תקשיבו אני ממש נגד לדבר עם בנים ליגוע וכולי .. ואני ממש רוצה לעשות את זה נימעס לי להיות סגורה
אני חיה על א"י אני לא יוצאת מהארץ והיום הרגשתי שאני רוצה
העינין עם הבנים ממש ממש מציק לי
בעיקר שאנשים צריכים את העזרה שלי 
?
הסבר..
קודם כל עידוד!!
....
דבר שני אני רוצה להגיד לך:
את צדיקה!
זה שאת רוצה זה המון! יותר ממה שאנחנו חושבים...
תשתדלי בקטנה....
לא משנה מה את רוצה נניח הדוג' הזאת שנתת....
תגידי לעצמך עכשיו אני לא עושה את זה עוד 3 דק' אני עושה את זה! עכשיו ברגע הזה לא! אפ' פחות מ3 ד'....
תקחי על עצמך משו שיהיה לך קל איתו! אבל תדעי שאפ' שזה קצת! זה שווה המון!!!!!!
אנחנו חיים בעולם של שקר!!!
המידות שלנו לא נכונות על החיים....
מקווה שעזרתי קצת.....
עם את רוצה בכייף באישי......
יפואית ג-א-הזה קורה לכולנו....כן כן לכל אחד מאיתנו..
כולנו בעלי יצרים..
עצה שלי תעצרי את זה בזמן.....אחרת זה מתדרדר ומתדרדר...
וקשה קשה לעצור את זה.....מניסיון![]()
יאללה בהצלחה
זה באמת מסובך.. גם לי זה קורה...
לפי דעתי (אבל את א חייבת לקבל אותה..) אני לפחות כן מדברת עם בנים כשצריך, אבל נזהרת... ולא מדברת סתם..
תחשבי עם עצמך- אם תדברי עם בנים לפעמים, את תידרדרי? כי אם התשובה היא לא, ויש הרבה בנות שאני מכירה שהתשובה אצלן זה לא, ובעיקר יוצא להן לדבר במסגרת של סניף, או ארגונים של דברים וכדומה, אז זה נשאר ממש בסדר, וגם כשמדברים- לא לגלוש לנושאים אחרים..
ובעניין של א"י- זאת באמת בעיה, אבל זה נראה לי כבר קצת פחות מסובך מבחינת ההתמודדות היומיומית- ז"א אני לפחות ממש נגד לצאת מהארץ, ואני יודעת שזה ממש לא טוב לרוחניות וזה, אבל מצד שני יש דברים כ"כ נפלאים ויפים בעולם, שחבל לא לראות אותם! ממש בשביל להתפעל מ"מה רבו מעשיך ה'"- באמת, אז כרגע לפחות אני אומרת לעצמי שבינתיים אני לא יוצאת מהרץ בכל מקרה, אם תגיע לי אפשרות כזאת אז אני אתלבט כבר..
ב"הצלחה!!
אולי (רק אולי) תמצאי פה משהו שקשור גם הנה.
http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t327112#4062662
אגב - מסתבר שיש הרבה מאוד אנשים שלא עומדים בעקרונות שלהם מספיק טוב, וזה די מרגיז אותי. את לא נשמעת כזאת. [אם כי - טוב נו, לא בפורום הזה...]
בברכה,
אלעזר
אם תצליחי להשיג את החוברת "מגע הקסם" יעזור לך!(בעיקר בקטע של נגיעה...) כמה נגיעה מחברת בין אנשים.
אפילו בין חברים, אם מישהו מתעצבן ופתאום חבר שלו אומר לו בו נפסיק - הוא ממשיך, אבל אם הוא שם יד על הכתף ואומר לו בו נפסיק זה שתי עולמות שונים.
מגע מגע, כמה מחבר, אבל האם החיבור עכשיו הוא אמיתי? מה יותר קל ויותר יחזיק - להדביק שתי ניירות נקיים חלקים בדבק, או נייר משומש מקומט,עם לכלוך - 
לא קראתי להשוות אבל אני כמעט בטוח,
http://www.olam-jew.com/word/maga.doc
בכל אופן את יכולה לחפש באינטרנט...
חח נשמה טובה.. אם תגידי לי שרק לך קשה ואם תחשבי ככה אני מסוגלת להעיף לך סטירה וירטואלית
... אבל לעע מה חשבת רק לך קשה?
את חושבת שלפעמים לא מתעוררת אצלי ההרגשה של "יאו באלי חתן.. בא לי מישהו"?
אז כן, אפילו בארור שכן. כי אני בן אדם ממש כמוך!
וכולי מלאת רגשות כמו כולם פה.. גמאני רוצה וגמאני וגמאני ו...
צעיר ורענן ממש צודק!
בא לך אני אשלח לך אפילו את 'מגע הקסם' בדואר! בחינם.
אני רצינית...!
בנים צריכים ת'עזרה שלך?
אבל מה הוא לא יכול בלעדייך אהה?! כן הוא יכול.. והוא אפילו יסתדר מעולה.
ואם לא כנראה שזה משהו שהוא צריך להתמודד איתו בעצמו!
ותהיה לו עזרה מאנשים שיכולים לעזור לו בקדושה ובטהרה כמו רב, אבא וכ'.
את! תהי אגואיסטית בזה... שמרי על עצמך ועל מה שהשגת עד היום.
קשה לך? סימן שאת עולה! סימן שאת בדרך שמובילה להצלחה..
אז תזכרי גם לי קשה וגם לעוד אנשים כאן בפורומים וגם אלו שנמצאים סביבך במציאות!
גם להם קשה. השאלה אם הם מתמודדים עם זה או שפורקים הכל.. תחשבי מה הדרך הנכונה.
תמיד שקשה תזכרי באחד שלך ותדמייני כמה קשה לו גם כמוך אבל הוא שומר על עצמו בשבילך!
הוא לא יבגוד בך ואת? מה איתך? את מוכנה לוותר עליו בקלות כזאת?!
יאללה אחות אם בא לך לשאול משהו או להתייעץ או להתעודד אז אצלי- בשמחה!
ותגידי לי אם את רוצה שאשלח לך את 'מגע הקסם'.
ב"הצלחה לכולנו!
כי אז זה כבר שונה.. אם סתם בא לך לדבר עם בנים אז זאת בעיה אחרת..
ובאמת כמו שדניאלה אמרה- ברור שאת רוצה את זה, כי כולם באיזה שהוא מקום רוצים את זה (כי באמת אנחנו אמורים להתחתן באיזה שהוא שלב, וזה חלק מהעניין) בקיצור- כרגע, את אמורה להתגבר על העסק, ולחכות לזמן הנכון שבו תוכלי לדבר עם בעלך...
ותיכנסי לשירשורים האלה שאח.. כתב בהם על כל הנושאים האלה, וזה באמת קצת מסדר ת'עיניינים בראש- למה עכשיו זה לא טוב, וכו'...
ב"הצלחה!!
בס"ד
אם העקרונות שלך מספיק חזקים אז את באמת תלכי לפיהם.
שתדעי לך שזה לא חוכמה גדולה להיות עם עקרונות בשמיים כל עוד אין איזה קושי מאחורי זה, לא חוכמה לא לדבר עם בנים אם את כלואה בבית כל היום ואין לך בכלל עם מי לדבר... כאילו, כל היופי של עקרונות זה שהם שם למרות שזה קשה. אם עכשיו ניהיה לך קשה אז העקרונות שלך פה במבחן ענקי, ורק במצב כזה אפשר לראות אם זה באמת עקרונות או סתם אמירות שאמרת.
לכל אחת בגיל הזה יש את הרצון הזה לדבר עם בנים, לגעת בהם, לרצות זה הגיוני ובסדר, צריך לדעת להיזהר ולא ליפול ולגעת, לא ליפול ולהיגרר לדיבורים מיותרים ואסורים.
את בעצמך אומרת, אלה הניסיונות שלך. ושתדעי לך שבטוח יש לך את הכוח רצון הזה בשביל להצליח ולעמוד בהם ולא ליפול ולהישבר. כל אחד והנסיון שלו, כל אחד וההצלחה שלו!
ואם בן צריך את העזרה שלך אז תדעי שזה מכניס לקשרים לא טובים, באמת, מניסיון, רק רציתי לעזור ובסוף לא יצא כלום.. תנסי להעביר את העזרה שלך דרך מישהו אחר- אח שלך או משהו כזה..
בהצלחה רבה ותעמדי על העקרונות שלך!! אבל רק בשמחה!
גמר חתימה טובה!
בס"ד
אין לך מה להבהל, זה טבעי, זה חיוני וזה טוב-איך תתחתני אם לא תמשכי לבנים??
בכל מיקרה מתוקה, כדאי לך לחכות, זה כן נחמד וכיף לעשות שטויות באותו רגע אבל אחר כך את תצטערי על זה... חחח זה נשמע כ"כ קלישיאתי... אם עדיין החברה פה לא שיכנעו אותך-מוזמנת בכיף באישי...
ולי פתאום בא לאכול שוקולד חלב אחרי ההמבוגר :O
להכנס לפרופורציות..
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.
ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?
רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...
תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!
אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.
כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.
האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?
האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?
או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?
העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.
מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה? (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)
אולי לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי?
זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...
הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...
אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?
לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.
זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...
אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...
עכשיו מבינים קצת יותר??
אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...
חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך.
אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??
אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...
כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...
בקיצור מורכב ביותר...