למה הציבור הדתל"י הכי גלותי???אנונימי (פותח)

המטה להצלת העם והארץ בקריאה לראשי ישיבת מרכז הרב:
לבטל את ביקור נתניהו בחגיגות יום ירושלים

במכתב לראשי ישיבת מרכז הרב ערב יום ירושלים, קורא הרב שלום דב וולפא ראש תנועת ארץ ישראל שלנו, לבטל את ביקורו המתוכנן של ראש הממשלה נתניהו בחגיגות יום ירושלים המתוכננות למחר.

"נדהמתי לשמוע שראש הממשלה מר בנימין נתניהו יהיה האורח המרכזי בחגיגות יום ירושלים במרכז הרב. אני בטוח שהביקור תוכנן מראש עוד לפני שנודעו הסיכומים בינו לבין האמריקאים על הקפאת הבניה בירושלים, אולם לאחר שנודע הדבר, למען כבודה של ארץ וירושלים יש לבטל לאלתר את הביקור שיגרום לחילול שם שמיים ומתן לגיטימציה לחלוקת ירושלים, כותב הרב וולפא בפתח מכתבו.

בהמשך כותב הרב וולפא במכתבו "מר נתניהו שהפר את השבועה האלוקית "אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני" ומכנה בלעג את אוהבי ארץ ישראל והדבקים בה בשם "משיחיים", אינו ראוי שכף רגלו תדרך בישיבה הקדושה במרכז הרב שקירותיה ספוגים בתורה, תפילה וקדושה ובדמם של תלמידי הישיבה שנטבחו על קידוש השם. נתניהו אינו ראוי לבוא לישיבה שרבבות תלמידיה מיישבים את הארץ הקדושה לגבולותיה, ורבים מבניה מסרו את נפשם על קדושת התורה העם והארץ.

"פעם אחר פעם משקר נתניהו ביודעין את נאמני ארץ ישראל, והנזקים שהוא גרם לארץ ישראל וירושלים גרועים עשרת מונים מכל ראשי ממשלות השמאל גם יחד, מוסיף הרב וולפא ומציין ש"בשנה שעברה לאחר בחירתו לראשות הממשלה הוא הבטיח בחגיגות ירושלים בישיבה במרכז הרב שירושלים תישאר שלימה, ומאז הספיק להכריז על מדינה פלשתינאית, להקפיא את הבניה בכל יהודה שומרון, להרוס מאות בתים ודיכוי אלים וברוטאלי של נאמני ארץ ישראל, וכעת גם ירושלים מוקפאת. האם שוב נגיש למר נתניהו את הלחי השניה, ונשיר לו בכבוד מלכים "שאו שערים ראשיכם ויבוא מלך הכבוד"?

לפרטים: שי גפן 052-3477701
       הרב וולפא 050-8754674

מצורף המכתב לראשי ישיבת מרכז הרב

כתובת: www.sos-israel.com
מסכים לחלוטין.צחקן
ענק ענק....אין על הרב וולפא..צדיייק!!!אוגנדה
הצחקת אותי.. הכי גלותי?!השמרוני
איזה ציבור חרט על דגלו את ארץ ישראל?!
מי הקים את יו"ש?
עדיף חרדים שעוד נשארו עליהם לכלוכים קשים להסרה מהגלות? 
הלבוש הגלותי.
השפה הגלותית.
החשיבה הגלותית.
וכו' וכו'
מי אתה שתדבר בכלל על "מרכז" כור ההיתוך של יו"ש וכל ההתיישבות..
אנחנו יורקים ודורכים על הדגל שלכםאנונימי (פותח)
כמו שאתם יורקים ודורכים על היהדות שלכם.
זאת הגשיה החרדית- של הרב וולפאtomerittal
בס"ד

בישיבת מרכז הרב בזמן שהרצי"ה זצ"ל היה ראש ישיבה, כל יום העצמאות היו מגיעים אנשי ציבור, ראשי הממשלה, ושרים[לדוג', הר"י שלנו סיפר לנו שהוא זוכר שרבין הגיע לישיבה]
זה לא חדש הנושא הזה.
אנשים הרבה לפני הרב וולפא חשבו על זה.
[ובתקופה שלפני 50 שנה, המצב היה גרוע יותר]

חג שמח!! =]
מה אתם מתלנמיםאנונימי (פותח)
מה יש לשמוח עם בנאדם שבא להחריב את יו"ש וירושלים??

מה זה חוץ מתמינת הראש בחול???

היום זה זמן לבכות לא לשמוח!!!

יש הקפאה בירושלים, תהליך "שלום" וכו''
הנה הסיבה האמיתית למה הוא באאנונימי (פותח)
זהיר ומחושב, העביר בנימין נתניהו מראש את תמצית דבריו שאמר בישיבת
מרכז הרב לרגל יום ירושלים, למחלקת המדינה לידי מזכירת המדינה בארה"ב.
נתניהו הבהיר כי לאחר הדברים שהתפרסמו מהבית הלבן לפיהם נתן נתניהו הבטחה
לנשיא ארה"ב להקפיא בירושלים, הוא חייב לקרר את המתח האדיר שהדברים יצרו
במפלגתו ובקואליציה שבלעדיה שלטונו עלול לקרוס.
נתניהו הבהיר כי ישיבת מרכז הרב הינה המרכז שבו הוא יהיה מחוייב לאמר דברים
לשבר את האוזן ומראש ביקש שלא לדון אותו על כל מילה שיאמר במרכז זה.

http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=read_count&om=21292&forum=scoops1&viewmode=threaded
הכותרת לא קשורה לתוכן.איציק הג'ינג'י
שתוק..אידיוט!!אוגנדה
אוגנדה שתוק אתה דבילאוריין
בס"ד
אתה לא תגיד לאפח'ד לשתוק סבבה? יופי!

יופי יופיאלעד
ילדים בני 5 שמתווכחים עם ישיבת מרכז הרב, שגידלה מאות רבנים ואלפי תלמידים ומהווה למעשה את ספינת הדגל של ציבור לאומי-רוחני ענק, היא "ערב רב" או לא.
ישיבה שכל אחד מקטניה גדול ממכם עשרת מונים, ישיבה שמכוחה קמו מאות ישיבות גבוהות, הסדר ומכינות, תלמודי תורה ישיבות תיכוניות ואולפנות. ישיבה שיצרה אלפי משפחות יהודיות חזקות ואמוניות- -

ואתם באים ומלעיזים עליה כך.
אם לרמה כזאת הפורום הגיע, אולי באמת כדאי שיסגר
פ'חחחח חסרת שכל (אוריין)אוגנדה
בס"ד בר"ה

את אומרת לי לשתוק ואומרת שאני לא יגיד לאף אחד לשתוק?? כבר נאמר "ברוך אומר ועושה"...

ובקשר לזה שאמרתי לו לשתוק זה חובתי למחות על ביזוי תלמידי חכמים ובכלל שמדובר בישיבה שכולה מלאה באנשים כאלה....
כי אתה אומר לאנשים לשתוק אז אני אומרת לך לשתוק בעצאוריין
בס"ד
מך!!
חלאסרחלקה
אוףף.. בבקשה שלא היית כותב את זה..tomerittal
אחי, אני באמת מצטער בשבילך..

ביזיון תלמידי חכמים!!!!אנונימי (פותח)
לקרוא ערב רב לישיבה שגידלה ציבור תורני ואיכותי ישיבות ואולפנות ומפעל ההתיישבות הענק בכל מרחבי ארצנו הקדושה,זה פשוט בושה וחרפה וביזיון תלמידי חכמים מהרב קוק זצ"ל ועד לרב יעקב שפירא שליט"א,הלוואי שתעשו חצי ממה שהחבר'ה שם לומדים ומקיימים אם בלימוד תורה ואם בהגנה על עם ישראל.

יישר כוח לכל אלו שלא שתקו על ביזוי תלמידי חכמים!!
לא עניתם כלום -----אנונימי (פותח)
מחיתם נגד אותו אחד שביזה ת"ח, גם אני מוחה

אבל למה להכניס רשע שרוצה לעקור יהודים בארה"ק לישיבה ביום ירושלים???
מה יש לשמוח ביום כזה אם ח"ו הם רוצים לעקור את הכל רח"ל???
אני אענה לךאנונימי (פותח)
צריך ללמוד פרופורציות בחיים

ב"ה זכינו ואנחנו חיים היום בדור של גאולה. עם ישראל שב אל אדמתו ובונה אותה. אבל זה לא אומר שהכל צריך ללכת חלק. להפך, דווקא עכשיו מגיעים הקשיים. שאל כל אדם עם קצת נסיון בחיים- אין דבר טוב בחיים שמגיע בקלות.

אנחנו חוגגים כל שנה שמונה ימים חנוכה. אני לא חושב שאתה מחפף במצווה של הדלקת נר חנוכה. אבל מה אנחנו חוגגים בחנוכה בכלל? אני אגלה לך- לא את נס פך השמן. הרמב"ם כותב שבחנוכה חוגגים בגלל ש" חזרה מלכות לישראל יתר על 200 שנה". חוגגים את המלכות שחזרה לישראל. אתה יודע באיזו מלכות מדובר? אני בטוח שאת הורדוס, שהרג את כל החכמים בארץ (חוץ מבבא בן בוטא, שאותו הוא עיוור), לא היית מכניס לבית המדרש שלך... גם את ינאי, שגירש את כל החכמים, לא היית אוהד במיוחד. ועוד לא התחלתי לדבר על כל המלכים חברי הרומאים, שהידמו להם בכל אורחות חייהם. רוב ה200 שנה האלה- לא היו משהו... אבל אנחנו חוגגים אותם- ועוד שמונה ימים!!!

זכינו לחיות במדינת ישראל בעת הגאולה. זכינו שהמדינה מממנת עולם תורה כמו שלא היה מעולם בארץ ישראל. זכינו שהמדינה בונה את הארץ. אז יש בעיות. יש עיכובים. אבל אנחנו עדיין מאמינים בדרך. עדיין מאמינים בראש הממשלה, גם אם לא ממש מזדהים איתו. אנחנו מזדהים עם זה שיש ראש ממשלה, שיש מדינה ישראלית. וכן, ראש הממשלה הזה עומד מול לחצים קשים, הרבה פעמים בגבורה רבה, וצריך לזכור לו גם את זה.

אסיים בברכה שנזכה לראות את הטוב ולא רק את הרע, ונזכה בגאולת ירושלים השלמה במהרה אמן.
*** חשוב מאוד, כנסואנונימי (פותח)

החוברת "שאלו שלום ירושלים"

אחד מאנשי השיירה הזאת, ר' גדליהו מסימיאטיץ, חזר כעבור כמה שנים לחו"ל - כרבים

מאותם עולים - וכאשר נוכח לדעת, כי בכל מקום בואו מתעניינים יהודים בתוצאותיה של

עליה רבתי זו, שכמותה לא הייתה מאות שנים, החליט להעלות על הנייר את פרטי העלייה

וסופה, והדפיס דו"ח זה בשנת 1716 בברלין, בחוברת בשם "שאלו שלום ירושלים". מר זלמן

רובשוב )נשיאה השלישי של מדינת ישראל, מר ש"ז שזר( הוציאה שנית - גם כן בברלין -

בשנת 1914, כלומר, כעבור כמאתיים שנה, ובשלישית יצאה החוברת על ידי עירית ירושלים

בסיון תשכ"ג )1963(, עם הענקת התואר "אזרח כבוד של ירושלים" לנשיא מר שזר.

מקור
http://www.daat.ac.il/daat/kitveyet/sinay/horvat-4.htm

בקיצור,
צריך פורפורציות וחובה להודות להשם על המצב היום שכל יהודי יכול לבוא לארץ,
אבל בשביל זה יש יום העצמאות, יום ירושלים נועד לשמוח ולהודות להשם על ירושלים,
א"כ מה שייך לרקוד כשהרשעים רוצים למסור הכל לערבים
ועוד יותר האבסורד זה לרקוד עם אותו רשע שרוצה למסור,

זה בעצם נותן לו סוג של לגיטימציה
כמו שלהבדיל משה הירש נתן לערפאת

העיקר  לא נכנס:אנונימי (פותח)

בחוברת חשובה זו מסופר, בין השאר, בפשטות מזעזעת:

"הערבים הם רשעים גמורים על יהודים ועושים רשעות לבר-ישראל ברחוב העיר.... כי

אין לנו רשות להרים יד על ישמעאלים )היינו תורכים - א"ר( והערבים הם אמנה אחת

עם ישמעאל, ואם הוא )הערבי או התורכי( נותן הכאה לבר-ישראל אז הוא )היהודי(

הולך בתחנונים, אבל לא שידבר נגדו, פן יוסיף להכותו מכה רבה, כי נקלה הוא בעיניו.

כן נוהגים הספרדים שהם כבר מורגלים בזה, אבל האשכנזים שעדיין אינם מורגלים

לסבול ההכאות מן הערבי, מקללים אותו אם הם יכולים לדבר את לשונם, ואם לא, הם

מרקדים עליו בכעס".

ור' גדליהו מוסיף:

"וכן הערלים )כלומר, הנוצרים( יש להם גם-כן גלות, כנ"ל. ואם מקניט היהודי את

איזה ישמעאל, אז הוא מכה אותו מכת בזיון במנעול )נעל( שברגלו )כלומר, בועט בו(

ואין מידו מציל, וכן את הערל גם כן. כללו של דבר, הערלים שווים בגלות עם

בר-ישראל, רק שהערלים יש להם ממון הרבה מאוד, כי שולחין להם מן כל מלכות

שבחו"ל, והם משחדים בממון וחונפין את הישמעאלי, אבל היהודים אין להם ממון רב

לשחד ולכן הם קצת יותר בגלות".

ועוד מסופר באותו קונטרס:

"אין לצאת ברחוב העיר בלילה אחר חצי שעה בלילה, מפני הסכנה, כי כן מנהג ישמעאל

שאינם מניחים לילך בלילה, ואם מוצאים איזה יהודי בלילה ברחוב העיר, תופסים

אותו )כלומר, עוצרים אותו(, חוץ שאר קנסות".

בוא נחזור לפרופורציותאנונימי (פותח)
"הרשעים" לא רוצים למסור היום הכל לערבים. לא צריך להגזים. נכון, יש מניעות ועכבות, ויש קשיים, אבל נעבוד קשה ויהיה טוב, ה' יעזור, וישלח ישועה. גם ראש הממשלה לא רוצה לתת את ירושלים, והוא גם אומר את זה בעצמו. למה להיות פסימיים? למה להחזיר את עצמנו בכח לגלות? למה להחליט על אדם אוטומטית שהוא רשע?

....יהודי מרמ"ג
בימי ינאי הפרושים פנו למלך סוריה וביקשו ממנו שיעזור להם נגד ינאי....
איך הם עשו את זה? הרי זו מרידה במלכות......
חוצמזה, שמלך זה לכל החיים אם מישהו שולט שנתיים וחצי אז הוא לא מלך.
וחוץ מכל זה, שני המלכים שהזכרת חזרו בתשובה בסוף ימיהם.
לצערי זה ממש הזכיר לי את זה:tomerittalאחרונה
/News/News.aspx/204116
הרב מלמד שליט"א

לפני כשנה התייחסתי בקצרה לאיש רע וחצוף שפרסם ספר בשם 'דת הציונות', שבו יצא לטעון שהעוסקים במצוות יישוב הארץ המציאו מצווה חדשה, והוציא דיבה רעה על מרן הרב קוק זצ"ל ותלמידיו ועל רבים מגדולי ישראל מכל החוגים. שמו כפי הנראה אברהם חזן, ואולי יואל אלחנן.

וכתבתי כי על פי היחס לספר זה אפשר להבחין בין צדיקים לרשעים, שכל המסכים לספר הזה - סימן שבחר ברשע, ואין לכבדו וקל וחומר שאין ללמוד ממנו.

ועתה סיפרו לי שישנה התייחסות רחבה לאיש ולספרו באתר 'הלכה יומית', שבו כותב הרב יעקב ששון שליט"א, נכדו של הראשל"צ הרב הגאון עובדיה יוסף שליט"א, הלכות והשקפות על פי דרכו של סבו הגדול. והנני מעתיק את דבריו בשלמות:

על מעמדו של מי שמבזה את מרן הרב קוק זצ"ל

האם הרב הגאון שמע על הספר 'דת הציונות', ואם כן מה הוא חושב עליו?

תשובה: ספר 'דת הציונות' נתחבר על ידי אדם אשר אין בו דעת. כי כל הטענות שכתב נגד הראי"ה קוק אינן נכונות כלל, והוא משער השערות לפי קוצר דעתו ודעת רבותיו בכדי לבזות את הרב קוק. וטוב היה לו לאותו מחבר אילו נתהפכה שלייתו על פניו, ונוח לו שלא היה חוזר בתשובה כלל, והיה נשאר בקלקולו שלא ייערך עדי עד לעומת הקלקול שהביא עתה לעולם על ידי ספרו. וכל המבזה את החכמים אין רפואה למכתו. וכבר הודיעונו רבותינו (סנהדרין צ.) כי אין לו חלק לעולם הבא. ואין ספק בדבר שהקדוש ברוך הוא, שחס על כבודו של צורבא מרבנן, לא יחריש על כבודו של הרב קוק, שהיה סולם מוצב ארצה וראשו מגיע השמימה, וכל גדולי התורה העריכוהו עד מאוד. ואף הגרי"ש אלישיב מכבדו עד מאוד. והגרש"ז אוירבך היה תלמידו. וגם מרן רבינו עובדיה יוסף שליט"א מגדלו ומעריכו עד אין קץ, כי כל אלה הכירוהו וידעו גדולתו, גם אם באיזה ענייני הנהגה לא הכול הסכימו עמו. וידוע לשון הגאון 'חזון איש' במכתבו אליו, אשר כתב לו "הוד כבוד מרן שליט"א".

ומחבר 'דת הציונות' היטה דבריו לדרך זרה, חורש רעה בכל עת מדנים ישלח. והאמת כי זה המחבר קשה עלינו כספחת, אפרוח אשר לא נפקחו עיניו, אשר למד תורה והשקפה מפי מבזה תלמידי חכמים המתלוצץ מן החכמים בדרשותיו, וממנו למד וכן עשה, עד שנתגדל יותר ונעשה תלמיד המחכים את רבותיו בדברי ליצנות כנגד רבן של ישראל הראי"ה קוק, אשר הוא מרבה דברים כנגדו בדברי שקר שאין להם שחר. עדי יאנף ה' במשנאיו ושב יעקב ושקט ושאנן ישראל.

ועוד הרבה יש להאריך בדברים אלה, אך תקצר היריעה והזמן גם הוא. קנצי למילין (סוף הדברים), שאסור לקרות בספר הנזכר כי דינו כשאר ספרי מינות".

למה אנשים מעוותים?אנונימי (פותח)
1.הרצי"ה זצ"ל לא הזמין את בן גוריון ורבין.בן גוריון בגלל שהצהיר שחיה עם אישה מבלי להתחתן איתה ורבין על מעשיו הרעים מאוד.גם הגר"א שפירא זצ"ל לא הזמין את שרון בגלל רשעותו.הרבנים ידעו לשים גבולות.

2.ישיבת מרכז הרב היא ישיבה מהמדרגות העליונות ביותר וכל שבח שישימו פה הוא שבח קטן לעומת ההשפעה האלוקית במציאות שהישיבה לדורותיה השפיעה ושלל כינוי הערב רב של אנשים קיצונים שאוהבים להתבטא בצורה קיצונית בפורום פה בצורה קבועה למרות גילם המתקדם לא ראויים לתגובה.

3.קצת קשה לי להבין,בהוראת ביבי נהרסו עשרות בתים בשבי שומרון בחשמונאים, ברמת מגרון מעוז אסתר ועוד.....לחיות עם אישה ולא להתחתן זה יותר גרוע מלהרוס חבלי מולדת שלמים?

לפי מיטב ידיעתי בנושא הרבנים שהביאו את ביבי וישבו איתו זה נראה לי ברמה הטקטית בלבד והניסיון להחדיר לו מסרים ולהשפיע ולסחוט וגם בזה שאתה מביא אותו אתה מביא איתו גם את ריבלין שאמר אך ורק בשבח ירושלים ושרים נוספים ואישי ציבור משפיעים.ורבני מרכז הרב ובית אל וכו לא חשודים בממלכתיות יתרה כמו הרבנים שהיו שם זה הרב זלמן מלמד,הרב שמואל אליהו,הרב יעקב שפירא,הרב חיים שטיינר,והרשימה עוד ארוכה.

שנזכה לגאולה בקרוב!

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך