ראיתם את הכתבה בערוץ 2 על א' מכפר א'?אנונימי (פותח)
http://www.mako.co.il/news-military/security/Article-f7bdc12135ae821004.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=2082585621

צפו: פעילי ימין קיצוני תקפו מילולית ראש החטיבה היהודית בשב"כ

היחסים בין החטיבה היהודית בשב"כ, זו שאחראית על סיכול הטרור היהודי, לבין המתנחלים רווי מתחים. לפני מספר חודשים הם הפגינו מול ביתו – וכעת מביא כתבנו תמונות בלעדיות בהם נראים תושבי חברון קוראים קריאות גנאי לעברו בעת שסייר בעיר. צפו בעימות

במאבק בין השב"כ לאנשי הגבעות סימנו חלק מהמתנחלים את ראש החטיבה היהודית של הארגון כאחראי מרכזי למדיניות נגדם.
בשבוע שעבר הגיע האיש שהפך ליעד מחאה לגיטימי בקרב רבים לחברון וכמה "גבעוניסטים" צעירים החליטו שזה הזמן והמקום ל"סגור חשבון". הם עלו על הגג, צילמו באין מפריע את אנשי השב"כ, בהם א', ראש החטיבה היהודית, וצעקו לעברו קריאות גנאי. "שים שכפ"ץ", הציע לו אחד מהם. "אולי יהודים יפגעו בך. מצאת לך תפקיד - להילחם ביהודים. סבא שלך גאה בך".

את המערכה נגד א' מנהלים פעילי הימין, בין היתר, מכיוון שלדבריהם מדובר ב"אחד משלהם", יהודי חובש כיפה. אך לא מדובר בעימות ראשון בין הצדדים. בפברואר האחרון יצאו כמה פעילי ימין בצעד חסר תקדים: הפגנה אישית בפתח ביתו של א' בניסיון למחות על התשאולים בשב"כ.

במקביל תלו הפעילים כרוזים ביישובו ובהם בישרו כי "שכן קרוב משמש בתפקיד בכיר ביותר במערכת הפועלת נגד יהודים". כמו כן, חילקו השבוע ילדיו של תושב יצהר שקיבל צו מנהלי פתקים ביישובו של בכיר השב"כ. "א' גירש את אבא שלנו כאילו הוא מחבל", נכתב בהם כאשר שם היישוב כלל לא מוסתר. המטרה, כך אומרים בשב"כ, ניסיון נוסף לדה לגיטימציה בעוד פרק בעימות המחריף.

חח תותחים!!! :Oאוריין
בן חמו הזה אידיוטאנונימי (פותח)
איזו דרמה! צעקו עליו שתי מילים ממרחק 300 מטר! תדהמה וזעם וחרון אף ומשלכת מלאכי רעים
יוסף יוסף יוסף הצדיק!רמת מגרון
ב"רוטר" פירסמו את הלינק הזה:אהוד
שקרנים,'ערבות הדדית'
בע"ה יתברך.

א. זה לא היה גיבעונים צעירים,
ב. הוא צעק רק- "מצאת לך תפקיד - להילחם ביהודים. סבא שלך גאה בך" ו" אם הקלל אותך הקבל גם צו מינהלי?".
השאר שטויות. מה ההיתלהבות?.
אה, ולא עמדו על שום גג.'ערבות הדדית'
(ככה סיפרו לי..) הצלם היתחבא, כי פעם קודמת שהוא צילם עצרו אותו- והשאר יצאו.
מי שרוצה לחזק את אריה אלדדצחקן
בעז"ה
מכפר אדומים, שחיזק את האמהות - ולא יודע את הטלפון שלו:

441il.com - מישהו מכיר את האתר הזה? אם אתם רוצים, יש שם מספרי טלפון מאוד מעניינים. אפשר למצוא אותם בצורה הפוכה (שם > טלפון, במקום - טלפון > שם), בחיפוש פשוט בגוגל.  
לדוגמא:
אני למשל, רציתי לחפש את אריה אלדד מכפר אדומים. באותה מידה אפשר לעשות את זה על כל אחד.

שימו לב: לכל אחד בגוגל התוצאות שונות במקצת, כי גוגל עוקב אחרי הנתונים שלכם.
נתתי לגוגל את השם הזה:
site:441il.com אריה אלדד כפר אדומים

אפשר ככה למצוא כמעט את כל השמות של החבר'ה מכפר אדומים, בשיטה קלה על מנת לעשות להם הסברה יהודית.

למשל:
site:441il.com אבי כפר אדומים
ייתן לכם כמה אבי מכפר אדומים לעשות הסברה יהודית..

ניתן לגלות באותה שיטה עוד מספרים של אנשים (המספר שלי לא מופיע שם - אין לי פלאפון אלא סלקום ואורנג') -רק מספרי בזק, הוט ופלאפון.
אשריך. אהבתי.מטבחוןאחרונה
עוד אחד נרצחצאצא

לא הגיע הזמן שיקרה משהו?

עד מתי ניהיה בהלוויות של חברים שלנו?

כל הזמן אומרים לנו לעבוד עם צה''ל לא לעשות בלגן...

זה מה שקורה שעובדים עם צה''ל. הנה דוגמא.

תשטחו את הכפר תעשו משהו.

חבורה של האבלים.

הנה זה מה שקורה שהולכים עם המערכת. מתים.

עם כל הצער, אין שום קשר למקרה הזהנקדימון

האופציה השניה היתה ללכת לסיור הזה בלי תיאום, או בלי ליווי צבאי בכלל. ואז מה היה קורה? לא נרצח אחד ו3 פצועים אלא חבורה שלמה טבוחה.

.......צאצא

אני בא לומר שמאוד קשה לתת אמון בצה''ל אחרי שרואים דבר כזה

צהל זה מילה מאוד גדולהנקדימון

כשאני מסתכל על מה שאלפי החיילים עושים במשימות השונות, גם אצלנו ביו"ש, קל עד בינוני לתת אמון. זה לא אומר אמון בכל מצב, וצריך גם שכל - אבל להסתכל רק על האירוע הזה זה לא שגוי.

הם באמת הלכו בלי תיאום ובלי ליוויפשוט אני..

מוקדם יותר ראיתי שכן היה תיאוםנקדימון

עכשיו אני רואה שבאמת שינו את הדיווח.

ועדיין, מיותר לציין שהביקורת על היעדר הירי של החיילים עד לאחר האסון היא מוצדקת בלי "אבל".

עושים הרבה. עושים בשקטמשה

אפשר לעשות יותר אבל הפוסט הזה הוא במידה רבה כפיות טובה.

צריך לגרש מכאן את כל הערבים. הם יושבי הארץ שמצווהנ א

לגרש אותם מהארץ הקדושה שלנו.

ארץ ישראל השלמה שייכת אך ורק לעם ישראל.

לפחות יש תקווה.. כי כתוב שלעתיד לבא נכבוש את ארץנ אאחרונה

ישראל השלמה

יאללה לחזק להתחזק צאט ארץ ישראל השלימה!יהודי אוהב הארץ

מחברים את אוהבי הארץ במקום אחד! 🤝
אם הלב שלכם פועם למען יישוב הארץ, מקומכם איתנו. הקמנו צאט מייל קהילתי שמרכז את כל מה שבוער ומעניין: עדכוני התיישבות, סיבובי שערים, אירועים ופעילויות.
היתרון הגדול? כולם שותפים! כל אחד ואחת יכולים לעדכן ולשתף בזמן אמת.
📜 רוצים לזכות להיות חלק? שלחו בקשת הצטרפות קצרה למייל: 6159375@gmail.com ונצרף אתכם בהקדם!

יפה! ישר כחפתית שלגאחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה

אולי יעניין אותך