ברוך מתיר אסוריםאומן ר''ה
ביום חמישי בלילה נעצרו מספר מאנשינו בשכם שבאו לפקוד את יוסף הצדיק חבר'ה לא היו מזוהים אבל בזכות הצדיק ובעזרת אבינו שבשמים שחוררו שבעה בחורים בגלל שהשופטת אמרה שזה לא קשור אליה רק למשפט צבאי אז שבעה בחורים שחוררו
הנה בערוץ שבעאומן ר''ה

שבעה חסידי ברסלב נעצרו לאחר ביקור בקבר יוסף ללא היתר. משסרבו להזדהות בפני אנשי המשטרה ובכך להשתחרר בתנאים מגבילים, הוחלט במשטרה להביאם בפני שופט, הם הובאו לבית משפט השלום בנתניה לדיון בעניינם ושוחררו מאוחר יותר.

השבוע, ביקר יו"ר המועצה האזורית שומרון, גרשון מסיקה, בקבר יוסף יחד עם רבה של צרפת: "הגענו למקום ב-12 בלילה, חיכינו שעתיים עד שהתאפשרה הכניסה למקום", מספר מסיקה המביע את כאבו על המראה שנגלה לנגד עיני המבקרים. "המקום מנותץ ושרוף. כל מי שנכנס למקום התמלא בפיח. הערבים התייחסו למקום בצורה של שנאה תהומית והדבר ניכר שם בכל פינה. אם היינו עם נורמאלי היינו דורשים תיקון מיידי של המצב. הרי הדבר מעוגן גם בהסכם אוסלו. כשזו ההתנהלות שלנו אין פלא שכך המקום נראה".

במהלך הביקור נשא הרב סיטרוק דברי תורה תוך דגש על חשיבות הקשר של עם ישראל לקבר יוסף ובתום תפילה משותפת עזב הציבור את המקום. לדברי מסיקה הבטיח הרב סיטרוק להעלות את סוגיית היחס הפלשתיני למקום הקדוש בפני אנשי ממשל צרפתיים על מנת שאלה יפעלו בדרכם מול ההנהגה הפלשתינית לשינוי המציאות במקום.
יפה.. אבל מה עם צביה שריאל?מאחורי הקו
{אני יודעת, אין קשר, אבל איך אפשר שלא להיזכר עם כזו כותרת??!}
יש קשריהודי!
בטח שיש קשר!!! מתיר אסורים.. כולם "פושעים מסוכנים" ניסו ליישב את ארץ ישראל ולאחוז בכל ארץ קדשנו. והיא כבר כל כך הרבה זמן נרקבת בכלא..

מלוה מלכה כל מוצ"ש מול נוה תרצה ככל הידוע לי. אוף רציתי ליסוע זה דווקא די קרוב (אוטובוס אחד לתחנה מרכזית לרמלה אבל אין לי שמץ של מושג איפה זה נוה תרצה). זה עדיין ממשיך נכון?
אני הייתי מהעצוריםצבי!
לא הזדהנו ולא הכרנו בסמכות של בית המשפט חוץ משניים שרצו להשתחרר ובשבילם נערך הדיון ב"ה היו ניסים ונמשיך להכנס ליוסף בע"ה
ב"ה אתמול מוצ"ש נכנסנו שובצבי!
למרות כל המניעות עוד יוסף חי הם לא ישברו אותנו!
אני גם רוצהאומן ר''ה
תיצור איתי קשר ונכניס אותך גם בע"הצבי!
אתה ברסלבר?תח"ל
מזל שלא כול זילברמן רואים את זהאומן ר''ה
כי אז צבי היה מת
אני לא ברסלבר וגם לא זילברמןצבי!
יש ענין של ישוב א"י גם בעיר שכם תובב"א ולכן פועלים להחזרת הישוב היהודי לשכם וכשלב ראשון החזרת הישיבה אני באופן אישי לא רואה היתר למסור את הנפש בשביל קברי צדיקים אבל בשביל כיבוש א'י ודאי שיש ענין ומצווה למסור את הנפש
סתם תהיתי כי כתוב בכתבה ש7 חסידי ברסלב נעצרו..תח"ל
גם היום עצרו הציונים 7 חברה ביוסףצבי!
והשאירו את הרכב בשכם אם הם מעדיפים שנכנס ברגל אז באמת נכנס ברגל עד שהצבא יתחנן שנכנס איתו
תיקוןיהודי!
השוטרים עצרו 7 ציונים...

אתם ציונים, כי אתם מיישבים את ארץ ישראל. (ציוני זה לא קללה..)
הם המונעים, כמו שהיה בזמן הבריטים.
אני בעד להחזיר עטרה ליושנה..קומי אורי
להפוך הכל ולהחזיר את הכינויים האלה לעצמנו!

יאלה !נ נח בנשמה-בת
מתנחלים= מתישבים
פאנטים=ימין קיצוני

תתחילו להתאמן
ציונם אלה כופרים רשעיםאומן ר''ה
שהורדיו את כיפה בכוונה
אתה טועהיהודי!
לא זו דרכנו.
לא כך לימדנו הרב צבי יהודה.
לא כך לימדנו רב אברום.

הציונים הם תינוקות שנשבו לכל דבר (חזו"א מפורש).

והיום כבריהודי!
אין דבר כזה ציונים חילוניים.
כמו שלצערנו אפשר לראות.
רק דתיים ציוניים.

בוא ניתן לך הגדרה חדשה:
ציונים=אנשים שכמהים לציון, ולארץ ישראל.
פסדרר??

לא פסדר בכללצבי!
כי זאת הגדרה שאתה חושב שאתה ממציא השפה העברית ומחליט מה הגדרה למה כרגע המציאות לצערנו זה שבמילה ציונות שאולי במקור היא מושג טוב מכנים את עצמם האויבים שלנו ואנחנו לא חיים בסרטים ומשתמשים בכינוי הזה במשמעותו המובנת לכל מי שלא עובד על עצמו
אכן יש ציונים כופרים.אמא אדמה
אבל בדיוק כעת, אני ובנות כיתתי לומדות בשיעורי היסטורי'ה כי בציונות ישנם זרמים רבים: הציונות המדינית (הרצל), הציונות הסוציאליסטית (ארלוזורוב), הציונות הרוחנית (אחד העם), הציונות הסינטתית (וי'יצמן), הציונות המעשית (פינסקר), הציונות הדתית (הרב רי'ינס) וכו'.

המשותף לכולם הוא מטרתם: "הקמתו של בית לאומי לעם היהודי בארץ ישראל"

אמנם המניעים של כולם שונים וכן הדרך להשגת המטרה אבל לדעתי, כל יהודי שמעוני'ין בי'ישוב ארץ ישראל הוא ציוני- גם אם הוא לא אוהבת את הכינוי הזה...

אשמח לתגובות ותיקונים.
"כי מציון תצא תורה"מתנחלוס
לצבי למה אתה שם על הכופרים שחושבים שהם המציאו את הציונות?
את המשמעות השלילית ל"ציונים" המציאו החרדים שהעדיפו לשבת אצל חיק נוכריה ונשרפו עם הישיבות שלהם במקום לעלות ולחונן את עפרה של אימא- ארץ ישראל.
טעות חמורה ידידי! את המשמעות השלילית לציוניםבחור זהב
המציאו אויבנו הרוצחים מלוב לבנון סוריה וכו' כך הם מתבטאים, לדוג': אנחנו נחסל את הציונים ולא נפסיק בג'יהאד עד שנחשחרר את פלסטין..

אחינו החרדים הם אלו שאימצו את ה'כינוי' הנ"ל וזה מצער מאוד ועוד יותר מצער שגם אנו משממשים בזה.

אני מסכים למה שכתבו לעיל שאנו הציונים ועובדה שאנו אומרים 3 פעמים ביום "ותחזינה עיננו בשובך לציון ברחמים".
איפה למדתם את שיעור היסטוריהאומן ר''ה
בבית ספר ממלכתי דתי שלכם
לא.. בישיבת מרכז הרביהודי!
מספיק טוב??
או שרב אברום לא מספיק בשבילך?
בסדראומן ר''ה
אני לא ציוני כי ציונית הייתי נגד התורה הרצל היה מומר שהלך לכנסייה
בנים,תכתבו ברור!!!זה כבר מחרפן...לא מבינים כלום!קראתיך
סליחה על הבוטות...אבל מתי שהוא זה היה צריך להאמר!
שבת-שלום ומבורכת,וחודש מבורך מלא שמחה!(=
תכלס צודקת...חה חהמשמו
מה לא מובן פה?יהודי!
בס"ד

היו רבים מגדולי ישראל שתמכו בציונות.
ראה בספר מטה משה לגאון ר' משה כלפון הכהן זצ"ל, אחד מגדולי תוניס (היה ראב"ד ג'רבא), שהוא משבח את הרצל על פעילותו הציונית.
וכן מרן הרב קוק זצ"ל, שבוודאי היה גדול תורה עצום, שיבח את הרצל וכן רבנו הקדוש הרב צבי יהודה זצ"ל.

מה אתה רוצה מהרצל?
סך הכל הוא נולד בסביבה ממתבוללת למשפחה מתבוללת.. מה ציפית שהוא יהיה? אדמו"ר?

והוא חזר בו מהרעיון לנצר את עם ישראל. (הוא חשב כך בהתחלה כי סבר שכך לא תהיה יותר אנטישמיות והיהודים לא יסבלו מפוגרומים).
ואחרי זה עוד הקים את התנועה הציונית ליישוב ארץ ישראל והצלת עם ישראל.
מה אתה רוצה יותר מזה?

ואם רב אברום אמר אז הדרן עלך סדר טהרות והדרך עלןיהודי!
מי שציוני הוא לא טמא ולא "מטהר את השרץ".
רב אברום אמר - רב אברום פוסק ע"פ דעת תורה - רב אברום יודע - אני סומך על רב אברום.

שבת שלום ומבורך!
מי הכתיר את ר' אברוםאומן ר''ה
לכול אומר שמה שאומר זהו נגמר דיון יש גודלים שחלקו עליו ויש הרבה הרב צדקה ועוד ועוד
אומן ר"ה, התגובה שלך לא ברורה בכלל,  בחור זהב
ציפיתי לתשובה שלךיהודי!
בס"ד

אמת.
יש גדולי תורה שאמר אחרת.
לדוגמה - הרב שך זצ"ל.

אבל אתה נכנס לבעי'ה..
כי הרב שך לא התיר להסתכן בפיקוח נפש בשביל ארץ ישראל..
ולפי הפסק של הרב שך (וזאת הדעה בציבור החרדי, מלבד הגר"ע יוסף שליט"א שהוא פוסק יותר באמצע וסובר שרק אם יש סיכוי אמיתי לשלום מותר לפנות)
אז מותר להחזיר שטחים אפילו אם יש סיכוי כלשהו לשלום.
לפי הרב צבי יהודה, הרב ישראלי, רב אברום ושאר גדולי התורה בציבור הדתי לאומי - מותר להסתכן בפיקוח נפש בשביל ארץ ישראל (ואחד הרבנים מקרנ"ש כתב על זה הרבה ולא פה המקום) ואסור להחזיר שטחים בשום אופן אפילו אם יש סיכוי אמיתי לשלום.
אז או שאתה סובר כמו הרב צבי יהודה ולא להחזיר שטחים ומותר להסתכן (שאם לא כן, אז אתה לא אמור ללכת לקבר יוסף ובכלל לא להתסובב ביו"ש) אבל זה אומר גם שמדינת ישראל היא אתחלתא דגאולה,
ואם אתה סובר לפי הרב שך - אז אכן מדינת ישראל היא לא אתחלתא דגאולה, אבל אסור לך להיות ביו"ש.
אומן ר"ה, כנס...בחור זהב
לגבי ההגדרות של הציונים אשמח לתגובה שלך לגבי מה שכתבתי לעיל (טעות חמורה.. וכו')
ולפייהודי!
בס"ד

לפי השם משתמש שלך אתה חסיד ברסלב...

אני בטוח שאם רבי נחמן היה בדורנו הוא לא היה אומר "הציונים הכופרים".
ראה בליקוט"מ תורה רפ"ב, ולמרות שב"צוואה" בליקוטי תנינא הכוונה היא לחפש נקודות בעצמו, אבל הלא זה קל וחומר שבאחרים חייב למצוא נקודות טובות.

ואולי אתה לא יודע - אבל חסידי ברסלב העריצו את הרב קוק זצ"ל.
רבי אברהם בן רבי נחמן מטשהערין בעל הליקוטים המבוארים וכן רבי ישראל קורדונר, זכר צדיקים לברכה, היו באים הרבה פעמים לרב קוק כשהיה עוד הרב של יפו לסעודה שלישית בשבת והרב קוק גם היה לומד איתם לילות שלמים. כל זה ידוע מאוד וזה מפורסם בהרבה מקומות, כמו בחוברת של ישיבת בית אל, ובעוד הרבה ספרים, והכל ע"פ עדותו של קדוש עליון אחד, מתלמידי הרב חרל"פ.

ויש לי שאלה -
הרי ארץ ישראל כל כך חשובה, נכון? (לא בעי'ה למצוא הרבה מקורות בשיחות הר"ן וחיי מוהר"ן)

מדוע אם כן, לא יצאו האברכים של חוט של חסד, תורת הנחל, תיקון המידות ושאר ישיבות ברסלב, לעמונה? או לגוש קטיף? או סתם ליישב במאחזים?

זה לא יהיה הוגן להגיד שאין חסידי ברסלב.
יש ב"ה.
יש אפילו מאחז בגוש עציון של חסידי ברסלב.
אבל זה דליל.
אין התארגנות מסודרת.
למה?
ומי הכתיר את רב אברום?יהודי!
בס"ד

התורה הקדושה.
יש גדולים שחולקים עליו, נכון.
אבל אנחנו, או לפחות אני, הולכים בדרכו.
כמו שהיה בית שמאי ובית הלל.
אין סתירה.

שיהיה לך שבוע טוב ומבורך!!
ששש!!יהודי!
הרב אלישיב הוא גדול תורה.

כמובן שתורת הרב זצ"ל היא מחיה ומפיקה אור בהיר.
אבל לא לזלזל חלילה.

בדור שלנו הדקודה העיקרית היא ארץ ישראל!אין יאוש!!!
הרב חרל"פ כתב בספרו מעייני הישועה פרק מ"ה עמוד קצו'
"בכל תקופה ותקופה ישנה נקודה מיוחדת, שדרך הנקודה ההיא מאיר כל הטוב ומתוכה מתנוצצים כל קיומי התורה והמצוות שבתקופה ההיא... ובעקבתא דמשיחא הנקודה העיקרית היא ארץ ישראל וממנה נובע הכל, ומבלעדי ההתאחזות בה אין שום השפעה של קושה בעולם, ואין פלא אם כל העמים רוצים לעכב בעד ביאתם של ישראל בארץ הקודש והתקשרותם בה, וכל כובד ההתנגדות שלהם היא בעיקר על הנקודה הזאת."
ואנחנו רואים שאין לגויים שום בעיה שנהיה יהודים ושנלמד תורה אבל יש להם בעיה שנגור בארץ ישראל!
*הנקודהאין יאוש!!!אחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה