למה חרב גוש קטיף - סירוב פקודה!אנונימי (פותח)
לקראת 5 שנים לגירוש ואיומים על שיחות שלום קרבים ובאים,
כמדומני שחובה עלינו לעשות חשבון נפש למה חרב הגוש, והאם אנו לא בדרך לחורבן נוסף ח"ו.

למרבה הבושה בגירוש עשר אלף יהודים מביתם בגוש סירבו פקודה רק 63 יהודים,

חיבוק השוטר המגרש -

נתן בעצם לגיטימציה לעצם הגירוש.

וגרם לכך שהחיילים לא יסרבו פקודה, והעם ישתוק.

אם לא היה חיבוק של באהבה ננצח אלא

היה מאבק וסירוב פקודה המוני אצלינו

- לא היה לגיטימציה לגירוש,

וממילא סירובי הפקודה בעם היו רבים

והיו חייבים להפסיק את הגירוש האכזרי.

בקיצור, מי שהחריב את גוש קטיף זה לא שרון הרשע

זה אלו שנתנו לו את הלגיטימציה לכך.

למען הסדר הטוב, מי שחושב סיבה אחרת, נא לפתוח אשכול אחר עם הסיבה שהוא חושב למה נפל הגוש, ובכל אשכול נא לדון רק על הסיבה שכתובה בראשית האשכול

אבל אשמים אנחנו!! לא החרדים!!אנונימי (פותח)
תמיד חשבתי שהחרדים אשמים בגירוש, כי ליצמן לא הצביע נגד הגירוש.
לאחרונה הבנתי שנקודת הבעייה היא אצלינו ולא אצל החרדים,

כי גם אם כל החרדים היו מפגינים בעדנו, אבל ההנהגה שלנו לא רצו להציל את הגוש,
רק לעשות הפגנות מחאה לא יותר....
ממילא המאבק מראשיתו נידון לאבדון,

בדרך הזאת אינני רואה סיכוי ליו"ש ח"ו רח"ל,

עלינו להתעורר ולהוקיע את המגרשים יהודים!!
חובה עלינו - אם חפצי חיים אנחנו - לסרב לפקודה שדגל שחור מתנוסס על גבה!!!
הנה אתר שלם על ההכנה המנטלית של צה"ל ל'התנתקות'אנונימי (פותח)
http://www.mentalpreparation.org/BRPortal/br/P100.jsp

ד"ר אמירה דור מתארת בשפה פשוטה את המניפולציות הפסיכולוגיות אשר איפשרו את גירוש היהודים מגוש קטיף 2005 . הכותבת עומדת על חשיבות הגורם האנושי במאבק נגד הגירוש וסוקרת רעיונות והצעות איך כדאי למתנגדי הגירוש להתנהג, כדי לסכל תוכניות דומות בעתיד. הספר יצא בהוצאת 'מנהיגות יהודית' וניתן להורידו גם כאן, כקובץ PDF.
http://www.mentalpreparation.org/BRPortal/br/P102.jsp?arc=41722&kw=%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%93%D7%95%D7%A8,%D7%A9%D7%95%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%9F
לא נשכח ולא ניסלח!!!אנונימי (פותח)
>>נשמה תוהה
בעמנואל, החרדים הלכו לכלא, אבל הם ניצחו!
אם בכל ההפגנות הם היו מגיעים, יכול להיות שהגוש היה שלנו.
למה החרדים צריכים להילחם יותר מאיתנו??אנונימי (פותח)
הרי אנחנו לא חיפשנו לנצח כי אסור לנצח את צה"ל הקדוש
אז מה יש לנו תלונות על החרדים??

אם אתה לא נילחם למה שאחרים יילחמו??
לא נשכח ולא נסלחקנקן
אני מעדיפה לא להגיב....חי בסרט!
מה זה לא ניסלח? ט' באב זה חג של אהבת ישראל!!
בגלל שנאת חינם ביהמ"ק נחרב ואיך אנחנו מצפים שיבנה אם אנחנו באים בגישה כזאת!?
רוב החיילים לא רצו לפנות!! נכון הם לא סירבו פקודה, אבל מי אתם שתגידו להם לסרב? התקרבתם בכלל למצב שלהם? אתם יודעים מה הם הרגישו? לא!! אז אל תדונו אותם!!
ארץ ישראל לא שווה כלום בלי אהבת ישראל!!

הייתי מפרטת עוד אבל אני הולכת לאכול...

אם תגובה כזאת באמת עדיף לא להגיבאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
אז מה אם הם לא רצו לפנות? הם עשו אתזה?
אם מישו לא רוצה לרצוח והוא רוצח? אז זה לא נחשב?
מי אנחנו שנגיד להם לסרב? לוידעת, אבל התורה אומרת להם לסרב ובתור יהודיה שומרת מצוות אני יודעת שהתורה אומרת לנו מה לעשות ומה לא לעשות.
לאהוב את מי שמגרש אותנו ועושה חילול ה' זה אהבת חינם, שאסורה כמו שנאת חינם!
בעז"ה שנזכה לאהוב את אחינו הצדיקים ולהוקיע את המחריבים. ושנזכה לבנות את בית המקדש במהרה בימינו אמן!!  
תגידו כולם פה חושבים ככה?נשוב לכל יישוב
איכזבתם אותי, באמת.
 אני חשבתי לעצמי- וואו הנה פורום שבאמת איכפת לו מא"י, אבל מה? בשביל א"י לוותר על אהבת ישראל? לא! זה לא שווה את זה! לא זאת הדרך הנכונה! מה אתם חושבים? אתם חושבים שאם היינו מתנהגים כמו החרדים גוש קטיף היה נשאר אצלנו? לא! רק אם היינו מאוחדים הגוש היה נשאר אצלנו! תראו כמה מחנות יש בעמ"י עכשיו, אתם חושבים שככה נשיג את המטרות שלנו? אף פעם לא! רק כעם אחד, מאוחד, ששלם עם דרכו, רק ככה נקרב את הגאולה.

בצפייה לבניית מקדשנו,

-אני-
בגלל האהבה חרב הגושקנקן

חיבוק השוטר המגרש -

נתן בעצם לגיטימציה לעצם הגירוש.

וגרם לכך שהחיילים לא יסרבו פקודה, והעם ישתוק.

אם לא היה חיבוק של באהבה ננצח אלא

היה מאבק וסירוב פקודה המוני אצלינו

- לא היה לגיטימציה לגירוש,

והיו חייבים להפסיק את הגירוש האכזרי.

בקיצור, מי שהחריב את גוש קטיף זה לא שרון הרשע

זה אלו שנתנו לו את הלגיטימציה לכך.

מה יהיה אתכם?!?מיכלCOC
בסיעתא דשמיא
אתה מדבר בשנאה כ"כ עמוקה לאחים שלך..
מי אתה בכלל שתשפוט אותם במצב בו החיילים האלה היו???
אתה חושב שמישהו חינך אותם בכלל על אהבת ארץ ישראל?? על הערכים האלה?? לא!! בבית חינכו אותם לשמור על החוק! ואנחנו אולי חושבים שזה לא הכי נכון אבל אנחנו לא היינו אפילו בחצי ממה שהם היו ואין לנו בכלל את הזכות לשפוט אותם!!!
ובכלל... מה זה להוקיע אותם?? את מי?? את החיילים?? איך אתם לא מתביישים לדבר ככה על עמ"י?? אז אפשר לא להסכים עם הדעות אבל להגיע לרמה כזאת.. לפגוע ביהודי כי הוא לא מסכים עם הדעות שלך??
יש לנו את תורת ישראל עם ישראל וארץ ישראל. תורת ישראל יכולה להיות גם עם א"י ועמ"י לא יהיו, וכך גם עמ"י.. אבל א"י איננה יכולה להיות אם אין את תורת ישראל וא"י.
וועפ"י התורה אין לאף אחד סמכות להרוג ולפגוע במישהו בגלל שהוא לא מסכים עם הדעות שלו.. אי אפשר שכל אחד ייקח את החוק ליידיים שלו ויעשה מה שהוא רוצה.. ככה לא נשיג כלום!! פשוט כלום!! בסופו של דבר מה יצא מגוש קטיף?? מה יוצא מהמאחזים שמפנים כל יום?? אם אין אהבת ישראל ותורת ישראל, אז גם אין את ארץ ישראל..
תראו את זה ותבינו מי אשם בגירוש..!!שמוליק פיין
http://www.megavideo.com/?v=W92RF2QL

סרט מזעזע בו נחשפים אנשי יש"ע כאלו שנטלו בחלק הגדול ביותר בגירוש..!!! שה' ישלם להם כגמולם..!
תראו את הסרטים על הגוש...איה מקום כבודך
אסור לסלוח!! אם נסלח- יעשו את זה עוד פעם!! כל עוד הם לא מתחרטים, ולא אמרו שלא יעשו את זה שוב ולא החזירו את הגזילה- אין מחילה!!!
למיכל, גם את הערבים חינכו לטבוח ביהודים,אנונימי (פותח)
כמובן אינני משווה ערבי ליהודי,

אבל זה שחינכו מישהו לעשות פשע - לא מתיר לו לעשות את זה.

ואנחנו לא נסלח ולא נשכח !!!

[כ"ש בזמן שזוממים להחריב עוד יישובים היל"ת - בגלל שסלחתם!!!].
אני ממש לא אומרת שזה שהם עשו את זהמיכלCOC
בסיעתא דשמיא
זה אומר שהם עשו מעשה טוב- ממש לא!
אני רק אומרת שאי אפשר לשפוט אותם.
הם אחים שלנו ואנחנו אף פעם לא ננצח אם נפגע בעצמינו, וכל דבר שנעשה נגד יהודים שום דבר טוב לא ייצא ממנו!!
יש דרך לכל דבר!- בכח לא נשיג כלום!!
חחחח הם הלכו כאן בכוחאנונימי (פותח)
אנחנו סה"כ מתגוננים מהגזלנים הללו,

ותסלחי לי הדיבורים האלו מזכירים לי רעיונות של נשים מוכות...
תראו כמה חשובה אהבת ישראל-נשוב לכל יישוב
"כיון שסיבת החורבן היתה-השנאה, הרי העובדה שהיום בית המקדש עדיין בחורבנו, מעידה שהשנאה-הסיבה לתוצאת החורבן- עדיין קיימת. כל דור שלא עקר מקרבו את השנאה- גורם שהחורבן נשאר בעינו. לו היינו עוקרים, כאן ועכשיו, את השנאה כליל מתוכנו- לא היתה עוד כל סיבה שלא יהיה לנו היום ומיד בית מקדש."
                                                                                                     (יום יום חג- הרב ישראל הס)

. למחשבה...
*** האם תתפקחו כשתחרב יהודה ושומרון היל"ת??אנונימי (פותח)
או שגם אז תפמפמו על אהבת ישראל????
הנה מה שחז"ל אומרים על הנושא:אנונימי (פותח)

היום היה תשעה באב וראוי להזכר באמרתו של רבי יוחנן:

"אמר רבי יוחנן: ענוותנותו של רבי זכריה בן אבקולס, החריבה את
ביתנו, ושרפה את היכלנו, והגליתנו מארצנו" (גיטין נ"ו ע"א).

בגלל רבנים שלא מוכנים לעמוד על שלהם ולומר שהתורה אוסרת לגרש יהודים נחרב הגוש!!

"ירושלים חרבה בשל שנאת חינם ותיבנה רק עם שנאת אמת&אנונימי (פותח)
כך אמר אחד הרבנים החשובים של הדור הקודם
זוועה!!-adi-
זה פשוט מגעיל איך שאנשים מדברים פה!!!

אולי תסתכלו פעם על הצד החיובי של הצבאא!!!

הקב"ה יכול לסלוח לכל אחדד.. ותאמינו לי שכל אחדד חוטאא!!
 אז מי אתם שתשפטו את המגרשיםםםם!!
אם הייתי מביא פה מקרה של רצח, היית אומרת לא לסלוחצחקן
בע"ה.

לרוצח.

מי שכורת אבר מארץ ישראל, וגרם לכ"כ הרבה נזקים - הוא רוצח! הוא רצח אנשים נפשית; גרם לאנשים להתאבד. גרם לחטיפה של גלעד שליט (שבטח את בעד לשחרר אותו- אבל אני לא אכניס לך מילים למקלדת)

הקב"ה יכול לסלוח? יכול. אבל עובדה שהוא גם מעניש (רק אתמול ציינו את חורבן המקדש והגליית עמנו, תוך רצח עם נוראי של מליונים אנשים נשים וטף)

מי את שתשפטי אותנו ותגידי לנו לסלוח?
את בכלל מבינה מה הם גרמו?

"תפמפמו על אהבת ישראל"מיכלCOC
בסיעתא דשמיא
תגיד מה הבעיה שלך???
אתה חושב שאם שלך ותרביץ מכות ותקלל או שתארגן איזה הפגנה ככה תצליח?? ככה אולי לא תחרב יהודה ושומרון??
אם אתה חושב ככה אז אתה חי בסרט!! מצטערת!
קצת אהבת ישראל לא תזיק לך לפני כל האידיאלים שלך על ארץ ישראל!!!
הגיע הזמן שתבינו שבאלימות לא תשיגו כלום!! ובייחוד אלימות נגד אחים שלכם!! אתם פשוט מרביצים לעצמכם עם יד ימין ביד שמאל!! וחבל...
כולם ראו לאן הגעתם עם ה"אהבה"אנונימי (פותח)
הדרך שלכם כשלה טוטאלית -
עובדה אנחנו מחוץ לגוש.

אי לכך מן הראוי לנכשל לפנות מקומו לאחרים!!
אהה, והחרדים מאוד מצליחים בדרכם הבדלנית.רחלקה
מה קשור חרדים?אנונימי (פותח)
וחוץ מזה שהם ניצחו בעימנואל בגלל העקשנות ונכונות ללכת לכלא.
צחקן-נשוב לכל יישוב
לא, אני לא בעד שיחרור גלעד שליט בעד כ"כ הרבה מחבלים!
ובאמת מזל שאתה לא מכניס לי מילים למקלדת אבל מכניס לי דעות לראש...

וכן, אני מבינה למה הגירוש גרם, אבל בוא נשאל שאלה אחרת- אתה מתכוון להתגייס?
מכירים תמשפט "הפסדנו בקרב ניצחנו במלחמה"?נשוב לכל יישוב
אז לא!!! אני ח"ו לא שמחה שהגוש פונה בסוף, אבל תיסתכלו כמה חיילים לא מוכנים לפנות יישובים עכשיו. הם ראו מה זה עשה לחיילים אחרים... מה נראה לכם יותר קל (מבחינה נפשית) לפנות- בן אדם שנלחם בך או בנאדם שמחבק אותך? ברור שבנאדם שנלחם בך! כי ככה אתה משלה את עצמך שהוא באמת מסוכן ובאמת צריך לפנות אותו. אולי בגירוש שהם היו אטומים אבל האטימות הזאת באה להם כי אחרת הם לא היו עומדים בזה!!
אדם רוצה לעזור למי שרוצה לעזור לעצמואנונימי (פותח)
ראיתי הרבה חיילים שציפו שיתנגדו להם ורצו שיתנגדו להם ואיפה שניסו לפוץ הם בכוונה איפשרו אלה שכמעט לא היתה התנגדות. ואם אדם לא נאבק כנראה זה לא באמת חשוב והוא נלחם רק כדי לקבל פיצויים (ועד היום יש כאלה שחושבים כך) ברגע שאדם מראה שחשוב לו ואכפת לו זה משפיעה גם על אחרים.
23 צודקאנונימי (פותח)
אני לא מסכים - חיילים מפנים בכ"מקשקשן
גם אם תחבק (ראי ערך הגוש) וגם אם תרביץ, 
אם כבר הייתי אומר הפוך, שכשמחבקים זה ממש קל לפנות, אולי לא ריגשית, אבל כבר אמרת שהם אטומים, אבל כשמרביצים זה ממש קשה ולא נעים, גם אם אתה אטום.

ולעצם העניין, את/ה מערבבים שתי עניינים, אהבת ישראל, והצורה הנכונה במאבק.

נכון שלפעמים זה נשמע שזה הולך יחד, אבל זה ממש לא נכון.

זה שאני אוהב מישהו זה לא אומר שאני לא ילחם בו ולא ישנא אותו - את אלה שמותר וצריך לשנוא (עיינו פרק ל"ב בתניא "שנאה - מצד הרע שבהם, ואהבה - מצד בחינת הטוב הגנוז שבהם"). 
זה לא סותר אחד את השני, וגם הפוך זה שאני נלחם בו ומרביץ לו אם צריך זה לא אומר שאני לא אוהב אותו, 

שלמה המלך כתב "חוסך שיבטו שונא בנו" - אם אתה לא מחנך אותו אפ' במכות כשצריך כנראה שאתה שונא אותו, זה מאוד משלים דווקא לאהבו מישהו ובגלל זה להילחם בו!!.

• מסכים בכול מילה אם "קשקשן"כל הזמן שמח
    ולעניין צורת המאבקקשקשן
    אני חושב שזה די נטחן בפורום הזה וזה בבחינת לטחון מיים (כדאי לך לעיין בישרשורים קודמים בנושא).

אבל נוקודה חשובה, את השיטה שלכם עדיין לא הוכחתם, בעצם אולי כן הוכחתם, וזה היה כישלון חרוץ!
    השטיה שלנו הוכחה אין ספור פעמים, ולא חסר דוגמאות, אם צריך תבקשו הוכחות ואני יפרט בהמשך (אין לי כוח כ"כ לכתוב וגם ה נראה לי ידועות), 
    בכ"ז אכתוב אחת - במהלך הסיבו"ש נפל מסיבה כלשהיא הפנקס מאחד השוטרים (לא יודע מה היתה דרגתו, אבל נראלי שהוא היה מפקד) וכמשימה מס' אחת היה כתוב "מניעת תג מחיר"!!!

תמונה אחת שווה אלף מילים!
    בגלל אהבת ישראל לא נסלח!!!אנונימי (פותח)
    מי שסולח יותר מידי מהר כנראה שהוא לא באמת אוהב את החיילים אלא זו הרגשה של ניתוק, שלא אכפת לי מה החיילים חלק מעמ"י עושים לעמ"י ולעצמם. וזה לא סותר כלל "אהבת ישראל". ואין שום חובה לסלוח למי שלא חזר בתשובה ואיזו זכות יש לנו ליסלוח על פגיעה בעם ישראל. וודאי שכלפי חוץ צריך להראות שאנו לא סולחים שוויתור על זה נותן לגטימציה לפשע (לא משנה מה הכוונות ) והרי יש בו צד של שותפות לפשע ואולי גם אצל אותו נותן לגטימציה יש חיסרון בהבנה של החומרה בפגיעה בעמ"י וב"אהבת ישאל שלו". ואף לעצמו אדם לא צריך לסלוח על מעשיו אם הוא לא התחרט עליהם ואין זה סותר את זה שהוא צריך לאהוב את עצמו ולהיפך בגלל שהוא אוהב את עצמו מפריע לו החסרון שיש בעצמו. וודאי שעם רואה את אוהבו עומד לחטוא צריך למנוע בעדו ולא לחבקו. (וזה לא סותר שבהזדמנות אחרת אע"פ שהוא לא סולח לו על אותו דבר הוא יחבק אותו)
    לעניין הסליחה למגרשיםקשקשן
    ודוק שכל זה כשמבקים סליחה, אבל אם לא משמע של"צ לסלוח!

רמב"ם הלכות תשובה פרק ב'
    יא
      [ט] אין התשובה ולא יום הכיפורים מכפרין אלא עבירות שבין אדם למקום, כגון מי שאכל דבר אסור או בעל בעילה אסורה וכיוצא בהן.  אבל עבירות שבין אדם לחברו, כגון חובל חברו או המקלל את חברו או גוזלו וכיוצא בהן--אינו נמחל לו לעולם, עד שייתן לחברו מה שהוא חייב לו, וירצהו.

יב  אף על פי שהחזיר לו ממון שהוא חייב לו, צריך לרצותו ולשאול ממנו שימחול לו; ואפילו לא הקניט את חברו אלא בדברים, צריך לפייסו ולפגוע בו עד שימחול לו.

יג  לא רצה חברו למחול לו--מביא לו שורה של שלושה בני אדם מריעיו, ופוגעין בו ומבקשין ממנו.  לא נתרצה להן, מביא לו שנייה ושלישית.  לא רצה, מניחו והולך לו; וזה שלא מחל, הוא החוטא.  ואם היה רבו--הולך ובא אפילו אלף פעמים, עד שימחול לו.

יד  [י] לפי שאסור לאדם שיהיה אכזרי ולא יתפייס, אלא יהיה נוח לרצות וקשה לכעוס, ובשעה שמבקש ממנו החוטא למחול, מוחל בלבב שלם ובנפש חפצה; ואפילו הצר לו הרבה וחטא לו הרבה, לא ייקום וייטור.  וזה הוא דרכם של זרע ישראל, וליבם הנכון.  אבל הגויים ערלי לב אינן כן, אלא "ועברתו שמרה נצח" (עמוס א,יא); וכן הוא אומר על הגבעונים לפי שלא מחלו לישראל, "והגבעונים לא מבני ישראל המה" (שמואל ב כא,ב).

נמאס לי להתווכח איתכםנשוב לכל יישוב
    ולא! זה לא שאין לי עוד מה להגידאבל אתם קולטים רק מה שאתם רוצים לקלוט.
    אני לא אמרתי שהם היו אטומים, אני אמרתי שהם הראו (!) אטימות, כי אם הם היו מראים את הרגשות האמיתיים שלהם הם לא היו עומדים בזה.

ולי נשאר רק להגיד שהתאכזבתי, אני מסכימה ב100% עם המטרה והאידיאלים שלכם אבל אני חושבת שאתם מוותרים על הרבה מדי כדי לקיים אותם.

בצפייה לבניין המקדש (למרות שלפי מה שאני רואה פה הוא יצטרך לחכות עוד קצת/הרבה זמן),
                      -אני-
    סליחה על אי ההבנהקשקשן
    אבל גם כשהם רק מראים אטימות זה כבר לא משנה איך מתנהגים אליהם, כי מזה משנה שהרגשות בפנים טובות?
    בשדה הקרב לא יעזרו שם חיבוקים ונשיקות (וסתם שתדעו לא ברור מי בכלל הורה על החיבוקים הללו, אני יודע שרבני הר המור - שהם ממלכתים גדולים - התנגדו לזה, אשמח לדעת מי התיר את זה בכלל?)

ואם את/ה רוצה אפשר להתווכח על זה באישי
    הם היו אטומים כמו קרח = [תמונה]אנונימי (פותח)
    דווקא מהתמונה הזאת רואיםקשקשן
    שהוא לא אטום מבפנים, אחרת הוא היה מעיז להסתכל לה בעיניים, אבל אין לו אומץ אז הוא מסתכל לעלה.... (והרבה מהם היו עם משקפי שמש נראלי מאותה סיבה של פחד שיראו להם את העיניים)

אבל זה לא הנושא....
    *למעלה, סליחהקשקשן
    חבל שלא לומדים לקח מן העברחלמישניק
    אם היה סירוב פקודה המונית היינו היום בגוש.
    רק סירוב פקודה המוני יציל אותנו מהרשעות שלאנונימי (פותח)אחרונה
    הממשלה השמאלנית!!
    חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
    מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
    🤩פתית שלגאחרונה
    גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
    הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
    קפיץאחרונה
    כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
    סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
    איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך