שלום חבר'הgeorge

כוכלם בודאי ראיתם מה שכתבתי בקשר לחרדים, הכל היה גוזמאות והכללות כדי להחדיר לכם כמה דברים אבל קודם:

אין לי שום דבר נגד חרדים באופן כולל, יש לי קרובי משפחה חרדים ויש למשפחה שלי המון חברים חרדים, לי אישית אין כל בעי'ה עם חרדים באופן כללי. אז מה כן ראשית, פשוט כתבתי "חרדים קופים" בפאדיחה שסיפרתי, לא כי הם חרדים, גם אם היה קורה לי דבר דומה עם חילוני הייתי כותב "קוף". דבר שני יש קבוצב קטנה ובולטת בציבור החרדי של אנשים שלא תורמים כלום למדינה וחיים על חשבונה, רציתי לזעזע את הפורום סביבם לכן כבתי הכל בגוזמאות ובהכללות, למרות שצפיתי מראש את תגובותיכם...

באחוות אחים ואהבת ישראל

ג'ורג'

ג'ורג'....אתה באמת ילדותיcalvin
|התעלמות|בקטנה
^^^^^אור.
כנ"ל...מרב14
לא התעלמות ולא כנ"ל.הדריכני

כי לשון הרע לא כותבים בצחוק,

וגוזמאות על בני אדם (לא קופים...) גם לא כותבים בצחוק!

ולגרום שנאה בעמ"י גם לא עושים בצחוק..

קחו אחריות למילים שלכם.

כן?דוסית גאה!

אז למה בש"א כ"כ התעקשת איתי ש"החרדים הם קופים"?

ראית את כולם מתקיפים אז נבהלת וחזרת בך.

ואתה האחרון שיכול לכתוב:"באהבת ישראל"..

כי יש לך מה לשפר בנושא הזה...

בדיוקג'ורג'calvin
מבקש סליחה וככה אתם מנדים אותו?kehati
כל הכבוד! הצלחת! זעזעת את הפורום. מרוצה?כפ"ד בנשמה
יפה שהתנצלתאבגדה

אבל לא חזרת בך מדבריך מובן שאתה בהחלט עלול לעשות את זה פעם שנייה-קראת כבר את הברטנורא (יש ציטוט שלו בשרשורהזה:

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t323133#4022732

ותראה גם מה שכתבה הדריכני

המתעלמים צודקים..איפה התנצלות פה?!calvin

הוא סתם מנסה "להסביר" את עצמו..ולהוציא את עצמו הכי טוב שאפשר

ותקרא גם את התגובה שלי לדברים.golani
אוףף, תפסיקו לריב.. פינג

לא כיף ככה.

ובמיוחד שעכשיו חודש אלול..

האהבת חינם כאן, חוגגת. <צ>בקטנה

קצת, קצת קצת קצת..

אהבה בין אחים.

מה ביקשנו?!

יותר מזה?

טוב ושמחה

מצטרפת. ^^לולה=]

בס"ד

מותר להגיד את מה שיש להגיד בצורה נחמדה!

מבטיחה לכם שזה יעבוד הרבה יותר טוב לצד השני כשזה בא בצורה נחמדה ולא בצעקות ובוטות שכזו.

גם ג'ורג' וגם כולם. טיפה טיפה יותר נחמדות. קצת. ממש קצת. לנשום דקה לפני שכותבים תגובה. לחשוב טוב על איך שרוצים שהמסר שלי יעבור.

טוב ובריא לקיים דיונים. זה אפילו חשוב. אבל רק כשזה בא בצורה של פירגון ונחמדות לצד השני. גם אם אני לא מסכים איתו. רק בצורה כזו המסר יעבור, כי אז הצד השני לא חש מאויים, אם הוא יחוש מאויים הוא יעבור לעמדת תקיפה או להתגוננות. ובשני המצבים האלה הדברים שתגידו לו לא ייכנסו אליו, כמה שהם יהיו נכונים.

בנחמדות לכל עם ישראל,

אני

|לא מתעלמת| (אבל אינלי תגובה...)מתו"ש
וואי כולכם מזה ילדותיים... |סורי על הביטוי|אביה =)

כולכם קופצים התחלתם דיון כזה סוער ופוגעני בגלל שהוא כתב על חרדים שהם קופים..

יאללה, אם בא לו לחשוב ולומר ככה- באסה לו,הוא כבר ילד גדול, והוא החליט כבר את תפיסת החיים שלו. כל הויכוח התינוקי הזה לא ישנה. אז הוא אמר, אז מה?!?!?!  מה אכפת לכם?!?!!? אמרו עליכם משו?

אם היו כותבים עליכם ככה גם הייתם קופצים?

זה ממש ילדותי וקטנוני לעשות את זה, באמת.

ואני חושבת ש.....מתו"ש

בס"ד

לא צריך להתעלם, בנאדם מכליל ומדבר ככה וצריך להסביר לו יפה שזה לא בסדר ומעוות לגמרי, אבל ברגע שצורחים הצד השני לא מקשיב וצורח בחזרה....בכל מיקרה החפירה הזאת עושה לי חררה.

ואם אני יסביר לך יפה אביה =)

שלא יפהלהגיד שאריאל שרון הוא צמח, או שצפרדע לא יכולה לעוף, כי זה מעליב, את באמת באמת תפסיקי?

ואם אני יסביר לך יפה שברק אובאמה רוצה אך ורק בטובתינו וגם ההקפאה הייתה ממש טובה וההתנתקות הייתה צעד נבון וכל המחבלים הם ממש מועילים לישראל- את באמת באמת תאמיני לי?

לא, כי אנחנו כבר ילדות גדולות שלא משנות את דעתן כל 5 דקות בגלל שיוסי, שהוא ממש ממש גדול וממש ממש חכם אמר ככה.

זה רק כי הדעה מספיק מבוססתאבגדה

אבל אם אני אראה משהו שאני לא בטוח בו-אני אבדוק עד הסוף ואם אני אשתכנע שאני טועה אז אני אשנה את דעתי ,לא כי יוסי גדול וחכם אלא כי יוסי צודק!!-אבל מאחר ואין לך הסבר למה לא יפה להגיד שצפרדע לא יכול לעוף-זה באמת לא יזיז לי

משפט חכם:מתו"ש

בס"ד

כמה שהחכם חכם יותר הוא מבין שיש לו הרבה מה לללמוד, ככל שהטיפש מתבסס יותר בטיפשותו הוא בטוח שאין חכם ממנו.

ילד גדול באמת מקשיב לדעות של אחרים ושוקל אותם.

פשש רחלי, הפצצת בקטנהאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך