נגמרו לי המצברים!!סוסת פרא
אין לי כח יותר להלחם עם עצמי על כל מיני דברים(לא רק מצוות)ונמאס לי מזה כי אני יודעת שאי אפשר לעמוד במקום אחד, או שמתקדמים או שמדרדרים.
אני פשוט נהייתי סטלנית וזה פשוט לא האופי שלי! מה עושים???אני רוצה כח רצון כמו שיש לחברות שלי!
תאמת, נראה לי אני לא מבינה את הערך של החיים ולכן אני לא משקיעה בהם ומורחת אותם ובטח יש עוד דברים שבגללם אני מרגישה ככה(אני לא מכלילה את זה על כולם, אני מרגישה ככה על עצמי. לכל אחד יש סיבות אחרות)
די! נשבר לי! אני רוצה לעשות דברים ואני פשוט לא מצליחה להכריח את עצמי!
יקרה,לולה=]
בטח זה ממש מציק ולא נעים ללכת לישון בהרגשה של "וואלה, עוד יום מרחתי, לא עשיתי היום שום דבר חשוב"... 
זה באמת לא כיף.
את יודעת, הרצון הוא ההתחלה הכי טובה להתקדמות, ועכשיו, אחרי הרצון, צריכה לבוא ההשתדלות.

קחי לעצמך משהו אחד. באמת, רק משהו אחד אפילו הכי קטן שיש. למשל, תתחילי לקרוא כל יום פרק תהילים. תחליטי שאת עושה ומשקיעה בשיעורי בית. תחליטי שאת הולכת ומנסה לעזור ככל יכולתך לחברה שצריכה עזרה כלשהי.
כל דבר, בכל תחום.
ובאמת, תתחילי לעשות אותו. זה באמת ייתן לך כוחות להמושיך ולעשות דברים אחרים. אל תתחילי לנסות ולהשקיע בהכל,  כי אני כמעט בטוחה שלא יילך לך.. תתחילי להשקיע במשהו אחד קטן, וגם אם לא הולך לך, תמשיכי.
לאט לאט תוסיפי לעצמך עוד דברים ותגלי שאת מסוגלת לעשות הכל ולהכל יש לך זמן.

והכי חשוב זה לא להתייאש. יש בך כוח לשנות!!

בהצלחה
וואייי...כמה מוכררר...=]=]הדר*
תקשיבי,
גם אני לפעמים במצב הזה, ואני ממש מבינה אותך..

יכולהיות שזה קשור לסופשנה,
שכבר הכל אותו דבר,
ושומדבר לא מתחדש,
וכבר פשוט נ מ א ס ?!?!?!?

אני מציעה לך למצוא לך דברים שאת אוהבת,
לחדש מלא דברים ,לשנות לטובה דברים,
ואז בעז"ה תראי כמה יש לך כוח לקום ולפעול למען משו חדש, לא מוכר אבל  טוב.

ממש בהצלחה,
ומוזמנת לדבר באישי..=]

הופה הופה!דניאלה .ד.
לא לדאוג אז הנה גם לך טיפ קטן!

טיפ מזה חמוד.. ונראה לי שאת מזה בקטע של "להבין ת'חיים".
ואל תדאגי כמו שאת מרגישה שההרגשה הטובה בורחת אלייך בפתאומיות היא תחזור בפתאומיות כי כ"כ רוצה!

את יודעת מה? גם אני סטלנית משו... במיוחד עם החברות חחח זה טוב להיות סטלנית מידי פעם אבל בקטע הטוב.
ככה אנחנו מתפרקים ובמיוחד בזמן הזה המבאס של כל הבגרויות!
אז תרגישי מזה חופשי- זה גיל שאת אני וכולנו מתפתחים בו ומשתנים.

טוב אני יודעת זה שיא הקשה, מבאס ברמות שלא תמיד מצליחים!

את יודעת מזה גנרטור?
זה מקום שכל החשמל נוצר שם- נקודת הכוח והאנרגיה שנשלחת לכל בית ולכל מקום שמואר.

אני בטוחה שגם לך יש איזושהיא נק' כוח, תחפשי אותה עמוק בתוכך, הכוח שהאבות העבירו לנו בירושה- אברהם אבינו שעמד ב-10 ניסיונות קשים במיוחד.

ושתדעי שיש בתוך כל אדם כמות עצומה של כוח!! רק שאנחנו פשוט לא מנצלים את הכמות הזאת עד הסוף.

שימי לב שיש לנו יום קשה של לימודים או ריצה- כמה כוח אנחנו מוציאים, פתאום אנחנו מגלים כמה כוח יש לנו.
זה הכוח שבתוכינו ואנחנו לא מנצלים, תוציאי אותו, תגלי אותו שכך תצליחי בע"ה גם עם ההצעות הנ"ל.

שיהיה לך המון ב"הצלחה!

מה שאני עושה במצבים כמו שלך..אביולה..
אני בד"כ עושה רשימה של דברים שאני רוצה להספיק עד סופשנה עם חברות ומשתדלת לגמור אותה..
אני גם אוהבת לעזור לאנשים ולראות שבאמת הועלתי כי זה נותן פוש להמשיךך..

אז המלצה שלי  תעשי לך רשימה של מה שאת הכי רוצה לעשות ופשוט תעשי אותם
אחרי שגמרת כל אחד את מוחקתת ואז את רוצה התקדמות..
וכמובן שברגע שתצליחי גם הרצון יגדלל!!

בהצלחהה!!
פשש נפוץ ביותרBreathing Fire
אני גם ככה אבל אני באמת לא עושה כלום עם עצמי (חוץ מלעבור לפנימיה ) לצערי הרב אני צריכה מסגרת (בקשר לבצפר וגם לקום בבוקר להתפלל )
נ.ב  סליחה שלא עזרתי :]
תקשיבו בנות יש לי חידושים...עץ על מים
אצלי למשל זה ממש לא בגלל סופשנה...ממש לא!!
תבררו...
גם ליסוסת פרא
גם לי זה לא בגלל סוף שנה, זה כבר כמה חודשים!!
איזה צחוקים!! לי זה גם קורה לפעמים..תן חיוך!
מה צחוקים ??? זה לא מצחיקBreathing Fire
תקשיבו...המלך!!!!
ליהיות סטלנים זה לא בעיה כול כך (מיניסיון)...
ליפעמים רק לחשוב זה עושה טוב תנסי לחשוב על כמה שיותר טוב
זה לא באמת תלוי מה עושים זה תלוי מה המוח חושב... אז תחשבו טוב
עים הזמן תיראו שזה משפיע!!
המלך זה לא קשור לסטלנים....אא"מ כנסי...עץ על מים
תקשיבי...
אי שיא המזדהה אולי לא בגלל אותם דברים אבל גם לי כבר כמה חודשים..
תנסי להסביר להם קצת יותר אולי.....
ואת יכולה לדבר איתי בש"א....
יומטוף...
ישראלית בנשמה-קיבלתי את הצעתךסוסת פרא
אז ככה- בזמן האחרון אני מרגישה שאין לי כח לכלום, לא להתקדם במידות, לא ללמוד (זה הגיע למצב שלפני הבגרות בבקיאות למדתי רק 9 פרקים...)אין לי כח לסניף ולנוער  ואפילו לפעמים גם להיות עם חברות.
העניין הוא שאני פשוט שוכבת במיטה בבאסה שאין לה סיבה ואני לא מצליחה להתרומם מזה.
אני רוצה שאחרים יעשו בשבילי את העבודה ויגרמו לי לשמוח ולרצות.
נראה לי שההגדרה הכי מתאימה לזה היא- כח רצון רדום, ואין לי מושג למה הוא רדום ואיך מצליחחים לעורר אותו כשאין מספיק כח רצון לעורר את כח הרצון אחלה ניסוח של משפט...

ותודה רבה לכולכם! לולה- נראה לי את  הבנת אותי הכי טוב.. אבל בכל זאת...
הקפצהסוסת פרא
תקשיבו, זה ממש חשוב לי כי אני די נואשת...
אגב, חשבתי שסיפורים איך אתם מתגברים על זה, מה אתם אומרים לעצמכם וכו' יכולים לעזור לי.
תודה לכל מי שענה והגיב עד עכשיו, שבת שלום.
וואו אותו דבר בול רק בדברים אחרים~!עץ על מים
דברי בש"א מתישהו!עץ על מים
זה נקרא 'כוח ההרגל'!דניאלה .ד.
אנחנו אנשי ה"כאן ועכשיו" שתמיד עושים ועושים ומתרגלים.. אנחנו רגילים לחיי היומיום השוטפים שוכחים לעצור רגע ולשאול ת'צמינו:

"רגע רגע, ממי היכולות שלי? ו- האם אני באמת מודה למי שנותן לי אותך?
הרי בלעדיו לא הייתי יכולה לעשות כלום..!"

זה ממש עוזר להמשיך מאהבה את תפקידנו, ואת החיים.. ולא להפוך אותם למין הרגל.
ולא שהכל "מובן מאליו".
ויש עוד דבר.. אומרים ש"אין השכינה שורה לא מתוך עצבות אלא מתוך שמחה של מצווה".
ואם את שואלת מזה קשור בדיוק, אז זה קשור ל'באסה' שבה את נמצאת כרגע.

מצוות זה דבר שמאוד משמח לאחר שעושים אותם.
וזה מחדש את הרצון ואת הכוח לזכור בשביל מה את עושה את כל הדברים הנ"ל ובכלל בשביל מה את חייה!
לזכור את המהות שלי שעולם.. התפקיד שלי, למה בעצם אני עושה כך וכך.
ואת יודעת מה עוזר בדרך כלל לשמוח?
ספורט!!
מה קשור? קשור ועוד איך כי- יש הורמונים של שמחה שמופרשים כשאנחנו עושים ספורט וזה מרומם ונותן כוח ורצון לרצות לעשות דברים!
שיהיה לך מזה ב"הצלחה!
מקווה שזה עזר! שבוע טוב!

דניאלה-סוסת פרא
אני חייבת לציין שממש כיף לקרוא את התגובות שלך!!
תראי, אני מכירה את העצה הזאת של לדבר עם ה' ולהבין שהוא איתנו כל הזמן והוא נתן לנו את הניסיונות עם חבילה של כוחות,אבל כשניסיתי לעשות את זה לא מזמן, זה החזיק רק 5 דקות! אופס... אחרי 5 דקות פשוט חזרתי למיטה , לבאסה, למצב הקודם שהייתי בו.
אויש, קראתי את מה שכתבתי וזה נראה כאילו אני מתייחס לזה כמו עוד שיטה, אז לא, אני מאמאינה בזה כדרך חיים רק שלא תמיד אני מצליחה ליישם אותה, ואולי זה נובע מז שהדרך הזאת לא לגמרי ברורה לי.
תודה רבה!
ישראלית בנשמה- נדבר מתישהו, אבל עכשיו אני הולכת לאולפנה ואני משתדלת לא להיכנס שם למחשב(גם ככה התמכרתי כבר...)

אחותי..דניאלה .ד.אחרונה
 אם יש משהו שלא ברור לך אני בשמחה אעזור לך!
תראי אולי ההצעות הנ"ל אמורות לעזור אבל כל ההתמודדות כאן היא באמת ליישם וזה הקושי..
אני משתדלת לתת כלים! בע"ה.
אנחנו רק צריכים להדיח אותם..!

ואני מבינה אותך ומזדהה איתך לדמרי תאמיני לי את לא לבד בעסק.. יש מישי שאיתך.
אז שיהיה לך ב"הצלחה רבה! תאמיני לי את מסוגלת!!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך