השמאלנים ממשיכים את דרכו של היטלר - אך לא יצליחו:השם הוא המלך!
'היטלר היה דמות מוסרית למופת!' - קבע 'הכהן הגדול' של השמאל הקיצוני - הפרופ' ישעיהו ליבוביץ ימ"ש (בסימפוזיון באוניברסיטת ת"א, 10.3.1993. מופיע בספרו של הפרופ' אריה סתיו 'איווי המוות הישראלי', עמ' 43).

לא פלא איפוא שפלוגות הסער השמאלניות במפגן הנאציסטי שלהם קובעים כי 'היטלר צדק'.
הם אכן מנסים להמשיך את מלאכתו - אך אנו לא ניתן להם!
הפאשיזם לא יעבור!!!
חחח מצחיקים אתםאנונימי (פותח)
חחחחח יפה. השמאל פשיסטי??
דווקא רוב הפעמים שצעדתי בשייח ג'ראח רוב הקריאות של "היטלר צדק" ו"להרוג את כל האשכנזים" הגיעו תמיד מהימין הקיצוני. וזה ממש מצחיק שאתה קורא לשמאל פשיסטים, זה רק מראה כמה אתה באמת לא מבין על מה אתה מדבר.

http://www.youtube.com/watch?v=y3gKcpeFCb4
אציין שלא תקפתי אף אחדאנונימי (פותח)
ואני לא מעוניין להתחיל מריבות. מעניין יהיה לראות מישהו פה שבאמת עונה על הטענות שלי ועל הסרטון שהבאתי במקום לחסום אותי מהפורום. מעניין אותי איך השמאל פשיסטי בדיוק..
אז ככה...Matanman
אם אתה מגדיר כל בן אדם שמוחה על מה שעושים אנשים חולי נפש שבוגדים במדינה שלהם "ימין קיצוני" אז מצבך קשה... אני רוצה לראות את ההתחלה של הסרטון הזה... מה קרה לפני שאותו אדם צעק את זה... האם עשו לו משהו?!
שורה תחתונה... מי שכר אותך להפיץ דברי שיטנה נגד המדינה שלך והעם שלך... או שאולי אלה לא העם שלך ולא המדינה שלך אם אתה מדבר ככה...
מצחיק שאלו שתי ההודעות היחידות שלך פה... ואין עליך שום פרטים...
אתה ושכמותך פוגעים במדינה שלי ובעם שלי... החיילים שלי, אחים שלי נפגעו הבוקר בגלל אנשים חולי נפש כמוך... ואתה עוד פותח את הפה... חוצפה שאין כדוגמתה...
טענות בדבריך לא מצאתי.מטבחון
לגבי הסרטון אין לי צורך לענות עליו כיון שלא אני זה שצועק שם. אני אישית סור שזה סתם לא חכם לצעוק את מה שצעק ולו משום אילו היטלר ימ"ש היה מצליח הוא לא היה יכול להסתובב בירושלים ולומר שהיטלר ימ"ש צדק.
אם אתה רוצה שנסביר לך מדוע אנו סבורים שהרבה מאלה המתקראים אנשי שמאל הם בעצם פאשיסטים: 
א. חלקם אומרים אמירות פאשיסטיות.
ב. אדם שדואג לזכויות אזרח של צד אחד בלבד, ככל הנראה שמניעיו פוליטיים ולא הומניים.
למה אתה חושב שהשמאל דואג רק לצד אחד?אנונימי (פותח)
קודם כל אני לא מגדיר עצמי שמאל, גם לא ימין, אבל נסה להבין שאולי יש מצב שיש אנשים שאוהבים את המקום הזה ואת הארץ הזאת בצורה שונה ממך ודווקא בגלל שהם אוהבים את המקום הזה הם רוצים לחיות כאן בשלום ובכבוד עם שכנינו, לעבוד איתם יחד על עתיד משותף.
ואתה יודע מה זה פשיזם בכלל?
ימין שמאל15
האם לא שמת לב שכתבתי חלקם???מטבחון
אני מסכים שיש אנשים שהם אנשי שמאל שבאמת מחפשים לעשות טוב וצדק.(אני לא מדבר על המובן הפוליטי של שמאל מול ימין, אלא על ערכי השמאל).
בשמאל הפוליטי יש יותר שנאה למי שחושב אחרת ממך מאשר רדיפה אחרי הצדק. 
מדוע החלטתי  שחלק מאנשי השמאל דואגים לצד אחד?
העובדות מדברות בעד עצמם?
מתי ארגון 'בצלם' חילק לאנשי ימין מצלמות כדי שיוכלו לתעד את ההתעללות של הצבא\משטרה?
מתי 'שלום עכשיו' ביקש לפנות \להרוס בניה בלתי חוקית ערבית? 
מתי הרסו בתים בגלל בעיות של התב"ע (כשאת כל האישורים האחרים יש) מחוץ ליו"ש?

מסכים לגמרי על הביקורת כלפי בצלם ושלום עכשיואנונימי (פותח)
הם חלאות, ויש גם המון אנשים מהשמאל ששונאים אותם יותר ממכם.
אני לא מדבר על ארגונים אבל, אני מדבר על אנשים.
לקרוא לשמאל 'פשיסטי' זה לא לדעת על מה אתה מדבר (למען הסר הספק- גם הימין לא פשיסטי).
נמאס לי שלוקחים את המילה הזאת ומשחקים איתה סביב הרבה משמעויות, כשתכלס זה דבר אחד מאוד ספציפי.
למה אתה לא מוחה על מגורי ערבים בשכונות יהודית?רן22
צבוע שכמותך.
ברי לא כזה נורא להיות פשיסטמטבחון
סליחה קפץ לימטבחון
ברמת העקרון זה לא כזה נורא להיות פשיסטי.
פאשיזם זה לשלול את הלגיטימיות של דעתו של האחר, במובן הכללי. יש גם את המובן של צורת ממשל, שלא עליה אנו מדברים.
כשאני אומר על חלק מהשמאלנים שהם פשיסטים הבעיה שלי היא שהם בהכללה נגד פשיזם ואף על פי כן הם כאלה- קרי: צבועים.
בתור דתי אני פשיסט, ברור שהרבה יחלקו עלי, אבל אני שולל לגיטימיות של הרבה דעות אחרות. 
אני בעד מדינת הלכה, כרגע זה לא ישים בשטח. אולי למזלנו, כי הקב"ה יודע שזה לא יהיה טוב לעולם ולכן הוא מונע ממנו את האפשרות להקים מדינת הלכה. אבל ברגע שזה יתאפשר אני ינסה לעשות זאת.
הערה: אתה טוען שאתה מהצועדים בש'ח ג'ראח אפשר לשאול למה?מרון שייך לערבים הרי כל מי שהמשטרה הוציאה מהבתים היו משפחות שהוכח שהם השתלטו על בתים לא להם שנרכשו כדת וכדין ע"י יהודים.
אם אתה עושה זאת כיון שאתה סבור שכל השטח של יהודה ושומרון שייך לערבים אז אתה בעצם שולל את הלגיטימיות של הדעה שהכל דווקא שייך ליהודים. שזו מחלוקת שגם אם אנשים יצעדו במליוניהם מסביב לעולם ב800 יום, אין לזה הגיוןכי זה מחלוקת עקרונית. 

מה שאתה אומר די נכוןאנונימי (פותח)
אבל לא מדויק.
שלילת דיעות האחר זה אכן אחת מתופעות הלוואי של הפאשיזם, אבל העיקרון הכי בולט של הפאשיזם זה עיקרון המדינה מעל הכל. וזה ההבדל בין פאשיזם לנאציזם- בעוד נאציזם קידש את הגזע, הפאשיזם שם דגש מאוד חזק על הלאום ועל המדינה. מוסוליני שם את המדינה האיטלקית מעל הכל, וסמלים לאומיים קיבלו מעמד של קדושה ממש. היהודים באיטליה (לפחות עד הפלישה של גרמניה הנאצית) קיבלו את כל הזכויות השוות של כל האזרחים ולא סבלו משום אפלייה, כל עוד הצהירו נאמנות לאיטליה וקיבלו על עצמם את הלאום האיטלקי.
פאשיסט יסנגר על המדינה שלו בכל מצב ויעניק ללאום ערכי קדושה. פאשיסט יניף את הדגל הלאומי בגאווה גם מתי שמדינתו מבצעת זוועות. פאשיסט יהיה לאומן קיצוני וידחה לאומים אחרים, ויאמין תמיד שהמדינה היא מעל הכל. בגלל זה חוקים כמו "חוק הנאמנות" למשל הם פאשיזם בצורתו הטהורה ביותר. אני מודע לעובדה שלמילה 'פאשיזם' נקשרו אצלינו הרבה מאוד אסיטואציות שליליות עקב מלחמת העולם השניה, אבל האמת היא שאפשר לקרוא לזה פשוט פטריוטיזם קיצוני, זה הכל. יש גבול מאוד דק בין פטריוטיזם לפאשיזם וצריך להזהר שלא לעבור אותו.

בקשר לשייח ג'ראח אני לא יפתח את הדיון הזה, זה חסר טעם, ויכוחים באינטרנט זה בזבוז זמן, אנחנו רק נחליף ססמאות, אולי נתנצח קצת, שום דבר אמתי לא יצא מזה...
כל זה בתמצות כמובןאנונימי (פותח)אחרונה
יש גם את שיטת המשטר הפאשיסטית, אבל אנחנו באמת לא מדברים על זה
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך