מה אתם אומרים?שירליי

הייתי בגבעות כמה שנים טובות כבר תקופה ארכה שאני לא מסתובב שם ונראה שאתם מתפתחים להיות חבורה של חסרי מחשבה ואני יסביר כשמגיע חייל ואתם מתנפלים עליו ומדברים לא יפה (לא כולם חלקם הקטן) בגלל שחייל אחר פינה אוסתם כי אתם יודעים שהתפקיד של החייל הזה זה שלא תעשו שטויות אתם לא חושבים שהחייל לא יודע אתזה והוא עומד בדיוק איפה שאמרו לו ולא יודע יותר מזה בד"כ אז למה לדבר לא יפה? ולמה אין כללים על מישו שמדבר לא יפה כמו "אתה לא מדבר עם חיילים בגבעה" או אתה לא מגיע לגבעה שבוע בגלל חוסר כבוד
דבר שני תסתכלו על שבות עמי ורמת מגרון 2 הגבעות שנשארו קשורים לנוער למען בהכל מה יוצא מהם? כלום!! אולי יש חברה אבל אני לא רואה משפחות ולא חשמל ולא מים ולא כלום חוץ מחבורה של אוהבי ארץ ישראל לא יודעים באיזה כלים לשים את האורות ואני מסתכל על מעוז אסתר שכבר לא עובד בשיטוף מלא ואני מסתכל על החממות בעדי עד שלא עובד בכלל עם נוער למען ועל הגבעה של איתן זאב והכל נמצא כלום זמן על הקרקע אבל יש שם מים ובחלק מהמקומות חשמל וזה כי יש שם אנשים חושבים שיודעים לעשות את העבודה למה אצלכם אין כאלה? למה לקרוא למקום גבעה? זה ישר נותן סיטואציה של 3 מבני עץ מתפרקים ו5-6 חברה שמתבטלים כל היום וזה באמת מה שיוצא בסוף.. למה לא לקרוא למקום יישוב לדאוג לכסף התחלתי ולחבר מים וחשמל ולהביא משפחות למה לא לחשוב וגדול??

וואי וואי! הפרד בין שאלותיך, ומשול ברוחך...אלירז

אני יכולה להגיד מה שאני חושבת ולה לי מתוך דבריך...

הרבה פעמים חבר'ה לא שולטים ברוחם ומכיוון שנפגעו בעבר מחיילים הם גם לא עושים הבדלה נכונה.

למרות שנראה לי שרוב החבר'ה בד"כ לא צורחים סתם קללות על חיילים,

ואם כן (שבנאדם מתחיל לצרוח פשוט סתם כך)מדובר רק באלו שלא חושבים באף מצב..

אנחנו לא יכולים לבצע ענישה כי אנחנו לא מוסד מאורגן כלשהוא.. זה לא שכולנו עומדים תחת ארגון אחד!

רובנו גם לא נחשבים נוער למען..

ופילו נוער למען א"י לא מספיק מאורגנים כדי לאכוף דבר כזה..

באיזה רשות אתה מעיף מישהו מהחבר'ה שבא למאחז?

לגבי המאחזים המצליחים והלא.. זאת שאלה טובה מדוע הם לא מתפתחים..

אולי כי החבר'ה שם עדיין לא התחתנו ולא יכולים להקים בית באמת!

ככה שזה בחורים / בנות צעירים וצעירות שלא ממש יושבים קבוע במקום אחד

אז אין כ"כ את מה לפתח.

אין מי שיישב את המקום באופן קבוע! ויתרחב מבחינה משפחתית...

ישוב, מאחז או גבעה - לא נראה לי שהשם משנה את המציאות.

וכמו שאומרת "צדיקה אחותך" אשתו של מנהל הפורומים:

"אחינו תתפנק על מקש אנטר!"

ותוספת שלי: גם פיסוק לא יזיק, זה יהיה הרבה יותר קל לקרוא את מה שאתה מנסה להגיד..

שנה טובה! ובשורות טובות טובות!!

למה המדדים שלך הם חומריים בלבד?קטיף שנית

אתה קשור איכשהו לישועים?

תסתכל גם על מגרשים אחרים

תשובה...ארץ הקודש

דבר ראשון:

יש חבר'ה שמתנפלים על חיילים אני לא מכחיש אבל רק שתדע שזה לא הרוב זה(לפחות בגבעות כמו שבות עמי ורמת מגרון מיעוט) וגם אם בנאדם צורח על חייל צריך לדעת להבין אותו, מאיפה אתה יודע איזה טראומות חיילים גרמו לו? לנו אישית בשבות עמי תקופות ארוכות חיילים עשו צרות צרורות.

כמו לדוגמא: קרעו עירוב הרביצו מכות מטורפות לאנשים, זרקו(המ"פ) את אחד החב'ה מתרסה מזל שהיה תיל שעצר אותו,קרעו את העירוב כמה דקות לפני שבת, עצרו אנשים, וכל זה רק חיילים כמו כן יש עוד דוגמאות רבות, וכן דוגמאות רבות שחיילים סיעו להרס בשבות עמי.

דבר שני:

אני לא חושב שארץ ישראל שלי ולכן אין לי זכות להעיף בן אדם, אני ינסה בשטח להרגיע קצת אותו אבל עם הוא יעשה משהו אני יבין אותו(לא אומר שתמיד אני יסכים אבל לפעמים).

דבר שלישי:

אני לא מגדיר גבעות על פי נוער למען או לא, אלא על פי האם הגבעה היא עוד ישוב או שהיא מנסה לשנות מגמה לאומית מהרס לבנייה וממדינה פלסטינית למדינה יהודית, לבנות ישוב בשקט שאף אחד לא ישמע אפשר אבל שיטטאו  את כל יהודה ושומרון יטטאו גם אותה אבל הגבעות שדיברת רוצות לשנות מגמה לאומית, ועם אתה לא יודע אז שבות עמי עשתה את זה תקופה ארוכה, כידוע עיתון "הארץ" הינו העיתון של ה5 אחוז הכי משפיעים במדינה(אין לו הרבה קוראים אבל מי שקורא אותו זה מעצבי דעת הקהל)כדוגמת: שופטים,שרים,חכי"ם עורכי דין, אנשי הון,ועוד..., אז ידוע שדבר שמתפרסם בעיתון הזה הוא ברמה הלאומית, בזמנו לפני איזה חצי שנה(אולי יותר)היה כתוב ב:הארץ" ששבות עמי הוא סמל המאחזים כי זה מאחז עקשן, וגם היה כתוב ששר הביטחון מקבל דיווח(בזמנו)לגבי המאחז שבות עמי,  יותר מזה אהוד ברק שר הביטחון הזכיר את המאחז שבות עמי 3 פעמים במסיבות עיתונאים, אחת אחרי בית השלום אחת לפני היציאה הראשונה של נתניהו לארה"ב ועוד אחת (לא זוכר מתי...)

דבר רביעי:

למאחזים האלו קצת קשה להתפתח בגלל שהם ניצבים במערכה הלאומית-נגד מדינה פלסטינית, אז קצת קשה לדאוג לתשתיות וכאלו, ולגבי משפחות אז בשבות עמי בהתחלה היו 5 משפחות וכתוצאה מהפינויים הם עזבו, ועוד דבר(משמח...)ב"ה יש משפ' שרוצות בעתיד לעלות לשבות עמי(לא רק שיתאפשר אלא עד הפינוי ואז לחזור אחרי איזה שבוע שוב...

אלירז הבעיה היא לא כי אנחנו רווקים אלא הקשיים בגלל שזה ברמה לאומית...

והינה חלק מהחומר שדיברתי עליו...ארץ הקודש

זה די לא סביר שמאחז כזה קטן יוזכר בהודעות כאלו חשובות של שר הביטחון אז תראו...

www.mod.gov.il/WordFiles/n11605091.doc

1)

הודעה לתקשורת ממשרד הביטחון

מאחזים בלתי חוקיים:

"מאז שאני שר הביטחון לא קם אף יישוב נוסף. כל מאחז בלתי חוקי שקם פונה, חלקם עשרות פעמיים.

פרקנו 4 מתוך 26 מאחזים בלתי חוקיים, הגענו להסדר עם תושבי מגרון-אני בטוח שהממשלה החדשה ואני בתוכה, תצטרך להמשיך בקצב מואץ. אפילו במובן מסוים-ממשלה שמרכז הכובד שלה הוא בימין עוד יותר תידרש בצורה יותר עניינית ואני חושב שזה אפשרי. רצוי לעשות זאת בהדברות וצריך להתחיל את זה. מי שחושב שאם "שבות עמי" פורק, אז האיראנים, הם יתפרקו מיד מכל תוכניות הגרעין שלהם, הם ייפלו לזרועותינו או לזרועות האמריקאיים. זה לא כזה פשוט...אנחנו צריכים לטפל במאחזים הבלתי החוקיים לא בגלל האמריקאיים ולא בגלל האיראנים. אלא בגלל שמדינת ישראל היא מדינת חוק ובגלל שחשובה לנו מרות המדינה על אזרחיה. את זה יכולים להבין גם אנשי ימין מובהקים. אני לא חושב שבני בגין או אביגדור ליברמן, שאגב מדבר על 2 מדינות ל-2 עמים, אני לא חושב שמישהו מהם לא מבין שדבר בלתי חוקי כמו ישיבה של ישראלים באופן בלתי מורשה על אדמה פרטית פלסטינית, זה דבר שממשלה שמכבדת את עצמה ואת אזרחיה צריכה לסיים.

רצוי בהדברות-אבל אם אי אפשר אז בכוח- אני מזכיר לכם את מקרה "הבית החום"-כשהיה צריך לפעול, ידענו לפעול תכליתי עם תוצאות.

אני לא רוצה לדבר על זמנים,בטח לא שנה ולא שנתיים".

2)www.mod.gov.il/WordFiles/n121010917.doc

מלשכת יועץ שר הביטחון לתקשורת נמסר:

הבוקר, יום א' 14/12/08 הציג שר הביטחון, אהוד ברק, בישיבת הממשלה השבועית את התקדמות הטיפול בנושא אכיפת החוק והסדר באזור יהודה ושומרון.

להלן דברי שר הביטחון, ברק, מישיבת הממשלה:

"הפרות הסדר באיו"ש הם ניסיון של קבוצת מיעוט קיצונית לערער על סמכותה של המדינה להשליט  מרות, חוק וסדר ציבורי בשטחה. על כן, האינטרס העליון של מדינה חפצת חיים הוא שמירת כוחה וחוקיה אל מול אזרחיה, וברוח זו צריכים לפעול יחד הצבא, המשטרה, הפרקליטות ומערכת המשפט.

יש להחמיר בענישה של פורעי החוק באיו"ש, לראיה, ניתן לבחון את עונשו הקל של הרב ישראל אריאל, חודשים מעצר על תנאי, על כך שהורשע בתקיפת האלוף אלעזר שטרן. זוהי רק דוגמא אחת לשורה של פסקי דין המצביעים על קו קל ומקל כנגד פורעי החוק. מצב זה פוגע מאוד בהרתעת עבריינים פוטנציאליים ולא מאפשר מיגור התופעה מהשורש. "

ברק הציג בישיבת הממשלה את עיקרי פעילות הגופים הפועלים:

צה"ל – יישום מדיניות תקיפה כנגד פורעי החוק, הכוללת תיעוד מדויק של העבירה ועיכוב הפורע עד הגעת משטרת ישראל.

כמו כן, צה"ל ומערכת הביטחון נוקטים עמדה נוקשה כלפי המאחזים הבלתי חוקיים. כך, בשנתיים האחרונות לא הוקם אף מאחז חדש. פונו 3 מאחזים: יתיר, עופרה ומבוא חורון. ניסיונות להקמה פורקו במהירות, למשל, המאחז שבות עמי פונה 20 פעמים במאבק עיקש אל מול המתיישבים. היישוב מיגרון נמצא בעיצומו של תהליך פינוי מרצון, אשר עתיד להסתיים בתוך כשנתיים והעתקתו למיקום חדש.

בנוסף, מתחילת שנת 2008 בוצעו למעלה מ-90 הריסות בניות בלתי חוקיות, כנגד אוכלוסייה יהודית ופלשתינית, ביניהם חוות פדרמן ויד יאיר.

על מנת למנוע פלישה ישראלית לקרקעות פרטיות פלסטיניות הוצאו למעלה מעשרה צווים בדבר שימוש מפריעביניהם, לבית החום בחברון. מדברי השר ברק על הטיפול בבית זה מישיבת הממשלה: "הטיפול היעיל בבית החום מעביר מסר בהיר ובלתי מתפשר מצד המדינה אל אזרחיה. אנחנו יודעים שזהו לא סוף התופעה, אך זוהי דוגמא טובה המצביעה על כך שנחישות ותקיפות, בשילוב תכנון מוקפד וביצוע מצוין, משיגים תוצאה ראויה אל מול מפירי החוק."

3)זה על עידכון שר הביטחון בישיבות אצלו וגם על זה ששבות עמי סמל המאחזים-http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=940521&contrassID=2&subContrassID=1&sbSubContrassID=0

גועל נפששששששששששששמיה שאחרונה

הרב אריאל הורשע בתקיפת שטרן ???????

מה שהוא צעק לו "צא טמא " ? גועל נפש !!!!!!!!!!

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך