אתם לא מבינים...אודוש!
סיפור מפחיד מוות אין פשוט אחד המלחיצים, אני גרה בפתח תקווה ויש לידינו מושב שבאות משם בנות לאולפנה, קיצר, אין להם אוטובוס ליד הבית אלא רק לכניסה למושב ואז הם צכות ללכת מלאאאא ברגל....אז הם תופסות משם טרמפים, קיצר אז פעם אחת עצרו להם שני חרדים והם כזה נכנסות וזה... פתאום הנהג לוקח רברס ויוצא מהמושב הם נכנסו ללחץ מטורף והתחילו לצעוק עליהם והחרדים כאילו פשוט אומרים להם תזרמו תזרמו... ואז היה רמזור אדום והם פשוט ברחו החוצה.... אמאל'ה.....................................
נחלים.צחקן
כתבת את זה כבר פה..ארי צלוב

ואכן סיפור מאוד מלחיץ!!
לא עולים עם חרדים טרמפ!!!מיטל
בעצם.. לא עולים עם גברים בכלל...

אבל חרדים עוד יותר לא.. למה? בגלל שהם לא אמורים בכלל להיות בקשר איכשהו עם בנות.. ועצירת טרמפ זה נוגד את העניין הזה ולכן זה כבר חשוד!

אמא שלי פעם עלתה עם חרדה טרמפפ והוא אמר לה "תנשקי אותי".. למזלה היא הצליחה לצאת...
אימלה ...אבל לא כל החרדים ככה ...תרגיעו עםאביהש
הקיצוניות ....

יש כאלה שעוצרים כי הם נחמדים....

זה לא קיצוניות..מיטל
זה לא משו נגד החרדים בכלל

זה פשוט שעם גבר חרדי עוצר  לאישה הוא בעצם עובר על עקרונות של חרדים.. ואי אפשר לדעת על איזה עוד עקרונות הוא עומד לעבור
בדיוק.<אריאל>
בטרמפים עם חרדים גברים עוצרים לגברים ונשים עוצרות לנשים--->אם זה לא ככה תתחילו לחשוד. בכלל שעוצרים טרמפים צריך להפעיל את הראש ולהיזהר מדברים מחשידים.
אמאלה....עץ על מים
בתור אחד שלוקח הרבה טרמפים..ארי צלוב
זה לא ממש נכון, כי נכון שזה בערך נוגד ת'כללים אבל היום יש המון חרדים (שממש נחמדים) שלא בדיוק הולכים לפי כל הסטיגמות (למדתי עם המון חבר'ה שנחשבים חרדים והייתי עוצר איתם המון טרמפים וכל אחד מהם מתי שיהיה לו רכב גם יעצור לטרמפיסטים)
עצרו לי המון חרדים (בוודאות הרבה בגלל שאני בן וזה שונה) שלפי דעתי היו עוצרים גם לבנות בגלל שהם לא ממש חרדים היו המון שסיפרו לי על בני דודים שלהם שהם אנשים ידועים בציבור שלנו\שהיה להם קרובים בגוש וסתם אדם שאמר שהוא בדיוק עבר ניתוח לב פתוח ועכשיו הוא מנסה לאסוף כמה שיותר זכויות כי הבעיה לא נגמרה
אז זה לא ממש נכון ההכללה צריך לבדוק כל מקרה לגופו
(ו- m.f=) לפי מה שזכור לי שכתבת פה פעם הסיפור של אמא שלך קרה מתי שהיא עלתה לארץ שזה היה מזמן ולא בהכרח היום יקרה שוב)
לא נכון- גרה בעיר עם הרבה חרדים..מ.מ.
אני עולה הרבה עם חרדים ואף פעם לא היה בעיה.
יכול להיות שזה תלוי במקום, אבל אסור לשפוט את כל הכלל.
יש כאלה חרדים שעוצרים לבנות והם לגמרי סבבה. 
אני גר בישוב של חרדים.<אריאל>
ו99% מהמקרים כך.
כן לא הייתי בטוחה אם כבר כתבתימיטל
יפה שזכרת =)

אבל לא עד כדי כך שונה

כי היחס בין בנים לבנות בעולם החרדי הוא עדיין אותו דבר ועדיין כל רב אני חושבת שתשאל אצל החרדים לא יתיר לגבר לקחת אישה שהוא לא מכיר..

נכון שיש כאלה שלוקחים בנים וזה יפה מאוד! וגם אותי לוקחות לפעמים חרדיות בנות אבל חרדי לא אמור לקחת אישה שהוא לא מכיר..

ואני כותבת את זה מהיכרות אישית שלי עם חרדים...
לא עולים לטרמפ שאתם לא מכירים!!!ד"ר אריק
בס"ד
במיוחד בנות!!!!!!!!!!!!!!!

אבל זה קצת קשה לא לעלות על טרמפים שלא מכירים...חיוכים
כי אין כ"כ כאלה שכן מכירים 

לדעתי, צריך פשוט להיזהר ולשים לב...
לימדו ממני בנות הותחילו להסתובב עם גז מדמיע...מתו"ש
בס"ד

האמת שלאחרונה הוא לא איתי ויצא לי להתקע בטרמפ בפקק שכפר ערבי ומזה פחדתי והדבר היחיד שהיה לי שיכל לשמש לנגד היה דאודורנט אז במשך שעה פשוט החזקתי תספריי בהיכון...בעעע..עלו לי סרטים מלחיצים......(לדוגמא ערבי פתאום פותח תדלת ותוקע סכין, או משו שכבר קרה למישי שאני מכירה שפתחו תדלת וניסו להוציא אותה מישם או "סתם" יורים על האוטו ואנא עארף..)
לי יש אולר =)מיטל
אני פשוט לא עולה לטרמפים=]ד"ר אריק
בס"ד
או רק על אלה שאני מכירה...או שלפחות חברה שלי מכירה, מה שאומר שאני תמיד עולה עם מישהי!!!תמיד!
וכיאלו שאוטובוס זה יותר ביטחותי=]
אבל אפילו בדרך לאולפנא אני הולכת עם פלא בהיכון...כי עובדים שם ערבים, ולא פעם קרה לי שהם אמרו לי כל מיני דברים, ופעם אחת זה נגמר בתחנת המשטרה...
אוח-Rעות-
בס"ד

זה לא משנה חרדי,סרוג,חילוני.

לטרמפים של בנים לא עווולים!!!..

והיום יש גם המון חרדים נחמדים שמעלים טרמפ בנות כי הם לא רוצים שבנות יעמדו ברחוב בחוסר צניעות ויעצרו טרמפים.

בן שאתם לא מכירים באזור שאתם לא מכירים לא עולים אם בנים שאתם לא מכירים..

בלי להתחיל להכנס לנושא של חרדי דתי וכו'

ברר שונאת אתזה!
אני לא. אבל יש כאלה שאי אפשר להגיע לבית שלהםחיוכים
בלי טרמפים...
אז מה לעשות, עולים.
ל-m.f....אורי=]
ת'כלס.....מה תעשי עם אולר???יש לך אומץ לדקור???

עזבי.....אין לך מה לעשות איתו.....
לא.. אין לי אומץ..מיטל
אבל נחמד לדעת שיש אחד.. =)

חוצמזה שלא בטרמפים יש לי  הרבה מה לעשות איתו והוא מאוד מאוד שימושי.. והסטיגמה שאולר זה לבנים זה לא נכון..
חחח...לאח שלי בן 7 יש...ד"ר אריק
בס"ד
הוא לא עושה איתו שום דבר...אבל נחמד לו שיש לו אחד כזה...מספרים, פותחן בטיולים!זה עוזר! תמיד אני לוקחת לו אותו=]...
כיאלו שנעשה משהו אם מישהו יתקוף אותנו...
נכנס לבית של סבא שלי גנב, הוא פשוט הסתכל עלי באדישות, לקח ת'ארנק ויצא...אני הייתי בהלם!!!הוא באמת הסתכל עלי כיאלו הוא סתם...שום דבר!אני לא מפחידה אותו...אני לא ידעתי מה לעשות עם עצמי!!!זה היה מלחיץ! אחרי זה בן דוד שלי ואח של סבתא שלי צחקו עלי!כיאלו שהם היו עושים משהו!!!!אררר!בנים!
אחח...סיפורי טרמפים:הבעטליר החמישי
אופס:הבעטליר החמישי
הכל מאחים שלי (אני לא עולה על טרמפים!ילד טוב של אמא...):
1. חרדי אחד עצר לאח שלי טרמפ, וכשאח שלי עלה הוא קולט שיש שם 12 ילדים ישנים(אני לא בטוח שהפרטים מדויקים) האב החרדי מזיז את כולם ו"עורם אותם בערימות בשביל שיהיה מקום לאח שלי. איש טוב!
2.אח שלי אחר עמד פעם בטרמפיאדה עם חיילים ובנות והוא התבעס כי הוא ידע שבדר"כ לוקחים חילים ובנות. פתאום חרדי עוצר, חיילים מתקרבים, הוא מסמל לא, בנות מתקרבות, הוא מזדעק, ואז הוא מצביע על אח שלי... חחח.
3.פעם אח שלי וחבר שלו העלו בנות לטרמפ, ואז הם קלטו שהם ערביות, אז חבר של אח שלי (הנהג) הוא כזה שונא ערבים כהניסט, אז הוא הסביר להם בלשון יפה שהם בעצם נוסעים לכיוון אחר וכו'... לאחר שהבנות יורדות הוא צועק "מה פתאום הם עולות לי לאוטו ערביות מסריחות", אז אח שלי העיר לו שהחלון פתוח...

עד כאן להיום, אם אני יזכר בעוד משהו אני יגיד.
מה הבעיה בטרמפים?talr123
הלוואי שההורים שלי היו מסכימים לי...
פשוט נוסעים בלי להגיד להוריםםאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
חח סיפורי טרמפים זה כזה דבר מצחיקקק =)
בלי טרמפים הייתי מתה איך אפשר לא לסוע בטרמפים??
אז ככה..ארי צלוב
נושא חרוש ביותר אבל..
בנות צריכות תמיד לבחון פי עשרים מתי שהם עולות לטרמפ ולנסות לא להיות לבד
גם בנים צריכים להיזהר לא חסר יהודים שהם ג'יפה ולא רק רוצים לחטוף אותך..

להסתובב עם גז מדמיע זה רעיון מעולה כי גם יעיל וגם מעניק למי שיש אותו תחושת ביטחון
אולר קצת פחות יעיל כי יותר מפחיד להשתמש בו (למרות שאני פעם ישבתי בטרמפ עם אולר שווצרי שהלהב שלו פתוח ומוכן לדקירה כי חשדתי בנהג!!) אבל הוא גם כן מעניק ביטחון והכי חשוב מאוד מרתיע אם שולפים ת'להב
חרדים לא יאספו בנות כי ככה הם התחנכו אבל עם הם גדלו בציבור של כיפות סרוגות או בישובים שכולם לוקחים טרמפים הם יאספו וזה לא מוזר

וואי טחנתי ת'שכל!!
אולר אולר אולר!!!ב.ש.
אולר מעניק לך תחושת ביטחון..
כמו שארי צלוב אמר. מקרה שאתם חושדים תפתחו את הלהב בזווית הנוחה לכם. כשאתם רואים שאתם מותקפים תתקפו במהירות ותברחו.
שימו לב! פלא' לא עוזר במקרים כאלה אלא אחרי שאתם כבר רחוקים מהנהג!
בשביל אולר צריך הרבה אומץ. !דבורל'ה
יש אחוז קטן מאוד של בנות שיעיזו לדקור מישו עם הוא יבוא עליהן.
לכן, עם כבר מפחדות ,הייתי מליצה להסתובב עם גז מדמיע ולא אולר.

ממליצה לכל הבנות שפה  - תצאו מהסרט שבנים שעוצרים לטרפיסטיות זה רק בגלל שבא להם לאנוס אותכן!
בשביל להתנגד למשיהו שתוקף אותך, בכלל צריך אומץ!ד"ר אריק
בס"ד
ואל תגידו לי שבנים כן מתנגדים!!!בוא ניראה אותכם במציאות!על אמת!!!זה לא קשור בנים בנות!
אם מישהו תוקף אותך אתה חוטף הלם, אתה לא מאמין שזה קורה לך!!!
יש אנשים אמיצים ויש פחות.<אריאל>
 רק שאתה נמצא באמת במצב אתה מחליט מה תעשה:
 בן אדם יכול להגיד פה כמה שירצה שהיה תוקף מישהו ובמקרה אמיתי הוא יפחד. וגם להיפך- אולי את במקרה אמיתי דווקא תגלי אומץ וגבורה..
ד"ר אריק אפשר לתת לך שיעור קטן בפסיכולוגיה?...מתו"ש
בס"ד

כשאדם נמצא במצב שהמוח חש מצוקה יש לבנאדםן שלושה תגובות אפשרויות: FLY, FIGHT, או FRIZE
(אל צחקו עלי אנלא יודעת אם איתתי נכון אני גרועה באנגלית..)כולופן-הכוונה היא שאו נלחמים או בורחים או קופאים..כנראה את קופאת, אני יודעת על עצמי שכשהייתי במצב של סכנת חיים אני כן פעלתי.
ובנים אולי פחות מסוכן להם כי הם יותר חזקים מבנות וגם נראלי רוב האוכלוסיה מעדיפים (רציתי להגיד משו מזעזע אבל אחסוך..) -מעדיפים בנות מבנים....(לא?)
ודאי שיש קשר: ככלל - בנות הן יותר רגישות ועדינות!נקדש את שמך..
^^ מסכימה.לידור
חחח...מכירה אותן..אביה...
ז"א שאני מכירה גם אותך.....

זה בכלל לא היה ככה...
הם סתם רצו לקחת אותם לשמח חתן וכלה באיזה חתונה אחת...
למרות שזה עדיין היה מלחיץ...
התמימות הורגת.מיטל
לא כל החרדים מסוכנים ...אורה...
יש אנשים ממש נחמדים שעוצרים לי...
אני יודעת למלשל שחבדניקים.. נריאים כמו חרדים והם אחלה...
אין איתם שום בעיה..
ושחוצמזה  אני אישית מכירה חרדים והם באמת צדיקים אבל הם עוצרים לבנות לא כולם ככה!!
זהירות מלשון הרע וסטיגמות!

אין מה לעשות צריך להתפלל לקוות שיהיה טוב ושה' ישמור עלינו.
אווף!! העניין הוא ל-א חרדים!!!מיטל
אנשים, גברים בעיקר, הם מסוכנים! ממש לא כולם אבל אי אפשר לדעת...

עליתי כמה פעמים בחיי עם גברים וב"ה לא קרה לי כלום והם היו באמת נחמדים .. אבל תמידי וכל לקרות מצב שבטעות עלית עם האדם הלא נכון שיגרום לך לכך שלא תוכל יותר לספר סיפורי טרמפים ח"וח...

העניין עם החרדים זה פשוט הקטע של החינוך.. ואדם שסוטה מהחינוך בעניין אחד (נניח לקחת נשים) יכול בקלות לסטות מהחינוך בניין אחר (נניח לאנוס נשים)

אין הבדל בין גברים חרדים לגברים לא חרדים... פשוט חרדים זה יותר מחשיד

אני אישית הייתי ממליצה לא לעלות בכלל עם גברים..

תמיד צריך להזהר ולבדוק על איזה טרמפ עולים-נאוה-
בס"ד

יוצא לי די הרבה לסוע בטרמפים ( כן, גם עם גברים)
בד"כ אני מעדיפה שזו תהיה אישה או איש שיש לו ילדים באותו או אשתו או משהו כזה,
אבל זה לא תמיד ככה.

רצוי לשאול את הנהג לאן הוא מגיע ולא להסתפק ב- "לאן את צריכה?"
צריך לשמוע את הקול שלו, לראות איך הוא נראה ופשוט להזהר ולומר תפילת הדרך.

( יצא לי לעצור טרמפ ששאלתי אותו לאן הוא מגיע אז הוא אמר לי " אני ממשיך פה הלאה, פה בהמשך" ( משהו כזה)
אז אמרתי " תודה" וסגרתי את הדלת ופשוט לא נכנסתי.

* בחיים לא שמעתי על זה שחרדים עוצרים לבנים וחרדיות לבנות...
ממ.. Rעות וכולם.. כנסו דקה.רחליOסאחרונה
קודם כל.. גם אם אתה מכיר תבנאדם אי אפשר לדעת אפעם מה הוא יכול לעשות.. הנה לדוגמה..
איזה מישו מהישוב לידי- בן 96.. הוא היה מן דמות להערצה כזה! כולם הכירו אותו. הוא היה כזה מסתובב אם החברה! אחלה בנאדם! אבל מה? מתבר שהוא מצטערת אבל הוא פדופיל! והוא היה עושה דברים גסים.. הוא היה פוגע בבנות שהיו באות אליו הביתה כדאי לתת לו עוגה ודברים כאלה.. וגם כשהוא עלה על טרמפ פעם הוא פגע בנהגת! הוא ככה כבר שניםם! אפחד לא ידע! זתומרת הילדים! המועצה וכאלה נראלי כן ידעו! אבל הם חשבו שהוא ימות! קיצור ב"ה עכשיו הוא בכלא. .אבל בנאדם שכל הישוב פעם הערריץ נהפך היום.. למה לעשות.. בנאדם מושפל ומסכן!

ולפעמים אי אפשר לראות מי באמת המסיע בטרפ.. הוא יכל להראות ולהשמע נומאלי לגמרי אבל..

קיצור! אני לא אומרת לא ללכת טרמפים כי לפעמים חייבים! אבל לנסות כמה שיותר להזהר ולהתפלל חזק חזק לה' שלא יקרה לנו כלום!
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניקאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך