אז ברוך השם, זהו זה, יצא המרצע מן השקאנונימי (פותח)
בס"ד

בהמשך להודעה שלי מכאן(/Forum.aspx/t19766#265269) היום התברר לי בדיוק מי האדם שהייתי איתו ואהבתי מאד (ואוהב עדיין לצערי).

היא שלחה 2 בחורים להתקשר אליי ולאיים עליי, בין היתר הם הבטיחו להרוג אותי ואת אמי, ולשבור לנו את העצמות.
ברקע שמעתי אותה, את הבנאדם שאהבתי, את אהבת חיי, נותנת להם הוראות.

הבנתי ברוך השם, היום בסופו של דבר, מי האדם שהיה איתי עד עכשיו, ואת מי אהבתי.
הבנתי שהכל היה סתם, והיה כדי להחזיק אותי על hold עד לרגע המתאים.
הבנתי שמעולם היא לא אהבה, ומעולם לא הרגישה כפי שאמרה ושידרה.
הבנתי שמעולם היא לא רצתה, לא חשבה לרצות, ולא בנתה את חייה איתי, בניגוד אליי.

היום, היא נתנה לי את האמת בפנים בצורה הכי בוטה ומביישת שיכולה להיות.
וכששתקתי ולא אמרתי מילה לבחורים שצעקו, הם אמרו ביניהם: "תראה איזה חנון".

בושה וחרפה לעצמי - שלא ידעתי לגלות את זה מלכתחילה, ונתתי לעצמי להתאהב בה, והכנסתי אותה עמוק ללב, ועכשיו בזכותה איבדתי בה ובכל המין שלה את האמון.

תודה שהיא עשתה אותי הבן אדם הכי מאושר בעולם, ותודה רבה שהיום היא עשתה אותי לבן אדם הכי שבור.

אבל טוב שזה בא. טוב שהאמת באה. כפי שחששתי והתרעתי, כך היה. האמת יצאה לאור. יצא המרצע מן השק.

המשך ערב..
ותודה מראש לכל המגיבים, ולכל מי שניסה לעזור, באמת שהייתם פלסטר מגן על הכאב העצום.
תודה רבה שוב, והלוואי ולא תדעו לעולם צער כזה.
לינק מתוקן להודעה שליאנונימי (פותח)
סליחה על ההצפה אבל,אנונימי (פותח)
בס"ד

אני משתגע ממחשבות, זה הבן אדם שאהבתי!
למען השם! הבן אדם שאהבתי שולחת חבר'ה שאיימו עליי ברצח.

אני לא מסוגל לקלוט את זה. סורי.

אני לא מאמין כמה אדיוט הייתי. איך למען השם לא עליתי על זה שהאהבה שלי רוצה לרצוח אותי? מאיימת עליי? איך למען השם לא עצרתי את זה כשזה התחיל?
איך לכל השדים והרוחות נתתי לזהלהמשיך והאמנתי לכל מילה? איך אני אמור להמשיך מכאן? אותה אהבתי?? אותה??? היא לא הבנאדם שאני אהבתי, אני לא מכיר אותה כזאת. ואולי לא הכרתי אותה כ"כ טוב? אולי נסחפתי אחרי האהבה ונתתי ללב לסבול.
ועכשיו כבר אי אפשר לסלוח למרות שאני מאד רוצה. זה כזה "בווום" על הפנים שבכלל לא מסוגל לחשוב על סליחה.
ושוב, למען השם, אותך אהבתי?? מי את? איפה נעלם הלב שלך? איפה הרגשות? איפה ההתחשבות? המידות הטובות? הצדיקות? הענווה? ההתחמקות והבריחה מהכבוד ומהרוע? ההיצמדות לטוב ולדברים הטובים? הטוב שהיה בך לאן נעלם? מי לקח ממך את הלב? מי לקח ממך את כל מה שהיה בך? מי?

למען השם, מי את? אני לא מכיר אותך כזאת. אני לא האמנתי שאת מסוגלת לזה. את בחורה חרדייה, בית טוב, משפחה טובה, בחורה נפלאה (כך הייתי בטוח) ועכשיו אני לא מזהה אותך. את בטוחה שאת זאת שכתבת לי: "אני רוצה לחיות את החיים שלי אתך! אתה בעלי. נקודה"? את כתבת את זה? את? מה השתנה בך? מה עשו לך? מה עשית לעצמך?

את זאת שאמרת שאת הכי מבינה אותי בעולם? ושאת לעולם לא תזרקי ולא תעזבי? את זאת שאמרת לי "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? התכוונת למילה ממה שאמרת? התכוונת כמוני? הרגשת כמוני? הרגשת את מה שאמרת: "אתה גרמת לי להרגיש מאוהבת באמת פעם ראשונה בחיי"? את אמרת את זה? את?

מי את? אני לא מכיר אותך, אהובתי.

המשך ערב..
וסליחה ענקית על ההצפה רק הרגשתי שאני חייב לפרוק את זה. תודה על הבמה. ותודה על הכל.
יהיה טוב בעזרת השם. יהיה טוב.
אין מילים. סיפור עצוב, וכושר הביטוי שלך חזק...דובלה
אבל טוב מאוד שפרקת את זה. יש לך פה ידידים שמקשיבים ומשתתפים ...
אבל אני חושב שאני מתחיל להבין. מי הם 2 הבחורים האלו? מהמשפחה שלה? או "חברים" חדשים שלה? כנראה זה הנקודה. כנראה זה הסיבה שהיא החליטה פתאום בלי סיבה לעזוב. היא מצאה חברים חדשים, שהיו נראים לה יותר חזקים ויותר מבטיחים. הם כנראה קנו את הלב שלה, על חשבונך.
יכול להיות שפעם היא כן אהבה אותך. למרות שאהבה אמיתית לא מוכרים ככה. אז אולי לא. לא יודע.
אבל עכשיו, אני לא חושב שיש צורך לסלוח לה. תמחק אותה, זהו. לטובת כל הצדדים. תשכח ממנה. אני מניח שביום מן הימים היא תבין בעצמה את הטעות שלה, אבל אין שום סיבה בעולם שתחכה לזה. תשכח, תשכח, תשכח.
זה סיפור מאוד עצוב... אבל שמח שהשכלת לצאת ממנו בזמן. שהשכלת להשליט את המוח וההגיון על הלב, ולהרים את הראש.
אני מציע, שתמשיך שוב ותחפש את בת-זוגך האמיתית, אבל הפעם, אחרי שהסיפור הקודם חישל אותך לכך, תדע לא לפתח תלות ריגשית מוקדם מדי. אני די משוכנע שהפעם ה' יזמן לך את המטרה האמיתית, הנכונה.
אולי יקח טיפה זמן שהאמון באנשים יחזור, ואז תוכל לחפש שוב, אבל אחרי שכבר למדת להתגבר על הרגשות הללו, אני מקווה שתעזור שוב לעצמך גם לצאת מזה כמה שיותר מהר, לגלות שוב שלמרות שפגשת בלב אחד שבגד בך, עדיין יש המון אנשים נפלאים, והמון לבבות אמיתיים וכנים. ותחזור, תחפש ותמצא! את הלב שמחפש אותך.
בהצלחה!
תודה רבה שוב על התגובה,אנונימי (פותח)
בס"ד

ברוך השם כפי שאמרתי האמת התבררה(מה שרציתי שייצא אל הפועל בלי התחמקויות ותירוצים) היא לא אהבה.
אם האהבה שלה היתה חזקה(כמו שלי לפחות) או הייתה בכלל, אי פעם, היא לא הייתה מסוגלת לעשות דבר כזה.
אני משער ש2 הבחורים הם מהמשפחה שלה, כי היא טענה בעבר שהם כבר איימו על מישהו.
אם אלה ה"חברים" שלה, אני שמח שיצאתי מזה בזמן, אמנם עם הרבה כאב, הרבה צער, איבדתי את האמון בגללה, אבל טוב שיצאתי מזה.
ובכל זאת..
איפה נעלמו כל המידות הטובות שהיו בה?
הכל היה כיסוי לאמת שהתפרצה אתמול?
למרות שאני רוצה מאד לסלוח לה, וגם לחבר'ה שהיא שלחה להתקשר לאיים, אני לא מסוגל לסלוח, אני לא מסוגל עכשיו לחכות לה, ולא מסוגל לחשוב עליה הלאה.
השם יעזור ואולי פעם אמצא מישהי אמיתית, שלא תמכור אותי לסיפורים לתחזיק אותי תלוי על חבל. אולי.

ושוב תודה רבה על התגובה והעידוד
שבת שלום
והוספה קטנהדובלה
א. המקרה הזה הוא חריג. נקודה. אין סיבה שתאבד אמון בעולם שלהן בגלל אחד כזו. חוץ מזה שאתה גם לא יכול ממש לדון אותה, אתה לא יודע איזה לחצים ו/או פיתויים הם הפעילו עליה. ואני לא מצדיק אותה ח"ו!! אבל אני רק אומר שזה לא סיבה לאבד אמון. זה מקרה חריג לחלוטין. והראיה - תסתכל סביבך... רוב העולם נשוי באושר עם אישה שנאמנת רק לבעלה.

ב. אמרת שאתה לא רוצה לשכוח אותה. תשמע לי, תמחק אותה. לא יצא לך שום דבר מזה שתזכור אותה. בעצם כן יצא, הרבה צער וחוסר אמון באנשים. לא חבל? אתה חייב להתקדם הלאה.

ושוב - בהצלחה
אם האהבה שלה הייתה אמיתיתאנונימי (פותח)
וחזקה מספיק (אני יודע שבדברים אחרים היא התגברה על עצמה, דברים קשים לא פחות) היא הייתה יכולה לעמוד בכל לחץ/פיתוי.
עליי היו לחצים ופיתויים ועמדתי בזה, והייתי נאמן לה ולא היה לה סיבות לעזוב ולזרוק בצורה כזאת אלא אם הכל מתחילה היה סתם. היא גרמה לי לתת אמון באנשים - והיא היא גרמה לי לאבד את האמון בעולם שלה. לפחות עכשיו אין לי אמון בהן, ואני לא מסוגל לתת אמון כרגע.
אני מסתכל סביבי ולא רואה את רוב העולם נשואים באושר, לידינו גרה בחורה שהתחתנה והתגרשה 4 פעמים, אחותה פעמיים. ויש עוד מקרים, הרבה מקרים.

אז זהו שבהודעה השניה כתבתי: "למרות שאני רוצה מאד לסלוח לה, וגם לחבר'ה שהיא שלחה להתקשר לאיים, אני לא מסוגל לסלוח, אני לא מסוגל עכשיו לחכות לה, ולא מסוגל לחשוב עליה הלאה." אני אשתדל עכשיו למחוק אותה, כי ב"ה היא גילתה את האמת, ולא המשיכה עם גרסאות הכיסוי והתירוצים.
למרות שזה קשה למחוק את האדם היחיד שהיה בחיי - אבל כשאכניס טוב לרא שהיא בעצם לא הייתה אף פעם בשבילי, אוכל לשכוח אותה ולהמשיך הלאה.
אבל לסלוח לה לא אוכל לעולם.

תודה שוב.
שני דברים לא ברורים.יעל ל'
היה בניכם איזשהו ויכוח?
משהו שגרם לאיומים האלו?

האם אתה בטוח שהאיומים היו ממנה?
האם אתה בטוח שהקול ששמעת הוא שלה?

היתה איזו שהיא סיבה שהיא תאיים עליך?
אז ככה,אנונימי (פותח)
1. ביקשתי ממנה בצורה הכי יפה שיש שתגיד לי מה הסיבה שהיא עוזבת בצורה כזאת? ומה קרה? ואם אני אוכל לעזור במשהו אז אעזור בשמחה.
2. אני בטוח שהאיומים היו ממנה, רק היא מסוגלת להביא את המספר לבחורים שדיברו. היא אמרה בעבר שכבר איימו{לא יודע אם אותם אלו שהתקשרו אתמול} על מישהו שהציק לה (בדגש על הציק, התקשר ניג'ס והפיץ את מספר הסלולרי שלה) .
3. שמעתי את הקול שלה בבירור, ולמרות המצב הנפשי והפיזי שלי אחרי המשבר הזה, זיהיתי שזו היא, אומרת להם ונותנת להם פקודות.
4. אין שום סיבה שבעולם שהיא תאיים, אלא אם הכל היה מתחילה שקר (וסליחה על זה). פשוט היא החזיקה אותי אצלה, נתנה לי להתאהב בה, ואז עשתה את מה שביקשתי ממנה תמיד שלא תעשה. (תמיד היא אמרה, אני לא אזרוק אותך לעולם, בטח שלא בצורה כזאת. אתמול ראיתי ב"ה כמה שהיא אמינה).
5. הצורה שבה היא השתמשה - איומים ע"י חברים/ידידים שלה - הוכיחו לי מעל לכל ספק שהיא מעולם לא אהבה ולא הרגישה דבר וחצי דבר ממה שאמרה וכתבה.

זה החיים, ובחיים צריך לדעת לסבול. לא ידעתי שזה יגיע אליי בכזה בום מהאדם שאני אוהב.
"וברגע קטון עזבתיך וברחמים גדולים אקבצך"...מיכל פ
בס"ד
תחשוב- כל זה.. כל הכאב, הצער, האי אמון... כל זה "רגע קטון"
עכשיו תנסה לדמיי'ן איך יהיה ה"ברחמים גדולים"...
=)
מאחלת לך מכל הלב רק טוב!
אוהבת תמיד
מיכל
תודה רבה רבה על החיזוקאנונימי (פותח)
תודה רבה, ובעז"ה יהיה טוב.
תודה שוב יום טוב.
אל ;יאושאנונימי (פותח)
נכון,יש אנשים לא טובים בעולם-אבל אל תאבד אמון!!! יש המון אנשים שנשואים באושר (למשל אני) צריך לחפש בחורה עם מידות טובות ולברר היטב לפני שמתאהבים. (זה נשמע עיסקי אבל מה לעשות שזה עובד) ורק אז להשקיע בקשר.
והשקעה זה כל החיים!! (בחורה שגרושה 4 פעמים? לא מכירה אבל אם הנתונים הבסיסיים טובים צריך להשקיע המון בקשר ולא להתגרש אם יש בעיה קטנה)
יש בך אהבה-והיא תנצח, יש בנות מקסימות ואתה תמצא
מאחלת לך רפואה שלימה (מכאב הלב) והרבה הצלחה בהמשך
הרבה תודותאנונימי (פותח)
אבל לא האמנתי שממנה זה יבוא, כנראה שהייתי תם מידי והלכתי שבוי אחרי האהבה.
היא ידעה להחזיק את החבלים ולנווט.
תודה רבה שוב יום טוב.
ווואו!פלפלתי
אני חייבת לומר לך ששימחת אותי מאוד.
כמה שזה נשמע מגעיל, כמה שזה נשמע אולי נורא, אבל זה מה שקרה.
איזה יופי שהיה משהו שהוכיח לך שזה לא זה. יותר טוב שזה קרה עכשיו מאשר אחרי חתונה. ועוד יותר אחרי ילדים. פשוט שימחת אותי.
וברור לי שאתה תתגבר על זה, וברור לי שהזמן יעשה את שלו, וברור לי שאתה צריך בחורה רגישה עם שכל על הכתפיים, וחרדיה אמיתית ולא בתחפושת, וברור לי עוד יותר שאתה תגיע לזה.
אני לא מתרגשת מהחוסר אמון, כי הוא יחזור. יקח קצת זמן- אבל הוא יחזור. לפחות חלקי אם לא מלא - וגם זה בסדר.

ועוד משו- מקסים מה שכתבת בקטע השני ב"סליחה על ההצפה" אני הייתי מעלה את זה ל"ללא תולעים" בקטגוריה מונולוג. וסתם לידע הכללי, תלחץ בסרגל למעלה שבדף הראשי על "יצירה" וכנס לשם.

איזה טוב ה'!!

איזה יופי. באמת!
תודה רבה רבה ענקיתאנונימי (פותח)
תודה על כל העידוד שלך במיוחד.
כן, את רואה ברוך השם זה קרה לפני חתונה (תארי לך הייתי מתחתן איתה, השם עשה איתי חסד).
הלוואי , השם יעזור יהיה טוב תודה על העידוד ערב טוב.
בהצלחה!אנונימי (פותח)
אתה כבר נראה מספיק מעודד ב"ה, ובכל זאת- אני שמחה שככה זה נגמר, עם כל הכאב.
עכשיו באמת אין לך כל סיבה להמשיך ולאהוב אותה,איך אפשר לאהוב אדם כזה?!
בקשר לדבריך-לא היית אידיוט, וזו לא בושה וחרפה שהתאהבת בה.
כ"כ הרבה מקרים יש של נשים שמתאהבות בגברים עד מעל הראש,ובטוחות שהכל מדהים ולשם שמים, והופ,אחרי שנה נישואים,ולפעמים פחות,הם מוצאות עצמן עם גבר מכה,עם אדם שהן לא הכירו ובטח שלא אהבו.
אנשים חיים עם מסכות והצגות,ובמיוחד כשהם אוהבים,או אוהבים אותם,הם מסתירים את החולשות והדברים הרעים, אתה לא התאהבת באדם רע, ראית מולך בנאדם טוב, עם דברים טובים שהיא נתנה לך לראות ולהבין. וזהו. אתה לא אשם. היא אשמה!!!
וכמו שכבר אמרו כאן, זה מקרה יחיד! ומאוד לא רגיל! אז חבל לך,ורק לך, שתאבד אמון במין הנשי. שכמובן שהוא לא כזה.כמה גברים יש מכים,אנסים,רעים. אז שאני אאבד אמון בכולם? ח"ו. האדם טוב מטבעו,והוא בוחר לטוב או לרע. היא בחרה לרע. לא כולן בוחרות ככה ב"ה.
באמת ה' עשה איתך חסד שגילית עכשיו,וכנראה היו שווים כל הבכי והכאב. שיהיה הרבה בהצלחה!! ותודה שעדכנת, באמת רציתי לדעת איך התקדם. רק טוב!! ושבת שלום!!
תודה רבה רבה על התגובה היקרהאנונימי (פותח)
ברוך השם אני שמח שזה נגמר, ושגליתי בזמן את האמת.
(תארי לעצמך שהעיניינים היו מסתרים וח"ו היינו מתחתנים וזה היה מתגלה אחרי החתונה?)
אכן, לא ידעתי אם מי יש לי עסק.
אהבתי בחורה טובה, שלא קרובה לדברים האלו בכלל, כנראה שהיה לה הרבה הצלחה בלהסתיר את זה ממני.

תודה רבה רבה שוב על התוגבה והעידוד, ושבת שלום ומבורך!
תשמחשזה נגמר אחי ואל תתיאשאנונימי (פותח)
הלווו בנאדם באלך לא להקפיץ שירשורים ישניםם?!?![:HoDiאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך