בשבח והודיה לה' יתברך ובשעה טובה ומוצלחת, נולדה לנו בת ביום ראשון בשבוע בחול המועד.
והרי הסיפור:
היינו אצל ההורים של בעלי בשבת ובבוקר התחילו לי צירים חלשים וסדירים. חמותי שהיא מיילדת בדקה אותי אחרי כמה שעות לבדוק האם באמת מתחילה לידה. היתה מחיקה של 90% ופתיחה של 2.5 ואמרנו שנחכה ונראה איך יתפתח. לא היה נראה לי שמתקדם משהו כי הכאב לא התחזק ובקושי הרגשתי כאבים בכלל.
במוצ"ש קמתי ב 3 לפנות בוקר עם כאבים חזקים שכבר לא יכולתי להמשיך לישון. את בעלי לא רציתי להעיר כי הוא גם ככה היה צריך לקום לאחר שעתיים והכאב היה נסבל רק חזק ומלבד זאת, לידה ראשונה ידוע שהיא אורכת מלא זמן אז בטח אני רק בהתחלה ואין מה להילחץ...
בבוקר קצת לפני 6 חמותי בדקה אותי ואמרה שנוסעים לבי"ח ללדת (מחיקה מלאה ופתיחה של 6). הגענו בשעה 7 לבי"ח וכיוון שהיתה פתיחה כזו בבית נכנסו לחדר לידה. חמותי נהייתה המיילדת, בדקה ואמרה לי אוקי תתחילי ללחוץ את בפתיחה מלאה, אמא שלי הגייעה בדיוק בשלב הזה ומבחינתי- בדיוק בזמן. בעלי היה גם בחדר אבל...
על אפידורל לא היה על מה לדבר בכלל אז מיילדת אחרת הכניסה לחדר גז צחוק שגם בו לא היה שימוש כי ב"ה לא היה צורך.
וזהו מאותו רגע שהתחלתי ללחוץ לא הרגשתי כבר צירים רק מדי פעם צורך חזק ללחוץ (שזה היה השיא של הציר). חמותי היתה צריכה לומר לי שמתחיל ציר. וכעבור פחות משעתיים נולדה לנו בת מקסימה ובכורה ובלי תפרים ב"ה (וכמובן שהתאוששות ללא אפידורל ותפרים היא מהירה).
זהו, ונותר לי לאחל לכל נשות עמ"י לידה קלה, בריאה ומאושרת כמו שהיתה לנו.
אסרו חג שמח
במזל-טוב!

אלא שזו הייתה כבר סעודת הבוקר...)