חריר אמנם אל העלה את זה לפה, אבל חשוב לי שיראו שגם בסניף הקטן שלנו זזים דברים.. (כן כן... לפעמים לא אני מזיזה אותם...אבל זא באמת לא קורה הרבה..)
אז ככה: ביום שלישי הקרוב, הכי קרוב שיש, בע"ה אודיה, שרי ואני יוצאות לסופרלנד! ! ! ! !
טוב, אנחנו לא נהיה רק שלושתנו, שיהיה ברור..., כל אחת מביאה חברות [ חוץ ממני...=( אבל זה לא בגלל שאין לי חברות.. זה פשוט בגלל שזה היום האחרון לשירות ולכווווווווולן יש מסיבה, ורק לי..... =( ]
אה... ואיך שכחתי?!?! סתם.. לא באמת שכחתי.... כמובן שחריר יוצא איתנו... (זתומרת- אנחנו יוצאים איתו.. [רציתי לכתוב יוצאות כי כולנו בנות, אבל זה לא נשמע טוב..חיחיחי..] הוא זה שמארגן את כל העסק...)
אז חריר, קודם כל - שכוייח עצום!! אתה יודע מה- שכוייך!! עם כ' ולא עם ח'... אם כבר אשכנזים- אז עד הסוף....
ותודה ע-נ-ק-י-ת לכל העוסקים במלאכה.... (ולימית, שדיברה עם שרי במקום שחריר יעשה את זה ושצריכה לדאוג ל"איך מגיעים לשם...") אימאל'ה!!!! באמת איך מגיעים לשם?!?! מה הם מפילים את זה עלי?!?! דווקא את זה?!?!? ודווקא עלי?!?!?!
אוווווווווווףףףףףףףףףףףףףףף!!!!! החלטתי שלא כדאי שבשעות כאלו (אחת ומשהו) אני אכתוב דברים כי בבוקר בטוח אתחרט עליהם... (דוגרי- לא כזה מאוחר עכשיו, אבל זה אחרי לילה קודם שישנתי בין 4 בבוקר ל5 בבוקר....)
טוב אז יאללה, חברים, חברות, וגם מי שלא.... שיהיה לכם לילה מקסים!!!