אי"ה בראש חודש: ערב בנות ברמת מגרון!  אמא אדמה
בעזרת מלך יחיד א-ל חי העולמים ובהשתדלותנו.

פרטים נוספים בע"ה בהמשך... 

כל הבנות משריינות לעצמן את יום חמישי בערב!

בהצלחה!!!!אהוד
תלמדי אותן את השיר..
(-;
מזהה..?אמא אדמה

ישר כוח ענק! 

אפשר את התוכן של השיר?רמת מגרון
כדאי לבוא הולך להיות שווה!!!!!!!!!רמ"ג
על אחריותי  
למה תמיד כשיש דברים ברמ"ג יש לי דברים אחרים??אנונימי (פותח)
כדי שיהיה שעת מבחן...סדר עדיפויות...רמ"ג
סתם ניזכרתי... משהו על סדר עדיפויות:אמא אדמה

הארץ מבשרת,

הארץ מתעוררת,

ארץ מה לשון אומרת:

זכרתי ימים הייתי ממלכת גברת,

ביד השם עטרת תפארת,

גם עתה בי לא שום דבר נחסרת,

בי התורה מתבררת,

בי היראה מתגברת,

בי הנשמה משוחררת מעוונותיה

החקוקים בעט ברזל ועופרת,

ומדוע אני שחרחורת,

בזויה מכבודי ושוממה מיושביי,

ואני שכולה וגלמודה?

הלא אני ארץ חמדה,

חמדת העליונים והתחתונים...

מדוע אני מושפלת לכל דבר שבקדושה

להיות אחרון באחרונים ולא ראשון בראשונים?

אמת מה נהדר ישיבת הארץ הטובה!

אמת מה נפלא חיבת ארצנו!

אמת מה נאה קודש זיו הדר ישיבתה והליכתה,

שבתה וקימתה, שלותה ושלימותה!

גם בחורבנה אין דמיונה,

בשממותה אין כמותה,

בשלוותה אין כמוה,

טוב עפרה ואבניה,

טוב תבואתה ופירותיה וירקותיה,

טוב זכות אויריה,

טוב השגת תורתיה,

טוב ריבוי מצותיה,

טוב טהרת קדושתיה

טוב הליכות ד' אמותיה...

ולמה לא תעלו חורבנות ירושלים על ראש שמחתכם?

הלא תזכרו, הלא תבינו השבועה מימי קדמונים

אם אשכחך ירושלים וגו'

מדוע היא נשכחת כמת מלב ולא מוצלחת?

שכחת הארץ הקדושה גורם חס ושלום אריכות הגולה...

ועד מתי לא תרוחם ירושלים.

ועד מתי תרד קרן כלילת יופי עד ארץ,

ואין איש שם על לב, על ימין המלך כי הושב אחור מפני אויב...

והעיר הקדש אשר היתה משוש לכל הארץ נמסרה בידי נכרים.

(מתוך איגרת תלמידי הגר"א מצפת, שנת תק"ע)

לא בטוח שאת יודעת...רכס רמת מגרון
בע"ה

אבל יש את רמת מגרון כל הזמן, וכל השמן יש דברים התרחשות, ב"ה.
כך שאלא אם כן את עסוקה מדי יום כל היום- את מוזמנת בשעות\ ימי\ שבועות\ חודשי\ שנות הפנאי שלך.

וכולכם.

בציפיית הישועה.
*** פרטים ***אמא אדמה
בע"ה ביום חמישי, בחמש בערב (17:00)

פוֹנדוּ

ברמת מגרוֹן!

אי"ה הולך להיות שיא השווה,
כווולן באות!

תבואו!!!!!!!!!!! יהיה מזה כיף!!שואפת למעלה..!
אני יכולה לחתום לכן כי אני המזכירה של המארגנות... ... למרות שאני אישית לא יכולה לבוא... יש לי משהו
חמישי הזה?שלבוקית
כן.... מוזמנת...אנונימי (פותח)
אוף אין לי עם מי ללכת.. -שלבוקית
תקבלו אותי יפה אם אני יבוא לבד?
נצטרך לתאם את זה עם האנשים המתאימים...שואפת למעלה..!
חחח אורנה מה אנחנו שומעים כאן....שובי אמונה
אורנה מזאתי החתימה הזאת?? תחליפי!!! היא מכוערתתאוריין
איזה כיפי!! בעזרת ה' אני אבואדבורל'ה
  כל הכבוד למארגנות / מארגנת .
לא כפת לי שהחתימה שלי מכוערת! היא נכונה ואמיתית!!!שואפת למעלה..!
ו... אוצי אוצי, מה שמעתם? חח...
מה אמיתית??אוריין
בס"ד
מלחמת אחים לא חמורה יותר מכל הנסיגות ומי אמר שלא תיהיה מלחמת  אחים??
מתי שילחמו בנו צריך להילחם חזרה!!
זה היום!!!!!!!!!!!רמ"ג
כולם באים!!!!!!!

ולא לשכוח להביא מצב רוח
אה, לא כולם..'ערבות הדדית'
כולן.רחלקה
לא תהיה מלחמת אחים!!!!שואפת למעלה..!
ואני אדאג לזה!
לא רצויה מלחמת אחים,The yehudi
אבל לפעמים היא עדיפה על פני דברים אחרים....

על יהודה ושומרון, על רמת הגולן – זה לא ילך בלי מלחמה! מישהו שאל אותי אם ברצוני לעשות "מלחמת אחים", אני לא אכנס לטרמינולוגיה ולא אקרא שמות איך יקרא דבר זה, אבל זו עובדה: זה לא ילך, זה לא יעבור בלי מלחמה! על גופותינו ואברינו! כולנו! לא הגויים יצליחו בזה ולא סיבוכים פוליטיים משלנו – בשום אופן שבעולם.[הרצי"ה קוק]
בגלל מלחמת אחים נחרב בית-המקדש...אנונימי (פותח)
לידיעתם- היו את הקנאים-הסיקאריים שהיו בעד מרד ברומאים ואמרו שהשליט היחיד שלנו הוא הקב"ה וצריך להעיף מכאן את רומא בכמה שיותר כח,  ומי שלא היה בדעה שךהם הם פשוט הרגו אותו, ובגלל זה נחרב בית המקדש...

מה לעשות, לפעמים צריך לחתוך איברים ממאירים.רחלקה
כן איך בידיוק?אוריין
בס"ד
תני לי לנחש את תחבקי ותבכי לחיילים/שוטרים שיבואו לפנות והם יסרבו פקודה נכון?
ברור שעדיף שלא תיהיה מלחמת אחים אבל אם צריך אז...
לא! ממש לא!!שואפת למעלה..!
אבל אני יעשה הכל כדי שיהודי (וקודם כל אני בעצמי) לא ירים את היד לכיוון שוטר או חייל או לומשנה מי.... וו.... יזרוק אבן! זה הדבר שהכי מרחיק אותנו מגאולת הארץ והעם.....
אגב,שואפת למעלה..!
זה לא דברים שאני המצאתי, זה דברים שרבנים גדולים (שהם במקרה הרבנים שלי...) אמרו או אומרים עכשיו...
אני מאמינה שזה דבר שיכול לגרום נזק הרבה יותר גדול מאשר אם ח"ו יתפנה אותו מאחז....
נזק נזק לבנתיים זה בא על חשבון ארץ ישראלשובי אמונה
ילדת מתושלחשובי אמונה
אם זה היה אמור להצחיק אותי אז זה לא עבדשואפת למעלה..!
גברת הודיה, מתי תביני שאני רצינית וזה באמת מה שאני חושבת, עם ובלי קשר לאנשים שחושבי כמוני.!!!!
לא התכוונתי להצחיק אותך אלא להציג מציאותשובי אמונה
תשמעו מה אני לא אוהבת בדיונים האלו..הוד':)
לכל אחת ממכן יש דעה, היא מרגישה שלמה עם זה, וזה טוב!
אבל יש בעיה אחת, היא כל כך סגורה על הדעה שלה עד שהיא לא מסוגלת גם להקשיב לדעות אחרות, לברר יותר, אולי גם מה שהשני אומר נכון?, לפחות בחלק?

אני חושבת שהרבה אנשים פה צריכים לעבוד על הקשבה... אולי בגלל זה אין לי דעה ספיציפית בדברים כגון אלא וכגון אמירת הלל ביום העצמאות. אבל בכל זאת אנשים חייבים לברר ולהקשיב כדי להבין מה נכון בעולם, אולי התפיסה של כל אחד היא שונה, אבל אם רק אנשים ילמדו להקשיב אז תהיה הרבה פחות שנאה בעול- מניסיון.

מקווה שתנסו להקשיב כי יכול להיות שגם השני צודק..
וטיפ-אל תשמעו-תקשיבו!
יום טוב (או לילה טוב) וכל הישועות!
זה שאני לא עם  הדעה שלה זה לא אומרשובי אמונה
שאני לא מקשיבה, אני הקשבתי ואני חושבת שזה לא נכון בעליל וגם בחלק מזה זה לא נכון בכלל זאת דעתי בעניין...!!!!
*מסכימהשובי אמונה
אני ממש משינה מאיפה בא הקטע של מה שהיא חושבתשואפת למעלה..!
אבל עדיין אני לא מסכימה איתה, חוצמזה שזה שמישהו סגור על דעה מסויימת ה מעולה ולא תמיד הוא לא מקשיב לשני, כן, לא תאמיני אבל לפעמים הוא יכול להיות עם דעה נוחשה אבל לשמוע ולקבל מאחרים! אני לא אומרת שאני כזאת אבל אני ממש משתדלת להיות כזאת!
אגב, תראי לי מקום אחד בתורה או איפשהו כזה שתרצישואפת למעלה..!
שכתוב שמותר שתהיה מלחמת אחים ושיהודי ישנא וירים יד על יהודי אחר... מקום אחד (!!!!!!!!!!!) שכתוב את זה!!!! מקום אחד שכותב שבשיל ארץ ישראך מותר לעבור על כל המצוות והאיסורים בתורה! מקום אחד כזה תראי לי!!! אני חיפשתי הרבה ולא מצאתי!!!
תראי לי מקום אחד בתורה שמתיר למסור את ארץ ישראלשובי אמונה
 וצריך לשתוק ולחבק את המגרשים ולנשק להם את הרגלים ולהתחנן אליהם שלא יפנו.  
ושאתה בא להילחם אתה לא עובר על כל האיסורים בתורה ועל כל המצוות נא לא לקשקש...
ואם כן אז על אלה איסורים ועברות?
וכל אלה שבאים לפנות הם בכלל לא יהודים הם ערב רב רשעים.. (לא מדברת על צה"ל)

מאיפה יש לך את הזכות להגיד דבר כזה על מישהו מעמי'?שואפת למעלה..!
מי את  שאת קובעת כאלו עובדות??? מה את הפכת להיות  אלוקים?????? שאת ככה יכולה להוציא מישהו מעמי' ולהגיד שהוא ערב רב, וכו'...
אני נגד זה שאנשים מחבקים חיילים או שוטרים שבאים לפנות אותם אני לא חושבת שאנחנו צריכים להיות במקום מתכנן ומבקש רחמים, כיוון שאנחנו באים מתוך התורה, שהיא משו גדול ועוצמתי, ואנחנו נלחמים על ארץ ישראל!!!!! ואני גם ממש ממש נגד למסור את ארץ ישראל, ואני יעשה הכל כדי שזה לא יקרה, עד- שזה מגיע לזה שכשיש פינוי זורקים אבן על חייל או שוטר, מקללים אותו. ויש לא מעט אנשים ואני לא אתפלא אם את מאלו שאם היתה להם אפשרות הם היו הורגים אותם... מי את שככה, תעברי על איסור לא תורה שכתוב בלוחות הברית שזה שורש כל המצוות! ואל תגידי לי את הטענה המגוכחת של "הקם להורגך השכם להורגו" כי כמו שאמרתי היא מגוחכת....
יש לי מאמרים שלמים על כל הדברים האלו, כמו שאמרתי כמה תגובות למעלה זה לא דברים שאני ממציאה זה רבנים ואנשים גדולים אמרו/אומרים. הבעיה היא שאתם (כל אלו שזורקים אבנים על שוטרים/חיילים) פועלים לפי הרגש, באותו רגע, את שונאת את הבנאדם שמגרש אותך מהבית, ולכן את מסוגלת אפילו להרוג אותו, ממתי אנחנו פועלים לפי הרגש?? אם תסתכלי על זה בשכל, ותקראי מאמרים ודעות של רבנים על זה, תביני שזה לא כ"כ  פשוט.. וכמה שזה קשה, בסופו של דבר השכל הוא הצודק, כי הוא בא מתוך מחשבה ולא מתוך כעס. יכול להיות שלפי הדרך הזאת נצטרך לחכות כך עוד כמה עשרות או מאות שנים עד שנגאל, אבל כמו שאומרים ואני אישית מאוד מאמינה בזה וחיה על זה: "עם הנצח לא מפחד מדרך" אנחחנו עם הנצח עם של מיליוני שנים, אז כמה עשרות שנים לא מפחידות אותנו, בעיקר אם זו הדרך היחידה שלנו להגיע בעזרת ד' לגאולת העם וארץ(!!)
שבת שלום!
"משנאיך ה' אשנא"אוריין
בס"ד
מי שילחם בעמ"י ובארץ ישראל ובתורת ישראל הוא אוייב של עם ישראל.
"ומהרסייך ומחריבייך ממך יצאו", "משנאיך ה' אשנא וביתקוממך אתקוטט"- מי שילחם בה' ובתורה אני ילחם בו. מכח התורה.
מי שמגרש יהודים מארץ ישראל הוא אכזר ו"המרחם על האכזר סופו שיתאכזר לרחמן".
אנחנו לא נוצרים ולא מגישים את הלחי השניה. אנחנו יהודים ונילחם במי שילחם בנו.
צופיה אנשים עם קו מחשבה של "לא להיאבק" וב"אהבה ננצח" החריבו את גוש קטיף.
למדנו את הלקח. במלחמה ננצח.
את מה שכתבת כבר שמעתי בדיון הדבילישובי אמונה
שהיה אחרי הטיול נודד ואני לא מסכימה עם מה שהוא אמר בגרוש....חרטוטי שכל!!!
אין לי מה להוסיף כי אוריין כתבה ביוק את מה שאני חושבת..

ואת חושבת שאם היו הולכים מכות בגוש היינו מנצחים???שואפת למעלה..!
אני לא חושבת שמותר אני אפילו חושבת שאסור לשבת בבית בחיבוק ידים בזמן מסירת שטחים וכו'... אלא יש לעשות הכל עד שזה מגיע לפגיעה פיזית באנשים,  אגב, אני מסיכמה לגמרי עם הקטע שמי שחוטא ועובר על מצוות ד' מותר לשנוא אותו, רק אחרי הוכחה, כן זאת ההלכה אם את רוצה ואם לא (ואני יכולה להביא לך מקורות רק שזה ארוך מדי בשביל פה...) גם לא כל אחד יכול להיות מוכיח יש לזה כמה תנאים:
1.המוכיח יהיה איש מופת "יכול להוכיח"
2.שהמוכח יהיה מוכן לקבל התוכחה "יכול לקבל תוכחה"
3.שהמוכיח ידע להבביע את תוכחתו כך שדבריו יהיו מתקבלים "יודע איך מוכיחם"
כיום אין אדם שיכול להוכיח לפי כל התנאים האלו. כמו שכתב החפץ חיים: "...ואין בדור הזה מי שיודע להוכיח..." וגם הרב קוק: "... אין לנו בדור הזה ולא בכמה דורות שלפנינו ע"פ עדות ר"ע מי שיודע להוכיח..." וגם החזון איש כתב משהו כזה רק שזה ארוך מדי. בכל מקרה מה שרציתי להגיד זה שאם יש איסור לשנוא אותם אז בטח ובטח שאסור להרוג אותם או אפילו לזרוק עליהם אבנים... אני עומדת לפוצץ עכשיו פצצה- אני אוהבת את אלו שמגרשים! כן אני אוהבת אותם בכל הלב! נכון זה קשה לי ואפילו קשה מאוד, כשהחריבו את הגוש וגם כשהרסו את רמת מגרון זה כאב לי בדיוק כמו שזה כאב לך, אבל אני מאמינה שהם תינוק שנשבה, זה מה שחינכו אותם (או שלא חינכו אותם) מאז שהיו קטנים, גם את מאמינה בדעות שלך כי גדלת בבית כזה...זה קשה לאהוב אותם אבל מה לעשות, קשה גם ללכת עם חצאית ארוכה באמצע הקיץ, אנחנו נולדנו לעבודה: "אדם לעמל יולד" וזה מה שאנחנו עושים כל החיים, מעבר לזה שאני לא יודעת מה איתך אבל כשאני שומעת על פיגוע שנהרג שם מישהו אני בוכה, גם אם אני לא מכירה את הבנאדם וגם אם יגידו לי שהוא היה שמאלני, כי אני מרגישה כאילו חתכו אבר ממני... זה גם מה שאמור כל העם (לעניות דעתי) להרגיש, ולכן כשיש מלחמת אחים, "העם תמיד מנוצח" (הרב נריה זצ"ל)
אני מקווה שהדברים שיוצאים מהלב יכנסו אל הלב, ותחשבי עליהם...
שבת שלום!
צופיה.
נ.ב. אל תגידי אני לא מסיכמה איתו בגרוש, זה דבילי,שואפת למעלה..!
תסבירי למה את לא מסכימה....
צופיה,את בטוחה במה שאת אומרת?אנונימי (פותח)
כמה דברים שממש חשבתי שדרושים הבהרה בעקבות דבריך.
1----------

זה שנפסק שאין מי שיוכיח זה לא אומר לגבי מגרשים הרבה.חייב להגיד להם שהם עושים מעשה שהוא אסור ונגד התורה ונגד כל מוסר קיים,ואפילו סיפר לי הבן של הרב עזריאל אריאל שאבא שלו למרות שהוא שיא הממלכתי צעק ונזף במגרשים וככה צריכים לעשות.אנחנו מוכרחים להגיד להם בפנים המעשה שאתם עושים זה רשעות גמורה ואתם פועלים נגד עם ישראל ואין לכם שום זכות לעשות זאת וכן יש לכם הרבה לאויים דאורייתא!!!
1. לא תחונם- לתת חן וחנייה בקרקע לגוי
2.פיקוח נפש(חלק גדול מהפוסקים)
3.דרכי ה'-מה הוא רחום אף אתה רחום....אפילו הרב שרלו על זה מסכים איתי.מוסר זה מצווה דאורייתא!
4.ואהבת לרעך כמוך.
5.ביטול מצוות עשה דאורייתא בכל שעה בכל הזמנים על פי השגות הרמב"ן על התורה  מצוות ישוב ארץ ישראל כחלק  מתרי"ג מצוות.

2---------
אם הרב זצ"ל באגרת תקנה אומר שמי שיוצא נגד עם ישראל ותורתו במודע נקרא "רשע" מה לעשות רשעים יהודים היו כל הקיימים בכל הדורות ומה לעשות גם בדורנו יש! ורב אברהם שפירא אמר על שרון שהוא רשע שיוצא נגד עם ישראל והוא וודאי רשע וכך חשב גם הרצי"ה זצ"ל על רבין.

3------
תינוק שנשבה זה סוגייה מורכבת ואם כבר ציטטת את החזון איש אז תדעי שהחזון איש ואיתו העולם החרדי מאז ומעולם אוחזים שמי שאת מדברת עליו ועם הידיעה מה הוא עושה וקורסים של חצי שנה הכנה ושטיפת מוח זה לא ממש תמימות מיותרת הוא ממש לא תינוק שנשבה.ובתור חיזוק סיפר לי אדם קדוש בן 96 היום שזכה לפגוש ולדבר עם הרב זצ"ל שהוא היחיד שלימד זכות במצבים גבוליים לגבי חילונים והם קראו לו כל הזמן בעולם "חדש" ושאר עולם התורה לא התייחס אליהם כתינוק שנשבה קל וחומר מקרה כמו פה שהם ממש לא עיוורים למציאות.לכן לא בכל מצב הם תינוקות שנשבו וחלק מהם רשעים מה לעשות על פי הרב קוק ועל פי עשרות רבנים מחמירים ממנו.נ.ב "המרים יד על חברו נקרא רשע " ולהרוס חבלי מולדת מדהימים ולעשות כמות עבירות כמו שפירטתי להלן שחלק מהם זה פגיעה דאורייתא בזולת זה לא נקרא רשע?! ולכן לא בכל מצב אני יאהב אותו ובטח עד שהוא לא ריצה אותי ועוד נקודה שעל פי החפץ חיים ספק אם יש אנשים שיודעים לרצות היום אנשים....אלא אם כן האדם ימחל והוא יקיים מספר תנאים וכו'.....

4-------------

אם כבר דיברת הלכה אז על פי ההלכה אם יהודי כל יהודי נותן לך סטירה אסור לך לשתוק!זה עבירה!אתה חייב להחזיר לו!אסור לנו להיות נוצריים ולהביא את הלחי השנייה!שולחן ערוך מפורש שאין חולקים.טוב זה רק אם מכים אותך ראשונים.ולהתגונן מותר ולכי תשאלי את הרב שלך מה זה להתגונן כי אני שומע מלא גרסאות בזה.

שבת שלום צופיה! מקווה שהבנת.

יש לי הרבה מה לענותשואפת למעלה..!אחרונה
עבר עריכה על ידי Admin בתאריך א' סיון תש"ע 14:33

אבל אני יענה בקצרה, מה שרציתי להגיד זה שאותו חייל פשוט שבא ומפנה, מכח הסגולה שיש בכל יהודי אני אוהבת אותו, נכון,ללא ספקמעשיו הם מעשי רשעות וכוח הבחירה שלו נפגם בגלל שהוא מפחד ולא חושב על מה שהוא עושה.

(כמובן שיש לשים את הבדל בין החייל הפשוט למפקדים המורים והמחליטים על הפינוי...)

שבת שלום! תודה וסליחה!

צופיה.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך