הרב  ליאור: תענית ציבור למען נערות ארץ ישראלאיתי'ה

לק"י.

הרב  ליאור: תענית ציבור למען נערות ארץ ישראל

בימין נלחמים באדישות הציבור נוכח מעצרן של 7 קטינות שניסו להקים מאחזים בלתי חוקיים, ויו"ר ועד רבני יש"ע כבר קבע תענית ציבור להצלתן. פרופ' ויס: "זה מזכיר את גזירת ההגמון לחשמונאים, שציווה על בנות ישראל להיבעל על ידי היוונים". ויש גם מסר לנוער
קובי נחשוני ואפרת וייס
14.01.08, 15:03

כמעט ארבעה שבועות חלפו מאז נעצרו 7 קטינות חברות "נוער ארץ ישראל", ותנועות הימין מבקשות לעורר את הציבור למאבק למענן: בפסק הלכה מיוחד, קובע יו"ר ועד רבני יש"ע, הרב דב ליאור, תענית ציבור ליום חמישי הקרוב, אם הנערות לא ישוחררו עד אז ממעצר

"ביום חמישי השבוע - תענית ציבור למען כבודן של בנות ישראל הנתונות למאסר למרמס ולביזיון בידי מערכת הרשע", כתב הרב ליאור בפסק שהגיע לידי ynet. "כל יהודי בעל לב נקרא לקבל עליו תענית ולכלול בה תחינה לישועת ישראל מיד כל שוסיו, לתת צדקה ולהתפלל לגאולה שלמה, לביאת גואל צדק ולבנין בית המקדש, ובראש ובראשונה לכוון בברכת 'השיבה שופטינו כבראשונה'". עוד קורא הרב לציבור להתפלל "לאבד תקוותם של הרשעים ולהעטות קלונם על פניהם אמן".

דובר 'הסנהדרין', פרופ' הלל ויס, שיזם את הפניה לרב ליאור, סיפר ל-ynet כי ביום חמישי מתכוונים פעילי הימין להקים אוהל מחאה מול בית המעצר של הקטינות, להביא למקום ספר תורה ולקרוא בו כפי שנהוג בתעניות ציבור. לדבריו, "כל העם רואה שהסוהרות מפשיטות את בנות ישראל ומפקירות אותן". ויס משווה את היחס לעצורות ל"גזירת ההגמון" בתקופת החשמונאים, שציווה על כל בת ישראל להיבעל תחילה על ידי יווני. "גם אז היה צורך בפרובוקציה של חנה בת מתתיהו כדי שהיהודים יצאו למרד", הוא מזכיר.

פרופ' ויס לא מתרשם מהתערבות המועצה לשלום הילד, והוא מקריא ממכתב ששלח אבי אחת הנערות לד"ר יצחק קדמן, בו הוא קובל כי מדובר בהצהרה בלבד ולא בסיוע בשטח. "אף אחד מיהודי יש"ע והרבנים לא ייכנע", הוא מבטיח. ולמה דווקא צום? "המהלך הזה מבטא הוקעה והקאה של המערכת מתוך סלידה וחוסר אמון מוחלט", מסביר דובר 'הסנהדרין', "אך יש פה גם צעקה לה' כדי שיכפר להעם שגירש את היהודים מחבל קטיף וצפון השומרון והביא לכך שחרב מונפת על צוואר כולנו".

מי שלא מתלהבים מתענית הציבור החדשה הם "נוער ארץ ישראל" עצמם, וכמה מהם פנו לרבנים וטענו כי המחאה הספציפית מתאימה "רק לזקנים". גם להם יש לפרופ' ויס מה לומר: "אני מבקש מאוד מכל הצעירים שישמעו לדעת זקנים, ולא יהרהרו אחרי הרבנים".

גם היום מתקיימת הפגנה מחוץ לבית משפט השלום בתל-אביב במחאה על מעצר פעילות הימין. בסוף השבוע עצרה המשטרה נערה שתקפה שוטר במהלך הפגנה במקום. הפעילות מחו על מעצרה של פעילה אחרת וניסו לחסום את הכניסה לבית המשפט. המשטרה פיזרה את ההפגנה.

מי אני שיערער אחר הרב ליאור אבל שיחתמו על ערבותבחור זהב
והרחקה ועוד כמה פיצקעס ובא לציון גואל. לדמות את זה להיבעל לגוי'ה, מסופקני
אז תתענה על המצב. הבנות זה הקש המשא שעל הגמל גדול!עמישב
מזה סנהדרין?יהודי!
ונרלי עדיף שמי שבמאחזים לא יצום שיהיה לו כח..
לידיעתך- הסנהדרין זה...נשר
בית הדין העליון עפ"י היהדות.....

ויש עניין שתהיה גם כיום, לכן כמה רבנים התאחדו והקימו את הסנהדרין מחדש.
כמה זמן הן כבר בכלא?ציר 60
אם הן עדיין לא ישתחררו מוצ"ש הקרוב כולנו מול נווה תרצה!
אררררררררר..חמסית
להיות בכלא זה סתם צחוקים; מלחמות מים\אוכל\סדינים\רהיטים, אקוואקה דה-לה אומה, ולרדת על הסוהרות. אבל.. ממתי "הסהורות מפשיטות ומבזות"? מה? הם תמיד איימו בזה, אבל הם אף פעם לא באמת ממש עשו את זה בסוף. ארררררר, אין מצב.. מספרים שאזקו אותן רגליים+ידיים וסחבו אותם בכוח. אבל ראבק, למה הן לא נילחמו בשיניים\ציפורניים\אצבעות וכאלה? יו, הם כאלה בנות מתוקות ועדינות..
וזה ממש מהווה עסק מרתיע לכל הבנות. עברו היום באולפנה וסיפרו מה הלך, ואמרו שכל אחת שעושה את הענייני-ארץ-ישראל לסוגיהם תדע שיש סכנה כזאת. ה מרתיע מלא בנות, אני מבינה את זה.
שבועיים וחצי. עוד מעט שלושה.הביצה שהתחפשה
בס"ד
אני כולי תקווה שהן כן ישתחררו לפני מוצא"ש הקרוב..
אתמול היה 3 שבועות!בשמחה תמיד!
אז מי צם מחר?????איתי'ה
זה נראה לי קצת מוזר, כי לא כולםפלפלתיאחרונה
יודעים ושמעו על זה, זה נשמע טיפה תלוש כזה.. לא יודעת.
אם זה היה רציני לא היו שומעים על זה כולם וזה היה הופך לשיחת היום?
שאלה.
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה