נריה- אני לא הולך להתמודד איתך פה על הסוגייה התלמודית (למרות שאני יכול), אבל נגיד שאתה צודק לרגע- זו סיבה לדבר ככה? זה נראה לך שווה את זה?

ותסתכל רגע במה שאתה כתבת
/Forum/Forum.aspx/t19671#263617
כל הדברים האלו חשובים- אבל מה עם אהבת ישראל?

מיטל- יישר כוח על התרומה שלך לקהילה, אבל מאיפה את יודעת מי תרם יותר? ונריה- מאיפה אתה יודע שהם תורמים יותר ממנה לעמ"י? למה הזלזול הזה אחד בשני?
ביהמ"ק הראשון נחרב בגלל שעברו על שלושת העברות של יהרג ואל יעבור (רק כשעברו על שלושתם הוא נחרב) ובשני הספיקה רק שנאת חינם. זה לא מראה את העוצמה של שנאת חינם? (ועוד לא דיברתי על- "כל הכועס כאילו עובד עבודה זרה")
אנשים פה מתווכחים על דברים ברומו של עולם, ודואגים לדברים הכי חשובים- אבל דבר בסיסי כמו לא לזלזל באנשים לא עושים. זה נראה לכם שווה את זה?

במדרש נאמר שמה שהחריב את ביהמ"ק השני זה שנאת חינם ולכן מה שיבנה את ביהמ"ק השלישי זה אהבת חינם. זה הדבר שהכי חשוב כיום. אחדות.

אני מאחל לכם שתאהבו את כל עמ"י. לא שלא תתווכחו- כי "מחלוקת לשם שמיים" זה דבר מאוד חשוב, אלא שלא תעשו את זה בצורה שתגרום שנאה בין אחד לשני.
ישי ויזנר.
מיטל! הרגו אותך פה???החיפושית
צודק (לפחות במה שאמרתה לגבי)!neriag
צודק בקשר לתקיפה, התנלתי כבר פעמיים, רוצה פעם שלישית? קבל אותה... סליחה (עכשיו מי שלא סולח יש לו עבירה)
מאיפה הבאת את ההלכה הזאת?ישי ויזנר
לפי ההלכה צריך להביא שני עדים שיראו שאתה מבקש סליחה, ואם הוא עדיין לא סולח צריך להביא עוד שני עדים וכו' עד שהוא מתרצה וסולח.
א. מתנצל 1000 פעמים, גם על הזילזול וגם על הבוטות.neriag
ב. הכעס שלי לא היה על דעתך, אני מסכים איתה, אלא על היחס שלך למי שלא חשב כמוך ("שיעוף מפה"), אני מכיר הרבה מה"פאנאטים האלה", ואני יכול לספר לך שאלו אנשים שתרמו רבות לעמ"י, לא רק בנושא א"י , כמה מהם הקימו ארגון צדקה, בתוה"ח יש ארגון בשם "מתוך אהבתו" שמפיץ יהדות בכמויות, לוחמים שהלך להם איבר במלחמה בטרור, לוחמים שהיו בחומת מגן ובמלחמה האחרונה, אנשים שכל רגע פנוי שלהם לומדים תורה, אנשים שיש להם אהבת ישראל עצומה (כן, כן,), רבנים גדולים (הרב טל, הרב גינזבורג, הרב אמנון יצחק, הרב זמיר כהן...).
וכן, גם אנשים שמוכנים לישון על הקרקע כדי להיות במקומות שאנשים לא היו לפני כן ולהגיד שם פרקי תהילים.

אז לשמוע על האנשים היקרים האלה ש"יעופו מפה" מעלה את הפיוזים.

מקווה שהתוקפנות שלי הובנה,

נריה דוד גליק (לישי - נריה ד-ו-ד!!!!! לא נריה)
ישששששש!!! ; ;הצלחתי להשלים בין שני יהודים!!!ישי ויזנר
לא נעים לייבש אבל...neriag
נראה לי שהכעס של שנינו נרגע הרבה לפני שכתבת את ההודעה שלך (אגב לא קראתי את כולה, רק את ההתחלה, אבל אני שם כסף שההשמך הולך בערך ככה: "בית שני נחרב בגלל שנאת חינם, כל ישראל ערבים, חילוקי דעות הם לא סיבה למריבה, צריך להתחבר בלבבות"
לא נכון.ישי ויזנר
זה לא מה שהיה כתוב בהודעה. כדאי שתקרא אותה, היא דווקא די עמוקה.
וחו"מ- אולי הכעס שלכם נרגע, אבל לא השלמתם.
א. זה בדיוק הבעיה, אני לא במצברוח לדברים עמוקיםneriag
ב. מה ההבדל?
אם אתה לא במ"ר לדברים עמוקים אז... ; די לחפור!!!!!ישי ויזנר
חפירה זה תגובה רדודה לדברים עמוקיםneriag
(לדוגמא המשפט הזה)
*חפירה זו תגובה רדודה שיוצרת דברים עמוקים (בורות).ישי ויזנר
הומור וחובות.neriag
אלו דברים שיש רק לי מכל העולם.
תתבייש במה שאתה אומרהחיפושית
זה שאתה בכלל בכלל לא מבין את החשיבות שלה יום הזה !(רואים לפי מה שכתבת) זה לא אומר שאתה צריך לפרסם את זה...את פשוט לא מבין בכלל מה הקטע של יום העצמאות!!וזה עצוב מאוד
מתביישneriag

נ.ב. נמאס לי שכולם מעירים לי בפורום!!!

מי שמעוניין להעיר או להאיר לי מוזמן לשלוח לי מסר"ש עם ההערה(אם הוא מנסה לקבל תשובה או תיקון מצידי, אם הוא מחפש לדבר אז הוא מוזמן פה אבל שלא יצפה לתשובה (אני אתן אחת אם יהיה לי מצב רוח)
בדיוק!!!זה נכון ב100%...החיפושית
כל אדם שפוי ונורמאלי אמור להבין את זה!
למה?ישי ויזנר
אני לא חושב ככה, אבל מי שחושב ככה ונגד המדינה זה אומר שהוא גם נגד הארץ?!
תקשיב הממשלההחיפושית
שלנו מושחתת מהיסוד!!! אבל אני לא חוגגת יום עצמאות על הממשלה ח"ו אלא על המדינה זה לא אותו דבR! אום אתה רוצה שאני אסביר לך מה ההבדל...תבבקש!
אני יודע מה ההבדל ואני מסכים איתך.ישי ויזנר
אז את לא צריכה לשכנע אותי, אבל בן-אדם לא מסכים שיש הבדל ביניהם זה לא אומר שהוא לא מבדיל בין ארץ-ישראל למדינת-ישראל.
באשר למרן הגר"מ אליהו שליט"איונתן דוד
מה שכתבתי זה בדיוק מה שהוא אומר, גם אם זה לא מוצא חן בעיני מאן דהו.
איזה כיף. אני אשכנזי. ישי ויזנר
אני גם אמרתי הלל ביום העצבנות!!!!!neriag
לחוגגי יום העצמאות באיזה תאריך...11111
לחוגגי יום העצמאות באיזה תאריך חגגתם השנה ולמה בתאריך זה דווקא?
ו' באייר כי כך קבעה הרבנות.ישי ויזנר
ואתה יכול להסביר לי למה?11111
כדי למנוע חילול שבת מחילוני.neriag
שעושה את טקס יום הזיכרון יום לפני יום העצבנות, ואם זה יהיה בהא אייר הוא יחלל שבת בטקס יום הזיכרון.
ולמה לעשות את זה בספירת העומר?11111
כי מן הסתם ההכרזה הייתה ביום ה' באייר??איתן6
ולכן יש לחגוג ב-ו'????11111
שוב פעם..ענו לך על זהאיתן6

השנה דחו את זה בגלל העניין עם יום זיכרון שנופל בשבת
וחוזרת השאלה למה בספירת העומר?11111
מה אתה לא מבין???איתן6
בס"ד

אוקיי, בוא נפשיט את זה יותר:

בה' באייר התש"ח (14 במאי 48) - נחתמה מגילת העצמאות והוכרז (ע"י דוד בן גוריון) על הקמת מדינה יהודית לעם היהודי בא"י.

לימים, נקבע יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה יום לפני יום העצמאות.

השנה, כפי שאתה כבר יודע, נפל יום הזיכרון על יום שבת (מה לעשות, גם זה קורה לפעמים וזה לא בשלטתנו)

אז מה עשו? דחו את יום הזיכרון ליום שני-ראשון בערב (ה' באייר)
ויום העצמאות (כתגובת שרשרת) נדחה ליום שלישי (ו' באייר).

בגלל זה, השנה, יום העצמאות נפל ב-ו' באייר.

לגבי השאלה "למה בספירת העומר?" - תשאל את בן גוריון למה הוא הכריז על המדינה דווקא בספירת העומר.

לא אני לא מבין.11111
נניח שיש משמעות לה' באייר אבל למה לחגוג ב-ו' באייר כאשר אין שום משמעות ליום זה ("יום לאחר" זה לא משמעות ליום) והוא בספירת העומר.

ואגב רצוי לפחות היסטוריה לדעת הסיבה שזה היה בספירת העומר זה שהמנדט הסתיים והיה חשש של "שמא יקדמנו אחר".

נ.ב. תוספת סימני שאלה אינה מוסיפה שום דבר לטענותיך (אני שמתי מקודם בתקווה שתבין אבל זה לא הלך)
יש משעמות כי זה עדיין קרוב לתאריךאיתן6
בטח לא כמו חודש אחרי

ואתה לא הבנת כנראה למה רשמתי "תשאל את בן גוריון" (אגב, זה היה בציניות אם לא הבנת)

אז הסבר - שאלתך (לפי שהובנה לי) -הייתה כאילו הכריזו בכוונה בספירת העומר

אז אמרתי (בציניות, שוב) תשאל את בן גוריון מה "הסיבה האמיתית"

אין ספק שהסיבה האמיתית היא בגלל שהמנדט הברטי יצא ובן גוריון "תפס על זה גל" - והכריז על עצמאות מה שגם סימל את ניצחון האצ"ל והלח"י על המנדט הבריטי
הפסקה האחרונה צינית לגמרי?11111
אם לא אז הגזמת לחלוטין, לך ללמוד היסטוריה! שבן גוריון יסמל את ניצחון שנואיו?

לא אין שום סיבה הגיונית לחגוג ביום שבו לא אירע דבר שצריך לגרום לחגוג כאשר יש סיבה לא לחגוג ביום זה.
מה?!איתן6
אוקיי, יותר פשוט:

ההכרזה עצמה, סמלה את הנצחון של האצ"ל והלח"י על המנדט הבריטי.

ציטוט:
"
תנועות המחתרת היהודיות החריפו את פעולותיהן נגד הבריטים, גבר המאבק לעלייה וגדל זרם המעפילים, שבאו לארץ ישראל. האופוזיציה בבריטניה דרשה להחזיר הביתה את החיילים, שהיו בסכנה בשל פעולות המחתרות."

ועכשיו הסבר:

בגלל פעולות המחתרות היהודיות, הבריטים החליטו להחזיר את החיילים הביתה, לאחר מכן, הכריז בן גוריון על הקמת המדינה מה שסימל (שוב) את נצחון המחתרות על הבריטים.

אין באמור אפילו לרמוז שבן גוריון עצמו סימל את נצחון "שונאיו"
אם כי עצם עצמאות המדינה היא שמסמלת את נצחון המחתרות על המנדט הבריטי - וזה גם הגיוני, אתה לא חושב?

קאפיש?

ושוב, צריך לחגוג את יום העצמאות גם אם הוא נדחה ביום בכדי שלא יגרום חילול שבת עקב יום הזיכרון.
תן הסבר למה לא לדחות אותו לתאריך אחר...11111אחרונה
תן הסבר למה לא לדחות אותו לתאריך אחר שאינו בעייתי.

לא הבנתי מה אתה בא להגיד בכך שזה דווקא סימל את ניצחון המחתרות (וציינת את האצ"ל והלח"י שבן גוריון נלחם)
שאלה לאלו שחגגוסבא גפטו
ומי שלא חגג שלא יענה "אני לא יכול לענות כי לא חגגתיייי!!" - שישתוק. תודה

ובשיא הכנות!
האם כאב לכם והתאבלתם באבל הלאומי, התפללתם, למדתם, לעילוי נשתם, הצלחת משפחתם, רפואתם, הצלחת האומה, וכאב לכם נפילתם - של אותם יהודים צדיקים, חללי כל מערכות ישראל, כמו שאתם דואגים/דאגתם להתפלל בקול ובהתלהבות ואמירת הלל בה' באייר? מה שרבים לא עושים בכלל! כן? מעניין אותי. תודה
כן.איתן6
לא הבנתי לאן אתה חותר?

זה אמור לסתור אחד את השני?
לא חותר לשומקום. ממה אתה חושש?סבא גפטו
לא אמור לסתור. אני חושש שלא הבנת את השאלה והרעיון בה, אם זאת השאלה שלך. בבקשה, תקרא שוב. תודה!
אוקיי...כנראה שלא כ"כ הבנתי איך היא קשורה לדיוןאיתן6
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך