נראה לי שיש פה שני צדדים של מטבע
הצד של הבנים (יסכים איתי נמרוד) והצד שני הבנות (תסכמנה איתי רובם - חוץ אולי מאלירז )
וחבל שהרבה בנות לא מבינות את זה.......כי אני חושב שזה מה שמקשה את התהליך ויוצר פגיעות רבות ותיסכולים
ואני מדבר עכשיו מצד הבנים .........טוב בכל זאת אני בן.............
בנים רוצים משהו להתחבר אליו -(אולי אפשר גם לקשר את זה לחטא העגל שרק בנים חטאו בו, ולהבדיל עם ישראל בונים את המשכן- משהו להתחבר אליו )-ותחשבו על זה אבל נשים לא חטאו בחטא העגל - נשים הם יותר רוחניות (אתן יודעות לפני משהו מקורי עושים טיוטה
) נשים גם לא חייבות לעלות לרגל , נשים לא חיבות בכל התפילות כמו בנים , נשים מחוברות טבעי לרוח אבל גברים מחוברים לחומר- אפשר להמשיך את הניתוח הזה עוד שעה אבל אין לי כוח לחשוב על עוד דוגמאות (אולי אחת אחרונה דירה נאה אישה נאה כלים נאים מרחיבים דעתו של אדם)
בנים לא מתחברים לרוח לפני שהם מתחברים לחומר וזה לא בא משום מקום לא טהור.........ושוב(לא ישא אדם אישה לפני שיראנה)- למה חז"ל נתנו לאדם לגטמציה, אשת יפת תואר הותרה, למה? כי אחרת היו עוברים על התורה - ושוב למה התורה נותנת לגיטמציה?, ובל נשכח מדובר במלחמת הרשות ומי שהולך לשם זה אנשים ללא חטא (שהרי מי שיש לו חטא ישוב לביתו)
לסיכום -בנים רוצים תמונה, בנות- תבינו בנים רוצים תמונה , תחסכו לעצמכן המון עוגמת נפש , וזה לא אומר שום דבר רע על הבן , זה רק אומר אולי שהוא יצא כבר ל-10 פגישות עוורות או יותר והבין שזה לא עובד טוב בדרך הזאת ולמה לפגוע בעוד משהי בגלל שהיא לא מוצאת חן בעיני
אני חושב שברגע שבנות יבינו את זה , זה יקל בכל עיני הבלייט דייט- אז מה אם הוא לא רוצה אותי זה אומר שאני לא יפה......לא , חס וחלילה זה רק אומר שאת לא הטיפוס שלו , וזה בסדר זה לא עושה אותך פחות שווה אני חושב שבנות צריכות לבוא עם יותר פתיחות לנושא וגם אם זה אומר שצריך פעם אחת להשקיע להתלבש יפה ולעשות תמונת חיים (במקום קורות חיים) אם לעבודה מזדמנת אנחנו משקיעים וכותבים קורות חיים , למה שלא נשקיע במשהו שיכול לבנות לנו את הקן המשפחתי...........
ושוב ברור שיש בכל כלל יוצא מהכלל אבל בתוך הכלל רובו הגברי מתחבר למראה ואחר כך לאופי ולא הפוך אלא אם כן הוא מכיר אותה מגיל קטן ואז יתכן שהמראה בכלל לא יהיה שיקול
בהצלחה