אוווווףף!!אנונימי (פותח)
אל תיבהלי!תל-אביבית
זה קורה לכולם מתישהו...אנונימי (פותח)
חח אני חושב אחרת! כנסיי D:דאץ

בד"כ נותנים כל מיני עצות מוזרותאלישע בן אבויה
זה כזה טבעי!!דניאלה .ד.
יעבור. תפילה זה תמיד טוב!זית שמן ודבש
חשבתי שזה תמיד 'כל הזמן אני חושב עליה' --->אח..

זה שרק 3 כפיות "עושות לו את זה" - הוא התרגל להרבה סוכר, ממילא בשביל שהסוכר "יוזיז" לו, הוא צריך לשתות עם הרבה סוכר, כי...לקצת הוא כבר התרגל...
זה סף הרגישות שלו לסוכר נמוך. לכן גם בקצת סוכר הוא מרגיש מתוק.
תמיד אנחנו נוהגים להשוות את היחס בין בן לבת כמו דבק.
נסו לקחת חתיכה של סלוטייפ ולהשתמש בה מספר פעמים, לאט לאט הדבק יפוג..
כך גם הלב שלנו [עד-כמה-שזה-נשמע-קיטשי--], בהתחלה יש רגש חזק מאוד, ברגע שמשתמשים בו, ומחספסים אותו המון, מתישהו-- האנרגיות לרגש ייגמרו, או ייתמעטו. ואז הזה שבאמת שווה ת'רגש שלך, לא יקבל אותו בשלמותו. ואולי לא יקבל אותו בכלל.
ציטוט מתוך הדף- "אם היו מייצרים ומשווקים את המגע הפיזי באופן מסחרי, היה צריך לרשום בדיו אדומה את האזהרה הבאה על האריזה: 'אזהרה: הזהר מאוד בשימוש. החומר יוצר התקשרות מיידית-וללא אבחנה, וודא לפני השימוש שאתה אמנם מעוניין בהקשרות הזו'."
ההבדל בין החבר הראשון שלי, לבין החבר ה-100. למי באמת אני רוצה לשמור את כוחות האהבה שלי? כוחות האהבה שלי לא לא בלתי מוגבלים.
http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t123238#1173762
כשאני הייתי קטן לימדו אותי שיש פצעים שאפילו אם נשים עליהם את כל התרופות בעולם, זה לא יעזור וזאת משום שהם פצעים ש "הזמן מרפא אותם".
מזה אותם פצעים? בואי נחשוב: הפצעים שבקטגוריה של פצע פיזי, אם נשים עליהם תרופה לפחות היא תעזור לו במשו, תשכך את הכאב, תרגיע, אז...א"כ איזה עוד פצעים יש??
והתשובה היא: יש עוד פצע, שהוא בד"כ הכואב מכולם. "האיבר" שנפגע ממנו הוא לא פיזי ולא חומרני אלא הוא רוחני, קוראים לו "הנפש". הפצעים האלו נמצאים בקטגורית של "פציעות הנפש".
קיצור, את עוברת מצב שאפשר להגדיר אותו כסוג של פגיעת נפש, יש פגיעות נפש שלא כואבות כ"כ או שע"י תרופות + זמן מטפלים בהם, לדוגמא: אדם שנכנס לדיכאון, יש תרופות שיעזרו לו לשכך את הדיכאון ועם הזמן זה יעבור לו.
אבל יש דברים שאנחנו אכן רוצים להשאר ככה, בעיקרון זה לא רע לנו, ז"א אנחנו אנשים עם רגש ועכשיו הרגש עובד שעות נוספות, מתלהב ואומר שהכל בסדר, אבל השכל בא ונדף ואומר לנו, "לא זהירות! זה לא באמת טוב...",
מה עושים?
לעניות דעתי -
** "הזמן הוא מרפא".
** "תני לשכל שלך להשתלט על הרגש שלך".
** הסחת העינין מליבך.
** איך אם לא , תפילה לבורא עולם!!
"הזמן הוא מרפא" -
צריך לקחת את הזמן כאן בענין ולדעת שזה לא יתרפא מיד, יקח לפחות קצת זמן, אבל גם לדבר הזה יגיע העת וזה בעז"ה יתרפא... - הזמן מאחה את הפצעים! באמת.
"תנן לשכל שלך להשתלט על הרגש שלך" -
זה טבעי שיבואו לך מחשבות והירהורים של אהבה עליו, אבל מה לעשות, אם את רוצה באמת לצאת מזה את צריכה להחליט, זהו, לא ממשיכה לחשוב עליו, זה קשה מאוד, אז איך? זה מחשבה, קשה לשלוט בזה. לכן יש את ה -
הסחת העינין מליבך -
לכי לבלות עם חברות ככה בפאנן, תקחי ספר מעניין, שכחי מכל הצרות, תעזרי לאחרים (החופש מתקרב...
), תעסיקי את עצמך, אקיצר העיקר שלא יהיה לך (הרבה) זמן פנוי כי אז באות המחשבות , בזמן הפנוי...
איך אם לא , תפילה לבורא העולם!!
הדבר הכי חשוב בעיניי זה להתפלל לאבאל'ה שבשמיים שהוא שולט על כל המחשבות בעולם ולבקש ממנו "אנא אבא , תעזור לי ", הוא יעזור לך - "הבא ליטהר מסיעין בידו". אבל חשוב שזה יהיה מעומק הלב, כמה שיהיה יותר עמוק -הבקשה שלך לאבאל'ה שיוציא אותך מזה - ככה התפילות יגיעו יותר רחוק - הוא ישמע לתפילותיך...
קיצור, אחות שלנו -
יש בך את הכוחות. אם את רק רוצה חיים טובים יותר - תשחחרי את עצמך מזה. אל תכנסי לזה. אל תכניסי את הראש הבריא שלך למיטה חולה. חבל...ו - כן. בהחלט. מבטיח לך שזה יהיה שיא הקשה, אבל -
את מסוגלת - גם את זה אני מבטיח לך. ה' לא נותן לך ניסיון שאת לא יכולה לעמוד בו. תשתדלי כמה שיותר.
תחליטי באמת. ו - בעז"ה, עוד תצליחי. עוד המחשבות יתמוגגו, עוד תבריאי בתנופה אל חיים האמיתיים. עוד תזכי להנות באושר ושמחה עם בעלך האמייתים והפעפוסים הקטנים שיהיו לך, בגלל ששמרת על עצמך שהיית צעירה...
תאמיני. בעצמך. את לא לבד, ה' איתך. ו - כולנו כאן ביחד איתך. מחזיקים לך אצבעות.
פססט, 'חופש' = התחדשות, קחי טרמפ ותתחדשי עם כל הכוחות שלך לטוב.
רק בשורות טובות. שבוע מבורך!
שיהיה לך בעז"ה הרבה הרבה בהצלחה! 
מילה בסלע! אבל הכאב... לי יש כאבים על נושאים אחריםזית שמן ודבש
אבל נדמה לי...תל-אביבית
תראי שם:אח..

>.>.>.>.תל-אביבית
אהה?! לא הבנתידניאלה .ד.
חח דניאלה אל תעזרי להם להיסחף...לולי...XD!!!
אבגד יקרה שלנו!ליבי

אל תלכי !!!!!Breathing Fire

כלים > אפשרויות > מחיקת הסטוריית רגש >אח..
הראשונית הזו בדייט - בפגישה הראשונה, את הפרפרים האלה שעשו לנו כ"כ כיף בבטן, אבל....
הצעדים הלאה, אל תתקרבי לבנים שחנ"ש, כי זה סתם יהרוס אותך. ועכשיו - אנחנו הרוסים. שבורים, ו...
כל הקשרים שישנם, ואת כל אלה שהיו, פשוט להסיח את הדעת מהם. זה, ההליכה הזו לקיצוניות השנייה -
כאלה שילטפו לך ת'בטן מבפנים, בשיא ההתרגשות ובשיא ההנאה.
שמחכה לכל אחד ואחת מאיתנו. אפשרי, אני חותם, וזה גם מאוד הגיוני למה זה אפשרי. לא משנה,

ואם למרות הכל לא מצליחים למחוק את הרגש?*תמר*
טוב!דניאלה .ד.
דיי... אולי היא לא יכולה "לאהוב" אותו...חיים מנחם
אני מצטערת שאני פשוט חייבת הייתי חייבת להגיבדניאלה .ד.
דניאלה צודקת !!! ב 100%Breathing Fire
לא נושכים אחי?...
אח..

^^^ בעזרת ה' - זה יצליח...
אח..

עכשיו נזכרתי בפטנט טואוב! לשכוח מהכל ~~בעזרת ה'~~דניאלה .ד.
תברחי ממנו כמו מאשזית שמן ודבש
זה בסדר זה טיבעי אל תיבהלי
Breathing Fire
אני ממש לא מסכימה איתך (בקשר למה שרשמתה למעלה )Breathing Fire
לא אמרתי שלא - תסתכלי פה:אח..אחרונה

אוווילולה=]
גם לדוסית מותר לחשוב על בנים, וזה טבעי מ-א-ו-ד.. גם לבנות מותר, וגם לדוסיות.
אני לא חושבת שיש מה לעשות עם מחשבות, צריך פשוט לתת לזמן לעשות את שלו, ולא לשקוע במחשבות האלה. זה חשוב מאוד לא לשקוע, כי אז נכנסים לזה עמוק והמחשבות לפעמים יכולות להגזים ולהשתטל לך על כל החיים...
אין לך מה להתבייש. באמת באמת שלא. זה הגיוני מאוד שתחשבי על בן שנראה לך מסקרן וחמוד.
פשוט, שימי לב שהמחשבות האלה לא מוגזמות- גם בתוכן של המחשבות וגם בתדירות..
אגב, את לא בטוח מאוהבת... אני חושבת שרוב הסיכויים שזה יעבור לך מתישהו בקרוב- אם לא תהיי איתו בקשר רציני (או לא רציני) כלשהו.. אל תכניסי לך לראש שאת מאוהבת עד שאת לא בטוחה בזה במאה אחוז.

[וגם אם כן, אין בעיה להיות מאוהבת..זה סתם מלא מלא בלאגן בחיים רוב הזמן..]
קיצר, אין בעיה בלחשוב עליו, וזה הגיוני לגמרי, אבל אל תעשי שטויות ואל תיפגשי איתו ותשמרי איתו על קשר.
בהצלחה

התכוונתי שלא אמרתי לברוח כמו מאש..דניאלה .ד.
ואני חולק גם על לולה=] וגם עלייך: לפ מה שאני הבנתיזית שמן ודבש
לפחות בהתחלהזית שמן ודבש
זה די תלוי איך בדיוק חושבים,לולה=]
ברור שזה לא בריא, אבל זה הגיוני לגמרי והיא צריכה לדעת שלא צריך להיבהל וולהתבייש שכזה דבר קרה לה כי זה קורה לכולם, וזה דרך העולם.
לא התכוונתי שצריך להיבהל...זית שמן ודבש
הבנתי אותך- ברור שלהתרחק אבלדניאלה .ד.
אמרתי משהו שסותר את זה?לולה=]
כך היה נשמע מדברייךזית שמן ודבש
אההממ.. תרשו לי להזכיר משהו!דניאלה .ד.
א-מ-ן! וכתתו חרבותם לאתים!זית שמן ודבש
כנסו..טל
-מסכימה עם טל-מרב14
אז כדי שלא תיהיה חוסר הבנהלולה=]
ואני לא חושבת שכתבתי משהו שסותר את זה בתגובה שלי, אבל אם באמת יש משהו כזה בבקשה תאיר לי ואני אבהיר את כוונתי או אתקן.
הנה הארה שמימית:זית שמן ודבש
דרך העולם- גם העולם של הדתיים-לולה=]
אני מאמינה שאין כ"כ מה לעשות עם המחשבות מתוך הניסיון. עוד לא מצאתי פיתרון ודרכי פעולה שיגרמו לאנשים להפסיק לחשוב על דברים מסויימים.
ואני חושבת שאולי בעצם המחשבות יש באמת בעיה.
אבל בעובדה שזה קורה, בעובדה שגם לבנות, וגם לדוסיות יש מחשבות, אני לא רואה בכל זה משהו מוזר ושונה.
>>>זית שמן ודבש

יופי. אז הגענו להסכמה מלאה
לולה=]

אני מסכימה עם כל מילה שכתבת.
ובכן עצתי למחר:זית שמן ודבש
אכן - אין מה לעשות עם המחשבות.golani
הו, הלקאה עצמית קדושה.golani
כמה הצעות- מקווה שיעזרו!אחת מהשומרון
זה רק אני או ש...torec
אל תדברי איתושרון.
אם תדברי איתו ותראי באמת כמה הוא נחמד וכו' זה לא יעבור לך יותר בקלות.
זה יעבור לך רק אם תתנתקי ממנו. אז לבנתיים זה יהיה רק ניתוק פיזי- לא לדבר, לא לראות, לא לשמוע, ולהיפגש, אח"כ גם המחשבות שלך יתנתקו ממנו לאט לאט.
ותהיי שמחה, זה הכי חשוב.
לא נראה לי שיש בן אדם שזה לא קורה לו...תל-אביבית
טלוי איזה קרוב משפחהBreathing Fire
*תלויBreathing Fire
אני לא חדשההרהמורניק
למה כ"כ משעמם פה?????
כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל
או לשטו"ל
לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
אני פהשמיניסט באמ"ש
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.