חשוב חשוב חשוב בטירוף!!- תקפיצו כמה שאפשר!אלירז

בעקבות הפיגוע ליד בית חג"י

מתארגנת קבוצה לישון מחר (יום רביעי) לאחר הלוויות

במחנה צה"ל הנטוש באדוריים!!

5 דקות מבית חג"י לכיוון באר שבע / עתניאל. או הפוך 5 דקות מעתניאל לכיוון בית חג"י/ קריית ארבע!

וזאת על מנת לומר- שפיגועים לא מפחידים אותנו! והקפאות לא מקררות לנו ת'אצבע הקטנה!

הלינה נפרדת (יש שתי קומות, קומה עליונה לבנות, קומה תחתונה לבנים)

להביא שקי שינה!

מי שמעוניין להצטרף, לבוא, לשמוע פרטים:

0527290805 (אלירז)

מקפיצה בעצמי..אלירז
חבר'ה עם נשק- יתקבלו בברכה!!אלירז
בברכה מבחינתנו.. וגם האחרים יתקבלו בברכה..אלירז

רק ציינתי, שנשמח אם מי שנושא נשק - יביא אותו איתו...

שפיצים!!!!רחלקה

בעזהי"ת.

שכוייח ענק! הלוואי שהייתי יכולה....

אני יכולה לבוא!!! חשובב!!!אוריין
תבואי ותביאו כמה שיותר חבר'האלירז
קפץ סליחה...אלירז

שעות מדוייקות ופרטים מדוייקים יותר יהיו מחר..

מקפיץ, ישר כוח על הפעילותארץ הקודש

הפעילות הציונית שצריך לעשות תמיד מקבלת נופח גדול יותר שרוצחים יהודים טהורים, ימח שמם של הערבים.

"פעילות ציונית" היא מה שעשו המחבליםפרמיון סקלרי

ומה שעשו הציונים בסזון. קצת לא הגיוני להגדיר פעולה בניגוד גמור לרצון הציונים כ"פעולה ציונית". הלא כן?

פרמיון - ציונות זה "ותחזינה עינינו בשובך לציון"!!!אלירז
הנרצח כתב על המחנה הנטוש בבלוג שלופרמיון סקלרי

נראה שזה נושא שנגע בליבו (זהירות - רוסית)

הבסיס היה פעיל בימי ו' עד עכשיו!כולם מוזמנים היום!אלירז

וזהו מקום אהוד ויקר בארץ ישראל בכלל

ולביטחון תושבי בית חג"י והר חברון בפרט!!!

מאוד חשוב לבוא!!

יש גיטרה!

יש הפרדה!

יש רצון לקדש שם שמיים!

ואין שיתוף פעולה עם מועצת פשע!

נשמח לראות את כולם!!!

מחכים לטלפון מכם - 0527290805!

קורץיאללה תהיו קלילים, כולה לילה...

*אהוב.. מחילהאלירז
בוטל..לפרטים דברו עם אלירזבן של מלך
למה בוטל?ארץ הקודש
בוטל בגלל העניין שכמעט ואין חבר'ה...כדאי להיכנס.אלירז

מצורפים כאן דברים שכתבה טליה אימס הי"ד על טיולים בהר חברון!

שימו לב למשפטים שלה, כמה מצמרר לקרוא את זה עכשיו:

אפשר להספיק לטייל ביום שישי עם ביס"ש סוסיא וגם להכין שבת טליה אימס בית חג"י

מזה כמה שנים אנחנו נמנים עם מועדון חובבי טיולי יום שישי (תודה לבית ספר שדה סוסיא!). אפילו חולצות כבר יש ל"מועדון" שלנו.הטיולים מתקיימים פעם בחודש (בחינם!) בכל יום שישי האחרון של החודש. במשך שנים אלו "חרשנו" שטחים גדולים בהר חברון ברגליים. אין כבר אזור שלא הלכנו בו – מיער יתיר עד שומריה, ממעלה חבר עד אדורה, מסוסיא עד בית חג"י וכו' וכו' – אין אזור שאנחנו לא מכירים מקרוב (ואין ספק שיש עוד הרבה מה לראות בכל מקרה), ואני חייבת להגיד שזה ממש שינה את התחושה שלי ואת היחס שלי לאזור שלנו. אחד הטיולים הראשונים שהתרשמתי ממנו עמוקות, היה טיול ממקום הרצח של אלעזר ליבוביץ הי"ד)

ליד כרמל) עד תל זיף – טיול באזור הציר המזרחי. יום-יום נסעתי בכביש הזה (אז עבדתי במעון) ולא היה לי מושג מה יש מעבר לכביש. ומעבר לכביש היו בוסתנים, חורשות, מעיינות ופסיפס עתיק בשרידים של העיר אריסטובוליה שרק רועי צאן ערבים רואים אותו. אחרי הטיול התחלתי אפילו להרגיש יותר בטוח על הכביש. באחד מהטיולים ירדנו לצומת הכבשים (הגענו אליו מצומת זיף). תאמינו לי – זה ממש דברים

שונים לחלוף בכביש במכונית ולהרגיש ברגליים את האדמה הזאת. לראשונה בחיים שלי התחלתי להבין את הקסם שבטיולי חורף – תחת טפטופים של גשם ( הכלל – טיולים מתקיימים בכל מזג האוויר), עם ריחות מדהימים של דשא ופרחים שמזכירים לי ילדות

ונופים אחרים. ושמורת הטבע של חורשת האלונים ליד נגוהות! וטיולים מאוד מעניינים באזור אדורה (כמה מעיינות יש שם! ) ותלם. באזור תלם יש מסלול ישן של החברה להגנת הטבע – אפילו סימון עוד נשמר (מי הולך שם עכשיו?!) – עמק ציורי מאד עם כביש

מפותל, שמזכיר את שער הגיא (לכן צולמו שם סרטים על מלחמת העצמאות), ובאותו עמק יש גם מערה די גדולה.

ולפעמים כשאני הולכת בין כרמים, בוסתנים מטופחים, גבעות וחורשות, תחושת הקשר העמוק עם האדמה הזאת ביחד עם כאב אוחזים בי – אני

רואה משפחה ערבית עם תינוקות, זקן עובד את האדמה, ילדים משחקים – הם, הם הבעלים פה בפועל. ואנחנו? יושבים מאחרי הגדרות (גם

אלקטרוניות), חולפים על פני הכבישים במכוניות –ונשארים איזו שהיא תוספת זרה ומוזרה פה. אז מה באמת בעיה לפנות אותנו?

ואיך הערבים מגיבים אלינו? צריך לציין שטיולים מתקיימים בתאום עם הצבא, ובמקומות יותר "רגישים" אפילו עם לווי צמוד,

אבל לא תמיד הלווי הוא צמוד, ולפעמים אנחנו סתם עוברים חופשי במקומות שנראה לי שרגל יהודית לא דרכה שם זמן רב (כמובן שיש בקבוצה

מספיק נשק).לפעמים התלהבות הערבים בהופעה שלנו שווה להתלהבות אוהדים איזה קבוצת כדורגל: עוזבים

את עיסוקיהם, במיוחד נוער וילדים, שריקות, צעקות... ערבים בודדים שאנחנו פוגשים בדרך מתנהגים די בידידות (יש להם ברירה?) – שואלים,

רוצים להצטלם, מוציאים מים וכו'.וזכור לי עוד מקרה אחד: היה מתוכנן טיול מעתניאל לחר' רבוד (תל דביר), אבל לא קיבלנו אישור

מהצבא. אנשים בכל זאת הגיעו, אמנם לא היו נציגים מסוסיא, אבל זאב שפירא מבית יתיר היה (הוא המדריך ברוב הטיולים). יצאנו למרות הכל, אבל

שינינו את המסלול, כי המסלול המקורי עבר בין 2כפרים ערבים. הצבא הגיע, זאב אמר להם שאנשים פשוט הולכים מיוזמתם והוא לא רוצה לעזוב אותם.

בלית ברירה הצבא נתן לנו אישור, צירף לנו ליווי ובהתלהבות גדולה חזרנו למסלול המקורי. למי שגם רוצה להצטרף אלינו – המסלולים דורשים קצת מאמץ פיזי, זה לא מתאים לעגלות, וזאב במיוחד מחפש בשבילנו אתגרים – עליות, ירידות, טיפוסים, אבל גם בהתמודדות הזאת יש סיפוק.

ואל תפחדו יותר מדי. להשוואה: מי שעלה פעם מקדומים לחומש ובחזרה – זה היה יותר קשה.

תמיד יש גם ילדים בטיולים, לפחות בגיל בית ספר. לאריאל בני זה ממש לא בעיה, וגם רוחמה ביתי

כמה פעמים הלכה אתנו. ואיך להספיק את ההכנות לשבת? הכל שאלה של רצון! אני גם עובדת 8 שעות

ביום שבוע שלם. אז אין תירוצים, אתם מוזמנים להצטרף לשורות שלנו (נשמח לטרמפים).

ה' ישמור.................ויצילללללללללללללארץ הקודש

התכלת בתמונות וראיתי את התמונה של יצחק איימס ואז חשכו עיני הוא מוכר לי ולא ידעתי מאיפה, עד שאמרו שהוא כל יום רביעי עולה עם הקבוצה של היהודים עולי ברית המועצות שגרים באיזור בית חג"י קרית ארבע, אז אני מכיר אותו משם, אומנם לא הכרות אישית אבל בכל זאת גיליתי מהכרות קצרה בן אדם ממש טהור וקדוש, ה' יקום דמו..........................................ימח שמם וזכרם. 

ממשלת ישראל הורידה את המחסום(ומחסומים נוספים) והתירו את דמם, הדם של היהודים הקדושים על ממשלת ישראל, הם צריכים לתת את הדין.

מאמר יפה עוד חבל ארץ שיש אנשים שלא היו בהבן של מלך
איזה באסה התלבטתי...אם להגיע.ארץ הקודש
הפיגוע היה ליד קרית ‏4‏ הנרצחים מבית חגיא"מ...
מאחז לזכרםעמיחי

בעזרת ה' הוקם מאחז חדש בשם מעלה הארבעה ליד בית אל בוואדי

ב"ה תפסו את המחבלים ימ"שעמיחיאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך