צבא הגנה לישראל...האחת והיחידה!!
ניראה לי שהועל זה אתה וחבריך השמאלנים!no name102
אדון שמאלני "שפוי" -אלירז
ולמנהלי הפורום- שימו לב לתגובות שלו!אלירז
אני חושבת שאתה קצת מגזים...האחת והיחידה!!
אם לא היה צה"ל לא היה מי שיתן למחבלים רובים..הרבי מיאוטו
ועכשיו נעבור לצד השני של המטבע:רחלקה
לא, יש רק צד אחד.פעימה
לצה"ל, למדינה ולעוד כמה גורמים יש רק צד אחד: צד רע.
לחפש טוב? להפוך את בצד ולראות את הטוב[בקלות]? זה כבר לא משנה, עזבי. הרע אומר הכל...
אין מטבע, יש עוגהפרמיון סקלרי
זאת לא עוגה, וזה לא צואה. ואנחנו לא אוכלים אותה :-רחלקה
בהתנתקות אכלנו אותה בגדולפרמיון סקלרי
מועצת יש"ע כאילו דארחלקה
אהבתי!קשקשן
מופנה למשל העוגה של פרמיוןקשקשן
ולא היה...לוחמת תמורות
יש מספיק אנשים שמוכנים להגן על יו"שפרמיון סקלרי
אגב, מי אמר שאנחנו לא מובלים כצאן לטבח? רק לפני שבוע המומחים הבטחוניים של צה"ל נתנו אישור להכניס 60 שריוניות מתנת רוסיה לרש"פ. בזמן אוסלו רוב הדגנרלים הדגולים של צה"ל טענו שלא יהיה שום נזק בלתת 70,000 רובים לתנזים וכוח 17. כדאי לדייק גם בסיסמאות, העולם לא מורכב מגווני שחור ולבן בלבד
המשפט האחרון נכון.לוחמת תמורות
גם בצבא המנדטורי של הבריטים לא היה הכל רעפרמיון סקלרי
אין כל ספק כי מבחינה אוביקטיבית השלטון הבריטי היה טוב יותר מהשלטון העות'מני. ואין ספק שגם אז נשמעו קולות נגד ההתנגדות לבריטים בהסתמך בטענות הללו - וכן דרשו להתגייס לצבא המלכה. היה זמן בו מי שהתנגד בכח הנשק לבריטים נרדף בידי ראשי היישוב היהודי, כאשר לרדיפה סיינו בחדווה גם רבני תנועת המזרחי המסונפת ליישוב היהודי הציוני. מזכיר לך משהו?
אבל בין כל הנקודות הטובות והרעות, הנקודה המרכזית היא האם הצבא הבריטי והמשטר המנדטורי ייצגו את היהודי הארצישראלי. והתשובה היתה שלילית באופן חד משמעי. אם עיינת בנושא לעומקו העובדתי והחלטת שמדינת ישראל מייצגת אותך, עמדתך מובנת. אני עשיתי את העיון שלי וברור לי כשמש בצהריים שהמדינה הזו והצבא הזה לא מייצגים אותי - לא לאומית, לא דתית ולא אידיאולוגית. ולכן אין כל הצדקה בהתפרצות רגשית כלפיי וכלפי הדומים אלי בטענה שאני סוג של כופר בטובה. אני לא כופר בטובה, אני פשוט לא מחליט להשקיע את ההון האינטלקטואלי שלי במקרה הטוב ולהקריב את חיי במקרה הרע לטובת X רק בגלל ש-X עשה גם Y ולא רק Z על אף ש-X עצמו רחוק ממני כמזרח ממערב.
נכוןאנונימי (פותח)
אז מה, גם בארה"ב אתה תקבל את כל התנאים שהיא נותנתפרמיון סקלרי
יותר מזה, בארה"ב גם לא יעצרו אותי במעצרים מנהליים, לא יהרסו לי את הבית כי אני יהודי, לא יבצעו יודן-ריין בחבלי ארץ שלמים, לא יפתחו גולגלות לילדים יהודים. מדהים, לא?
יהודים נאמנים לתורת משה מעולם לא קיבלו על עצמם להיות חלק אינטגרלי בשלטונם של גויים או מתגויים, בין אם הם קיבלו יחס טוב או רע. מכיון שאין כל קשר בין הדברים. מדינת ישראל המערבית והדמוקרטית לא מייצגת את האידיאולוגיה שלי, את הלאום שלי ואת הדת שלי. יש לך בעיה עם זה? אתה מוזמן להעביר את המדינה שלך לאוגנדה, כפי חזונו המקורי של המנוצר הרצל וחבריו הנאו-נוצרים מתנועת המזרחי.
תראה איזה פלא...האחת והיחידה!!
בארה"ב לא תחיה בישראל!!!לוחמת תמורות
למה אתה חושב שהצבא שלנו זה שועל?!לוחמת תמורות
באשכול אחר כתבת שאסור לזלזל בהומואיםפרמיון סקלרי
אני כמעט בוכה...האחת והיחידה!!
בשביל מה יש את צה"ל???האחת והיחידה!!
אבי אבי אבי אבי-no name102
ב"ה אני ורבש"ע מסתדרין מצוייןאנונימי (פותח)
לי ניראהno name102
עובדתית, צה"ל הרבה יותר גרוע מהצבא הבריטיפרמיון סקלרי
לא זכור לי שהצבא הבריטי ביצע טיהור אתני אכזרי, אלים ומוחלט של אלפי יהודים מחבל ארץ שלם. מבחינה זו, ניתן להשוות את צה"ל רק לוורמאכט, שגם הוא, יש לציין, לא השתתף בפועל בגירוש ובהרג יהודים אלא יוחדו לכך יחידות מיוחדות של הגסטאפו והאס.אס.
זה עובר כל גבול!!!לוחמת תמורות
הרבה יותר יהודים נרצחו בידי המשטר הציוני וגרורותיופרמיון סקלרי
השמות האלה אומרים לך משהו?
אליהו שלומי, ידידיה סגל, פנחס סגלוב, מישל ויקטור אסואיד, דן גליקמן, אליעזר וייץ, אברהם כהן, יצחק כהן, אהרן כרסנטי, דניאל לוי, איתמר ליפשיץ, דוד מטרני, אברהם סטסבקי, אברהם עודד, יעקב ישראל דה האן, אריה ויקטור פקולה, מנדל קופמן, דב קלנר, שלמה קוטנובסקי, צבי רייפר וכן הלאה.
וכל זה למרות שהממסד הציוני העדיף בדרך כלל להסגיר את היהודים שלא רצה ביקרם. בזמן הסזון, למשל, הציונים הפכו את אמנות המסירה לאמנות של ממש. וגם בתקופה שלנו הם למדו להפקיר את מי שצריך לחסדי הערבים, כפי שעשו לתושבי יו"ש שהופקרו ביודעין ובדם קר לחסדי התנזים וכוח 17 שאומנו בידי צה"ל ובידי ה-CIA וקיבלו את נשקיהם מהיישות הציונית.
אין בליבי כל ספק שקיומה של המדינה הציונית במתכונתה הנוכחית וכן בקיומו של צה"ל במתכונתו הנוכחית מסכן יותר את שלום היהודים בארץ ובעולם מאשר אילו לא היו קיימים, ועוד יותר גרוע - קיומם מעכב הקמת מדינה יהודית אמיתית, וכתוצאה מכך את הגאולה - וכי יש צער גדול מזה להקב"ה ושכינתיהּ?
בתקופת הסזון לא היו לא ציונים,הלח"י וההגנה ציונים.לוחמת תמורות
אני בהחלט מוכן להתנצלפרמיון סקלרי
צבא שביצע בחדווה עצומה את הטיהור האתני ביהודי גוש קטיף, צבא שביצע במוטיבציית שיא את הטבח בניצולי שואה באלטלנה - גרוע בהרבה מהצבא הנאצי. תודה על הפניית תשומת ליבי לדבר.
איכס, מגעיל, ואין עוד מילים.לוחמת תמורות
אכן, האמת לא קלה וגורמת לך לרתוח מזעםפרמיון סקלרי
אגב, אם כבר הזכרת מסירת דברים לחמאס - צריך לזכור שיצחק רבין (דגנרל צה"ל וראש הממשלה הציונית בדימוס) היה זה שהקים את החמאס כשהיה שר בטחון. וכמובן את זה שמדינת ישראל חימשה את החמאס, נתנה בידו שטח ואיפשרה לחמאס להתמודד בבחירות לרש"פ - בחירות בהן הוא ניצח. וכמובן שישראל דאגה לגרש יהודים מגוש קטיף. השטח משמש היום לאימוני תנועת החמאס.
למה שאתה עושה קוראים "השלכה" במונחון הפסיכולוגי. את טוענת שאני בוגד, בזמן שאת יודעת שהאידיאולוגיה הציונית בוגדת בעם היהודי, הן מבחינה דתית (כבר מאז הרצל שרצה לנצר את עם ישראל) והן מבחינה לאומית כאשר פירטתי לעיל.
פרמיון נסחפתאנונימי (פותח)
מתחילת הויכוח לא התייחסתי לאישים פרטייםפרמיון סקלרי
האמת הקשה היא שאנשים מסוגך קימיים,לוחמת תמורות
וואו מסובכיםרמ"ג
איזה דיוםן של אנטישיימים...האחת והיחידה!!
"אני עם עצמי" - מסכימה איתך אבלללאלירז
התורה היא החיים-לוחמת תמורות
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה
יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים
שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7