*אי"ה שבוע הבא או עוד שבועיים יתחיל פרוייקט מנהיגות לחב"ב בנות (נחליאל-אורות בנות) שאני בע"ה אעביר אותו.הציפיות מהפרוייקט הוא כמובן מטרתה של תנועת נוער בכלל ותנועת עזרא בפרט (בית גידול לאכפתניקים ואידאליסטים...) וסיבה שנייה,ספציפית לסניפנו-מכייון שאין לנו מדריכות אנו חושבים קדימה לשנה הבאה שיהיו בע"ה מדריכות ואולי גם מגשימות בסניף.שלחו את אחיותיכם/אחיות חבריכם/שכנתכם וכו'...
*בית מים (למרות שאין מים בגעתון והוא פשוט מסריח-תעברו לידו בזמנכם הפנוי...
)-יש דוכן של ראש יהודי שהישיבה מפעילה כל יום שישי,בע"ה השבוע או שבוע הבא נשב עם הבחורים שאחראים על זה ואחד הרמי"ם משהישיבה ונראה איך מתקדמים.חשבו בינתיים על רעינות למקום,תקציבים,תכנים (חברותות/שיעורי תורה/קבלות שבת-הכל יחד או לא...קיצור חשבו מעט...) מי שהעלה בדעתו שלא יקום בית יהודי בנהריה-טועה! סניף עזרא נהריה בע"ה יקים.
*הבעיה שהייתה בגיוס שעשו אושר,אביחי ומשה-העניין פותר מול מנהל ביה"ס והוא מרשה אך ורק בהפסקות. נדבר על זה בע"ה בישב"צ (כנראה שגם אחרי שנה וחצי שונאים אותנו...
אבל בסוף יאהבו אותנו כי האמת סופה לנצח!!!!!
)
*טו בשבט-אין מצב שאנחנו לא מוציאים 21 חניכים ,העירייה נותנת לנו אוטובוס ומוציאה כל חניך ב50 ש"ח (במקום 80) רק אם יש 28 אנשים באוטובוס,הווה אומר-21 חניכים (6 מדריכים+אני).אז יאללה לשגע את החניכים ואת ההורים שלהם-נצלו את זה שאנחנו לא צריכים חברות (וסניפים אחרים יעידו....
) מעבר לזה-זו חוויה ומצווה! קומו והתהלכו בארץ לאורכה ולרחבה ועוד בירושלים!!!!!!!
*מילת עידוד-סניף נהריה עוד יגיע רחוק בע"ה!!!!! קשה קשה אבל חכו חכו...
שתהיה לכולנו שבת שלום ומבורכת! מסדר ב4:00 כחולבן!!! (תומר-נשמח לראותך...)
תמיד אני תוהה איך לסיים (אוהבת-לא...מעריכה כן אבל זה קיצ'י מדי...אז אסיים ב...)
שלכם,אפרת