השחתתם את הדגל? שלמו 300 לירותארץ הקודש

השחתתם את הדגל? שלמו 300 לירות

כולנו מכירים את התמונות של גורמים אנטי ציוניים כאלה ואחרים שמדליקים את דגל ישראל לעיני המצלמות. אם תהיתם מה העונש על עבירה שכזו בישראל, אז הנה התשובה – מאסר של שנה או קנס של 300 לירות בלבד, 3 אגורות חדשות. הצעת חוק חדשה מבקשת להעלות את הקנס ל-67,300 שקלים

חדשות 2 | פורסם 20/07/10 09:07

הקנס על השחתת דגל ישראל עומד על 3 אגורות (צילום: חדשות 24 - אתר החדשות למגזר החרדי)
לא מפחדים מקנס של 300 לירות
צילום׃  חדשות 24 - אתר החדשות למגזר החרדי
כמה תשלמו אם תקבלו קנס על שריפת דגל ישראל? החוק על העבירה האנטי ציונית לא שונה מקום המדינה ועל כן דינו של משחית הדגל הוא מאסר של שנה או קנס של 300 לירות. במונחים של היום תצטרכו להעביר לקופת המדינה שלוש אגורות בלבד.

חברי הכנסת אופיר אקוניס מהליכוד ויעקב אדרי מקדימה הבינו שיש לעדכן את סכום הקנס שאין בו ממש גורם הרתעה. בכדי להחמיר את הענישה של מי שיפגע בדגל, הגישו אתמול השניים הצעת חוק המבקשת להעלות את הקנס על השחתת הדגל ל-67,300 אלף שקלים.

כחלק מעדכון החוק, מציעים חברי הכנסת גם לחדד את הגדרת הפגיעה בכבוד דגל המדינה כך שתקיף כל שינוי או עיוות מכוון של פרטי הדגל ומידותיו. לכן, שימו לב מתי החוק מתעדכן, כך שאם תרצו להיות יצירתיים לא יאשימו אתכם בפגיעה בכבוד דגל המדינה.

http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-38f8f8e3d6ee921004.htm

לפי דעתי זה מגעיל להשחית את דגל המדינה, אני דוגל בשיטה כמו הרב לוינגר שליט"א שאומר שאנחנו רק נגד ממשלה שהיא רעה ולא נגד המדינה-אנחנו לא סאטמר, אז נראה לי שמי שעושה את זה הגיע הזמן שישלם על זה....

אני בעד קנס 123,000,000 ש"ח ליהודי ששורףאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
ת'דגל(סאטמר ונטורי קרתא וכל האהבלים)
ולערבי/גוי ששורף ת'דגל עונש מוות!!!!!!!!!!!

באמת מזה 3 אגורות?? זה כלוםם... שיעלוו ת'מחיר!!!
אני בעד לתת פרסקשקשן
למי שעושה את זה (חוץ מערבים ועוזריהם כמובן).

לדעתי אין חילוק בין המדינה לממשלה בעניין הרשעה, אבל זה נושא לדיון ארוך.
כשמך כן אתה, קשקשן.איציק הג'ינג'י
שגם הערבים ישרפו, מה אכפת לך?אנונימי (פותח)
בסה"כ חתיכת בד. ביהדות יש מספיק תשמישי קדושה ויש גם איסור בל תוסיף.
כי המדינה היום לצערינוקשקשן
נחשבת כמיצגת של עמ"י, וכשערבי ותומכיו שורפים אותו הם בעצם מתכוונים אלינו, עמ"י. 
אבל יהודי שממניעים אידיאוליגיים עושה את זה הוא דווקא מאוד בעד עמ"י אבל נגד המדינה והדגל שלה.

כמובן שאינני קורא לעבור על החוק ודברי הם לצורך הדיון בלבד.

אשקרה קשקשן!! אני מסכימה שצריך להעלות!!רננה =]
טעות הגוי מותרתאנונימי (פותח)
מה אכפת לי מה הם מתכוונים בטעותם כשהם שורפים את דגל הכפירה?

ואם מחר הם יחשבו שלשרוף תחתוני בוקסר זה מזיק איכשהו ליהודים? נתעצבן גם על זה? צריך פשוט להתרווח ולצחוק על טמטומם.
למנחם אתה מבלבל בשכלאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
הדגל זה מגן דוד וזה הפסים של הטלית והוא מסמן בריבוע את עמ"י!!
וגוי שישרוף אותו- מוות בעינויים!!!
לא הבנתי אורייןאלעד
אם הדגל מייצג את עמ"י וכו' וכו' אז למה לדעתך לערבים אסור לשרוף את הדגל ולנו מותר?
מי אמר? מי קבע? הנוצרי המומר הרצל ושות'?אנונימי (פותח)
על הטלית שלי אין פסים ומגן דוד חדר מאוחר מאוד ליהדות. כנראה רק לפני 600-700 שנה.
שישרפו את דגל הכפירה הציוני על הכיף כיפק אם הם כל כך מפגרים.
זה שאנשים לקחוקשקשן
סימנים שלנו זה הופך את הדבר קדוש? (מה גם שמה שהם עשו זה להחליף את הטלית בדגל [כפי שריאתי הרבה אנשים שמטעטפים בדגל])

אם ערבי ילבש כיפה וציצית הוא יהיה יהודי????
למנחם וקשקשןאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
מגן דוד זה סמל יהודי מזה משנה מתי זה התחיל???
ניצולי השואה הגיעו לכאן לארץ והניפו את הדגל בגאון כי זה מסמל את עמ"י וארץ ישראל!!! ואני יגלה לך סוד?? מדינת ישראל זה המדינה שלנו!! הרב כהנא אמר להפריד בין מדינה לממשלה!! מדינה זה ריבונות יהודית בארץ ישראל וזה קידוש ה'!! אז נכון אנחנו צריכים לתקן את המדינה ולהחליף ת'ממשלה, נכון אנחנו רוצים מדינה יהודית יותר, מדינת הלכה.. אבל זה לא אומר שמדינת ישראל היא לא המדינה שלנו!! זה גם המדינה שלך!!!
אם ערבי ילבש כיפה וציצית זה לא יהפוך אותו ליהודי. אבל אם ערבי ירק על מגן דוד זה חילול ה' וחילול כבוד ישראל כי זה הסמל שלנו.
אני לוידעת אם הדגל קדוש או לא, מה שאני יודעת זה שאני מניפה אותו בגאווה, ושזה גאווה לאומית שלנו.
ולאלעד- ארץ הקודש ענה לך...
יש הבדל בין ערבי ליהודי, לא שיהודי זה בסדר אבל שערבי שורף ת'דגל זה כבר ממש חילול ה'.
גם המתומן האיסלמי זה סמל יהודיאנונימי (פותח)
וגם המחומש של כת השטן...אז מה?! עכשיו נתחיל להתעצבן מכל גוי שמבזה את כת השטן או את האיסלאם? לא - כי הכל תלוי בהקשר.
הציונות לא שונה במאומה מכת השטן. אין שום קשר בין ציונות ליהדות. מדינת ישראל אינה המדינה שלנו וסמליה אינם הסמלים שלנו

ואם נניח שהדגל כן מייצג את העם היהודי ואת הקב"ה (רח"ל) אז אם יהודי שורף אותו זה הרבה יותר חילול השם. כך שמה שאתה אומרת לא מסתדר לא משנה מאיזה כיוון מסתכלים!
תלך למכון הפסיכיאטרי הקרוב דחוףאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
מה אתה משווה??
היום מגן דוד מסמל יהודי!! לא כת השטן ולא אסלם אלא יהודי, יהדות!
הציונות לא שונה? שונה ועוד איך! ציונות זה לא הרצל זה יהדות!! היהדות אומרת לנו להיות ציוניים! 
מדינת ישראל זה המדינה שלנו וזה קידוש ה'! אני אוהבת את מדינת ישראל, אני נגד ממשלת ישראל!
לא נכון, אם יהודי שורף אותו בפומבי זה חילול ה' ובגלל זה הוא צריך לשלם קנס, אבל גוי ששורף זה הרבה יותר חילול ה'.
יהודי שמרביץ ליהודי זה רע, וגוי שמרביץ ליהודי זה רע.
יהודי יקבל עונש, וגוי צריך למות.
כוכב משושה כמו כוכב מחומש ומתומןאנונימי (פותח)
כל סמל משמש בכמה דתות, כתות ואידיאולוגיות. ולפיכך צריך לשפוט כל סמל בהקשרו המדויק.

אם המדינה הציונית שהיא מעשה שטן ותכלית הכפירה ושנאת ה' בעולם החליטה להשתמש במגן דוד שהוא (במקרה) גם סמל שיהודים השתמשו בו זה לא אומר שפתאום יש בעיה לשרוף את סמליה של אותה מלכות הרשעה

אם מחר החמאס יחליט שהוא שם מגן דוד על הדגל שלו גם את דגל החמאס אסור יהיה לשרוף?
לא אבל זה הדגל של החמאס זה של ישראלאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
המדינה הציונית הזאת היא אתחלתא דגאולה!!! והיא קידוש ה'!! ככה אתה מדבר על מעשה ידיו של הקב"ה??  הוא עושה לך ניסים ותראה איך אתה מדבר תתבייש עליהם!! זכינו במדינה הזאת בחסד ולא בזכות!!
גם אם זאת מלכות רשעה זה המדינה שלנו ולשום ערבי מסריח אין רשות לשרוף את הדגל שלנו!! 
תלמד קצת לפני שאתה מדבר!! אני ממליצה לך על החוברת על היחס של הרב כהנא למדינת ישראל. אם אתה רוצה אני יכולה להביא לך. 

יש לנו הרבה דברים לתקן במדינה אבל עם הגישה שלך לא נוכל לתקן אותה ונעשה חילול ה'.

גם הרייך השלישי היה מעשה ידי הקב"האנונימי (פותח)
ליהודי מאמין (ולכל מאמין מונותאיסטי) כל פעולה בעולם היא מעשה ידי הקב"ה. רק דואליסטים טוענים אחרת. מעשה שטן הוא גם מעשה הקב"ה אלא שאין אנו מבינים את תכליתו. הדרך היחידה לבחינת הדברים היא בעזרת אבן הבוחן של התורה הקדושה.

מכיון שהמדינה הציונית מעצם יסודה היא כפירה בחוקי התורה, ביזוי מלאכי עליון ותיעתוע נביאיו שומה על כל יהודי להתנגד לה בכל תוקף פעולתו. גם הרב כהנא הבין את זה אבל לצורכי הצלת נפשות הוא בחר לא ללכת במסלול התנגשות ישיר עם האידיאולוגיה הציונית אלא לתקוף אותה בשיטת הפרד ומשול
מסכימה^^^חשבשבת
עם מנחם וקשקשן...
איך אתה משווה ביכלל??אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
ברור שהכל מעשה ידי ה' אבל המדינה היא נס שהקב"ה עשה לנו!!
הייתה מעדיף להישאר בגלות??
המדינה הציונית מעצם יסודה היא קידוש ה' ואתחלתא דגאולה!!
נכון שאסור לנו לשכוח את כל הדברים הרעים אלא אנחנו צריכים לתקן את המדינה!! אבל המדינה היא שלנו!!!
יש ממשלה ויש מדינה- הממשלה רעה ואנחנו צריכים להיאבק בה, אבל המדינה זה הריבונות על ארץ ישראל וקידוש ה'.. מבין?
ולא הבנתי חמה אמרתה על הרב כהנא.. הרב היה ממש ממלכתי לגבי המדינה.

פחחחחחחחחחחחחח..........חשבשבת
אנחנו עדיין בגלות לצערי הרב

בשיא הגלות

והמדינה לא אתחלתא דגאולה- כי בגאולה נקיים את תורת ה' ולא נצא נגדה בכל דבר ועניין כמו היום במדינה שכל המערכת היא נגד תורת ה' בניגוד למצב הגאולה העתידה האמיתית והשלימה.
אמרה חשבשבת,אלעד
שחכמה יותר מאלפי רבנים, בניהם מגדולי הדורות, שסבורים שאנחנו דווקא כן בתקופת אתחלתא דגאולה
הרבה יותר רבנים לא חושבים שזו אתחלתא דגאולהאנונימי (פותח)
וכשאני אומר "הרבה יותר" אני מתכוון ל"הרבה הרבה הרבה יותר". אבל אתה מוזמן להשאר בקונכיה שלך ולהאמין שיש בעולם רק רבנים עם חורים בכיפה...
היו הרבה רבנים הי"ד באירופה שסברו כך איפה הם?מתנחלוס
ואיפה תלמידיהם הרבים?
כנראה שהם סברו שגרמניה היא אתחלתא דגאולהאנונימי (פותח)
כמו ממשיכי דרכם כאן...
לא, הם סברו שלא הגיע עדיין זמן הגאולהמתנחלוס
ושצריך לחכות למשיח באירופה, ובמקום המשיח הגיע היטלר.
בניגוד לאלו שחשבו שכבר הגיעה האתחלתא דגאולהאנונימי (פותח)
ואז בא ראש האתחלתא אריק שרון והראה להם מאיפה משתין הדג הציוני
טעותאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
אריאל שרון הוא לא מדינת ישראל!
ממשלה יכולה להיות ממשלת צדיקים או רשעים,
אבל מדינה זה שלטון יהודי בארץ ישראל. 
המדינה הזאת קמה ע"י כופרים נכון, אבל זה לומשנה בגלל שהיא לא קמה בשבילנו ולא בגלל שאנחנו צדיקים אלא להפך, מקימי המדינה היו כופרים ורשעים!! ואנחנו לא נשכח להם על כל הפשעים ועל רצח נשמות של רבבות יהודים\!!
אבל זה לא משנה כלום כי המדינה קמה בשביל קידוש ה', אחרי השואה והפרעות היהודים "לא לשמי אני עושה בית ישראל כי אם לשם קדשי אשר חיללתם בגויים" . 

הרב כהנא אמר שמי שמכנה את המדינה מעשה שטן וסטרא אחרא טוב סופו מלידתו כי הוא כופר בניסי הקב"ה.
איך אפשר לקרוא לקיבוץ גלויות של מיליונים ולמדינה משלנו מעשה שטן?? תראה איזה ניסים עשה לנו הקב"ה ניצחנו ת'אוייבים שלנו בשישה ימים שבקושי היה לנו נשק!!
זה ברור שהמדינה היא אתחלתא דגאולה.. ואנחנו צריכים להמשיך ולקדש שם שמיים כדי לזכות לגאולה השלימה!

אופס , תיקון:אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
הפס' זה "לא למענכם אני עושה בית ישראל כי אם לשם קדשי אשר חיללתם בגויים"
צ"ל הפוך שהממשלה היא יהודית והמדינה לאקשקשן
כי המדינה מוגדרת כמדינה עם שוויון מלא לכל גזע דת ומין, דהיינו אין שום הבדל מבחינתם בין יהודי לגוי מבחינת היחס אליו ואל הזכויות שיש לו במדינה, ובצורה עקרונית אין שום מניעה שיהיה ראש ממשלה או נשיא גוי גמור (הכל עניין של זמן).

לכן רק הממשלה - שכרגע באופן זמני נמצאים בה יהודים - היא יהודית, אבל המדינה עצמה איננה יהודית כלל (אפ' שהיא אומרת שהיא מדינה יהודית, אבל זה כמשל הגוי עם הציצית דליעל), וכל הרוב היהודי שיש כאן הוא רק זמני ומקי (שאני מקווה שלא ישתנה, אך אין מניעה חוקית שזה לא יקרה).

לכן לתת פרשנות רוחנית למדינה (אתחלת וכו') זה לא נכון, כי היא אפ' לא יהודית, (ואני לא מדבר על זה שהיא לא דתית).

אני יודע שזה מעצבן מאוד לקרוא את מה שאני כותב אבל ככה זה, תחשבו על זה ברצינות!
צריך גם להזכיר שמדינת ישראל לא מוגדרת יהודיתאנונימי (פותח)
בשום מקום! יש הרבה מדינות באירופה שמוגדרות מדינות נוצריות עם "דת רשמית" - בישראל אין דת רשמית! בישראל מעמד ההלכה היהודית ומעמד השריעה המוסלמית זהים! אין ליהדות שום מעמד ממלכתי מחייב חוץ מכמה מילים חסרות משמעות מעשית במגילת העצמאות.

קשקשן, מנחם, חשבשבת ושות' - פשוט דמגוגיה זולה!!אלירז
שכחתם כמה דברים בדרך:
מעולם לא הייתה כ"כ הרבה תורה בעמ"י!!!
מאז יצאנו לגלות לא היה לנו שלטון עצמאי כמו זה!
ולא הייתם יכולים לפצות את פיכם ולהגיד את דעתכם בכלל אם עוד היינו תחת שלטון הפריץ!!

קצת ראיית הטוב! והודיה לה'!!
ושתהיו בריאים!!
בארה"ב יש פי 10000 חופש ביטוי ורווחה ללומדי התורהאנונימי (פותח)
וגם לא זכור לי שממשלת ארה"ב החריבה בתי כנסת והגירשה 8000 יהודים על רקע אנטישמי.

אם הייתי טוען שארה"ב היא מדינה יהודית בגלל שהיא ליברלית כלפי יהודים היו מסתכלים עלי כמו על משוגע - ובצדק. הבעיה היא שמי שחושב שישראל היא מדינה יהודית הוא הרבה יותר משוגע.
לעניין הרבניםקשקשן
ישנו כרוז מפורסם שבו כביכול חתומים כמעט כל גדולי ישראל, הוא מדבר על הצבעה לבחירות ובהתחלתו נכתב שזכינו לאתחלתא דגאולה וכו'.

האמת צריכה להאמר, שבכרוז המקורי (ראיתי צילום שלו) כלל לא כתוב כך, אלא כתוב שזכיו לקיבוץ גלויות (שזה כבר אמירת המציאות בלא פרשנות), וכל עניין האתחלתא לא מוזכר שם.

הכרוז שמפורסם בד"כ איננו המקורי, אלא העתקה של התוכן, מה שבאופן פשוט גרם לי להאמין לצילום של המקורי.
אלעד...חשבשבת
מספיק לי שנשיא הדור אומר שזה לא אתחלתא דגאולה

ולא רק זה אלא, שאומרשזה "ריחק הגאולה בארבעים- חמישים שנה" ה"י

וקשקשן קיבוץ גלויות מגיע אחרי בניין בית המקדש.
צר לי חשבשתאלעד
אולי לא עדכנו אותך אבל נשיא הדור נפטר ונבג"מ כבר כמעט 20 שנה!
צר לי חשבשבתמאמע צאדיקה
א. מי זה נשיא הדור??? ולמה אני לא שמעתי עליו עד כה?

ב. קיבוץ גלויות צריך לקרות- וגם קרה -לפני בניין ביהמ"ק.
ואם את לא מאמינה- לכי להסתובב ברחובות!!
ותראי- יש יהודים מכל העולם בא"י- ואין עדיין בימ"ק.
זהו. המציאות מוכיחה את המהלך שלה. רק תפתחו את העיניין ותסלכלו סביב.
ג. אם סעיף ב' לא ברור לך- לכי לקרוא את "פרשת התשובה" בספר דברים.
ותקראי בדיקדוק היטב!! אין שם חזרות על מילים....

ד. לגבי הדגל-
בהחלט הגיע הזמן שישה קנס נורמאלי לכל מי שמבזה את סמלי המדינה.
הידעתם. יש מדינות שבהן אסור להניף את הדגל בלילה או בגשם- מפני הביזיון!!
(וכן- גם דוסים צריכים לדעת להיות אזרחים.)

באמריקה מותר לשרוף את הדגל האמריקאיאנונימי (פותח)
ושם אחוזי הפטריוטיות הכי גבוהים בעולם המערבי.
איסור לפגוע בסמלי המדינה הוא איסור פאשיסטי וחשוך ואין לו שום קשר לפטריוטיות ואהבת המולדת! חוץ מזה שזאת עבודה זרה פרימיטיבית ותחליף לאומני זול לערכים מוסריים
לצדיקה אחותךארץ הקודש
מסכים איתך שצריך לשנות את החוק לגבי ביזוי סמלי המדינה, אבל לא כמו מה שציינת שיש מדינות שמי שמניף את הדגל בלילה או בגשם זה לפי דעתי לא ביזוי....
לילה או גשם זה פרטים.... זה לא עיקרונימאמע צאדיקה
לבורקס- יש סתיה לוגית בדבריך- לפחות לפי מה שאני הצלחתי לענח-
מצד אחד- אהבת מולדת ופטריוטיות
מצד שני- אין כל מניעה לפגוע בסמלים שמייצגים את אותה מולדת שאנו גאים בה.
איך?
באהבת ישראל נביא את הגואלמושיקואחרונה
גם מי שמאמין שאנו לא באתחלתא דגאולה, אין כל ענין בפגיעה בדגל

ומצד אהבת ישראל שזה מפריע לאנשים למה לפגוע בו בפומבי?

יש מספיק דברים חיוביים שאפשר לבזבז את האנרגיות על זה

לאלעד תסתכל בתגובה מס' 2ארץ הקודש
אוריין כתבה שם "אני בעד קנס 123,000,000 ש"ח ליהודי ששורף תדגל" אז אל תוציא מילים מפיה, היא לא אמרה שליהודי מותר היא דיברה עכשיו על גוי...
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך