שאלה: האם אכן הר הבית בידנו?יעקוב'לה
ואם כבר, אז הנה לכם קישור נוסף, מאלף ומזעזע...יעקוב'לה
הר הבית בידנו! ללא ספק!מנחם בן דב
למעשה כבר מסרנו אותו מזמןיעקוב'לה
איך אמר לי מישהו אתמול-'ערבות הדדית'
אם הר הבית היה נופל בידי הציונים זה היה אחלה...אוריין
מתי תבינו שכולנו ציונים?? אנחנו יהודים ציונים וגאים בזה!!!
הוא התכוון שהר הבית נפל על ידי הציונים..יעקוב'לה
אז זהו ש...אוריין
לא!!
די עם השטויות האלה ציונות זה חלק מהיהדות ואברהם אבינו היה הציוני הראשון!!!
בקצב הזה אתם יכולים להיות עם נטורי קרתא וסאטמר...
הציונות התחילה מאברהם אבינו ששאף לציוןאוריין
ציונות זה חלק מהיהדות.
ולא אכפת לי אם איזה שמאלני/כופר יגדיר את עצמו ציוני כי ציוני זה מי ששואף ובונה את ארץ ישראל וגמני ציונית. זה לא אומר שאני כופרת או שציונות זה לא טוב.
אז לידיעתך: המילה "ציון" מופיעה בתנ"ך 15יעקוב'לה
*157 פעמים בתנ"ךיעקוב'לה
אבמ סתם שיהיה ברוראוריין
הרצל הוא כופר ואני לא איזה מעריצה שלו ושל התנועה שלו...
אבל הציונות לא התחילה מהרצל היא התחילה מאברהם אבינו. והתורה מחנכת אותנו לציונות.
אהמ*אוריין
שטויות. הידד למשה הירש!'ערבות הדדית'
אני מקווה בישבילך שאתה צוחק.אוריין
כי אם לא... אז אתה במצב קשה. רפואה שלימה.
ברור שלא, שר"י.'ערבות הדדית'
ציונותאנונימי (פותח)
יש בהודעתך יותר מדי אי דיוקיםאנונימי (פותח)
ב. הרצל היה נוצרי אנטישמי עד הסוף ומעולם לא "התיישר" למרות שקרי רבני הצה"ד. בנו האנס (שהתנצר) העיד כי אביו הדליק את אילן המולד הנוצרי עד שנתו האחרונה.
ג. מקור תולדות הציונות הוא בתנועת ההשכלה ולא באברהם אבינו.
ד. אין שום קשר בין ציונות לארץ ישראל וציון. ציונות היא תכנית מילוט מאנטישמיות כפי שהגדיר אותה הרצל עצמו.
ה. הציונים המובהקים (כולל הרצל - וכולל את תנועת המזרחי) תמכו בתכנית אוגנדה.
ו. הציונות נכשלה כשלון חרוץ בכל מטרותיה המוצהרות. הקמת המדינה לא רק לא הורידה את מפלס האנטישמיות בעולם אלא רק העלתה אותה.
מה?נשמה תוהה
טעות!!!יעקוב'לה
באמתאנונימי (פותח)
בתי כנסיות ומקוואות מוחרבים על ידי המדינהאנונימי (פותח)
- איך אתה מסביר את זה שהרצל המשיך באדיקות להדליק עץ אשוח נוצרי עד שנתו האחרונה?
- רבני המזרחי נגררו אחרי הציונות החילונית ולא חידשו שום דבר מעצמם. רק ניסו להשוות אופי יהודי בשבלונה שיצרו הציונים. ככה נראה לך שזה אמור לעבוד?
- עובדתית, המקום המסוכן ביותר בעולם ליהודי זה במדינה הציונית. בארה"ב הרבה יותר טוב ליהודים מכל הבחינות. גם באירופה. אין כל סיבה הגיונית להשקיע 70 מיליארד דולר בתקציב הבטחון כדי להבטיח אבטחה מינימלית (ולא מספקת) מפני שלל האיומים הקיומיים. לזה יקרא הצלחה? קראת בכלל את חזון נביא השקר שלך באלטנוילנד?
לפי שיטת הציונות והרצל, מחמוד אחמדיניג'ד צודק. היה צריך לשחק על רגשות האשם של האירופים אחרי השואה ולהקים מדינה שתשכון לבטח בגרמניה. מזרח התיכון זה מקום ממש לא הגיוני לציוני חילוני כופר מהזן האירופי.
עולם התורה ממומן ע"י המדינה???יעקוב'לה
פשוט לא ייאמןאנונימי (פותח)
אתה בהחלט לא נותן לעובדות לבלבל אותך!אנונימי (פותח)
או שתראה הוכחה לכך שיש מדינה אחרת בין השנים 1939 לשנת 2005 שבצעה טיהור אתני ביהודים על רקע דתם וגזעם - או שתודה שמדינת ישראל היא המדינה האנטישמית ביותר בעולם מאז הרייך השלישי.
- המקור להדלקת עץ האשוח הנוצרי של הרצל הם בספר נגוהות מן העבר מאת ההיסטוריון יוסף נדבה, ע"מ 69.
- רבני מזרחי לא פרצו דרך אלא פרצו גדר. במקום להיות ראש לאריות ולהקים תנועה לאומית על בסיס תורני, הם נגררו אחרי הרשעים המרושעים הציונים המשכילים, מעקרי הדת ושונאי ה' ומשיחו - תוך עברה על האיסור החמור של חבירה לרשעים (אפילו לדבר מצווה). הם נתנו לגיטימציה דתית כביכול לתנועה שקמה על יסודות של כפירה והתנתקות ממורשת ישראל.
- |אנחה|. מזרח תיכון בזמן הרצל היה שונה לגמרי ממזרח תיכון של היום. ארץ ישראל היתה שוממה כמעט לחלוטין ונראתה כמקום אידיאלי למדינת מקלט ללאום היהודי המתחדש. אילו הרצל ראה את א"י של היום, הוא לא היה מעלה על דעתו לחתור להקמת מדינה כאן. זה היה סותר את כל העקרונות כפי שהוא פירט בספריו.
- מה שלא הגיוני זה הציונים של היום שנשארים בארץ בלי שום סיבה הנראת לעין. כנראה מתוך אינרציה גרידא. מה מונע מהם לנהל אורח חיים זהה לאורח חייהם הנוכחי בכל מדינה מערבית בעולם? למה להשקיע 70 מיליארד בתקציב הבטחון, לשלוח את בניהם למות בצבא למען פיסת אדמה שאין להם שום קשר ערכי אליה מלבד הסגידה למדינה ולמוסדותיה? אין לי ספק שבקרוב יחל גל הגירה ענק של הציונים מהמדינה, ודרישה להקים את "ישראל הקטנה" בארה"ב או באירופה.
אומנותאנונימי (פותח)
זה מה שלימדו אותך רבותיך? שחילוני אינו יהודי?אנונימי (פותח)
כל התירוצים האלה עומדים על כרעי תרנגולת גידמת. הסיבה היחידה מפניה מדינתך הקדושה גירשה יהודים באלימות מבתיהם, היא כי הם משתייכם לדת וללאום היהודי. אילו היו מיישבים שם ערבים בעלי ת.ז כחולה - הם לא היו מגורשים. מה שהופך את מדינת ישראל למדינה היחידה בעולם מאז הרייך השלישי שגירשה יהודים על בסיס דתם וגזעם - ואת צה"ל לצבא הראשון מאז הוורמאכט והגסטאפו שגירש יהודים באלימות על בסיס דתם וגזעם.
גם אם המציאות הזו כואבת לך וליתר סוגדי המדינה - היא עדיין מציאות. והיא מתאימה ככפפה ליד לחזון של הוגי הציונות.
וכן - מדינת ישראל היא אנטישמית. למעשה - עובדתית - מדינת ישראל היא המדינה האנטישמית ביותר בעולם מבין מדינות בעלות אוכלוסיה יהודית. אני מאמין שמצרים וסוריה יותר אנטישמיות, אבל לא מתגוררים שם יותר יהודים.
- "..אך הורדוס עשה דברים גרועים מזה, ואנחנו עדיין חוגגים שמונה ימים חנוכה כל שנה לזכר המלכות שלו"
זה הסילוף ההיסטורי הגרוטסקי ביותר שנכתב באשכול הזה - והיו כאן סילופים היסטוריים רבים וחמורים. הקשר בין הורדוס וחנוכה הוא כמו קשר בין אחאב ליציאת מצרים. יש הפרש של יותר מ-100 שנים בין הארועים. יש על מותו של הורדוס, אגב, קבעו חכמים יום שמחה במגילת תענית.
- יופי. עניין שולי! זה שהרצל הדליק עץ אשוח, זה שהרצל קרא להתנצרות המונים ומעולם לא חזר בו במובן המוסרי (רק במובן הפרקטי - כי נוכח לדעת שהתנצרות לא תמנע אנטישמיות), זה שכל ילדיו התנצרו - כל זה "עניין שולי ולא רלוונטי" לדעתך.
אבל זה שהרצל כתב דברי שבח מקובלים וסטנדרטיים לרבנים - זה כבר רלוונטי ואפילו הופך אותו לגאון, קדוש, צדיק הדור ומשיח בן יוסף (לפי דבריו של כמה מרבני צה"ד העכו"מים והעקו"מים).
- כורש לא היה יהודי. ואשר על כן, אף אחד לא דרש ממנו להיות צדיק גדול. רק לא להיות רשע. עזרא, לעומת זאת - היה צדיק. וזה כן נדרש ממנו, כמנהיג יהודי.
- אתה מכחיש את האיסור המפורש בתנ"ך, בגמרא ובתוספתא שלא להתחבר לרשע אפילו לדבר מצווה? איך זה שהנביא אסר על יהושפט להתחבר לאחאב אפילו לצורך מלחמת מצווה נגד הארמים?
הציונות הדתית בחרה להיות טפלה לעדה של כופרים בעיקר, מהרסי דת, עוקרי אמונה, שונאי ה' ותורתו - למען מצווה אחת בודדה. ובסוף גם את המצוה הזאת זנחו כי כבר התכללו בכלל החילוני ובחרו ב"כלל ישראליות" החדשה של הציונים על פני היהדות.
אם אתה מבסס את הדת שלך על אידיאולוגיה חילונית, תגרד את המכסה הדק (והסרוג) של הדת ותגיע לשורש מערבי-אירופאי בלי שמץ של יהדות שרשית. תסתכל על "רבני" ההסדר שלא מניפים אצבע כשבחורי ישיבות הולכים לכלא בשל דתם. למה? כי הם רבנים חילונים. כי הם שאבו את התורה שלהם מאידיאולוגיה שמבוססת על חילוניות נטו. הציונות שדדה את מעט הלאומיות היהודית המקורית שהגלות לא שדדה. הציונות היא המשך הגלות - והחלק הרע שבה.
אי אי איי....אנונימי (פותח)
צבי- בלי להיכנס כרגע לכל הנושאיעקוב'לה
יעקובלה- בלי להכנס כרגע לכל הנושאאנונימי (פותח)אחרונה
תפסיקו להתווכח! זה תלוי איך אתם מגדירים את זה פשוטרמ"ג
אבל זה שהתנועה קראה לעצמה ציונות לא אומר שהיאאוריין
המציאה את הציונות אלא הציונות הייתה קיימת גם לפני.. מאז אברהם אבינו..
זה לא קשור.נשמה תוהה
ההבדל בין "ציונות" ל"רמה" זה שציונויהודי מרמ"ג
*ציונות זו תנועה..... אם בן אדם בעל "רמה"יהודי מרמ"ג
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה
יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים
שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7