בודד במערכה: צעיר יהודי מול המון זועם
מאות מפגינים פרו פלסטינים בלוס אנג'לס הופתעו לראות צעיר נושא דגל ישראל צועד ביניהם. על אף האיומים, לא נרתע המפגין האמיץ
גל הפגנות אנטי ישראליות שטף ביומיים האחרונים מדינות רבות ברחבי העולם בעקבות פעולת הקומנדו נגד המשט לעזה. אולם בין כל הקריאות הזועמות והגינויים, בלט צעיר ישראלי אחד שנקט יוזמה והתייצב ללא חשש מול עשרות מפגינים פרו פלסטינים בלוס אנג'לס.שלשום, שעות ספורות לאחר שנודע כי תשעה בני אדם נהרגו בפשיטה הישראלית על ספינות המשט, התייצבו מאות מפגינים מוסלמים פרו פלסטינים ופעילי שמאל מול הקונסוליה הישראלית בלוס אנג'לס. המפגינים נשאו דגלים פלסטיניים וצעקו קריאות בגנותה של ישראל.
לפתע הגיע למקום תלמיד תיכון יהודי עם כיפה על ראשו, שנשא דגל ישראל והחל לצעוד בין המפגינים המופתעים. המפגינים החלו להסתער לעבר הצעיר, שלבש חולצה שעליה נכתב "צה"ל", כשהם קוראים "אללה אכבר".
כמה שוטרים ניסו לשכנע את הצעיר היהודי להתרחק, אולם הוא המשיך להניף את הדגל ולשוטרים לא נותרה ברירה והם יצרו חומה אנושית בינו לבין ההמון הזועם. "אני אהרוג אותו!", צעקה לעברו אחת המפגינות. "אתה הרגת את משפחתי! תוריד את הדגל! הרגת את האנשים שלי!".
"באתי כי אני רוצה לתמוך בישראל. יש להם זכות", הסביר הצעיר לצלם של אתר האינטרנט DemoCast.TV. "יש
בהמשך הצטרפו שני בני אדם נוספים שגם הניפו דגל ישראל. "מישהו צריך לתמוך באמת", הסביר אחד המפגינים הישראלים. "יש אנשים שלא מבינים מה קרה שם. רבים מסתכלים על התקשורת המוטה, ומישהו צריך לעמוד פה מולם כדי להראות להם שאינם היחידים".

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל