במקום שפפריקה ועקיבא יתנגחו ביניהם על מומחיותם בענייני שמרים- הנה שאלה מבורה בנושא, תרגישו מלכים עלי, חופשי!!!
שאלות על העוגות שמרים האלה...
1. למה עוגות השמרים שלי אף פעם אינן טעימות כמו של השכנות שמהן לקחתי את המתכון לבצק? כמה ואיך כבר אפשר לקלקל עוגת שמרים ? זמן אפיה? התפחה? סוג הקמח? שמרים???? מה קורה כאן? ( המוצרים בהם אני משתמשת תמיד בתוקף) הן תמיד יותר כבדות כאלו... פחות רכות, נימוחות ואווריריות משל האחרות ( די, אני מרייירת עוד רגע)
2. בושת הבושות- למה התכוון המשורר עקיבא מאומרו "לסגור היטב את העוגה"? אתה מתכוון לזה שיש לך איזה טריק איך העוגות שלי לא יפתחו באפיה והשוקולד יזל וישרף על התבנית? ( שאח"כ צריך לנקות...)
3. לשיא הפדיחה- מה ההבדל בין בצק של עוגה לזה של קרואסון או רוגלך, ובכלל מה ההבדל בין הקרואסון לרוגלך פרט לגודלו? (וואי וואי , אוי לחרפה, אחרי זמן כה רב בפורום עוד לא למדתי כלום...)
תודה למשיבים המומחים!

. וברצינות - כל אחד מהדברים שכתבת בהחלט יכול להשפיע על התוצאה הסופית.
)
)

