הפגנה בצפון!כהניסטית!
חיבים לארגן הפגנה בצפון! אני גרה שם והנוער פשוט רדום! הלכתי עם חולצה של כהנא! ואפח'ת לא ידעה מיזה.........

אני לא יודעת בדיוק איך להתנסח, אבל...רכס רמת מגרון
בע"ה

מי שער למצב, מודע לתכונה ולהתהלכות, מנתח בהגיון יהודי את הסיבות והתוצאות- לא מוחלט, קשה ובעיניי גם לא סביר שיחליט להניף את הרב כהנא כדגל מרכזי בהתנהלותו.

ולכן, אולי כדאי לארגן שם ערב עיון בנושא ארץ ישראל? חוג בית? מחנה קטן שלך ושל חברותייך באחד המאחזים בחופש? שבת במאחז? ערב במאחז? שיחה של מישהו\י?

[לפני שאוריין תאכל אותי: הסתייגויות בנושא הרב כהנא:
א. בעיקר ובעיקר מי שלא הכיר את הרב, ומי שלא היה תלמיד ישיר שלו. אדם כזה-- מילא. הוא פגש רוחב תורני והשקפתי עמוק יותר ממה שקיים ומשתקף כיום.
ב. הרב כהנא היה אדם טוב. הצמדות מוחלטת לדרכו לא תוביל אותנו אל הישועה, כך למדנו. על אף שיש בדבריו אמת.]

בציפיית הישועה.
לכהניסטית אחלה בואי נארגןן!!אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
לרכס רמת מגרון רוב העם מחובר לרב כהנא יותר מאשר לארץ ישראל ועשיתי דוכנים של כהנא ודוכנים של נוער למען ואנשים התלהבו פי מיליון ותרמו פי מיליון לכהנא אז אל תדברי שטויות סבבה??

הצמדות לרב כהנא ולתורה תביא ת'גאולה כי זאת האמת!! קידוש ה' יביא את הגאולה!!!1
ואם כל הכבוד אין רק ארץ ישראל יש תורה שלמה אז ארץ ישראל חשובה מאוד אבל יש גם עמ"י ותורת ישראל וגירוש ערבים וקידוש ה' והכל חשוב!!!

ממשיכים בדרכו של הרב כהנא!!! עוד כהנא חי!!!
כת המאחזים לא מעניינת את עם ישראלאנונימי (פותח)
עם ישראל נמצא תחת איום קיומי וזקוק למנהיגות שתציל אותו מהאויבים מבית ומחוץ.

כמה חתיכות פח, קרשים וברזנטים בגבעה נידחת לא חשובים ולא מעניינים אף אחד חוץ מכמה חברי כת הזויה, שבתאית ובלתי רלוונטית לעם ישראל.
לא שווה תגובהשובי אמונה
ברור. כי אין לך איך לסתור את האמתאנונימי (פותח)
הרב כהנא דאג לכל עם ישראל ולחם נגד אויבי ישראל, בניגוד לחברי הכת השבתאית שרואים בכמה מבני קרטון בהם שוכנים ילדים משועממים וחסרי מעש בעליל את גאולת ישראל - ובזים לכל מי ש"לא רואה" את החזיון המשיחי שלהם.

פסיכולוג טוב יכול לרפא את המחלה שנקראת נלא"י - יחד עם יתר הכתות ההזויות כגון היהודים המשיחיים, יהודים למען יש"ו וכו'
כדורגלן אתה מגזיםאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
נוער למען הם לא כת שבתאית וזה חשוב המאחזים וארץ ישראל..! 
( למרות שהכי חשוב בדורנו זה קידוש ה' ולמרות שארץ ישראל חשובה גם התורה וגם העם חשובים! )
אבל אל תלכלך! 
ההבדל בין סתם אדם לבן כת שבתאיתאנונימי (פותח)
סתם אדם אוכל אבטיח ביום חמישי.

בן כת שבתאית אוכל אבטיח ביום חמישי, קורא לכל עם ישראל לעסוק אך ורק באכילת אבטיחים בימי חמישי, ומאמין שמי שעושה משהו מלבד אכילת אבטיחים בימי חמישי הוא כופר חשוך ש"לא רואה את אור".
בסדר הם טועים אבל הם לא כת שבתאית...אוריין
כדורגלן, אל תהיה אידיוט!עוז יונתן
אתה יודע שאתה סתם מקשקש
אוריין, למה טועים?
הם טועים כיאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!

ארץ ישראל חשובה אבל עם כל הכבוד יש גם תורה ועם ישראל
ונוער למען שכחו/מתעלמים מיזה...
מה שיוצא שיש מצעד תועבה בירושלים ואני אומרת לבנות לבוא להפגנה אז הם לא באות כי ארץ ישראל חשובה ושום דבר אחר לא חשוב... וזה רק דוגמא אחת..
חוץ מיזה שהנק' העיקרית של ימינו זה קידוש ה'!!!
 אז לקרוא להתעסק רק בא"י זה טעות.. (שוב- זה חשוב ליישב את ארץ ישראל אבל יש עוד דברים!!)
העובדה שאדם ספציפי זה או אחר מעדיף את הנוחותעוז יונתן
האישית שלו ועוטף את זה באידיאולוגיה כלשהי לאו דווקא פוסל את הרעיון שבשמו הוא פועל או את התנועה שהוא משתייך אליה
האידיאולוגיה של נוער למעןאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!

זה ארץ ישראל, ארץ ישראל, ארץ ישראל וארץ ישראל....
ונאדה!
כלום חוץ מארץ ישראל.. וזאת הטעות שלהם!!
וזה לא אדם ספציפי זה רוב המוחלט של נלא"י...
אני בטוחה שלא יותר חשוב...גורילה
לאהוד קבוצות כדורגל קבוצה של משוגעים שבשביל פרנסה ופרסום רצים כמו מטורפים אחרי כדור אחד ומוכנים ללכלך את הפה שלהם על זה ולפגוע במי שלא אוהד את קבוצתם....
פעם הבאה תחשוב על שם קצת יותר נורמלי
בטח הדרך של נוער למען יותר טובה,חחחחח....''בונייך''
אין לי משו נגד נוער למען פשוט אין מה לעשות כולם יודעים שהדרך של הרב כהנא זה הדרך היחידה ליפתור את בעיית האוייב ,בלי כל מני קישקושים.כמו שאני לפחות יודע הדרך של נוער למען' זה להקים צריף קטן ולפרסם את זה בכל מקום אפשרי ואחרי יום באים לפנות אותם.אבל אם כחה אתם רוצים אז סבבה אני לא מיתנגד תעשו מה שבאלכם אבל להגיד שהדרך שלכם יותר טובה מישל הרב כהנא????? (ד''א אפשר לחבר את שתי הדרכים!
כן, גם אני הלכתי במעלות עם חולצה של כהנא שבוע שלםעוז יונתן
ואף אחד לא שם לב...
חח למה שאני הולכת עם החולצה כולם שמים לב??אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
שאני הולכת עם החולצה כולם שמים לב ואמרים לי כל הכבוד ותורמים לנוער ולוקחים מדבקותת... חח וגם שמאלנים מגיבים לי והתווכחתי עם מישו מהשומר הצעיר השבוע.. קיצור כולםם שמים לב ואומרים לי משו... חחח
אוריין לפעמים גם יורקים עלייךשובי אמונה
ובכל הפגנה או סיבוב שערים מדביקים לך בלש והדבר הראשון שתעשי (אפילו אם תשבי על כיסא של מגבני'ק יעצרו אותך חחחח)
אשרייך נשמה!

אבל אני ממש לא בעד מה שאמרתם על נוער למען עדיף לעשות גבעה ושאף אדם בעולם לא ידע עליה?!
הקטע זה ליישב את א"י בגאון!!!!!! אז יפנו זה מפחיד מישו?
חחח טוב גם זה... אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
זה לא היה הדבר הראשון אבל שיהיה חחח 
חח מתחיל להיות לי מזל כמו של חנה
זה לא פיירר!! חח איך היה לכם אח"כ הצלחתם לעשות סיבוב??

אני בעד לפרסם גבעות כי זה קידוש ה'... אבל לדעתי צריך גם גבעות פחות מפורסמות.. כדי שהם יצליחו יותר מאשר גבעה שמפנים כל שבועע...

חח ראיתי שזה לא היה הדבר הראשוןשובי אמונה
בס"ד  בר"ה

אחרי זה היה קורע אבל ב"ה היה מעולה, הם השתגעו, והגיעו אחרי זה ערמות של בילושים ערבים ורוסים משו דוחה..
ובקשר לגבעות יאללה אתה עושה משו לא"י תעשה אותו בגאון ובשמחה אז יפנו מה כבר קרה מפינוי אותם זה הרבה יותר מייאש ב"ה
איכ! שבוע שלם עם אותה חולצה....כהניסטית!
ניראלי צריך לפתוח דוכן הסברה ברשב"י ....  כהניסטית!
הצעתי לחברות שלי שנלך לסיבו"ש והם לא רצו כי אין אישור לעשות את זה, הם מאמינות שלמשטרה יש סיבה מוצדקת...........  
סליחה!!!אנונימי (פותח)אחרונה
חצופה! אני רציתי....
אבל לא רצית ללכת שתיינו לבד!
נמאס לי מהצפון!!! אפילו הימנים פה חצי שמאלנים.....כהניסטית!

דברו אם חברה מישבת כפח'' הם יבואו בשימחה!''בונייך''
יופי, הפגנה של 200 בינישי"ם ואולפניסטית אחת......כהניסטית!
ואני יהיה הבת היחידה?!כהניסטית!
כדורגלן! אני ממש מסכימה איתך!כהניסטית!
גם בקטע של כת המאחזים וגם בקטע של כדורגל! 
טוב אל תתייחסו לכדוגלן ותארגנו את מה שרצית !מעוז אסתר
'כהניסטית' זה כ"כ נכון!The yehudi
בתור צפונבון ( /צפוני למי שלא מכיר) שלא לומד בכפר חסידים (ב"ה), גם אני שם לב שא"י זה ממש לא הנקודה העיקרית כאן....השטח רדום כאן מאוד בנושא א"י אבל הסיבה העיקרית לזה היא גאוגרפית (ולכן לא חכם לקרוא לצפונים שמאלנים)...יש"ע זה לא כאן וזה אפילו די רחוק....בנושא הרב כהנא יש התעוררות גדולה בנוער מבחינה רעיונית ולימוד ספריו (וכמעט לא מבחינה פעולתית במעשה....) בישיבה אצלנו ערכנו (התלמידים) אזכרה לרב כהנא ב-ח"י מרחשוון יחד עם עמדת הסברה בדיוק באותו אופן שההנהלה עשתה שבוע לפני לאותו ראש ממשלה....היה מגניב....

והאמת היא שגם אני לא ממש רואה עניין לעשות הפגנה בצפון משום שכולם מבינים שאפחד לא שם על הפגנות סרק של דיבורים וצעקות....חוץ מלהרגיז קצת שכנים מהכפר ליד הם לא יועילו בכלום....אם תעמדי בצומת הצריף/צבר/BIG/סומך/יגור/המובל/אלונים/ וכו'.... עם שלטים למען המבנה שנהרס היום בבית אל זה לא יעורר עניין יותר מהמבזק בקול ישראל שהיה בחדשות השעה 13:00....מקסימום ישלחו ניידת עם 2 שוטרים משועממים לשמור עלייך....ובטח שלא יהיה לו שום השפעה על הריסות הבאות בשומרון....

וכן, גם החברה מכפ"ח שיורדים לאיבטין לעשות תג מחיר מידי פעם לא מזיזים לאף אחד חוץ מלעצמם שירגישו גברים...שולחים ניידת שתעכב כמה חברה לכמה שעות בתור עונש ושולחים צ'ק פיצוי שמן מהביטוח לאומי/העירייה המקומית לנפגעים...אפילו ידיעה באיזה מקומון מעאפן הם עוד לא הצליחו להוציא...כי מתייחסים אליהם בתור ונדליסטים וערסים רגילים (שלא חסר כאן) ולא בתור איזה אידאליסטים שמנסים לפעול על מנת לתקן איזו מציאות בעולם.....

וסליחה על החפירה...=]
The yehudi

כנראה שפתחתי פה לשטן..הם כן הצליחו 'לזכות' בכתבה..The yehudi

"תג מחיר": אלמונים השחיתו מסגד בצפון

תושבי הכפר איבטין הסמוך לקריית טבעון יצאו בבוקר מבתיהם וגילו כתובות בעלות צביון ימני קיצוני על קירות מסגד עומאר בן-חטיב

עולות "תג מחיר" מתפשטות מהגדה המערבית לשטחי ישראל: פעילי ימין קיצוני השחיתו מסגד בכפר איבטין הסמוך לקריית טבעון. אלמונים שהגיעו במהלך הלילה לכפר ריססו על קירותיו החיצוניים של מסגד עומאר בן-חטיב מגן דוד וכתובות בעלות ציביון ימני קיצוני, בהן "תג מחיר", "על יהודה ושומרון תיהיה מלחמה" (כך במקור) ו"מיועד להריסה". הבוקר (ד') פתחה משטרת זבולון בחקירה.

אחת מכתובות הנאצה על קיר המסגד באיבטין, היום.
אחת מכתובות הנאצה על קיר המסגד באיבטין, היום. צילום: מקס ילינסון
מחקירה ראשונית של האירוע עולה כי האלמונים שריססו את הכתובות ככל הנראה לא הסתפקו בהשחתת המסגד, והשחיתו גם כלי רכב שחנו ברחובות איבטין.

בסיור שערכה משטרת זבולון בכפר נמצאו כמה מכוניות שהושחתו. על פי החשד, מרססי הכתובות דקרו את צמיגיהן של המכוניות ועל אחת מהן ריססו מגן דוד וכתובות נאצה.

תושבי הכפר הביעו כעס רב על המעשה. השייח' עמרי מחמד, האחראי על פעילות המסגד, אמר ל-nrg מעריב כי באיבטין מתייחסים להשחתה בחומרה, אך נמנע מלהאשים מגזר כלשהו בריסוס הכתובות.

"כשעושים דבר כזה, זה כמו לפגוע בלב שלנו. עצוב לנו מאוד שהדברים האלה קורים, ונקווה שהמשטרה תתפוס את מי שעשה את זה", אמר השייח' מחמד. סגן מפקד תחנת זבולון, סגן ניצב יוני מזרחי, אמר כי חקירת המעשה בעיצומה.

צילום: מקס ילינסון
אחת המכוניות שהושחתו בכפר איבטין, הבוקר. צילום: מקס ילינסון

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/118/048.html?hp=1&loc=4&tmp=5559

חח אחלה תמשיך שיזכו בעוד כתבות חחחאוריין
אם לא הייתי מובן לגבי כפ"חThe yehudi
זה לא שהם לא עושים כלום אלא שונדליזם לא מעורר בצפון עניין וגרפיטי לא חסר...הם זכו לכותרת כנראה בזכות המסגד...לא בגלל התג מחיר...ולערבים זה לא מפריע כי העירייה תדאג להביא להם כסף לפיצוי מהמדינה...
יש לי מה להגידרמ"ג
בנושא נוער למען, יותר מדי אבל הייתי אמיתי אם עצמי וכו שחשבתי לשצמי שקראתי את התגובות שאתם לא צודקים מן הסתם גם אתם....אז אין עניין...

איזה אהבל השייח' שם, נמנע מלהאשים ציבור מסיום, כיאלו מה?אתה לא חושב שזה ציבור מסוים? מי יכול לטעות? הוא רוצה להגיד לכולם שהוא נאור?- חשיבה ערבית!
לרמ"גThe yehudi
השייח לא רוצה להראות שהוא נאור הוא פשוט מספיק חכם ויודע בדיוק מי עשה את זה (מי כבר יכול לכתוב 'על יהודה ושומרון תהיה מלחמה' ו'מיועד להריסה' בכפר ליד כפ"ח...) אבל הוא יודע שאם הוא יאשים אותם הם ינקמו בו וימשיכו לעשות אצלו בכפר ונדליזם אז הוא מעדיף לזלזל בהם ולהראות שהם לא שווים בעיניו כלום - "לא משנה מי עשה את זה העיקר שלא יעשו כאן בכפר ונדליזם" זה לא טיפשות וחשיבה ערבית אלא גאווה ערבית!

אגב מועצה אזורית זבולון פיצתה את הכפר שנמצא בתחומה על הנזקים שנגרמו לו...
הדבר היחיד שהוונדליסטים הרוויחו זה כמה כותרות והארכת מעצר....אף אחד לא מתייחס ברצינות לאידיאליזם שלהם....
תגובותאמא אדמה
החלטתי להתמקד בכמה טענות מרכזיות מהאשכול הזה,
יש פה אחלה תירגול של "דע מה תשיב"...

~~~

א. הנושא בגללו נפתח האשכול: איך מעירים את הנוער בצפון? (לכהניסטית!)
ובכן כהניסטית יקרה, מידיעה אישית אני יכולה להגיד לך שלצערי הרב האדישות נפוצה בקרב חלק גדול מהעם,
גם במרכז ובדרום. אני חושבת שלפני שאת מנסה "להעיר" את חבריך, כדאי שתשימי לב לאן את רוצה שהם יגיעו.
מה המטרה שלך? אם כל הנוער בצפון ילבש חולצות של הרב כהנא - מבחינתך הצלחת במשימה?
או שאולי המטרה שלך היא שהם יקומו ויפעלו להבאת הגאולה?
אחרי שמגדירים מטרות, הרבה יותר קל למצוא את הדרכים לפיתרון.

ב. האם העם מתחבר יותר ל"רב כהנא" או ל"ארץ ישראל"? (לאוריין)
על פי מה שידוע לי, חלק ניכר מהחברה הישראלית מרגיש חיבור כלשהו לארץ ישראל.
לעומת זאת, רב האנשים שאני מכירה מסתייגים ממשנת הרב כהנא ומתומכיה ומחשיבים אותם ל"קיצוניים מדי".
נראה לי שאפשר לקבוע את זה כעובדה: עם המושג "ארץ ישראל" הרבה יותר קל לאנשים להזדהות...

ג. מה יביא את הגאולה? הצמדות לרב כהנא? קידוש השם? או אולי בכלל ארץ ישראל? (לאוריין)
אוריין יקרה, באמת שלא הבנתי את "הסתירה" שמצאת... נכון, לא למדתי כמוך את משנת הרב כהנא.
אבל בכל זאת, ממה שהבנתי, בכלל לא אמורה להיות כזו סתירה בין הרעיונות...
אם את מוצאת איזשהי סתירה מהותית בין כתבי הרב כהנא לבין כתבי הרב עוזי - אשמח אם תפני אותי אליה.
נראה לי שכל עוד אני מאמינה שהדרך להבאת הגאולה = יישוב ארץ ישראל בגאון = קידוש השם = דעת הרב כהנא
אז התשובה שלי לשאלה הנ"ל די ברורה...
הנה כמה ציטוטים ממאמר הרב כהנא ב"אור הרעיון" על "הגאולה האחרונה", שממחישים לדעתי
את העובדה שגם לדעת הרב, קידוש השם בדורנו בא על ידי התעסקות בארץ ישראל שמביאה את הגאולה:

•  "רק העיוור והמסרב לראות לא יבין שאנו נמצאים היום בלב לבה של תקופת עקבות המשיח, שהיא אתחלתא דגאולה... הרי שאנשי כנסת הגדולה קבעו ברוח הקודש את סדר הברכות בתפלה לפי תהליך הגאולה וקבעו שלפני שתבוא הגאולה השלמה עם המשיח, תבוא ברכת הארץ של הרי ישראל שישובו לתחיה ואז יהיה קיבוץ גלויות ורק אחרי כן ימשיך התהליך של הגאולה בהשמדת הרשעים הגוים וגם הזדים היהודים. ואז תתרומם קרנם של ישראל בנצחון, ויבוא משיח בן דוד..."
  •  "אם כן, רק ע"י חזרה לא"י והתרוממותו וכחו של ישראל על הגוים, יבינו אלה שאכן ה' הוא האלקים"
  •  "הגלות היא שיא חילול השם ומהותו. אין שפלות ואין תבוסה ואין נסיגה ואין חרפה יותר חמורות ממנה, ואין דבר כמוה המכניס לתוך לבם של הגוים את הוודאות כביכול שתשש כחו של הקב"ה, שחלש הוא ח"ו, ושכלל אינו קיים, רח"ל. הגלות היא הניגוד המוחלט, המירבי, של קידוש השם, הסתירה הגדולה לקיום העולם. ובכן, חיסולה של הגלות הוא קידוש השם. ועל מצוה זו מצוּוה כל בית ישראל." 

ד. למה נראה לכם שכמה צריפונים בגבעה נידחת יביאו את הגאולה? עם ישראל לא זקוק לזה! (לכדורגלן)
יהודי של דור הגאולה הוא יהודי בריא, רענן, יוצר, בעל גאווה יהודית ומחובר לאדמת הקודש, אשר עושה בזריזות
ובשמחה את רצון ה'. אם תעיף מבט קל על עם ישראל כיום, וודאי תבחין בכך שרב העם, גם אלה שנמצאים בציבור
המכונה "דתי", די רחוקים מהדמות הזו של היהודי הגאולי. כדי שהדמות הזו תהפוך להיות נפוצה יותר, דרושה מהפיכה.
המהפיכה הזו, שבע"ה תגרום לעם להיות מחובר יותר לארץ ישראל ולהכנס למגמה של בניה, התרחבות והתקדמות,
יכולה להתחיל להתבצע בעיקר על ידי יחידים שיתחברו באמת לארץ ישראל ויפיצו בגאון את הקריאה למהפיכה.
את הקריאה הזו קוראים הצריפונים הרעועים במאחזים של נלא"י, ולענ"ד אין דבר שעם ישראל זקוק לו יותר מלזה.

ה. נוער למען מתעלמים מכל מה שלא קשור ליישוב הארץ! יש עוד מלא דברים חשובים... (לאוריין)
נכון, יש הרבה נושאים חשובים שצריך לטפל בהם. התפיסה הזו של ההתעסקות האינטנסיבית בארץ ישראל
לא נובעת מהתעלמות משאר העקרונות, אלא מההכרה כי פתרון שאר הבעיות נובע אף הוא מארץ ישראל.
התפיסה של נלא"י מתבססת על העובדה שבדור הגאולה, כל הדברים המשעותיים נובעים מארץ ישראל ולכן מעדיפים
הפעילים להתעסק עם השורש של הבעיות המתעוררות בעם - על ידי חיבור לארץ - במקום לטפל בתסמינים החיצוניים.
אפשר ללכת ולמחות על מצעדי תועבה ואפילו לעשות הפצות בתל אביב - אבל כל עוד זוכרים שזה ממש לא העיקר עכשיו.

ו. הדרך של נלא"י לפתרון בעיית האוייב בכלל לא נכונה! (ל"בונייך")
על פי מה שידוע לי, המטרה של נלא"י היא לא לפתור את בעיית האוייב ולכן אין כל סיבה להגיד שהם לא פועלים
נכון בנושא הזה. הדרך של הרב כהנא מתמקדת בדרכים לניצחון האוייב ושל נלא"י מתמקדת ביישוב הארץ.
לכן, לענ"ד אין שום סיבה שלא יהיה אפשר לחבר בין שתי הדרכים!

ז. לא צריך לפרסם את הגבעות כדי שהן יוכלו להתפתח. (ל"בונייך")
כמו שכתבתי בד', המטרה של המאחזים היא ליצור מהפיכה. אם היינו רואים את המאחזים רק כפיתרון דיור,
או כאמצעי לתפיסת שטח, יכול להיות שהטענה שלך הייתה תקפה. אבל אם אנחנו מאמינים שיש למאחזים תרומה
למהפיכה התודעתית שאנחנו כל כך רוצים - ברור שהבנייה בגאון דווקא, הכרחית ממש.

~~~

* יש מצב שכתבתי כאן כמה דברים שאולי אתחרט עליהם בהמשך... אנא התחשבו בשעת כתיבת התגובה...

אפשר להגיב לתגובה?אנונימי (פותח)
בקשר לבנייה בגאון וכל שיטת "נוער למען" אני אישית בעד זה ואני חושב שהם מבשרי הגאולה ומי שטוב לו עם הדרך הזאת מצווה שילך בה בטח שלדעתי היא גם מועילה ואין הרבה כמוהם אני באופן אישי חושב שכל אחד יעשה את הדרך שלו על הצד הטוב ביותר נוער למען בדרכם וסקאלי בדרכו וככה נבשר את הגאולה באמת.
אבל לעצם הדברים יש כמה נקודות.

1.דיברתי עם סקאלי על השיטה של נוער למען הנה תגובה שלו.כידוע סקאלי הקים את גבעת סקאלי ליד אלון מורה וגבעות נוספות ויש לו חברת בנייה ענקית עם עשרות פועלים שבנתה עד היום קרוב לאלף קרוואנים בתים קלים ובתי קבע במאחזים ובישובים.זה לא מילה במילה אבל זה העקרונות והרוח וגם תוכן הדברים גם אם לא בדיוק באופן מופתי.

נוער למען הם אנשים טובים ונפלאים שפועלים ללא לאות ומקריבים את עצמם למען ארץ ישראל וחלק מהם אני מכיר ובאמת אני חושב שכוונתם טובה ובטח שלעשות כלום זה לא יותר טוב.אבל צריך להגדיר דברים.מה המטרה שלך שאתה מקים גבעה?

להקים גבעה בארץ ישראל ומתוך כך התיישבות בארץ ישראל כחלק מהמהלך הכולל בארץ ישראל וביהודה ושומרון בעיקר עכשיו ?או לעשות בלאגן או המטרה לקבל כותרות בתקשורת ושידעו שאתה קיים וגם שומעים שפינו לך והקמת מחדש ונלחמת וכו'...

אם האופציה השנייה אז בהצלחה! אני לא חושב שככה ננצח ומזה תבוא הגאולה ובטח זה לא  המתכון להצלחה בארץ וביו"ש בפרט.שמעו שהורידו לך את המאחז...ואז? הצלחת? באה הגאולה מזה?

ואם המטרה זה להקים גבעה בארץ ישראל וכו'. אז בשלב ראשוני בלבד תהיי חכם ומה שנקרא תבוא בסיבוב."כי בתחבולות תעשה לך מלחמה" ואנחנו במלחמה על ארץ ישראל.אל תתביש בזה שאתה מקים מאחז תהיי גאה שאתה יהודי שמקים גבעה בארץ ישראל אבל את שלב הבנייה הראשוני תעשה בשקט בלי קול תרועה עם הזמנה של כל כלי התקשורת לכל פתיחת אירוע(הקצנה מכוונת) תקים את הגבעה ותתקדם צעד צעד שלב שלב.אל תלך מכות עם חילים ותלך להציק לשוטרים במקום של הגבעה שלך וקייצר לעשות באלגנים בטח בהתחלה של הגבעה שלך.תדע את המטרות שלך והכי חשוב להשקיע במאחז עצמו להביא משפחות ולהתייחס ולהשקיע ולשמור רציני כי אתה באמת בונה גבעה.

אחרי שיש לך מאחז כבר מבוסס שלא יורידו אותו בשנייה הן ברמה הטכנית והן ברמה הציבורית ובטח אם יש משפחות ושטח גדול ומטעים וישוב קטן לכל דבר.אז אתה יכול להילחם בקולי קולות.לא בטוח שחוות גלעד שהיו 2 משפחות היו יכולים לנהל מאבק כמו שהיום עם 25 משפחות וישיבה ורווקים וכו'...
גבעה אחת שהקמתי ממש בתחילתה עשתה בלאגנים בטירוף ווניסו להוריד אותה ועשו לה אין סוף צרות. שתקנו כמו שהסברתי והיום היא גבעה מבוססת ואיכותית .
תגיד לי את גבעת סקאלי מכירים?שומעים עליה? כן. אל תדאג לזה תאמין לי שומעים יופי על סקאלי ועל הגבעות ואם תקים גבעה ככה ישמעו עליה אבל בשלב הבוסרי תפעיל את השכל.

קם ישוב אחד מנוער למען?יצא משהו רציני ורציף? לא.ואם זה ימשיך ככה זה גם לא יקרה.אני אומר כל דבר שאתה עושה תפעיל את השכל.תאמין לי שאני רוצה שיקומו מאחזים כמה שיותר ואני פועל למען זה הרבה אבל השיטה של נוער למען לא תביא את הבשורה ככה אני חושב.יש להם חלק ואני חושב שלמרות החילוק מה שהם עושים זה אידיאל.ישר כוחם של כל הפועלים באמת למען ארץ ישראל.

אשריכם!

לא חושב שיש להם מטרה להקים משהו רציניאנונימי (פותח)
העניין של נלא"י הוא מיסטי. לבנות לשם בניה ובגאון ולא כדי שיהיה משהו בנוי.
לאמא אדמהאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
א. אם כולם ילבשו חולצות של נוער למען הצלחת במשימה?
מזה השאלה הדבילית הזאת? יש לי עניין להעלות למודעות אתזה שהרב כהנא כבר הזהיר אותנו ושהוא צדק ושכולם יתעוררו ויתחילו ללכת בדרכו!
ב. אז את לא מכירה ת'עם סוריי
עשיתי דוכנים של הרב כהנא ושל נוער למעןן ובשל הרב כהנא הרווחנו פולים של כסף(על ספרים בעיקר!) ולקחו פול מדבקות ובשל נוער למען היה הרבה הרבה פחות אנשים ופחות כסף..
ואני הולכת עם חולצה של הרב כהנא וכולם אומרים לי כל הכבוד ואין יום שלא אומרים לי משו..(ויש טיפה שמאלנים שבאים ומתווכחים.. ואחד שירק עלי שלשום[איכס]..) עם חולצה של נוער למען לא אומרים כלום...
ג. לא אמרתי שיש סתירה בין קידוש ה' לארץ ישראל ואם כבר להפך... אבל אמרתי שלא צריך להתעסק רק בארץ ישראל יש עוד הרבה דברים חשובים שצריך לעשות!!
וקידוש ה' זה הנק' העיקרית..
ד. מסכימה פלוס מינוס
ה. אז התפיסה הזאת של נוער למען מטומטמת... לא העיקר עכשיו???? העיקר זה קידוש ה' ואם מחללים את שמו ואנחנו לא נמחה אלא רק נמשיך ארץ ישראל אז הארץ ישראל שאנחנו עושים לא שווה כלום כי אין לנו ת'בסיס האמיתי...
 אנחנו מיישבים את ארץ ישראל כי ה' אמר וכי זה קידוש ה'!!!!!!!!!!!!!!!
וחובה עלינו למחות נגד חילול ה'!!!!!!!!!!
ארץ ישראל חשובה, אבל העיקר הוא קידוש ה'!!!
ו. הדרך של הרב כהנא מתמקדת בהבאת הגאולה, ובזה שנלך לפי התורה ולא נסלף אותה, וגם בפתרון האוייב, באהבת ישראל, בארץ ישראל, בקידוש ה' ובהכל! שלא כמו נלא"י שאכפת להם רק מנק' אחת בתורה..
ז. צריך לפרסם שמקימים גבעות אבל לדעתי גם צריך שיהיה גבעות פחות מפורסמות כדי שיצליחו להתפתח...

כולם מוזמנים להצטרף לנוער כהנא ולהביא את הגאולה ע"י קידוש ה' (ארץ ישראל, למחות נגד חילול ה', להפיץ את התורה כמו שהיא באמת בלי סילופים וכו'...)
עם ישראל מתחבר יותר לגבעת אגוז או לרב כהנא?אנונימי (פותח)
לכל אדם שפוי, ואפילו לסתם שמאלני מהרצליה פיתוח - זו שאלה טריויאלית.

אבל בנלא"י חושבים אחרת.
נלא"י לא מצליחים כי מפרידים את א"י מכל שאר הדהשם הוא המלך!
ומצמצמים אותה רק להקמת צריפונים, וגם זה רק בדרך של פרסום המוני - כזה שמעורר מהומות וגורר לפינויים.

כל מי שחשובה לו א"י - אבל במקביל עוד דברים, ושחושב שגם בנושא של,א"י לא חייבים לעשות הכל ברעש - קשה לו להיות חלק מהקבוצה הזו, וחבל, כי ככה היא מצטמצמת, ולאחרונה קשה לה מאד להתרומם מהקרקע.

כמעט כל הדיונים הציבוריים עכשיו נעשים בנוגע לסוגיית הערבים שבתוכנו - ערביי ישראל וערביי עזה וה'שטחים'- אם זה כל מה שקורה בשכונת 'שמעון הצדיק' (=שייח ג'ראח), כל פרשיית המשט שרק מתחילה כעת, כל הסיפור של דו"ח גולדסטןו ועופרת יצוקה, כביש 443, תגי מחיר וכו' וכו'.

ל'נוער למען' אין בכלל עמדה מגובשת בנוגע לכל העניינים הללו, ותשובתם לכל זה היא 'הקמת מאחזים'.

זה בערך כמו לומר שצריך 'ללמוד תורה' - ואז כל הבעיות יפתרו, והרי ברור שזה לא כך.

מי שלוקח רק נושא אחד - וגם אותו מצמצם רק לדרך פעולה מסויימת ולשיטה אחת בלבד - מה לו להתפלא כאשר כל זה נדון לכישלון - והרי מראש זה היה צפוי שכך יהיה, לאור הגורמים שהזכרתי בתחילה.

בהחלט שאפשר לשים דגש על נושא אחד - אבל התמקדות אך ורק בו, וחשיבה שממנו בלבד ניתן יהיה לשנות הכל - זה לענ"ד לא נכון ולא יצליח.

בתקווה לגאולה שלמה בקרוב.
המטרה...כהניסטית!
המטרה שלי זה שכ"כ הרבה פוטנציאל לא ילך לאיבוד, הי פה בזמן האחרון בערך חמש הפגנות תמיכה בצה"ל ואפילו לא הפגנה אחת של תמיכה במאחזים,  
אף אחת מהאולפנא שלי לא הלכה לסיבו"ש או לאחת ההפגנות שהיתה בזמן האחרון,
והכל מחוסר מודעות-(ואני לא מדברת על כפ"ח, הם פועלים לבד ולא בתור "צפון")   
לא איכפת לי אם ילכו עם החולצות של הרב כהנא  או לא, גם לא איכפת לי באיזה דרך זה יהיה, בינתים המטרה היא רק לעורר מודעות אח"כ הנוער יוכל לפעול לבדו בדרך שתתאים לו, ואני בכלל לא בטוחה שזה יהיה בדרך של הרב כהנא, כי האנשים כאן די פייגלינים ומאמינים בשיטה של ב"ע (לטובת מי שלא יודע- להתנהג בכבוד ונימוס גם לאנשים שמעדיפים לשמור על הערבים מאשר להגן עליך) 
התפקיד של הנוער בחצי השני זה להתארגן בתור קבוצה לבוא לכאן להסביר ולשכנע, יכול ליהות שלא יקרה כלום אבל יכול מאוד ליהות שיקומו כמה אנשים שאיכפת להם ויתחילו לפעול (ואני אומרת שוב שאני לא יודעת וגם לא איכפת לי באיזה דרך זה יהיה )  
והמטרה הסופית שהיא המטרה של כולנו שצריך להיזהר מאוד לא לשכוח אותה בתוך כל ההפגנות זה א"י השלמה ועמ"י שרוצה אותה שלמה!
                            וכל זה בציפיה לגאולה שלמה בקרוב בעז"ה...
מהה ??סתם אחת
גמאני גרה שם, טוב, לא בדיוק שם .. אבל לומדת עם בנות רק משם .. ומכירה משם המוווון נוער,
ואלה שאני מכירה , מממש מממש ממממממש  ל א  רדומים !! ויודעים טוב מאוד מזה הרב כהנא ..
נלא"י שכח משהו..(וגם כל המגיבים פה..)talr123
אולי לא שמתם לב, אבל אף אחד פה לא דיבר על אחדות ישראל... שכחתם? כן, גם היס"מניק ההוא עם האלה, והחילוני השמוצניק וגם החרדי מנטורי קרתא- כמה שקשה לקבל את זה הם אחים שלנו. "רשע, למה תכה רעך?" מוכר לכם? אז לפני שאתם מתארגנים לקרבות מול הצבא והמשטרה, אל תשכחו שלמרות הכל- אנחנו מאותו העם.....
מהרסייך ומחריבייך ממך יצאואוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
בקשר לחרדי מנטורי קרתא וליסמניק עם האלה- הם אחים שלנו נכון.. אבל אנחנו לא צריכים להתאחד איתם כי הם בוגדים ורשעים!!!
איפה בצפון? עשינו עכשיו 4 הפגנות ענקיות בחיפה..שני-ציפורה
בס"ד

היה אדיר!
'הפגנות ענק' סה"כ כמה עצרות תמיכה בחייליThe yehudi
השייטת המוכים והחבולים....
אין שום פעילות רצינית מעבר לזה(חוץ מהעימותים (הכמעט) קבועים באוניברסיטת חיפה)...ובפרט לא בענייני א"י.
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך