חשוב להעלות למודעות - הנערות שנעצרו בגבעת-האורבת גל

בס"ד. יום ראשון, כ"ח טבת התשס"ח.

כבר 12 ימים שיש 7 בנות שעצורות בנווה-תרצה ואפילו הציבור "שלנו" לא מודע לעניין.

הבנות, בנות 14 ו15, נעצרו ביום שלישי לפני שבועיים בגבעת-האור (ליד בית אל), מאז לא ניתן להם לדבר בטלפון או לראות את משפחתם. הבנות בקשר עם עורכי דין ועמותת חוננו.
בכל דיון בבית המשפט הבנות טוענות שהן לא עשו דבר שאינו חוקי מכיוון שפעלו לפי התורה ואין בסמכותו של בימ"ש הפועל בניגוד לתורה לשפוט אותן.
היום בבוקר דיברתי עם אמא של אחת הבנות. היא אמרה שהבנות כל הזמן שואלות את עצמן האם מה שהם עושות וזה שהם נשארות עצורות ולא מזדהות מזיז למישהו, היא אמרה שאנשים אפילו לא יודעים שיש בנות שעצורות וממילא לא מנסים להתנגד לזה. כל השיחה היא טענה שהדבר הכי חשוב זה להעלות את זה למודעות.
מספיק קשה למשפחות גם בלי שהם צריכות להסביר לכל אחד (גם מהציבור שלנו) מה קרה בכלל.
בדקתי את זה וכשהגעתי היום לאולפנא דיברתי עם כ16 בנות. מלבד שתי בנות אף אחת אפילו לא שמעה על זה.
בבקשה תפיצו את זה! בפורומים ובמיילים! זה חשוב לכל עמ"י.

ובאופן יותר מעשי, מי שיש לו רעיון מה לעשות. אשמח לשמוע (פה או בmrachel7@gmail.com)
תודה רבה ותזכו למצוות,
רחל

זה לא כל כך נכון...צעיר ושרוט
א.זה מזיז ועוד איך... לא יודע אם את יודעת, אבל המשטרה לא עוצרת בגלל זה כמעט בנות. ממש כמעט ולא, יום שישי נעצרה אחת, אבל זה בגלל שהם ממש הגזימו עם הבאלגן... (ולא שאני אומר שהם עשו משו רע, אבל מצד המשטרע זאת היתה הגזמה) אבל אם הן כבר היו משתחררות, אז המשטרה היתה עוצרת הרבה יותר...
ב. הרבה כן יודעים, אולי לא מספיק. אבל כן.
מה שכן, כדאי לנסות להעלות את זה, בעז"ה מחר תהיה עליהם כתבה במעריב... (הדלפה... חחח) וגם יש איזה כמה מאמרים, צריך עוד לנסות להכניס את זה לתקשורת... הבאלגן שהיה ביום שישי הכניס את זה קצת באור רע, אבל הכניס... כבר משו...

אשריהן שהן עצורות על דברים כאלה... אני בטוח מזמן כבר הייתי נשבר... לא כל אחד מסוגל לעמוד בזה...
מי שנעצרה יום שישי השתחרה במוצא"ש ב"ההביצה שהתחפשה
בס"ד
היא "בלתה" את השבת ברוסים.
מישו יודע באיזה שעה הארכת מעצר שלהם היום?צעיר ושרוט
דווקא הרבה מאוד מודעים לעניין וכותבים על זה.אנונימי (פותח)
יחסית המודעות עלתה. אני זוכר שלפני כשנתיים נעצרו כ15 בנות בשא-נור, הן לא הזדהו ובאמת אנשים לא ידעו על כך.
יישר כח לכל העושים במלאכה!
הסיפור לא לגמרי לא מוכרמשה
ממה שאני יודע - הרבה מאוד אנשים מכירים את הנושא הזה, דגש כמובן על קוראי וגולשי ערוץ 7.
הוארך מעצרן עד ליום רביעי.צעיר ושרוט
מערכת המשפט/משטרה/שב"ס או אחד מדומיהם עשו היום תרגיל מלוכלך ביותר שבגללו לא יכלו משפחות העצורות שהגיעו מרחוק (רמת הגולן ובקעת הירדן) לראות את בנותיהם ואחיותיהם.
הם הודיעו שהדיון יתקיים בשעה 1 אך כנראה בגלל מה שהיה בדיונים האחרונים, וכל הבאגלן שחברותיהן של העצורות עשו ביום שישי, הביא לכך שהם החליטו להערים עלינו ועשו את הדיון בשעה 11.
מזל שהצלחנו להוציא מידע מאחד המאבטחים, על מה שהוחלט בדיון.
אם הם נשארות עד יום רביעי בעמדתן החזקה, ולא מזדהות ולא מכירות בסמכות, ככל הנראה הן יקבלו מעצד עד תום ההליכים...
חשוב להגיע ביום רביעי לתמוך בצדיקות הנ"ל. ממש לא ידוע באיזה שעה זה יהיה, וגם לא ברור אם יהיה ידוע מתי שהוא... נא להיות עירניים ולשים לב!

אתמול, יום שני היתה הארכת מעצר. תשמעו סיפורמעניין.אנונימי (פותח)
הדיון נקבע בתחילה לשעה 2 בצהריים, הוקדם במפתיע לשעה 1 בצהריים.
כשבאנו ב 1 בצהריים התברר לנו שהדיון הסתיים, כי הוא הוקדם בלי להודיע לאף אחד.
ולמה הוקדם?
כי אמנון כהן-המנהל של העסק הקרוי בימ"ש, רצה לדפוק את החברה',
ולמנוע מהבנות הצדיקות לראות את חברותיהן ובני משפחתן.
זה דבר שהוא בלתי חוקי בעליל.
עיניכם הרואות ש'מערכת המשפח' שמה בעצמה קצוץ על החוק.
וזה לבדו מצדיק בפירוש את התנהגות הבנות.
הוראת הרבנים: תכלית הבנות להכניס קדושה לנוה תרצה.
נוה תרצה בגימטריה 756, כמניין חשמל-חשמל.378 כפול 2. תבדקו ותראו!
אין יותר דבר כזה- דמוקרטיה בישראל!אנונימי (פותח)
חברי, תבינו כולם- אין, תדעו למה לצפות. היום כך סתם עוצרים את בני אדם, ממש כך סתם, ואם הם לא משתפים פעולה עם המערכת, אז אוי להם- מכניסים אותם לכלא לזמן ארוך. תבינו נכון, יש כאן בעיות מאוד חמורות עם הדמוקרטיה, ועובדתית אין מה לעשות אנחנו דמוקרטיים אולי בהשואה עם צפון קוריאה. דמוקרטיה קיימת רק עבור דעות מליכוד ושמאלה.

וכל מי שמנסה להיות גיבור כנגד המערכת- מטומטם! מערכת אוכלת אותו, טורפת, ואין חוכמות.! אני אומר זאת לא כדי להפחיד, ולא כדי שמישהו יבחר לברוח מאחריות, אלא סתם רק שתדעו שהנחות וזכויות בסיסיות ממערכת הזאת- אין מה לצפות. אין דין ואין דיין לא לשופטים ולא לשוטרים ברגע כשהם מקבלים הוראות ברורות מן הדרג המדיני. וההוראה היתה ברורה בעת ההתנתקות לעצור עד כמה שיותר כתומים, ובין תחנות המשטרה השונות בארץ כנראה התנהלה תחרות מי יעצור יותר. הטעמים והטיעונים למעצרים היו הכי מטומטמים.

היום מפעל הבגידה הלאומית צובר תעוצה, ואולמרט מוכן ללכת הכי רחוק עד לחלוקת ירושלים, וללא שום ספק המשטרה חוזרת לפעול במתכונת המוכרת היטב. אז ידידי, תזהרו- מי שנעצר אל תשחקו יותר עם השוטרים- תגידו להם את הפרטים המזהים, כך אולי תצאו מזה בריאים ושלמים הרבה יותר מהר. כי אני מבין שכל הזכויות הפרטיות ובין היתר חופש הביטוי קיימים רק בחברה דמוקרטית- ישראל איננה כזאת יותר. ממש צר לי.
מסכים עם הנאמר שהמדינה לא דמוקרטית, אבל כל הכבודאנונימי (פותח)
לנחלמים בה. גם הרודנים הכי גדולים בהיסטוריה נפלו, ובעז"ה גם המדינה הזו תיפול. חיזקו ואמצו בנות החיל!
אהאמאחורי הקו
דוד שלי בחננו.. רואים אותו בסרטון הזה בinnTV, וגם אחות של חברה שלי ובקיצור כתבתי כבר בבראש צעיר אבל זה ננעל שאנחנו דואגות להפיץ...
הבעיה שאין לבנות טלפון ואפשרות לקבלת חומר לימודיאנונימי (פותח)
ולעומת זאת לרוצחים הערבים שבכלא הישראלי נותנים הכל:
ביקורים, צלב אדום, חבילות שי, טלפונים, ומאפשרים להם ללמוד ולהיבחן לבגרות, והשלמת תואר אקדמי.
השלטון בישראל שטוף בגזענות אנטישמית מהסוג היותר נחות.
זה בעצמו מצדיק את הכרזתן של הבנות אשר אינן מכירות בזכותו של שלטון הספר הלבן של כנופיית סמולמרד לשלוט עליהן.
ויתקיים בנו במהרה בימינו 'באבוד רשעים-רינה'.
שלוח מכצבים אליהםאומן ר''ה
מכתביםאומן ר''האחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה