תזכורת: עוד כחודשייםשמעון_
עבר עריכה על ידי יהודה ו. בתאריך כ' סיון תשס"ז 15:47
עוד כחודשיים בע"ה עומד לצאת לאור הגליון הראשון של "בין הטיפות"
מוזמנים להמשיך ולשלוח יצירותיכם ל- benhatipot@gmail.com
תמונות ציורים, סיפורים, שירים- כל אלה יתקבלו בברכה.
מצטער מראששמעון_
על הקובץ הגדול. אם יש לעשות משהו בנידון אז תגידו.
המודעה שברחה לך..צחקן
 
 
אופס...יהודה ו.
יצחק, המודעה לא ברחה, אני הברחתי אותה.
היא פשוט היתה מפחידה בגודל (גם עכשיו, למען האמת) ובאתי להקטין אותה, אבל פתאום הייתי צריך לזוז, סגרתי את החלון, ומסתבר שזה פשוט רק הוריד את המודעה.... עמכם הסליחה.
שכוייח!שירה חדשה
בס"ד.

שאלה קטנה:
יש עניין לפרסם שם אתרי יצירה לציבור הדתי או שזה סתם יהיה תקוע?
שם לאשמעון_
אבל בע"ה יש משהו שנוכל לעשות בנידון, פרטים בהמשך בע"ה, ודרך אגב, כתב העת לא מוגדר כדתי.
טוב.שירה חדשה
בס"ד.

זה פשוט [נראה לי] יהיה נחמד שאנשים שקוראים את העלון
ידעו שהם יכולים לפרסם את היצירות שלהם באינטרנט...

אבל נחמד לדעת שאתם שוקלים לעשות משהו בקשר לזה.
ישר כח.
בטח שזה לא מוגדר...יהודה ו.
תהיו בריאים.
נכון. לא מוגדר אבל מגזרי לחלוטין.פלפלתי
יהודהשמעון_
נשמח להסבר קצר לתגובתך.
איזה מן ישראלים אתם??פלפלתי
איפה הציניות???
לפי מה שהבנתי, ואני די מסכימה איתו, הוא התכוון לומר שאתם אומרים שאתם פונים לכולם כשבעצם באישור ובחירת היצירות נשאר כיוון מסויים מאוד. תורני, יהודי אם תרצו, בקיצור- מגזרי.
נכון, אתם לא כותבים שם פונה לציבור התורני, אבל החומר שם פונה בדיוק אליו...
הכללי אין לי מושג מה יחפש שם.. הוא ךא אוהב בד"כ לראות יותר מידי ריכוז של שירי דת ותורה או יהדות במקום אחד.

ולכן זה מה שהוא אמר.
הבינותם?

יחי הציניות!!
אז זהו שלאשמעון_
אנחנו פונים לציבור מאוד רחב, ובאמת כתב העת הוא לא ל"שירי דת תורה ויהדות" כהגדרתך אלא לשירים של חיפוש עצמי, כמיהה למשמעות ולתיקון וכד'.
מאיפה אתם קובעים הכל מראש אם עוד לא ראיתם כלום??

סליחה על התמיהה הזועקת אבל הייתי חייב.

חוץ מזה ה"ניגוח" המסויים שבא מצד חלקכם רק עושה לנו טוב. באמת.
אנחנו מבינים את זהפלפלתי
פשוט מתוך השו"ת שנעשה לפני זה. זה הכל.
הבנו את הרוח. לא ראינו כלום.
גם אני רוצה להבהיר כאן משו מאוד חשוב-
אין כאן ניגוח. אם אסור להגיד כאן שום דבר כי כל דבר יחשב כפגיעה בכם- תגידו, לפחות נדע מה עומד מולנו, אבל אנחנו אומרים דווקא כי אנחנו באים מבפנים ומנסים לעשות את מה שאתם עושים רק שאנחנו עושים את זה ולא מהיום, ובצורת הרשת.
המטרה שלנו היא אותה מטרה שלכם.
רק יש כאן ברור, יש כאן דרך ומסלול שמבררים אותו ודנים עליו.
אני לא רואה בזה בעיה, בטח שלא פגיעה.

ואני באמת כבר לא מבינה, למה נראה לכם שיש למישהו כאן אינטרס "לנגח" אתכם??? מישו כאן משויח מזה משו??
נשגב מבינתי.
ח"ושמעון_
"ניגוח" לא הכוונה לפגיעה או לכוונה רעה ח"ו, אלא באמת בשביל להבין, רק לא תמיד זה נעשה בצורה הכי "נחמדה". (לפחות יכול להתפרש כך בעיני מי מהקוראים)

לגבי המטרה- אני לא בטוח שזו בדיוק אותה מטרה, אבל בוודאי שיש הרבה משותף.

בברכה
שמעון
שמעון אנו מקווים שאתה דואג לזכויות יוצרים,לכולם !ester317
אקו"ם זה ארציזכויות יוצרים ,לכל יוצר,שאם אדם לקח יצירה,והשתמש בה,מיצירותינו ,ישלם תמלוגים,לאקו"ם אקו"ם זכויות יוצרים,לנו כיוצרים, לא מבקשים יותר מזה,זה הזכויות שלנו,של היצירות שיצרנו,הכל מדובר בספר בין הטיפות שקונים ומשתמשים,הקונים ביצירתינו,חייבים לשלם לאקו"ם זכויות יוצרים,אנו מקבלים תמלוגים, במידה ומשתמשים ביצירות,גם בלי רשות, יש הגנה משפטית ליוצרים של גזל יצירות,אני עברתי מספיק בחיי בשירה,ובגזל שירם ואם לא אקו"ם גם השיר שלי היה כתוב על שם של מישהוא אחר, וגם מרוויח מיצירה שלי, יצירה זה כמו ילד שנולד, ולא רוצים הפתעות מתוך ניסיון, אני כותבת לבטיח את כולם מגזל,או מישהוירצה להשתמש ביצירה של מישהוא חייב להודיע לאקום ולשלם לאקום כל כל הצגה בפומביואקום משלם זכויות יוצרים זה ל אכסף בשמים ולא כל אחד יקבל הכל בידי שמים,ועוד דבר,אם סכמתם מה אתם לוקחים,אם אפשר במסר אישי, מה לקחתם? מכל יוצר,איזה יצירה? מה שמה ,סתם מסקרנות, תודה והצלחה לכולנו,הכל לטובה אין לי שום כוונה להיות שונה מכולם,אלא להתרות כי יש לי ניסיון מעברי ככותבת שירה,תודה לך שמעון ולך ליעקוב על הספר,משמיח מאד!וכן ימשיכו להפיץ עוד ועוד בס"ד ספרים של יצירות מערוץ שבע.אסתר.
מה היא "המטרה"?יהודה ו.
הייתי כותב לך תשובות, אבל למזלי פלפלתי אמרה בדיוק מה שרציתי.

|+| (צלב)
תודה, פלפל!
איך אפשר לשלוח יצרות?בדולח
עבר עריכה על ידי יהודה ו. בתאריך כ"א סיון תשס"ז 17:17
חוץ מאמייל
שלחי לשמעון יש אמייל שאת מאשרת שיקחו מהחמה שלך!ester317
את מה שנראהלהם הכי מתאים להם הכ טוב כך עשיתי
הםן לקחו מהחממה מה שרצו כמובן השיר נשאר רק העתיקו
מה שמתאים להם,מה שחסר להם הכי טוב,אסתר
מהחממה שלך שיקחוester317
תודה אסתר איזה אימייל???בדולח
בדולח שמעון ענה לי ולך יחד יש מתחת, את האמיל הצלחהester317
תשובות לשואליםשמעון_
אסתר- עניין זכויות היוצרים מבורר ומטופל.

בדולח- יצירות כרגע אפשר לשלוח בשתי דרכים: אימייל- benhatipot@gmail.com, או בפקס- 029605148. בעתיד בע"ה יהיו עוד דרכים.

יהודה- המטרה העיקרית- העלאת היצירה החיובית והחדרתה לכלל העם.
ויש עוד מטרות שנובעות ומתפרטות מכך:
- עידוד יצירה צעירה, שעדיין לא נחשבת ב"פסגה".
- נסיון להחדרת היצירה ועניינה גם למי שעד עכשיו היא לא נגעה בו.
- העלאת התרבות הישראלית (האמיתית)
- איחוד בין שכבות בעם

בברכה
שמעון


גם צריך לעודד יצירה בכללייערות לוריין
עבר עריכה על ידי יערות לוריין בתאריך כ"ב סיון תשס"ז 00:28
בס"ד
לא שיוצרים ייצרו-
אלא שהיצירות יגיעו למודעות,
כלשהיא.
 
ולא מאות בודדות של עותקים אלטיסטיים
צודק, יעקבשמעון_
ואכן המטרה הזו צויינה מבין המטרות דלעיל.
העלאת היצירה החיובית והחדרתה לכלל העם.יערות לוריין
עבר עריכה על ידי יערות לוריין בתאריך כ"ב סיון תשס"ז 00:44
אתה מודה שצריך לחפור בשביל להשוות את מה שכתבת למה שאני כתבתי, נכון?

אני מדבר על החדרת היצירה בכלל,
יהודהו תסביר לו.

הדיון ההוא שם שם...
 
אני יצור שפוך
ואיני יודע מה יהי'ה מחר
 
שב"ש ועשייה ברוכה
בהערכה עצומה
יעקב
יעקבשמעון_
עיין שם, שם (בהודעה הנ"ל) במטרה השניה ממטרות המשנה.

בברכה
שמעון
עידוד יצירה --צעירה--?, אני לא אומר לפני שאני בודקיערות לוריין
לא הבנתי אותךשמעון_
עיין שוב בציון הנ"ל. כלומר- במטרה השניה ממטרות המשנה.
מקווה שהפעם לא יהיו אי הבנות..
הוא צודק, יעקב.יהודה ו.
אגב שמעון - אני מזדהה עם המטרות, אבל - אם יורשה לי לומר מבלי להתפס כפסמיסט - הן נראות לי יומרניות מאד.

ועם זאת, בהצלחה רבה!
שיהיה בהצלחהבדולח
אי אפשר לשלוח יצירות בדך אחרת????

באמייל לא הולך לי

ובפקס כל העולם רואה
מי שמתקשהשמעון_
יכול לשלוח לי במסר אישי יצירות, עד שתהיה דרך יותר "מכובדת" (ותהיה בע"ה)

ויהודה, הצבת אידיאלים לא אומרת שכבר תפסנו הכל. "לתקן עולם במלכות שד-י" לא נשמע יומרני מדי? ובכל זאת אנו לא מתביישים לומר שזו היא שאיפתנו. להיפך. והמטרות הנ"ל נראות לי יותר פשוטות.

בברכת שבוע טוב
שמעון
איזה סוג של יצרות????בדולח
בדולחשמעון_
יצירות כתובות- שירה, סיפור קצר, קטע. יצירות ויזואליות- ציורים וצילומים אמנותיים.

בברכה
שמעון
אני אשלח עכשיו במסר אישי????בדולח
אבל יש הבדליהודה ו.
בין הצבת מטרות ברמה המעשית - כשאתה אומר "זוהי מטרתי, ואני מגשים אותה דרך הוצאת עלון" - לבין הצבת מטרות-על ברמה האידיאולוגית.
מטרות טובות מאד , עלה והצלחבדולח
אז רק דיוק קטןשמעון_
מדבריך.
אנו לא אומרים: "זוהי מטרתנו, ואנו מגשימים אותה", אלא שואפים לכך. דרך אגב זה לא אדם או שניים שעומדים מאחורי זה, אלא מגמה של לא מעט אנשים, ביניהם גדולי תורה. סתם לידע כללי..

אראל, את יכולה לשלוח מתי שתרצי.

בברכה
שמעון
חחחיהודה ו.
יש משהו מצחיק כשאתה אומר "סתם לידע כללי" - כי אתה הרי רוצה שאני אבין מזה משהו...

ובכן, אני לא יודע בדיוק על מי אתה מדבר, אבל מניח שהם חושבים - ואולי גם אתה, וייתכן שזה מה שניסית לומר - שאלו בעצם אינן מטרות פרקטיות-מעשיות, כי אם שאיפות "באוויר", מה שנקרא.
בדולח עשי העתק הדבק, לדואר אלקטרוני שלך,ester317
ושלחי לדואר האלקטרוני אישור לשמעון, שמרשה שיקחו ;ester317
מהחממה שלך,מה שמתאים,כך עשיתי,אסתר
תודה שמעון שאתה דואג לזכויות יוצרים,שיצירתינו !ester317
מוגנות.מכל אדם משחמדה נפשו ביצירה לאחר שקנה ספר
ובא לו לבציע יצירה,בלי רשות היוצר,אסור לו
צרייך לבקש רשות מהיוצר,ואם לא ביקש
ועשה שימוש ביצירה של יוצר,צרייך לפצות את היוצר כי הזכויות שלנו על היצירות, שנתנו אך ורק לכם,שמעון,ויעקוב,עם הגנה מזרים הלב שקט,היצירות שלנו יקרות, לכולנו,תודה שוב על שאתם דואגים
לזכויות יוצרים,תודה שמעון תודה יעקוב.בהצלחה לכולם.
לאש ולחת באיימל הסדרתי בכל אופן תודהבדולח
גם ב'דרך המכובדת' יהיו זכויות יוצריםקטיף שנית
אבל זה נראה כמו ששמעון שומר על זה בסוד,אז אשתוק
שמעון ה' יברך אותך בשם כל היוצרים שאתה דואג לנו !ester317אחרונה
בכל, בדרכך צדק והאמת ישר כוח.
בהצלחה לך,ולכולנו יחד כיוצרים תודה!
נשמע שהיה שווה פה פעםאני הנני כאינני

עם המפגשים בארגון @פסיפס 

מי יכול לספר?

מי יקום ויעלה את הדברים באוב?

אולי אנחנו דור אחר?

CureTypes: Convenient Access to Quality Medicationdonaldjohn

CureTypes serves as your one-stop shop for all-encompassing health care answers. It offers a broad selection of pharmaceutical goods, and CureTypes aims to back your path to good health by supplying medicines designed to address various health requirements. CureTypes concentrates on providing top-notch dependable choices for patients ranging from antibiotics to antiviral drugs and treatments for long-term conditions. CureTypes has a user-friendly platform that makes ordering medicines simple and hassle-free guaranteeing prompt deliveries to meet all your healthcare demands.
 

האמת.אנונימי (פותח)

זה היה יום שבת קייצי, ואני, כהרגלי זה קצת יותר משנה, הלכתי לבקר את זקן בית הכנסת הבודד בביתו. בדרך הקצרה שהיתה לי הפשלתי את שרוולי חולצת השבת הארוכה, שקבלתי על עצמי לכבד בה את השבת כדמותו של אבי, תוך שאני מנסה לסדר את הרעיונות שאומר לר' מאיר הזקן, לפשטן קמעא מהעופפות המופשטת המאפיינת את דברי התורה של בחורי הישיבות הגבוהות בציבור.

כשהגעתי הוא כבר המתין לי בחוץ, רכון, בעל כורחו, על ספר התהילים הישן בתוך כסא הגלגלים שלו. "שבת שלום ר' מאיר! מה שלומך?" אמרתי סקול רם, בעודי כופף אליו את קומתי כדי שיוכל להביט בפני ולזהות אותי. "או! או! שבת שלום!" קרא בשמחה, "מה שלומך? בא שב.." 

"כן כן, מיד" השבתי ושלפתי כיסא מערמת הכסאות שניצבה ליד. "תקרא למטפל שיביא כמה עוגיות וקולה, יש במקרר" הוא אמר לי, מניח באיטיות את ספר התהילים על השולחן שלידו והחל לסובב את כסאו אל עבר כיסא הפלסטיק שהצבתי בסמיכות. "זה בסדר, אין צורך", השבתי לו, "אולי אתה רוצה שאביא לך קצת קולה? או סודה?" 

"לא, זה בסדר, לי יש מים", הוא הורה לי בידו הגרומה אל הבקבוק עם הקשית שניצב על השולחן לא רחוק ממנו. "מה שלומך?" הוא שב ושאל, "מה שלום ההורים? ב"ה אבא שלך אדם טוב, כל שבת  הוא אומר לי שבת שלום ושואל איך אני מרגיש.."

"ב"ה" אני משיב, "השבח לאל, הכל בסדר, כולם בריאים". הוא מהנהן קלות בראשו כאומר 'ב"ה'. "באו לבקר אותך השבת?" אני שואל, "אולי הבנות? או שלום?"

"כן, כולם הגיעו בערב שבת, היה יפה מאוד" הוא משיב בשמחה, "שרו, והיה אוכל טוב..."

"איזה יופי" אמרתי בהקלה, "כל הכבוד להם שהם כולם באים". "כן כן" אמר, ואז נזכר ושאל "איפה היית שבוע שעבר? בישיבה?"

"כן ר' מאיר, צריך ללמוד.." עניתי כמתנצל. "כמובן", אמר, "אבל זה בסדר, יש בחורה חכמה שבאה לבקר אותי, יעל. איזה חכמה היא, לומדת, משקיעה, וגם אומרת לי דברי תורה על פרשת השבוע..."

מעניין, אני חושב לעצמי, זה חדש... מי כבר מכיר את ר' מאיר בשכונה ובא לבקר אותו? בטח מדובר על מישהי מבוגרת שבאה לדבר איתו. כבר יצא לי, בזמן ששהיתי במחיצתו של ר' מאיר, להפגש עם אחת מן השכנות לשעבר שגרו לידו ובאה לשוחח עימו קצת ולהפיג את בדידותו.

"איזה יופי" אמרתי לו בקול מעודד, והתחלתי לדבר על מעלת החסד מן הדברים שלמדנו לאחרונה בנושא מן הגמרא במסכת שבת. במהלך הדברים, כהרגלו, ר' מאיר הפסיק אותי בסיפורים על העבר ועל משפחתו, כשהוא מידי פעם מזכיר את אותה 'יעל' שבאה לבקר אותו מידי פעם, ומאבד את ההקשר של דברי הקודמים.

ולפתע, מאחורי גבי נשמעת חריקת שער הברזל, ואז קול צעיר קורא "סבא מאיר! מה שלומך? התגעגעתי אליך!" וכבת בית, בחורה צעירה שנראית קרוב לגילי, שולפת כיסא פלסטיק נוסף וממקמת אותו מצידו הנוסף של ר' מאיר הזקן. "או! יעל! מה שלומך? מה שלום ההורים?" פתח ר' מאיר בשמחה ופנה אלי "זו יעל שסיפרתי לך עליה".

"נעים מאוד.." אני מסביר לה פנים, והפנים שהוסברו אלי חזרה מוכרות לי מאיזה שהוא מקום. "אתם מכירים?" שואל ר' מאיר. "כן," מיד משיבה יעל, "היינו יחד בסניף, אתה עומר נכון?"

ואני מתפלא. לא הייתי דמות שאמורים להכיר אותה משם. "אמת". "היית באמצע לומר כמה דברי תורה נכון? תמשיכו בבקשה" אמרה בנימה קצת מתנצלת. "ר' מאיר סיפר לי שאת גם אומרת לו דברים על הפרשה מידי שבוע, אז בכבוד", די מיציתי את מה שהיה לי להגיד, הרהרתי.

"לא לא, תמשיך, זה באמת לא משהו רציני, אני רק קוראת לסבא מאיר קצת מהחומש ומסבירה.." היא משיבה. דליתי עוד איזה רעיון במחשבתי והתחלתי לומר אותו, ולאחר כמה רגעים ר' מאיר הפסיק אותי ובאופן מפתיע אמר "אתה יודע, יש לה משפחה ממש טובה, אנשים טובים, וגם חכמה – אולי תצאו יחד?"

באותו רגע נאלמתי דומיה, ולפני שהספקתי להיות מובך כדבעי, היא הזדרזה ואמר "תודה סבא מאיר, אבל אני כבר נפגשת עם מישהו.." התעשתי וקצת שחקתי על הסיטואציה, מנסה לחזור אל הנושא הקודם עליו דברתי לפני רגע. בינתיים ר' מאיר מפשיל את שרוולו ומביט אל שעונו המיוחד, שסימניו באותיות עברית חילוף המספרים "כבר צריך לצאת לבית הכנסת" הוא אומר וקורא למטפל, תוך שהוא מגדף אותו קמעא.

ליווינו את ר' מאיר לבית הכנסת, ולפני שנכנסתי אחריו גם אני, פניתי אל יעל וחזקתי אותה על ההשתדלות לבוא לשוחח עם ר' מאיר, תוך שאני מתפלא איך ומניין היא מכירה אותו. היא סיפרה לי שלא מזמן סבתא נפטרה ממגפת הקורונה שפקדה את העולם, וכשעברה ליד ביתו כאשר באה לבקר חברה שגרה בשכנות, ראתה אותו כשישב בחוץ והחלה לשוחח עימו. כשסבתא היתה בחיים היא היתה דואגת לה ובאה לבקר ולשוחח בקביעות, ועתה השיח הזה חסר לה, כך שהיא שמחה שפגשה את 'סבא מאיר'.

הנהנתי ונפרדתי ממנה לשלום, נכנס לתפילת מנחה של שבת בבית הכנסת הספרדי, מהרהר בסיטואציה המוזרה. ומאז, על אף כל הבחורות שיצאתי איתן לפניה ואחריה – היא לא יוצאת לי מהראש.

העלה לי חיוך.כְּקֶדֶם

ובאמת מעורר השראה

תודה על זה

...אנונימי (פותח)אחרונה

היא התחתנה לפני שבועיים. מזל טוב.

היושעלמת חן

היה פורום של שירים נכון? אני לא טועה..

אממ מחפשת בלי קשר צילצול של השיר אם תבנה של בית ,של איתי דוד אם למישהו יש

תודה

את מכוונת אולי לפרוזה וכתיבה חופשית?אנונימי (2)
לאעלמת חן
היה פורום שנקרא שירים, אני כמעט בטוחה בזה
יש את זה:כי קרוב.
עבר עריכה על ידי כי קרוב. בתאריך י"א בשבט תשפ"ד 08:17

פורום שירים

הוא נטוש למדימבולבלת מאדדדדאחרונה

עדיף בפורום אחר (צלילים ומוזיקה, או גיטרה)

ואפילו בצמע הגיוני יותר שיענו לך על זה...

תמיד זוכרת אותך, לא צריך חודש או יוםסתוית סימה

בס"ד

 

חודש המודעות הגיע ככה אומרים,

לידות שקטות בלי קול, ככה באוקטובר פתאום,

אני רושמת לך תינוקות שלי, שככה תישארי לעד,

על חיים שהגיעו בשקט, בתוך סערה גועשת,

בחדר לידה במקום שבו יש כל הזמן חיים,

פתאום את המוות פוגשים,

עברו 5 שנים מאז,

רציתי להגיד לך שאני זוכרת אותך, בדיוק כמו שהיית,

יפת תואר שקשה לתאר,

זכיתי בך ל9 חודשים קסומים, להרגיש אותך עמוק בפנים,

בלב שלי תהיי תמיד, מחכה לך כבר שתחזרי,

אומרים שתקומו ראשונים בתחיית המתים, כי אתם טהורים,

לא חטאתם בכלל ככה אומרים,

אחרי קבורתך קברתי גם את אבי, את בטח יודעת הוא לידך,

הרי הוא סבך,

הרגשתי שהעצב גובר עליי, לקחתי את התהילים ביד,

והלכתי להדליק נרות לשבת,

אמרתי לחוקר ליבות וכליות שלח לי נחמה בקרוב,

ופתאום הם הגיעו בלי שהתכוונתי, אוליי ככה כיוונתי,

שתי נשמות חדשות הופיעו, תאומים מבלי שציפינו,

אמרתי תודה רבה לבורא עולם, תודה שהראת לי שאני יכולה,

לאסוף את השברים ולקום, להתמודד עם לב שבור,

לחבק את האמונה בבכי של שמחה,

את , את התיקון שלך סיימת, הוא היה שלם ומיוחד,

אנחנו פה למטה מנסים לתקן את עצמנו, לחבר את החלקים שנותרו בחיינו,

ולהאמין שאת שלמה, ומתפללת עלינו,

אני אוהבת אותך בדיוק כמו שהיית, זכיתי בך לעולמים,

מחכה לך שתחזרי , עד שיבוא משיח יקירי בקרוב,

תודה שלמרות הכל בחרת לרדת בשבילי,

ותודה אבא, תודה שבחרת בי .

...אילת השחראחרונה

כמה עוצמות יש בך.

נגעת בי ממש.

ואיתך בתפילות ובייחולים ובתודות לבורא עולם.

🤍

טוב, פה בטח אין אף אחד שמסתכל, ובכל זאת..אני הנני כאינני

אנחנו מנסים להקים לתחייה את פורום "צלילים ומוסיקה" - נגנים ויוצרי מוסיקה יקרים וחביבים! נשמח שתצטרפו אלינו!!

 

מוזמנים להתחיל בשרשור הכירות החדש שהכנו לכם, שם תתודעו לעוד כמה דברים אנחנו מכינים לכם!

 

🎵🎶 שרשור היכרות תשפ"ד + עדכון! 📢📣 - צלילים ומוסיקה

 

בברכת "הזורעים בדמעה ברינה יקצורו" - המנהלים החדשדשים!

ב"ה, בהשגחה אלקית, עכשיו כבר לא כ"כ מפריע לפרסם.אני הנני כאינני

האם את חושבת עליי כמו שאני חושב עלייך?

האם מה שאמרתי לך מסיח דעתך בתפילותייך?

 

האם את האחת? האם זו אהבה עיוורת? 

איך בכלל אדע, אם לא חוויתי מעולם אחרת?

 

איך אעבור את המסע הזה בלי שום חרטות?

איך אהיה שלם עם אלקים על אף ההסתרות?

 

תם, ועוד אשלים עם זה.

מה זה לדעתכם יוצר טוב?yaeli1989

מתעניינת איך לדעתכם נוצר יוצר מעולה?

 

אולי יעניין אותך