Ynet - המנהל החרים מנוף "שהציב מבנים ברמת מגרון"אמא אדמה

המנהל האזרחי החרים מנוף

שהציב מבנים במאחז ליד בית אל

פורסם: 27.09.10, 20:43

המנהל האזרחי החרים מנוף בגובה 60 מטרים

שהציב מבנים חדשים במאחז רמת מגרון שליד בית אל.

(יאיר אלטמן)

[מקור]

~~~

על פי השמועות, מדובר בכלל במערבל בטון שהמגרונים הביאו בשביל "בתי הקבע" החדשים

שהם בונים היום (על משטח נייד, אם תהיתם -  כדי שיהיה ניתן להעביר את הבית במקרה הצורך...) .

~~~

אם מתבלבלים בין מגרון לרמת מגרון זה סימן טוב, לא?   דוס

תופעה טבע די שכיחה..קטיף שנית
מה, שיתבלבלו בין רמת מגרון ומגרון?אמא אדמה

נכון, השמות דומים.

אבל כדי להתבלבל בין השמות צריך לשמוע שיש כזה מקום "רמת מגרון",

ואת העובדה ששמעו בכלל על המאחז לא צריך לקחת כדבר מובן מאילו.

אם שמעו עלינו זה אומר שיש לנו השפעה כלשהי. ונראה לי שזה חיובי.

.

בהחלט...אהוד

וזה גם סימן להתחיל לבנות בתי קבע ברמת מגרון...

שלא יצא שהתקשורת משקרת חלילה!

למה לבנות על משטח נייד?יוני-י-ם

אאאאאא כי איתי שמאלני!

סימן טוב מאודרמת מגרון
עבר עריכה על ידי Admin בתאריך כ"ג תשרי תשע"א 12:58

אבל ממש לא מפתיע.

מגרון לא מוזכרת בכלל בתקשורת מאז הסכם המאחזים.

לעומת זאת ברמת מגרון יש הרבה פעילויות  ומעשים שבמקרים רבים התקשורת מתעניינת בהם וגם משתפים את התקשורת.

אפשר לראות באתר של רמת מגרון את היקף  העשייה והיחס התקשורתי בשנה האחרונה לרמת מגרון בכל כלי התקשורת-http://ramatmigron.022.co.il/BRPortal/br/P100.jsp

זה בנוסף לחשיפה תקשורתית מכובדת וגדולה ביוטיוב,פייסבוק ורוטר.

בלי ספק שהמאחז מוכר מאוד ובוודאי שיש לו השפעה וימשיך להיות השפעה

בבג"ץ שדנים על מגרון דנים גם על רמת מגרון.

לפני שנה וחצי שר בממשלה רצה לשכנע את החברה ברמת מגרון להתפנות אז הוא התקשר לדניאלה וייס וביקש מספר של אחד החברה אז היא הביאה את המספר של אחיטוב מי שזוכר והשר ניסה לשכנע אותו ואחיטוב צעק עליו ולא הסכים בשום אופן.

יש לי הרגשה שזה לא פעם ראשונהרמת מגרון

בנוסף למבזק בynet היה כתבה בnrg וכתבו על נשות רמת מגרון ומדומני שגם שם התבלבלו-

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/150/055.html?hp=0&loc=102&tmp=3438#

עוד מעט יצטרכו לשאול האם מגרון זה ליד רמת מגרון ?

ארץ ישראל - ממשיכים ובגאון!

"נשות רמת מגרון"....אהוד

בנות רמת מגרון היקרות, מתי כבר תפתחו סניף של "משפחה" ברכס?

"בזכות נשים צדקניות נגאלו ישראל..."

היו כמה וכמה פוטנציאליםרמ"ג

שהיינו ממשות בשמחה רק יש בעיה שולית :אין לנו מים וחשמל וזה קצת בעייתי לנו וק"ו שלמשפחות.

אתה מוזמן לבנות מחולל זרם ולייצר נחל. או לחילופין לשכנע את מגרון בענין (נראלי שהאפשרות הראשונה תיהיה יותר קלה)

חחחח, לא הבנת את כוונתי...אהוד

חוצמזה, מכמות הרוח שיש אצלכן על ההר, להקים טורבינה נראה לי הכי יעיל!

רק חבל שאני הייתי במגמת ביולוגיה, ולא בריאלי, אז אני לא האיש הנכון לכך...

דברו עם המכון-לבניקים,רחלקה

בעזהי"ת.

אולי הם יוכלו לעזור

הם יסכימו להיות באזור ללא קליטה אלחוטית???אהוד
ושוב אנחנו נתקלים בתופעה-dovi2

פייסבוק, כתבות בתקשורת, סרטונים ביוטיוב וכו' הם בלון {רק כאשר הם הכלי מדידה היחיד}.

אם רק מזה אנחנו יכולים להגיד "יופי הצלחנו" אז אנחנו חיים בבועה.

אין זה סוד שברמת מגרון (למרות כל הערבי שירה/בישול/ריקודי עם שגרעין הבנות עושה ברכס, ולמרות כל האגודלים שגרעין הבנים דפק עליהם פטישים...) אין שום דבר שאפשר להגיד עליו "איזה יופי, תראו מה יצרנו פה במהלך השנתיים וחצי". אי אפשר לבוא אל תורם ולהראות לו חקלאות, כולל אברכים, וכדו' שנימצאים במקום. כשהטרמפ מהציר לוקח אותך ושואל "ומה יש לכם שם?" אתה לא יכול לענות לו "כולל יום עד 14:00 ומאז יציאה למרעה...". אין שום דבר שיוכל לפצות על החוסר הזה חוץ מלמלא בעז"ה את החוסר הזה. והליכה על פייסבוק תקשורת וחארטות אחרות כתחליף היא בעיה חמורה מאוד. רמת מגרון (כמו המון מקומות אחרים) נועדה להיות "עובדה בשטח"(-"עוגן מעשי") ואחרי שהצצתי (היום לראשונה...) באתר של רמת מגרון ולאחר ששמעתי את כל הנ"ל נראה לי שעמדתי על גודל סכנה מסויימת.

"אילן ששורשיו מועטין וענפיו מרובין-באה רוח ועוקרתו..."

"אילן ששורשיו מרובין וענפיו מועטין- נושבות בו כל הרוחות שבעולם ואינו נופל..." {ציטוט חופשי מסכת אבות}

הצריפים ברמת מגרון, האנשים ששם, הכלבה, והברווזים ז"ל ודלי התאנים שיחיו הם השורשים! הם העובדות בשטח!! והם כיום מועטים!!!

הכתבות, הפייסבוק, האתר וכו' הם הענפים. והם מרובים... לדעתי יותר מדי מרובים!

אותו כנ"ל קיים גם במעוז אסתר ובשכם ויריחו- חסר שורשים-יותר מדי ענפים-באה רוח והלך העץ חלילה... סיכה קטנה והבלון מתפוצץ- חסרים מאוד העוגנים המעשיים:העובדה בשטח. התקשורת מבינה שהיא חלבה את מירב הרייטינג שניתן וזורקת לפח {מחרימה/נכנסת חזיתית/נותנת תסקיר שלישי/מזלזל וכדו'}.

את השורשים הרבה יותר קשה להוציא. וככל שהשורשים עמוקים יותר יש יותר סיכוי שהענפים יצמחו יפרחו, ואז גם כאשר תבוא רוח היא תישא את הזרעים למקומות אחרים והם יזרעו גם שם...

העיתונאים יודעים טוב מאוד מה זה רמ"ג ומה זה מגרון. והם לא "התבלבלו" הם בלבלו בכוונה כי יש פה מהלך.

ואני ייתן נקודה למחשבה- יש טענה אצל תושבי מגרון שהמאחז "מפריע להם תודעתית" מכיוון שכשאומרים בתקשורת שרמת מגרון פונתה אז אנשים חושבים שגם מגרון היא מאחז של קרשים וזה נותן לגיטימציה לפינוי מגרון.... וכו' והעניין ידוע.

העיתונאי בוחר עיתוי. הוא לא עושה דברים סתם. לא "סתם" מקור ראשון "התבלבלו" וכתבו על ה"עשור ולחזור" שזה היה בביצוע המועהא"ז שומרון ו"בדחיפת" גרעין שכם. עד כמה שידוע לי כשהרב אלייקים עלה לדבר באירוע הוא שיבח את מועצת יש"ע על מסירות הנפש ולא את "גרעין שכם" שנכח במקום! 'גרעין שכם' מבחינתו היה "החברה הצעירים שנמצאים פה..."- וזאת דוגמא למגמתיות עיתונאית.

גם במקרה של המערבל בטון הוא לא "סתם" ניהיה מנוף מפלצתי של 60 מטר {שאני בספק אם יכול בכלל לעלות בכביש גישה למגרון...} ולא "בטעות" העיתונאי "התבלבל" בין מגרון לרמת מגרון. יש כאן מגמתיות ברורה- תושבי מגרון נמצאים בין הפטיש לסדן- מועצת יש"ע {ובכלל זה גם אנשי המועהא"ז מטה בנימין ו'אמנה'} לוחצת אותם מאוד חזק ללכת על תוכנית אדם. הם לא יכולים "לעמוד על שלהם" בקול רם מדי בתקשורת אחרת גם אותם ינתקו מהמים והחשמל... [ואני לא מתכוון שינתקו ממש, למהלך כזה אין לזמביש קואליציה רחבה כמו שהייתה לו בבני אדם, אלא פשוט יהיו תקלות שלא יטופלו באופן מיידי... הדואר לא יגיע בזמן... ההסעות של הילדים יתעכבו... וכו'... יש יותר מאלף אפשרויות למרר לישוב את החיים.] הדרך שלהם "לעמוד על שלהם" היא לבנות בשושו. אבל מה לעשות שאיזה פקיד אידיוט מהמנהל החליט להפריע לבניה השושואית והבלתי מזיקה שלהם?! ועכשיו הפקיד הטמבל גם שלח הודעה לתקשורת על זה שהיישוב מגרון בונה (=מגרון בונים בגאון ואין להם כוונה להתפנות...) אז החברה בתקשורת עשו חושבים- מצד אחד אם אנחנו נאמר שמגרון בונים בגאון ואפילו נדפקים על זה זה ייתן עוד חול בעיניים של ציבור המתיישבים בנושא הסכם מגרון. אבל מצד שני זה יצריך תגובה של צה"ל ואולי אופנהיימר יקפוץ מעל הפופיק ויחליט להגיש עוד בג"ץ... והאפשרות היחידה תיהיה פינוי אלים ולנתיהו אין קונצנזוס לזה... ועם הלחץ של תום ההקפאה זה לא ישמע טוב ונתניהו עלול חלילה להכשיר חלק ממגרון או מאיזה מאחז אחר... אז עדיף כבר שנגיד שזה היה מנוף שהולך לרמת מגרון, המאחז של הפאנטים של וייס. ניתן להם להרגיש טוב. נחניף להם... נשקה את העץ במי תרעלה ונוסיף לו עוד כמה בלונים מנופחים בצורת ענפים שיתפוצצו עם כל סיכה ורוח...

"...נראין כאוהבים בשעת הנאתן ואין עומדים לו לאדם בשעת דחקו..."

נקודה להמחשה ומחשבה.

די לקונספירציותקטיף שנית
מדובר בכתב התיישבות חדש של Ynet שאני בספק אם הוא יודע איך להגיע לאריאל.
מלבד זה, היו כמה דברים נבונים בהודעתו.רכס רמת מגרון
^^^^^^^^^^^אנונימי (פותח)
הנקודות המרכזיות שלנורמת מגרון

הם  כרגיל בשטח להמשיך להרחיב ולבנות כמו כל מקום בארץ ישראל ומצד שני גם נגד הסכם מגרון שנמצא על הפרק כבר כמה שנים

(כתבה לפני חצי שנה שמראה שלרמת מגרון יש תפקיד חשוב מאוד בעניין

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=707827&TypeID=1&sid=126 )

את מגיבה או מביעה עמדה?!dovi2אחרונה
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך