בת 18 - חודשיים וחצי בכלא - והשחרור אפילו לא באופקפלפלתי

בת 18 - חודשיים וחצי בכלא - והשחרור אפילו לא באופק...

צביה,בת 18,מאלון מורה, יושבת בכלא חודשיים וחצי ואף אחד לא יודע למה.  "מטות ערים" ביקשה וקיבלה, סוף סוף, עותק מכתב האישום שלה. הנה הפרטים, על-פי הערבים שהגישו את התלונה, כלומר מה שקרה הוא לכל היותר כדלקמן:

נוהל מסוכן: ערבים מסיקים זיתים בתוך יישוב יהודי:

המת"ק הוא "מפקדת תיאום וקישור" המטפחת, עדיין, את שיתוף הפעולה בין צה"ל לבין "כוחות הבטחון" הפלשתיניים (אלה שרצחו לאחרונה 3 ישראלים ב-2 פיגועים). שני נציגי מת"ק, ערבי ויהודי, ליוו 3 גברים ערבים למטע זיתים שממוקם בתוך היישוב אלון מורה.

כל היישובים היהודיים ביהודה ושומרון גם יחד, הם "כבשת הרש" - התופסים רק 3% מן השטח - ואילו מספר המתנחלים הוא 15% מתוך כלל האוכלוסיה ביהודה ושומרון,  זאת אומרת אפלייה פי 5 לרעת המתנחלים. הגם באותם 3% מסכנים – צריך לתת לערבים לעבד קרקעות, על אף העוינות המשתקפת מן העובדה, שסקר בינ"ל מצא ש-70% מן הפלשתינים תומכים בפיגועי התאבדות? מדוע לא לתת לאותם 3 ערבים  קרקע חלופי מחוץ ליישוב?

3 בנות ש"הסיגו גבול" וגם "הפחידו" 5 גברים חסונים - דינם 2.5 חודשי מאסר (ועוד היד נטויה...): 

שלוש בנות מאלון מורה, ביניהם צביה, החליטו למחות. האישום הראשון ש"הצדיק את המאסר הארוך של צביה הוא "הסגת גבול" (עמידה במטע שהינו "בחזקת" 3 הערבים, אפילו כתב האישום עצמו לא טוען שהמטע הוא "בבעלות" 3 הערבים, אלא "בחזקתם").  

צביה וחברותיה הגיעו למטע "כדי להפחיד את המחזיקים בנכס, להעליבם, להקניטם". שימו לב: 5 גברים חסונים מתלוננים במשטרה ש-3 בנות "מפחידות" אותם, והמשטרה -- בגיבוי שופטים -- משליכה אחת מהבנות לכלא לחודשיים וחצי. (לשם השוואה: האם נוהגים לשים בעל אלים ש"מפחיד או מעליב" את אשתו, בכלא, לחודשיים וחצי? לשעתיים וחצי? לדקה וחצי??)

הבנות דחפו ומשכו את הגברים בידיהם, ולכן נוסף להן אישום פלילי שלישי: "תקיפה בנסיבות מחמירות" (מחמירות??).

לערבים מותר לזרוק אבנים חפשי - למתנחלות אסור אפילו לאיים:

כמו-כן,  צביה איימה על אחד מבין ה-3, שאם לא יעזוב את המקום, היא תתקוף אותו באבנים. לשם השוואה: ממש השבוע, ראש המועצה האזורית שומרון, גרשון מסיקה, התראיין בגלי צה"ל בדבר תקיפות באבנים שמבצעים ערבים על יהודים עשרות פעמים מידי יום - והצבא אפילו לא מגיע למקום. בחורה אחת מדברת על תקיפת ערבי באבנים – והיא מושלכת לכלא לחודשיים וחצי (ומי יודע כמה זמן עוד תישאר שם...). עשרות ערבים מיידים אבנים מדי יום  - ואף ערבי לא נכנס לכלא אפילו במשך דקה.  

הצילו את הנערה!

אין תאריך לשחרור של צביה בת ה-18. אין אפילו תאריך למשפט.  נא לכתוב מייל לכל הכתובות הבאות. אפשר לכתוב למשל: ברצוני לשאול מתי מדינת ישראל תשחרר סוף סוף את הנערה צביה מאלון מורה, פרטים מלאים בעמותה המשפטית "חוננו" המוכרת לכם. אנא תשובתכם תוך שבועיים כפי שהחוק מחייב. תודה, (שם, כתובת)    לחילופין אפשר (רצוי) לכתוב פנייה יותר אישית על סמך העובדות הנ"ל. הכתובות הן:

sar@justice.gov.il,sar@mops.gov.il,sar@moit.gov.il, sar@moc.gov.il, pm_heb@pmo.gov.il,

rani@mops.gov.il, yhadar@mops.gov.il, shukil@justice.gov.il, menim@justice.gov.il,livnat@justice.gov.il, shain@justice.gov.il,

inbalr@justice.gov.il,yehoshuas@justice.gov.il,tovas@justice.gov.il,rachelschieber@justice.gov.il,moshes@justice.gov.il,women@pmo.gov.il,

meitan@knesset.gov.il,oschneller@knesset.gov.il, rabbis@rabbinate.gov.il,rabbia@rabbinate.gov.il, bnetanyahu@knesset.gov.il, yor@knesset.gov.il,

roi.lahmanovitz@moital.gov.il, zelkin@knesset.gov.il, mgafni@KNESSET.GOV.IL, nzeev@knesset.gov.il, ithakl@knesset.gov.il,drotem@knesset.gov.il,zorlev@knesset.gov.il

של מי הכתובות הנ"ל?? של שר המשפטים, השר לבטחון פנים, השר אלי ישי מש"ס שממשיך לשבת בממשלה, השר אריאל אטיאס מש"ס כנ"ל, אולמרט, מנכ"ל המשרד לבטחון פנים, היועץ המשפטי של המשרד לבטחון פנים, המשנה לפרקליט המדינה יהושע למברגר (פלילי), מני מזוז היועץ המשפטי לממשלה, המשנה ליועץ המשפטי לנושאים פליליים משיח לבנת, הממונה בפרקליטת המדינה לדיכוי מתנחלים ומחבלים מר שי ניצן (כן, יש משרה כזו, השם הרשמי הוא קצת אחר: "תפקידים מיוחדים"), הסנגורית הציבורית הארצית, הממונה במשרד היועץ המשפטי לממשלה   לדיכוי מתנחלים ומחבלים יהושע שופמן,  טובה שטרסברג-כהן  - נציבת התלונות נגד שופטים (על קביעת תאריכים מרוחקים, כי בעוד צביה עצורה החוק מחייב לזרז הליכים - ולמרות זאת, כעת  אפילו לא טרחו לקבוע תאריך), פרקליטת מחוז המרכז רחל שייבר, פרקליטות המדינה, היועצת לקידום מעמד האשה במשרד רוה"מ, יו"ר ועדת חוקה חוק ומשפט לשעבר ח"כ מיקי איתן מהליכוד (הגיע הזמן שהוא יעשה משהו לטובת המחנה הלאומי), יו"ר הועדה לענייני יהודה ושומרון ח"כ עתניאל שנלר, הרבנים הראשיים (כאנשי דת, יכולים לדרוש לבקר את צביה בכלא), בנימין נתניהו (מישהו זוכר שהוא קיים ומקבל משכורת נאה של יו"ר האופוזיציה מכיסו של משלם המיסים?), יו"ר הכנסת דליה איציק (מתפקידה לפקח על פועלם של כל זרועות השלטון), דובר ש"ס, חברי ועדת חוקה חוק ומשפט הח"כים זאב אלקין (דתי, קדימה, משה גפני, ניסים זאב, הרב יצחק לוי ודודו רותם.

אני רק מפספס פה דבר אחד קטן ופשוטמשה
הפרקליטות דורשת 2.5 חודשי מאסר.
למה פשוט לא לשחרר אותה ? היא מזמן עברה את ה2.5 חודשים האלה במעצר. גם אם תקבל את העונש החמור ביותר לפי כתב האישום ולא תופיע לדיונים היא עדיין לא תשב יום אחד מיותר בכלא. את עונשה היא ריצתה...

רשעים.
יפה אמרת.פלפלתי
בעיקר הסיום החותך.
את חושבת שזה יזיז להם????אנונימי (פותח)
לא מזיז להם מה אנשים חושבים!וכמה אנשים ישלחו להם אימלים!!!!!
צריך להתפלל ללכת למלוה מלכה ולדיונים...אין מה לעשות בקטע הזה!
אבל להזיק זה לא יכול, אז למה לא לנסות?תפוזה 1
מתי יש מלווה מלכה איזה שעה? תתפרסמואנונימי (פותח)
כמה שאתה תמים...אי''ה
זה לא יאמן... חברה!! תתעוררו!!!
אני מכירה את צביה אישית, היא היתה בכלא במצטבר כמה חודשים טובים! [או לא טובים... ליתר דיוק]
אותם זה מזה לא מעניין, היא הרי לא מוכנה לשתף פעולה עם הרשעים האלה והם לא ישחררו אותה כ"כ בקלות!
באחת מעשרות הפעמים שבה היא נעצרה אני נעצרתי איתה, ועם אחותה, ואמא שלה, ושני אחים שלה הקטנים! [כן,כן אלה שהיו אז בני 5.5 ו3.5 גם הם היו איתנו במעצר] מזעזע לא?
לא את אותם מפלצות חסרות רחמים וצלם אנוש!!!
הם יחזיקו אותה אצליהם עד דלא ידע...

שום אימלים לשום שר לא יעזרו כאן לאף אחד לחיות האלה אכפת רק מעצמם ומהכסף שזורם להם לכיס!!! מה שיעזור זה רק תפילות!!

אני מוכרחה לציין שגם גיס של צביה וגם אח שלו עצורים כמה חודשים והם צפוים לשבת עוד הרבה חודשים.. וזה על מחשבה [כן, רק מחשבה!!! ככה זה במדינה "דמוקרטית"] של שריפת אוטו בכבישי איילון עמ"נ לעשות חסימת כביש...

בקיצור יש עוד המון חברה שיושבים עדיין על דברים שלא ביצעו! כי " ככה זה - מתנחבלים מקומם בכלא" ואנחנו עוד משלימים אם זה, לא עושים שום דבר!! כאילו שלא אכפת לנו! ועל זה יש לנו מה להתבייש!!

בעה" שנזכה "ופדויי ה' ישובון ובאו לציון ברינה"
אני אישית שלחתי...בשמחה תמיד!
אני שלחתי לאימיילים שכתוב ואחד שלח לי שהוא לא בארץ כרגע והוא גם לא קשור לנושא זה...
בטח לא בארץ..מאחורי הקו
הכל תירוצים!! זה כמו שרפי איתן לא קשור לפולארד!!
כשאתם שולחים אימלים זה עוזר לדבר אחד-  אי''ה
להרגשה האישית שלכם בלבד!!!
לא מעבר לזה! אף שר לא יקבל אימל מאיזה מישו לא מוכר ויגיד: "וואלה באמת צריך לשחרר אותה..."
שלא נדבר על זה שרוב הסכויים שהוא לא יקרא תאימל הזה, כי תחשבו שהוא מקבל טונות אימלים ביום אז אתם באמת חושבים שהוא יישב ויקרא את כל האימלים האלה?? אתם חיים באשלייה...
אבל...בשמחה תמיד!
יש סיכוי שאם כל אחד בעם הזה ישלח לכולם זה יכול לעזור כי זה כבר ישגע אותם!!!

בעז"ה נעשה ונצליח וצביה תשוחרר מהר אמן!!!

כל יום בכיתה אנחנו מתפללות לשחרורה המהיר...
אז זהו שלא...אי''ה
אי"ה הפסימיות זה בטוח לא מה שישחרר אותה.תפוזה 1
בס"ד

אוף ניסיתי לשלוח והסתבכתי שם לגמרי.
זה לא עניין של פסימיות,אי''ה
זה עניין של הכרה מי עומד מולך, ולצערי אני מכירה בדיוק איזה חיות עומדות מולנו!
ובכול זאתתפוזה 1
בס"ד

אני חושבת שדאי לנסות, זה לא יכול להזיק.
וגם אם זה עוזר להרגשה האישית בלבד, מה רע בהרגשה טובה? =)
הי, אם כבר-מאחורי הקו
אני רוצה להתפלל עליה גם. איך קוראים לאמא שלה? ו.. שמות שניים למי שיודע..
השם שלה הואאי''ה
צביה בת רות

שנזכה לשחרורה המהיר, שלה ושל כל האסירים שנתפסו על דברי תורה...
תודה רבה! תזכי למצוות!מאחורי הקו
שלחו אימלים לה' יתברך לא לאנשים טיפשים כאלה!אנונימי (פותח)
שבממשלה!!!!רק ה' יכול לעזור ע"י התפילות שלנו!!!!!
אז יאללה קדימה בלי שטויות של שליחת אימלים!!!חפרתם על זה.!.!
דברו אם ה'-והכל יסתדר!!!!!
נראה אותך!!!אנונימי (פותח)
אז יאללה תארגני תפילות בכותל הפגנות {אים את חושבת שזה עוזר }
וחוץ מזה צריך גם לעשות דברים !!!
מה האיימיל של ה' יתברך?אנונימי (פותח)
מינן לך???????????????????????????אנונימי (פותח)
הלו.. מה השאלה?מאחורי הקו
אם אתם רוצים לעשות משהו...חילא דמשכנא
אם אם רוצים לעשות משהו תבואו למלווה מלכה כל מוצאי שבת בשעה 8.30 זה ממש מחזק את צביה שהיא שומעת איך כולם צועקים לה ומעודדים אותה.
אם הייתי יכולה אז ברצון =(תפוזה 1
מלווה מלכהכאילו כפול 3
מלווה מלכה לצביה הגיבוריה מתקיים כל שבוע במוצאי שבת בשעה שמונה וחצי מול נווה תרצה (ליד רמלה-לוד) מי שיכול להביא מזונות, כלי נגינה, ציוד הגברה וכל מה שעולה על דעתכם... שבוע טוב
גם לבנים?צבי!
אווףף רציתי ללכת למלווה מלכה אבל פספסתי ת'אוטובוס!אוריין
בס"ד
אבל הכל לטובה=)....
ענו לי תשובה!!!!!!!!!!!!! תקלטו....הביצה שהתחפשה
ג. נ.

במענה לפנייתך, ובמענה לעשרות פניות נוספות, מצאנו לנכון להביא לידיעתך את תמצית העובדות בעניינה של צביה שריאל:

נגד צביה שריאל, שהינה כבת 19, הוגש כתב אישום המייחס לה עבירות של הסגת גבול, איומים ותקיפה בנסיבות מחמירות. יודגש, כי כתב האישום אינו מייחס לה אמירות ודיבורים בלבד, אלא גם מעשים אלימים.

לבית המשפט הוגשה בקשה לשחרורה בתנאים שיקבעו.

בית המשפט קבע תנאי שחרור קלים יחסית: הרחקה מאזורים לא מאוכלסים ביו"ש, הפקדת 2000 ש"ח, צילומה והטבעה של טביעת אצבעותיה. תנאים שכאלה ואף חמורים מהם נקבעים דרך שגרה בתיקים שכאלה, במיוחד בהתחשב בנימוקים שפורטו בפני בית המשפט, שמטעמי מניעת פגיעה בפרטיותה של צביה לא נוכל לפרטם.

למרות שנקבעו תנאי שחרור קלים יחסית, צביה איננה מוכנה לשתף פעולה עם בית המשפט, היא שבה ומצהירה כי אינה מכירה בסמכות ביהמ"ש, ונמנעת מלמלא את התנאים הקלים יחסית שנקבעו בעניינה כתנאי לשחרורה. לפיכך, נותרה צביה שריאל במעצר.

מהאמור עולה כי מפתחות הכלא מצויים בידיה של צביה שריאל, והיא תוכל להשתחרר באופן מיידי, ברגע שתבחר למלא את תנאי השחרור שנקבעו בעניינה.

בברכה,

עו"ד שי ניצן
המשנה לפרקליט המדינה (תפקידים מיוחדים)
------------------------------------------------------------------------------------------------
זהו.
מה אתם אומרים?
ימ"ש.....בזכות נשים צדקניות......מתנחל גאה.

בעזרת ה' יתברך!
כול הרישעה כולה כעשן!! תיכלה!
שי ניצן הוא נחש ידועעמישב
בס"ד לק"י

בתקופת שלפני ההנתקות הוא ביקר עצורים במעשיהו ודיבר איתם על תקופת מעצרם בחביבות, ושאל אותם מדוע הם אינם חותמים על התנאים שניתנו להם ע"מ להשתחרר. העצורים ענו לו כל מיני תשובות, ובדרך אגב העירו שגם לא נורא להם כ"כ בכלא.
תוצאת הביקור: הרעה בתנאים, צימצום שעות חצר מרוב היום לשעה אחת בלבד ועוד כהנה וכהנה (הפסקת שיחות טלפון לקטינים, ביטול מניינים...).
לא אתפלא אם התנאים הגרועים (עפ"י מה ששמעתי) שהיא מקבלת הגיעו בהוראה ישירה ממנו.
-----------מתנחל גאה.
בע"ה ית'...

ברוך דיין האמת.

אבא של אבא של צביה,-יענו סבא שלה ניפטר, ההלוויה הערב......
והחיות האלה לא משחררים אותה להלוויה של סבא שלה!!!!אי''ה
למה ציפית? אם לאלה שעדיין בחיים אין להם כבוד- אז..מאחורי הקו
מה באמת קרה???אנונימי (פותח)
זה באמת פטתי כל הכתב אישום הזה- אבל מה באמת קרהשם?
פלפלתי-וכולם...מתנחבל 2007
לפני שבועיים ערבים עם שמולאנים בעיקר מעוורתא וגם מביתא(ליד איתמר)
זרקו אבנים על רכבים בעלייה לכיוון איתמר נהג אחד איבד שליטה ונפצע בינוני הצבא רדף אחריהם והוא לא הצליח לתפוש ערבי אחד מישו יכול להסביר את זה???
(אח"כ ישבתי עם הרבש"צ של גידעונים הוא צעק על הסמג"ד....)
פסדר.זה ככה תמיד..אתה יכול להירגע..מתנחל גאה.
ד"א תימסור לו ד"ש..ושיהיה לי זמן אני יקפוץ אליו..
הוא גמר לתקן תבאגי?
משו שעורכת דין אחת שלחה לי..בשמחה תמיד!
שלום רב,

אני מאשרת קבלת פנייתך לסנגורית הציבורית הארצית

במענה לפנייתך, מצאנו לנכון להביא לידיעתך את תמצית העובדות בעניינה של צביה שריאל

:
נגד צביה שריאל, שהינה כבת 19, הוגש כתב אישום המייחס לה עבירות של הסגת גבול, איומים ותקיפה בנסיבות מחמירות. יודגש, כי כתב האישום אינו מייחס לה אמירות ודיבורים בלבד, אלא גם מעשים אלימים

.
לבית המשפט הוגשה בקשה לשחרורה בתנאים שיקבעו

.
בית המשפט קבע תנאי שחרור קלים יחסית: הרחקה מאזורים לא מאוכלסים ביו"ש, הפקדת 2000 ש"ח, צילומה והטבעה של טביעת אצבעותיה. תנאים שכאלה ואף חמורים מהם נקבעים דרך שגרה בתיקים שכאלה, במיוחד בהתחשב בנימוקים שפורטו בפני בית המשפט, שמטעמי מניעת פגיעה בפרטיותה של צביה לא נוכל לפרטם

.
למרות שנקבעו תנאי שחרור קלים יחסית, צביה איננה מוכנה לשתף פעולה עם בית המשפט, היא שבה ומצהירה כי אינה מכירה בסמכות ביהמ"ש, ונמנעת מלמלא את התנאים הקלים יחסית שנקבעו בעניינה כתנאי לשחרורה. לפיכך, נותרה צביה שריאל במעצר

.
הסנגוריה הציבורית לא מייצגת את גב' צביה שריאל בהליך המשפטי שבגינו היא נמצאת במעצר

.
בשל חסיון עו"ד לקוח שחל על הקשרים שבין הסנגוריה הציבורית לגב' שריאל לא נוכל למסור פרטים נוספים

בברכה,

מיכל טנא, עו"ד

מנהלת היחידה לפניות הציבור

והממונה על חוק חופש המידע

02-6466321
בעע רשעים. יודעים לדבר יפה עם מילים גבוהות.תפוזה 1
על זה נאמר:אל תרבו תדברו גבוהה גבוהה יצא עתק מפיכם\לק''י\אחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה