היום הכי חשוב זה להתגייס להתנחלות בארץ!מתנחלוס

כתבתי את זה גם בפורום לקראת גיוס אבל וודאי שזה קשור גם לפה!

אנשים חושבים שאם הם יתגייסו 3 שנים לצבא אז הם יצאו ידי חובת השירות הלאומי שלהם לכלל ישראל, אבל לעניות דעתי להתגייס היום לפעילות ולמאבק על ארץ ישראל חשוב הרבה יותר.
ועוד יותר מזה כאשר אנו רואים מה היא דרכו של הצבא בתקופה הזאת, אם בכשלונות הצבאיים אם בהצלחות הגירושים, דבר זה צריך לעורר אותנו שהעשייה האמיתית וההשפעה האמיתית לא תבא 'מבפנים' בשבלונה המקובעת של הצבא בו כל חייל הוא בורג למדיניות הממשלה והמדיניות היא לא כז אי אי אי, אלא ביציאה למרחבים וביישוב ארצינו הקדושה.
אני קורא לכל העומדים לפני גיוס התגייסו לפעילות על ארץ ישראל כבשו את רכסיה, עמקיה, זוהי הסיירת האמיתית!

לדעתידינמית
"אנשים חושבים שאם הם יתגייסו 3 שנים לצבא אז הם יצאו ידי חובת השירות הלאומי שלהם לכלל ישראל"
לא נכון בכלל.
ההתנדבויות בקרב בני הנוער זה גם נחשב שירות לכלל ישראל.
לא התייחסת לנקודה שהתכוונתי אליה.מתנחלוס
לא התכוונתי שחוץ מהצבא אף אחד לא עושה שום דבר,
הכוונה היתה להעמיד את הצבא כגולת הכותרת של השירות הלאומי איך שזה נתפס היום, לעומת ההתגייסות לפעילות על ארץ ישראל שלדעתי היא חשובה הרבה יותר וגם משפיעה על המדינה הרבה יותר.
לדעתי אותה מסירות נפש לפחות שבחורינו משקיעים בצבא והמובחרים בסיירות צריך להפנות לכיוון הפעילות על ארץ ישראל.
אם יש לחבר'ה יכולות להתגייס ל3 שנים ולעבור מסלולים קשים בלי לראות בית, לעשות מסעות של קילומטרים רבים עם משקל כבד על הגב, לעבור מעבר לקווי האויב, וכל זה על מנת להיות בורג במערכת של מדיניות הממשלה הכושלת בלי לשנות שום דבר, וודאי וודאי שבאפשרותינו לכבוש איזה גבעה וכו'
כאשר הרצון בפעילות על ארץ ישראל זה לשנות את תמונת המצב להרים חזון לאומי ליישב את הארץ כמו תלמידי הגר"א בשיבת ציון!
אני מסכים!אנונימי (פותח)
הצבא חשוב מאוד, וחייבים לשרת. אבל, אם אנשים יגידו, "טוב-בסדר אני את שלי עשיתי, ועכשיו נשאר במרכז", זה פיספוס!
אבל צריך להתישב בכל הארץ, ולא רק בשטחים! ירושלים מאבדת ת'רוב היהודי שלה(אחרי שעשרות אלפי דתיים עזבו אותה לטובת השטחים, וגם סתם אנשים שעוזבים לשאר הארץ), הצפון לראשונה מאז קום המדינה איבד את הרוב היהודי שלו! ויש גם את רמלה, לוד, עכו...
בקיצור, משעמם כבר לא יהיה...
הגליל כבר שנים לא באמת חלק ממדינת ישראלמשה
חוץ מישובים סגורים ובסיסי צבא סגורים עוד יותר.
מי שרוצה, מושב הזורעים בו גדלתי, אינו סגור...מתנחלוס
ופתוח לקליטת זוגות צעירים...
אבל לא זו הנקודה שלשמה העלתי את הרעיון.
אמנם חשוב לחזק את היישובים בגליל, אבל אני מדבר על פריצת הדרך הכללית במדינה על כל היחס לארץ ישראל מנהר מצרים ועד נהר פרת ומים עד המדבר...
לצורך זה צריך להרים חזון לאומי ולעשות תנועה ציבורית שתפעל גם במחשבה גם בדיבור וגם במעשה, להרחבת ארץ ישראל בשטח ובתודעה.
צריך להתייחס גם לבעייות השעה- הקפאת ההתיישבות, משא ומתן על מסירת שטחים נרחבים בארץ ישראל, ולהפנות את הפעילות גם בהתמודדות עם הסכנות האלה.
רק חזון גדול בתודעה ובמעשה יוביל את עם ישראל קדימה, ואפילו את מדינת ישראל קדימה! (לצערי, מדינת ישראל כיום, לא צועדת לכיוון הנכון...)
עוד הנחה שהנחתי זה שהצעידה קדימה וההשפעה על המדינה לא תבוא מהגיוס לצבא (בדרך של "להשפיע מבפנים") אלא בפעילות על ארץ ישראל.
גם בפעילות על ארץ ישראל לא מובטח השפעה מיידית כללית שפתאום כולם יבינו והמדינה תחליט לכבוש את כל שטחיה של ארץ ישראל, אלא אנו צריכים לפעול על פי הדרכת הגר"א בספר "קול התור" במצוות "הרחיבי מקום אהלך" פועלים על פי הפסוק: "הקטן יהיה לאלף והצעיר לגוי עצום אני ה' בעיטה אחישנה" בב"א
לעוד הרחבה העניין "מצוות הרחבה"...מתנחלוס

כנסו ל"כמה כללים חשובים מ"קול התור"- מתורת הגר"א"

http://www.eretzil.org/forums/forum_posts.asp?TID=49&PN=1

תיקון קל: "בעיתה" ולא "בעיטה"...נעם הנשמות
סליחה, טעות איומה.מתנחלוס
איום אבל משעשע.. פלפלתי
איום אבל נכון.אנונימי (פותח)אחרונה
הבעיה עם הצבא היא נורא נורא פשוטהמשה
בלעדיו - אין לנו זכות קיום פה. זה נכון שהוא בהרבה מקרים חסר תועלת להחריד אבל עצם קיומו אומר לערבים שיש פה עם יהודי שיודע להגן על עצמו (אם כי - לא עושה את זה בפועל).

צריך למצוא פיתרון מערכתי בכלל הרמות ברמה של הגיוס לצה"ל. זה ממש לא רק הגרושים אלא ההתנהלות הכללית שלו.
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה