תראו איזה דברים עצובים קורים במדינתנו:אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!

לוחמי מג"ב הצילו את חייו של צעיר פלסטיני שהוכש בידי נחש צפע

חייו של צעיר פלסטיני כבן 20 ניצלו בזכות טיפול מהיר שהעניקו לו לוחמי משמר הגבול. הצעיר הגיע כשהוא חש ברע בליווי אדם נוסף למחסום רנטיס הסמוך לרמאללה וסיפר כי הוכש. לוחמי מג"ב העניקו לו עזרה ראשונה והזמינו לו אמבולנס לבית החולים שיבא שבתל השומר. כעת מצבו טוב. בהמשך היום יגיעו הלוחמים לבקר את הצעיר בבית החולים. 

לעזאזל לפחות שימותו באופן טבעי..........!!!!
נשמה, זאת סוגיה לא פשוטה בכללרחלקה
בעזהי"ת.

זה לא כ"כ פשוט כמו שזה נראה.
אני זוכרת שבזמנו דנתי בנושא עם הבן של ד"ר יעקבי הי"ד, שמתוקף תפקידו כרופא נאלץ להגיש שירותים רפואיים גם לאלה שאינם יהודים.

אין עניין סתם לפתוח איתם במלחמה (ולא להגיש עזרה ראשונה לבן-אנוש זה לא הומני, לכל הדעות.). אנחנו לא באים סתם להציק להם פה, מחד.
מאידך, הנוכחות הצבאית שלנו פה היא לא ע"מ לטפל בהם רפואית.
אני חושבת שאם זה by the way לא אמורה להיות עם זה בעיה עקרונית.

ושלא יהיו אי-הבנות:
אני לא מחבבת את הפלסטינים, וחושבת שהם לא צריכים להיות פה.
וכן להלחם נגדם, אבל במלחמה לאומית, לא אישית.
לא אוריין מול אחמד, ממש לא. אלא צבא-ישראל מול הגוף הפלסטיני המקביל.

גם לך יש מוסר של גויים?? מזה לא הומני??אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
"אין עניין סתם לפתוח איתם במלחמה"- אז זהו ש... הם פתחו!! אנחנו במלחמה איתם!! ולפי ההלכה יש על כל אחד ואחד מהם דין מוות!!

לא הומני?? ממתי אנחנו צריכים להיות הומניים לאוייבים שלנו??? איפה בהלכה ראית שצריך לעזור לגויים שנמצאים בארץ שלנו ופתחו איתנו במלחמה? 
פשוט גועל נפש..
וכמו שאמר הרב כהנא מעטים הם בני עלייה.. אלה שאוחזים במידות במקום שצריך..
כבר למדנו שאין לאחוז ברחמים במקום שצריך נקמה וכו'...
לכל מידה יש את הזמן שלה... והזמן שלה הוא לא שחייל יהודי יטפל בערבי אוייב!!!

"המרחם על האכזר.." - אם היינו הולכים לפי ההלכה החיילים שלנו היו דופקים לו כדור בראש.

"ואכלת את כל העמים אשר ה' אלוקיך נותן לך, לא תחוס עינך עליהם"(דברים,ז': ט"ו) - פירוש הרמב"ן על הפסוק "ואמר:'לא תחוס עינך עליהם', כאשר הזכרתי, כי ברחמנות הטיפשים יאבד כל משפט"
 והוסיף שם אורח חיים: "ואומר 'לא תחוס' על דרך אומרו "ורחמי ראשעים אכזרי"(משלי י"ב, י') פירוש אין זו ממדות הטובות אלא מידה רעה"

הקב"ה כבר אמר לנו: "כי לא מחשבותי מחשבותיכם"...
וגם: אל תהי צדיק הרבה יותר מבוראך"
אנחנו צריכים ללכת לפי הקב"ה גם אם זה מנוגד להשקפתנו...
בגלל הגלות הסתלפה התורה והתערבבה עם מושגים של התרבות הזרה- והתפקיד שלנו היום זה להוציא את התרבות הזרה: התורה לא דוגלת במוסריות מעוותת והומניות לאוייבים- התורה קובעת מה מוסרי ומה לא ואם התורה קובעת לנו להיות אכזרים לאוייבים זה מה שנעשה ולא נעוות אותה!

זה מלחמה על עמ"י מול האוייב הערבי, וזה אומר שאוריין ואחמד הם אוייבים ואוריין לא תעזור לאחמד שאחמד ייפצע...!!!

חוץ מיזה ש"מיתתם של רשעים הנאה להם והנאה לעולם" יותר טוב שימות! הנאה לו והנאה לנו! 

דברי לא נאמרו כדי להסית...  
וסורי על  הייתי חייבת...
לרחלקהכהנא חי
אין דבר כזה פלסטיני לצערנו הרב יש ערבי!
אוריין צודקת בכל מילה!רן22

זה פשוט עול לטפל בבני העמלק הערבים המוסלמים הנאצים יש"ו שרוצים להשמידנו.
אנחנו במלחמה איתם ובמלחמה צריכים להתנהג כמו במלחמה ולא במוסר נוצרי מזוייף.
מי זה "הם פתחו איתנו במלחמה"?הסנה-בוער
אחמד? שבט כלשהו במדבר? תושבי עזה כולם? לבנון כווולה? כלללל העולם הערבי? כללל העולם?
אולי הבחורצ'יק שהוכש לא פתח איתך במלחמה? למה להכליל?
אני חושבת שזה קצת מגעיל לומר, אבל הגישה שלך מזכירה לי נאציזם כפשוטו. [יהודי אחד התנקש בשגריר שלנו? טראח, ליל הבדולח! מואה הא הא!] לא כ-ל הערבים רעים. וכן, אנחנו במלחמה לאומית נגדם, אבל צריך לזכור שבאופן פרטי אסור לנו לפגוע בערבי אם אנחנו לא יודעים באמת מיהו.

הערבים!!!אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
הערבים פתחו איתנו במלחמה!! הם אוייבים! ויש דין מוות לאחמד בגלל השתייכותו לעם האוייב ובגלל היותו כאן בארץ..
הגישה של היהדות מזכירה לך נאציזם? אולי כי את חיה בתרבות הזרה שנכנסה ליהדות..? תגידי מה שבאלך זה מה שהיהדות אומרת! לעם שפתח איתנו במלחמה יש דין מוות!! 
דוד המלך לא מזכיר לך את (להבדיל!)היטלר?  מזה "אשרי שיאחז וניפץ את עולליך אל הסלע"? מה אנחנו במלחמה נגד תינוקות??
וואו כנססתם אחתאחרונה
אילך אתה יכול לומר שזה מזכיר נאציזם בלי למצמץ ?!?! תסביר לי ! איךךךך ?!?!?!?!?!
הערבים טובחים בנו, מפוצצים אותנו, הם כלכך לא מזכירים את היהודים באירופה ...

תגובה לדברים שנאמרוארץ הקודש
לרחלקה: אני מסכים שאנחנו לא נלחמים מול האחמד הפרטי אל מול הערבים בכללי ולא כמו שאמרת פלשתינים לא קיים עם כזה הם ערבים בדיוק כמו המצרים,והתקשורת טיפטפה לנו לאט לאט שיש עם פלשטיני ואז אם יש עם כזה אז זה עם אחר והוא צריך שטח נוסף ואז זה לגיטויני(ח"ו)לוותר על יהודה ושומרון, 

לגבי הגשת עזרה לפי מה שזכור לי הרב ליאור אומר שרק מפני דרכי שלום צריך להגיש להם עזרה ראשונה(כי אם לא נגיש יכול להיווצר מצב שגם הם לא יגישו), 

ראיתי בסרטון שמראיינים את הרב בנימין כהנא הי"ד בעימות עם צלי רשף(מייסד שלום עכשיו) לצפייה לחצו  ששואלים עם יש לו בעייה עם ערבים כי הם ערבים אז הוא אמר שיש לו בעייה עם הערבים שפה בארץ שגוזלים את הארץ ועם ערבים שלא בא"י אין לו(ומביא דוגמא מאביו-הרב מאיר כהנא הי"ד)

גם ערבי נברא בצלם אלוקים!!מיכלCOC
בסיעתא דשמיא

נכון הוא ערבי ואנחנו שונאים אותו אבל הוא בן אדם!! ודווקא בעמ"י יש את התכונה המדהימה הזאת לעזור לכל אחד כי הוא בן אדם!! נקודה!!
אם אנחנו ניהיה בהמות שכל היום רק רוצות להיכנס בהם ולא אכפת לנו מכלום אנחנו ניהיה בדיוק כמו שאר הגויים!! וזה מה שמייחד אותנו מהם! אנחנו צריכים להיות האור לגויים! וכן- לטפל בערבי שהוכש ע"י נחש זה להיות אור לגויים!
למיכל- ערבי לא נברא בצלם אלוקיםאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
גויים לא נבראו בצלם אלוקים רק עמ"י!!
"אתם קרויים אדם ואין הגויים קרויים אדם"- ערבי הוא לא בן אדם- את התפקיד של האדם קיבלו רק עמ"י.
מעבר לזה שתלמדי את ההלכה עם שנמצא כאן בארץ ופתח במלחמה עם עמ"י יש עליו דין מוות!!! על כל העם!!
ובקשר לתכונה המדהימה הזאת של עמ"י, היא כוללת לעזור למחבלים? כי לפי דברייך(ולא לפי ההלכה!) הוא בן אדם? נברא בצלם? גם היטלר נברא בצלם?
איך ניהיה אור לגויים? שנלך לפי ההלכה!!! ומה ההלכה אומרת? שעם שפתח איתנו במלחמה יש דין מוות על כולם!!
"אל תהי צדיק הרבה יותר מבוראך"
מי שמרחם עליהם זה לא רחמים זה טיפשות ואפילו רשעות.
וכמו שהרב כהנא אמר(בציניות..) : "ניהיה טובים יותר, טובים יותר ומתים יותר..."

כל אדם נברא בצלם...מיכלCOC
בסיעתא דשמיא
ואני לא המצאתי את זה..
עכשיו.. אתה אומר לי ללכת עם ההלכה כדי להיות אור לגויים.. מי אמר שעם שפתח עימנו במלחמה יש דין מוות על כולם..?
ואני באמת לא יודעת אם זה מחבל או לא אני רק חושבת שבהמון דברים תפעילו קצת את השכל.. יש המון דברים בהלכה גם ביחס לגוי.. אז לא לקחת את מה שאנחנו רוצים אלא את הכל..
ולפעמים, ביחס שלכם אל אנשים במדינה הזאת (ר"מ, שרים וכו'..) אתם לא שמים לב שאתם מרביצים לעצמכם.. במקום לנסות ולפעול כעם אחד אנחנו תמיד ימנים שמאלנים וכו'.. ואנחנו אשכרה מרביצים לעצמינו.. גם אם אנחנו לא מסכימים עם דעות של אנשים אסור לנו לשנוא אותם ונכון שזה קשה.. גם לי זה מאוד קשה אבל אסור לנו אחד לשני בתוך עמ"י להתנהג ככה.. לגאולה זה בתוך לא ייקח אותנו!!
בדיוק זאת הנק' שהם לא אדםאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
את המצאת אתזה שהם קרויים אדם.. כבר ציטטתי את חז"ל "אתם קרויים אדם ואין הגויים קרויים אדם"
ומי אמר שעם שפתח איתנו במלחמה יש דין מוות? ההלכה!! הרמב"ם בהלכות מלכים.. 
בבקשה, תוכיחי לפי איזה הלכה היה צריך לטפל בישמעלי המסריח הזה?
מה הקשר שנאה עכשיו?? את מי בדיוק עם דיעות שונות אנחנו שונאים??
רק לידע שלכם - לכל מטבע יש 2 צדדיםמיה ש
במזרח ירושלים , לצערנו מי שנותן שירותי רפואה זה הסהר האדום.
מד"א לא נכנס לפה .
כן , הערבים אמורים לטפל ביהודים שגרים כאן ,
ואלו דברים שקרו לצערנו...
יהודי שראשו פתוח בשל זריקת אבנים מאסיבית טופל ע"י הסהר האדום .
חוץ מזה שזה בושה למדינה שיש מצב כזה ,
מה עוד אפשר להגיד .

אה , בעצם , אוריין מה דעתך לעשות הסבה לנהגת אמבולנס של מדא?
ככה תוכלי לפגוע בערבים ברשיון ?
את הרי לא מפחדת לנסוע כאן , במזרח י-ם ? נכון?
ולמיה לא הבנתי...אוריין
מציעה לכל המתחסדים לקרוא את הספר "בא מלבנון"אלירז
[ספר מצמרר שכותב ערבי מלבנון, שעבד בשירות החיזבאללה והחמאס והתגייר (היום הוא מעביר הרצאות בשם "השאהיד מלבנון")]
אולי תראו כמה ערבי הוא "בנאדם"..

למי שלא הפנים עד עכשיו:
הם חיות פרא- מפלצות!!!
אפילו הפשוטים שבהם...
זו אומה אכזרית שאין כדוגמתה..

ואין עניין להציל אותם בכח..גם בשם ה"מוסריות"...פחחח

ולמען בריאותי הנפשית -- אני אפסיק להגיב לכל יפי הנפש..

"ואם יש יפי נפש שמעקמים את האף-
אז שהאף שלהם יהיה עקום!"
(פנינת חכמה שראיתי כאן איפושהו באחת החתימות..מנחם בגין)
אני קראתי את הספר הזה!!!כהנא חי

אולי אין בידיעה הכול?!dovi2
כידוע לנו במג"ב יש המון דרוזים (ישמעלים 1) ובדואים (ישמעלים 2). סביר שגם אותו כוח מג"ב לא היו של יהודים.
אז מן הסתם הם הגישו עזרה לישמעלים מס' 3 [להלן "הצעיר הפלסטיני"]. ואחר כך גם יבואו לבקר אותו בביה"ח.
סתם תהיה... כי באמת סביר שאלו דרוזים.
אם אלו יהודים אז זה לא רק "עצוב"...
זה כמו המשל על הכפרי שמצא נחש קפוא בשלג ולקח אותו הביתה וחימם אותו וטיפל בו וכו'...
ואז חזרה החיות של הנחש והוא ניסה להכיש את הכפרי ולגמול לו רעה תחת טובה.
בשלב הזה למרות שהכפרי הוא "כפרי" [אהבל בלע"ז] הוא הבין מה הוא צריך לעשות והוא לקח גרזן וסיים עם הנחש...
והמוסר הסכל: "אל תצפה לטוב ממי שהוא רק רוע".
הבעיה שלנו היא שאנחנו יותר "כפריים" מאותו כפרי ועוד לא הבנו שאנחנו צריכים לגמור כבר עם הנחש...
דובי תגובה יפהפיה..אלירז
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך