הפגנה בצפון!כהניסטית!
אני לא יודעת בדיוק איך להתנסח, אבל...רכס רמת מגרון
מי שער למצב, מודע לתכונה ולהתהלכות, מנתח בהגיון יהודי את הסיבות והתוצאות- לא מוחלט, קשה ובעיניי גם לא סביר שיחליט להניף את הרב כהנא כדגל מרכזי בהתנהלותו.
ולכן, אולי כדאי לארגן שם ערב עיון בנושא ארץ ישראל? חוג בית? מחנה קטן שלך ושל חברותייך באחד המאחזים בחופש? שבת במאחז? ערב במאחז? שיחה של מישהו\י?
[לפני שאוריין תאכל אותי: הסתייגויות בנושא הרב כהנא:
א. בעיקר ובעיקר מי שלא הכיר את הרב, ומי שלא היה תלמיד ישיר שלו. אדם כזה-- מילא. הוא פגש רוחב תורני והשקפתי עמוק יותר ממה שקיים ומשתקף כיום.
ב. הרב כהנא היה אדם טוב. הצמדות מוחלטת לדרכו לא תוביל אותנו אל הישועה, כך למדנו. על אף שיש בדבריו אמת.]
בציפיית הישועה.
לכהניסטית אחלה בואי נארגןן!!אוריין
לרכס רמת מגרון רוב העם מחובר לרב כהנא יותר מאשר לארץ ישראל ועשיתי דוכנים של כהנא ודוכנים של נוער למען ואנשים התלהבו פי מיליון ותרמו פי מיליון לכהנא אז אל תדברי שטויות סבבה??
הצמדות לרב כהנא ולתורה תביא ת'גאולה כי זאת האמת!! קידוש ה' יביא את הגאולה!!!1
ואם כל הכבוד אין רק ארץ ישראל יש תורה שלמה אז ארץ ישראל חשובה מאוד אבל יש גם עמ"י ותורת ישראל וגירוש ערבים וקידוש ה' והכל חשוב!!!
ממשיכים בדרכו של הרב כהנא!!! עוד כהנא חי!!!
לא שווה תגובהשובי אמונה
ברור. כי אין לך איך לסתור את האמתאנונימי (פותח)
פסיכולוג טוב יכול לרפא את המחלה שנקראת נלא"י - יחד עם יתר הכתות ההזויות כגון היהודים המשיחיים, יהודים למען יש"ו וכו'
כדורגלן אתה מגזיםאוריין
נוער למען הם לא כת שבתאית וזה חשוב המאחזים וארץ ישראל..!
( למרות שהכי חשוב בדורנו זה קידוש ה' ולמרות שארץ ישראל חשובה גם התורה וגם העם חשובים! )
אבל אל תלכלך!
בסדר הם טועים אבל הם לא כת שבתאית...אוריין
כדורגלן, אל תהיה אידיוט!עוז יונתן
אוריין, למה טועים?
הם טועים כיאוריין
ארץ ישראל חשובה אבל עם כל הכבוד יש גם תורה ועם ישראל
ונוער למען שכחו/מתעלמים מיזה...
מה שיוצא שיש מצעד תועבה בירושלים ואני אומרת לבנות לבוא להפגנה אז הם לא באות כי ארץ ישראל חשובה ושום דבר אחר לא חשוב... וזה רק דוגמא אחת..
חוץ מיזה שהנק' העיקרית של ימינו זה קידוש ה'!!!
אז לקרוא להתעסק רק בא"י זה טעות.. (שוב- זה חשוב ליישב את ארץ ישראל אבל יש עוד דברים!!)
העובדה שאדם ספציפי זה או אחר מעדיף את הנוחותעוז יונתן
האידיאולוגיה של נוער למעןאוריין
זה ארץ ישראל, ארץ ישראל, ארץ ישראל וארץ ישראל....
ונאדה!
כלום חוץ מארץ ישראל.. וזאת הטעות שלהם!!
וזה לא אדם ספציפי זה רוב המוחלט של נלא"י...
אני בטוחה שלא יותר חשוב...גורילה
בטח הדרך של נוער למען יותר טובה,חחחחח....''בונייך''
כן, גם אני הלכתי במעלות עם חולצה של כהנא שבוע שלםעוז יונתן
חח למה שאני הולכת עם החולצה כולם שמים לב??אוריין
שאני הולכת עם החולצה כולם שמים לב ואמרים לי כל הכבוד ותורמים לנוער ולוקחים מדבקותת... חח וגם שמאלנים מגיבים לי והתווכחתי עם מישו מהשומר הצעיר השבוע.. קיצור כולםם שמים לב ואומרים לי משו... חחח
אוריין לפעמים גם יורקים עלייךשובי אמונה
אשרייך נשמה!
אבל אני ממש לא בעד מה שאמרתם על נוער למען עדיף לעשות גבעה ושאף אדם בעולם לא ידע עליה?!
הקטע זה ליישב את א"י בגאון!!!!!! אז יפנו זה מפחיד מישו?
חחח טוב גם זה...
אוריין
זה לא היה הדבר הראשון אבל שיהיה חחח
חח מתחיל להיות לי מזל כמו של חנה

זה לא פיירר!! חח איך היה לכם אח"כ הצלחתם לעשות סיבוב??
אני בעד לפרסם גבעות כי זה קידוש ה'... אבל לדעתי צריך גם גבעות פחות מפורסמות.. כדי שהם יצליחו יותר מאשר גבעה שמפנים כל שבועע...
חח ראיתי שזה לא היה הדבר הראשוןשובי אמונה
אחרי זה היה קורע אבל ב"ה היה מעולה, הם השתגעו, והגיעו אחרי זה ערמות של בילושים ערבים ורוסים משו דוחה..
ובקשר לגבעות יאללה אתה עושה משו לא"י תעשה אותו בגאון ובשמחה אז יפנו מה כבר קרה מפינוי אותם זה הרבה יותר מייאש ב"ה
איכ! שבוע שלם עם אותה חולצה....כהניסטית!
ניראלי צריך לפתוח דוכן הסברה ברשב"י .... כהניסטית!
נמאס לי מהצפון!!! אפילו הימנים פה חצי שמאלנים.....כהניסטית!
דברו אם חברה מישבת כפח'' הם יבואו בשימחה!''בונייך''
יופי, הפגנה של 200 בינישי"ם ואולפניסטית אחת......כהניסטית!
ואני יהיה הבת היחידה?!כהניסטית!
כדורגלן! אני ממש מסכימה איתך!כהניסטית!
טוב אל תתייחסו לכדוגלן ותארגנו את מה שרצית !מעוז אסתר
'כהניסטית' זה כ"כ נכון!The yehudi
כנראה שפתחתי פה לשטן..הם כן הצליחו 'לזכות' בכתבה..The yehudi
"תג מחיר": אלמונים השחיתו מסגד בצפון
תושבי הכפר איבטין הסמוך לקריית טבעון יצאו בבוקר מבתיהם וגילו כתובות בעלות צביון ימני קיצוני על קירות מסגד עומאר בן-חטיב
עולות "תג מחיר" מתפשטות מהגדה המערבית לשטחי ישראל: פעילי ימין קיצוני השחיתו מסגד בכפר איבטין הסמוך לקריית טבעון. אלמונים שהגיעו במהלך הלילה לכפר ריססו על קירותיו החיצוניים של מסגד עומאר בן-חטיב מגן דוד וכתובות בעלות ציביון ימני קיצוני, בהן "תג מחיר", "על יהודה ושומרון תיהיה מלחמה" (כך במקור) ו"מיועד להריסה". הבוקר (ד') פתחה משטרת זבולון בחקירה.
בסיור שערכה משטרת זבולון בכפר נמצאו כמה מכוניות שהושחתו. על פי החשד, מרססי הכתובות דקרו את צמיגיהן של המכוניות ועל אחת מהן ריססו מגן דוד וכתובות נאצה.
תושבי הכפר הביעו כעס רב על המעשה. השייח' עמרי מחמד, האחראי על פעילות המסגד, אמר ל-nrg מעריב כי באיבטין מתייחסים להשחתה בחומרה, אך נמנע מלהאשים מגזר כלשהו בריסוס הכתובות.
"כשעושים דבר כזה, זה כמו לפגוע בלב שלנו. עצוב לנו מאוד שהדברים האלה קורים, ונקווה שהמשטרה תתפוס את מי שעשה את זה", אמר השייח' מחמד. סגן מפקד תחנת זבולון, סגן ניצב יוני מזרחי, אמר כי חקירת המעשה בעיצומה.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/118/048.html?hp=1&loc=4&tmp=5559
חח אחלה תמשיך שיזכו בעוד כתבות חחחאוריין
אם לא הייתי מובן לגבי כפ"חThe yehudi
יש לי מה להגידרמ"ג
לרמ"גThe yehudi
תגובותאמא אדמה
יש פה אחלה תירגול של "דע מה תשיב"...

~~~
א. הנושא בגללו נפתח האשכול: איך מעירים את הנוער בצפון? (לכהניסטית!)
אחרי שמגדירים מטרות, הרבה יותר קל למצוא את הדרכים לפיתרון.
נראה לי שכל עוד אני מאמינה שהדרך להבאת הגאולה = יישוב ארץ ישראל בגאון = קידוש השם = דעת הרב כהנא
את העובדה שגם לדעת הרב, קידוש השם בדורנו בא על ידי התעסקות בארץ ישראל שמביאה את הגאולה:
- "רק העיוור והמסרב לראות לא יבין שאנו נמצאים היום בלב לבה של תקופת עקבות המשיח, שהיא אתחלתא דגאולה... הרי שאנשי כנסת הגדולה קבעו ברוח הקודש את סדר הברכות בתפלה לפי תהליך הגאולה וקבעו שלפני שתבוא הגאולה השלמה עם המשיח, תבוא ברכת הארץ של הרי ישראל שישובו לתחיה ואז יהיה קיבוץ גלויות ורק אחרי כן ימשיך התהליך של הגאולה בהשמדת הרשעים הגוים וגם הזדים היהודים. ואז תתרומם קרנם של ישראל בנצחון, ויבוא משיח בן דוד..."
- "אם כן, רק ע"י חזרה לא"י והתרוממותו וכחו של ישראל על הגוים, יבינו אלה שאכן ה' הוא האלקים"
- "הגלות היא שיא חילול השם ומהותו. אין שפלות ואין תבוסה ואין נסיגה ואין חרפה יותר חמורות ממנה, ואין דבר כמוה המכניס לתוך לבם של הגוים את הוודאות כביכול שתשש כחו של הקב"ה, שחלש הוא ח"ו, ושכלל אינו קיים, רח"ל. הגלות היא הניגוד המוחלט, המירבי, של קידוש השם, הסתירה הגדולה לקיום העולם. ובכן, חיסולה של הגלות הוא קידוש השם. ועל מצוה זו מצוּוה כל בית ישראל."
ד. למה נראה לכם שכמה צריפונים בגבעה נידחת יביאו את הגאולה? עם ישראל לא זקוק לזה! (לכדורגלן)
ובשמחה את רצון ה'. אם תעיף מבט קל על עם ישראל כיום, וודאי תבחין בכך שרב העם, גם אלה שנמצאים בציבור
המכונה "דתי", די רחוקים מהדמות הזו של היהודי הגאולי. כדי שהדמות הזו תהפוך להיות נפוצה יותר, דרושה מהפיכה.
המהפיכה הזו, שבע"ה תגרום לעם להיות מחובר יותר לארץ ישראל ולהכנס למגמה של בניה, התרחבות והתקדמות,
יכולה להתחיל להתבצע בעיקר על ידי יחידים שיתחברו באמת לארץ ישראל ויפיצו בגאון את הקריאה למהפיכה.
את הקריאה הזו קוראים הצריפונים הרעועים במאחזים של נלא"י, ולענ"ד אין דבר שעם ישראל זקוק לו יותר מלזה.
לא נובעת מהתעלמות משאר העקרונות, אלא מההכרה כי פתרון שאר הבעיות נובע אף הוא מארץ ישראל.
התפיסה של נלא"י מתבססת על העובדה שבדור הגאולה, כל הדברים המשעותיים נובעים מארץ ישראל ולכן מעדיפים
הפעילים להתעסק עם השורש של הבעיות המתעוררות בעם - על ידי חיבור לארץ - במקום לטפל בתסמינים החיצוניים.
ו. הדרך של נלא"י לפתרון בעיית האוייב בכלל לא נכונה! (ל"בונייך")
על פי מה שידוע לי, המטרה של נלא"י היא לא לפתור את בעיית האוייב ולכן אין כל סיבה להגיד שהם לא פועלים
נכון בנושא הזה. הדרך של הרב כהנא מתמקדת בדרכים לניצחון האוייב ושל נלא"י מתמקדת ביישוב הארץ.
לכן, לענ"ד אין שום סיבה שלא יהיה אפשר לחבר בין שתי הדרכים!
ז. לא צריך לפרסם את הגבעות כדי שהן יוכלו להתפתח. (ל"בונייך")
כמו שכתבתי בד', המטרה של המאחזים היא ליצור מהפיכה. אם היינו רואים את המאחזים רק כפיתרון דיור,
או כאמצעי לתפיסת שטח, יכול להיות שהטענה שלך הייתה תקפה. אבל אם אנחנו מאמינים שיש למאחזים תרומה
למהפיכה התודעתית שאנחנו כל כך רוצים - ברור שהבנייה בגאון דווקא, הכרחית ממש.
~~~
* יש מצב שכתבתי כאן כמה דברים שאולי אתחרט עליהם בהמשך... אנא התחשבו בשעת כתיבת התגובה...
אפשר להגיב לתגובה?אנונימי (פותח)
לאמא אדמהאוריין
א. אם כולם ילבשו חולצות של נוער למען הצלחת במשימה?
ב. אז את לא מכירה ת'עם סוריי
עשיתי דוכנים של הרב כהנא ושל נוער למעןן ובשל הרב כהנא הרווחנו פולים של כסף(על ספרים בעיקר!) ולקחו פול מדבקות ובשל נוער למען היה הרבה הרבה פחות אנשים ופחות כסף..
ואני הולכת עם חולצה של הרב כהנא וכולם אומרים לי כל הכבוד ואין יום שלא אומרים לי משו..(ויש טיפה שמאלנים שבאים ומתווכחים.. ואחד שירק עלי שלשום[איכס]..) עם חולצה של נוער למען לא אומרים כלום...
ג. לא אמרתי שיש סתירה בין קידוש ה' לארץ ישראל ואם כבר להפך... אבל אמרתי שלא צריך להתעסק רק בארץ ישראל יש עוד הרבה דברים חשובים שצריך לעשות!!
וקידוש ה' זה הנק' העיקרית..
ד. מסכימה פלוס מינוס
ה. אז התפיסה הזאת של נוער למען מטומטמת... לא העיקר עכשיו???? העיקר זה קידוש ה' ואם מחללים את שמו ואנחנו לא נמחה אלא רק נמשיך ארץ ישראל אז הארץ ישראל שאנחנו עושים לא שווה כלום כי אין לנו ת'בסיס האמיתי...
אנחנו מיישבים את ארץ ישראל כי ה' אמר וכי זה קידוש ה'!!!!!!!!!!!!!!!
וחובה עלינו למחות נגד חילול ה'!!!!!!!!!!
ארץ ישראל חשובה, אבל העיקר הוא קידוש ה'!!!
ו. הדרך של הרב כהנא מתמקדת בהבאת הגאולה, ובזה שנלך לפי התורה ולא נסלף אותה, וגם בפתרון האוייב, באהבת ישראל, בארץ ישראל, בקידוש ה' ובהכל! שלא כמו נלא"י שאכפת להם רק מנק' אחת בתורה..
ז. צריך לפרסם שמקימים גבעות אבל לדעתי גם צריך שיהיה גבעות פחות מפורסמות כדי שיצליחו להתפתח...
כולם מוזמנים להצטרף לנוער כהנא ולהביא את הגאולה ע"י קידוש ה' (ארץ ישראל, למחות נגד חילול ה', להפיץ את התורה כמו שהיא באמת בלי סילופים וכו'...)
נלא"י לא מצליחים כי מפרידים את א"י מכל שאר הדהשם הוא המלך!
המטרה...כהניסטית!
מהה ??סתם אחת
נלא"י שכח משהו..(וגם כל המגיבים פה..)talr123
מהרסייך ומחריבייך ממך יצאואוריין
בקשר לחרדי מנטורי קרתא וליסמניק עם האלה- הם אחים שלנו נכון.. אבל אנחנו לא צריכים להתאחד איתם כי הם בוגדים ורשעים!!!
איפה בצפון? עשינו עכשיו 4 הפגנות ענקיות בחיפה..שני-ציפורה
'הפגנות ענק' סה"כ כמה עצרות תמיכה בחייליThe yehudi
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה
יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים
שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7