בג"ץ לזבל!!!כל הזמן שמח
אחים יקרים!

אני לא יודע כמה אתם חיים את זה-את כל פרשת החינוך הזה ובג"ץ

רק אני רוצה לומר לכם שאני ממש שמח שהיום תיהיה הפגנה ענקית נגד בג"ץ לא משנה לי על מה העיקר שזה להוריד את הכח של בג"ץ ואני היתי שמח ממש אם היינו הולכים 50 חברה אם כיפות שלנו וצועקים שם גם אנחנו נגד בג"ץ טוב אין זמן לכל זה אבל לפחות  תשמחו על זה שהיום יהיה הפגנה נגד אויבנו בג"ץ

המשך יום טוב!!!
בקשה קטנה בקשר לזה...כל הזמן שמח
אני מנסה להבין מה דעת רבותינו בעינין הזה.

אז אם מישהו יודע שיכתוב...

ואם מישהו יכול לשאול רב שישאל ויכתוב...

תודה!!!
זה על פרשה  אחרת....כל הזמן שמח
יש שתי פרשות יש גם על תקציב לארכים ויש גם את מה שעכשיו אנחנו מדברים זה האם בג"ץ יכול לחייב איך החינוך יתנהל זה מה שקורא עכשיו עם בנות יעקב.
נכון.שמי תכלת2
אבל שני הפרשות נובעות מאותו שורש, שהוא המלחמה של בג"ץ והתקשורת נגד החרדים.
הרב זלמן מלמד הורה להפגיןאנונימי (פותח)
הרב זלמן מלמד אומר שצריך ללכת להפגין עם החרדים נגד בג"ץ המנסה למחוק את החינוך היהודי מהמדינה

אז מי מגיע?כל הזמן שמח
חברה - האמת על כל מה שקורה שם!!!אנונימי (פותח)
אני מכיר מקרוב את הנושא בעימנואל

יש שם 30 אחוז בנות מעדות המזרח בבית ספר החסידי, אז איך זה קשו לגזענות??
אין שום גזענות, הנידון היחיד הוא שיש לחרדים בית ספר לכל חוג ולכל חסידות, כל אחד רוצה לחנך ילדיו בדרך מסוימת, ובעימנואל יש הורים שלא מוכנים להישמע לתקנון בית הספר וללמןד בו, זה אבסורד, אם הבית ספר לא מתאים לך מבחינת התקנון ועוד - מה אתה בכללל מחפש שם??

ולאילו שיצעקו עוד מעט גזענים וכו וכו' יש לי שאלה פשוטה, אם האשכנזים החרדים כאילו גזענים נוראיים למה אתם בכלל רוצים ללמוד איתם??
זה תסמונת האישה המוכה???
צודק^^^^אנונימי (פותח)
די לדיקטטורה של אספסוף הבגץ!!!קנקן
הרב מלמד...כל הזמן שמח

הרב זלמן ברוך מלמד קורא לציבור להשתתף בהפגנה נגד הבג"ץ

רב הישוב בית אל וראש הישיבה במקום, הרב זלמן ברוך מלמד, מביע תמיכה מלאה בהפגנת החרדים בבג"ץ וקורא לציבור להשתתף בה.

"ההפרדה בעמנואל אינה על רקע עדתי. כמובן ידוע כי אנחנו בעד שילוב של כל העדות במקומותינו וכך אנו פועלים בכל מוסדות החינוך שלנו אף על פי כן אני קורא להשתתף בהפגנה כדי למחות על התערבותו של הבג"ץ בענייינים חינוכיים", אמר הרב לערוץ 7.

אני ראיתי שם את הרב דודיכל הזמן שמח
מה?? למה???אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
למה שנפגין איתם???
למא שלא?כל הזמן שמח
למה שלא נפגין אם אחים שלנו? מה בגלל שהם לא לבושים כמוך....

הרי אנחנו כול הזמן מתלוננים למה הם לא מגעים וכו' אבל זה הדדי גם אנחנו לא משתתפים בהפגנות שלהם(תאמת שהם יותר הם מגעים לפעמים להפגנות שבבניקים וכו' ואפ' מפונוביז' מגעים לחומש מה שהרבה כאן לא עושים.)

וחוץ מיזה בנושא הזה זה נושא שכל אדם שמאמין בה' או יותר נכון בתורתו ובצדיקים מאמין שאנחנו לא שומעים לבג"ץ אם זה נגד תורתו ונגד הצדיקים אני הייתי שם ורק על זה דיברו והפגינו אני ממש מעריץ של המפגן הזה,זה היה ממש קידוש ה' בעולם ב"ה.

ובימיוחד שגדולי הדור אמרו להגיע לשם אני יכול ליהות רגוע שמעתי לגדולי הדור..
אופס *למה שלא?כל הזמן שמח
כיאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
למה שנבוא לעזרתם כי לא נאה להם שהבנות האשכנזיות שלהם ילמדו עם בנות ספרדיות??
מה קידוש ה' בזה?? 
שקר....כל הזמן שמח
טוב את לא נירא לי כל כך בפולאיטיקה שקוראת עכשיו(את ממש מזכירה לי אנשים שמאמינים לתקשורת כמו לגבי א"י זה לא פרטי לך זה כללי רק אולי תלמדי זכות על אנשים תמימים כמוך שמדברים נגדך על הפעילות שלך בא"י)

זה לא קשור היה שם גם בנות ספרדיות בבית ספר הזה אפ' היה אבא ספרדי עצור כן לא כמו ששמעת בתשקורת אני גם לא בדיוק סגור על הפרשה שיש שם אבל זה לא כמו שאומרים לך...

וההפגנה הזאות זה היה רק בשביל להודיעה בקול גדול שבג"ץ אפס לאוומת תורתנו הקד'.

יש לי פול הוחכות לזה אחת זה אם זה סתם סיכסוך כמו שאת אומרת למה הם בכוונה רצים ובלי פחד לכלא אלה כל זה הם עושים רק לשם זה אני דיברתי אישית אם אחד מהנצרים והוא אמר לי שרק זה כוונתו את יכולה גם לראות את זה בכל האתרים החרדים.

אם את רוצה אני באישי פשוט יותר נוח
זה בכלל לא קשור לאשכנזים - ספרדים!מאיר770
יש שם קבוצה של הורים גם אשכנזים וגם ספרדים שאומרים:
אנחנו לא רוצים שהבת שלי תהיה ביחד בכיתה עם בנות שמה שהם מקבלות בבית זה שמותר לדבר בטלפון בשבת!!!!!!
לא הגיוני????

בג"ץ סתם החליט שזה קשור לאשכנזים וספרדים....
זה לא שקראוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
זה פשוט גועל נפש!!! לא לקבל בנות ספרדיות.. וחוץ מיזה הרב יעקב יוסף מן הסתם בדק ת'נושא לא? כי הוא עומד מאחורי העתירה לבג"ץ... 
לכן אי אפשר להיות נגד הבג"ץקנקן
ווואלה גם אתם מבולבליםשובי אמונה
אני למדתי שם והכל ששששששששששקקקקקקקקקקקקררררררררררררררר!!!!!!!!!!
יש שם גזענות ועוד איך אם בת ספרדיה תבוא ללמוד שם הם יקראו להורים שלה ויגידו לה שהיא צריכה להיות בכיתה של בנות שהם עם הפרעות קשב וריכוז ומענין מאוד איך כל הבנות הספרדיות בכיתה של הבעיות...
ולפני כמה שנים המנהל של התלמוד תורה התעלל מינית בבנים של הבית ספר ועד עכשיו הם בטיפולים וסובלים מזה ועשו לו משו ? לא עשו לו כככללללוווווםםםם שיכנסו לכלא ולא יצאו משם..

גם הרב דודי בעד ההפגנות...איה מקום כבודך
והרב יעקב יוסף בעד העתירהאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
הם סתם גזעניים נגד אחים שלהם שיתביישו!
למה שאני ילך להפגין איתם? אני לא תומכת בהם!!
זה הכל הבל הבלים אין עוד מלבדו!שובי אמונה
אל תדאגי, גם אם היית אשכנזית לא היו מקבלים אותך שםאנונימי (פותח)
אני תומכת ב2 הצדדים רחלקה
מי אמר?כל הזמן שמח
אני קצת מקורב לר' ולא נירא לי(למרות שאני לא יודע בבירור)שהרב אמר להם לגשת לבג"ץ הרי דת הרב לשנוא את בג"ץ.

גם שלא נירא לאפחד שיצא מיזה משהו זה סתם הייתה מלחמה בין בג"ץ לרבנים אני יסביר את דברי:הייתה עתירה לבג"ץ בהתחלה הם היתלבטו מאד מה לעשות ואח"כ שהם ראו את הגזענים הספרדים שהם לא שותקים וכמובן שהתחילו גם האשמות על כל המגזרים למשל בבג"ץ עצמו יש רק 4 שופטות ספרדיות וגם אצלינו יש-כל הישיבות (רוב)הם ברוח אשכנזית וכנרא גם באולפנות (אני לא יודע) בקיצר הספרדים כמו בזעם ולכן בג"ץ החליט לעשות את זה ועכשיו כל המלחמה של סלונים זה היה רק על הכבוד אתמול הסכימו להרבה נשים שלא להיכנס לכלא והאדמו"ר אמר לא אנחנו נכנסים בשביל לקדש שם שמים ברבים שרבנים מול בג"ץ התורה קובעת שהרבנים הם מעל הכול זהו זה היה כול המלחמה

אני גם ממש מעריך את היהדות החרדית על האחדות-גם שם יש פירוד אבל פחות משלנו וגם וזה הכי הכי שכולם(רובם)שומעים למה שהרבנים שלהם אומרים לאוומת שאנחנו לצערנו פחות....

ואני חוזר אני לא מסכים אם הגזענות הזאת רק לא זו הדרך לפטור אותה צריך לפעול אם שכל........
הרב יעקב יוסף עומד מאחורי כל צעד של ללוםאוהבתותך
בס"ד בר"ה

החל מפנייה מכובדת לרעבע מסלונים וכלה בפנייה לבג"צ.
הכל, אבל ממש הכל בהתייעצות צמודה איתו.

(ויעידו יותר מכל החסידים שניסו לפגוע בו מספר פעמים..)
מי שמייתם 200 ילדים..לא מקנא בגיהנום שלואנונימי (פותח)
הוא צריך להתפלל שיהיה במדור של סטאלין ולא של היטלר...
מייתם??? הזגמת קצת הרבה!!!אוהבתותך
5 ספרדים בבגץ בשישים שנה!!!אנונימי (פותח)
לא היום עכשיו יש רק 1
אדרבה, אזי התביעה על אשכנזיי עמנואל קשה יותראוהבתותך
בס"ד בר"ה

בהיותם מתיימרים לייצג את היהדות הצרופה, ההפך משופטי הבג"צ...

לפחות בעליון לא מתיימרים לנופף בדגל ההלכה במעשי הגזענות הנואלים.
אם אתה לא יודע את הסיפור- אל תדבר!ראש יהודי
הסיפור הופץ בתקשורת בצורה מגעילה ושקרנית, בית הספר בעמנואל הוא בית ספר פרטי שמנוהל בעיקר ע"י חסידי סלונים, הסינון שם הוא לא בין אשכנזים לספרדים אלא בין בנות אשר חסידיות מספיק לרמה של ביה"ס לבין כאלו שלא. גם אם לך היה בי"ס פרטי ולא היית רוצה ילדה שיש לה טלוויזיה בבית אז לא היית מקבל אותה לביה"ס שלך, ערוץ 2 נפחו את זה ועשו מזה "אפליה" בין אשכנזים לספרדים. בוא וראה שכמחצית מהורי התלמידות אשר נכנסו לכלא אתמול הם ספרדיות למהדרין! 
יש לשים לב ולא להשתכנע לתקשורת השמאלנית בדיוק כמו שאיננו מאמינים להם בפינויים וכד'!
מחצית? אולי אחד או שנייםאוריין
חמוד, זה לא בי"ס פרטי!!!!אוהבתותך
בס"ד בר"ה

זה בי"ס מוכר שאינו רשמי של החינוך העצמאי מטעם משרד החינוך.
פתאום אתם מאמינים לכל סיפורי הכיסוי..
הגזענות חמורה, אך הפנייה לבג"ץ חמורה יותר.השם הוא המלך!
גזענות אינה דבר רע כשמדובר בערבים בני דת משהאנונימי (פותח)
מי שאומר שהוא לא היה רוצה שבכתה עם הילדים שלו לא ילמדו ערסים עבריינים - פשוט משקר
אמת, די לשטיפת מוח השמאלניתאנונימי (פותח)
הנה האמת!!!אנונימי (פותח)
כלי התקשורת לא טרחו לדווח שבדיקת משרד החינוך העלתה שתלמידות ספרדיות לא סורבו למגמה החסידית ולכן לא מדובר בגזענות.

איש, למעט העיתונאי בן דרור ימיני, לא העביר את התמונה היותר מורכבת, לפיה במגמה החסידית למדו 27% ספרדיות ובמגמה הכללית למדו אשכנזיות וספרדיות. אף עיתונאי חרוץ לא טרח להשוות את בית הספר בעמנואל לבתי ספר אליטיסטים אחרים או לכלי התקשורת עצמם כדי לבדוק היכן אחוז הספרדים גבוה יותר.

גם במקרה זה לא ניתן להסתמך על הדיווחים בתקשורת כדי לקבוע עמדה. מעבר להשקפות העולם של העיתונאים, קיים רצון מצידם להציג את המציאות בצורה פשטנית - מתנחלים הם אלימים, פוליטיקאים הם מושחתים, תומכי טרור בלונדינים הם פעילי שלום וזכויות אדם וחרדים הם מיזנטרופים גזענים.

ישנה גזענות והדברים ידועים לכל.השם הוא המלך!
בהרבה מקרים לא מקבלים גם כאלו שמתאימים ועומדים בכל הקריטריונים.
ומעבר לכך, עצם זה שהגיעו למצב בו באמת הרבה מהספרדים הם ברמה נמוכה יותר - זה עצמו בעייה.
נניח שיש אבל בעימנואל אין!!אנונימי (פותח)
מה הם אשמים???
הקול היהודי!!!כל הזמן שמח
כתבה מהקול היהודי כדאי לשמוע:
איזה תותח הוא!שמי תכלת2
צפייה ישירה בסרטון:
עמנואל היא הסימפטום להלך הרוח הגזעני!אוהבתותךאחרונה
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך