אני בהלם איזה רבנים יש היוםאנונימי (פותח)

תראו מה הם כתבו על המסגד

http://www.kipa.co.il/now/show.asp?id=40385

מה ציפית מרבני הגוש?! זו האג'נדה שלהם!אלירז
יש הגיון..רות014

הרי מבחינת ההלכה למסגד מותר להיכנס..

וזה דווקא מראה סימן טוב שאומות העולם קולטים שיש ה'..

אין ברצננו להחזירם בתשובה..

אז למה לא לתת להם להאמין בה'.

בשיטה שלהם..

למה להרוס להם..

למה להשניא את עצמנו עוד יותר?

חסר לנו צרות??

תנו להם להמשיך להאמין באמונה המצומצת שלהם..

לבקר במסגדים ולתמוך באוייבים -זו לא דרכה של תורה"מעוז אסתר

"לבקר במסגדים ולתמוך באוייבים זו לא דרכה של תורה"

רבנים מגוש עציון ובראשם הרב ליכטנשטיין, ראש ישיבת הר עציון, ביקרו במסגד שהוצת בבית פג´אר. "ביקשנו בביקור להבהיר שישנה תורה אחרת"

כ"ז תשרי תשע"א - אורי פולק
רבנים מגוש עציון ובהם ראשי ישיבת הר עציון אשר באלון שבות, ערכו היום (ג') ביקור פיוס והבעת מחאה בכפר בית פג'אר שבאזור בית לחם, זאת לאחר שביום ראשון בלילה הוצת בו מסגד. בראש המשלחת עמד ראש ישיבת הר עציון, הרב אהרן ליכטנשטיין, שהגיע אל המקום יחד עם בנו, הרב משה ליכטנשטיין, אף הוא מראשי הישיבה באלון שבות. אליהם הצטרפו הרב שלמה ברין, ר"מ בישיבת הר עציון, הרב מנחם פרומן המלמד בישיבות תקוע ועתניאל והרב שלמה ריסקין, רבה הראשי של אפרת.

הרבנים ביקרו במסגד ועמדו על הנזקים הכבדים במקום, זאת לאחר שנפגשו עם אימאם המסגד והמושל המקומי. כתוצאה מההצתה אתמול, עלו באש 15 ספרי קוראן, קירות המבנה והשטיחים. כוחות צה"ל איתרו במקום את הכתובות "נקמה", "זו התגובה" וציור של מגן דוד.

משלחת הרבנים לוותה בקציני צה"ל מחטמ"ר עציון והביקור נערך תחת אבטחה כבדה מצד כוחות צה"ל ושוטרים פלסטינים. בשיחה עם כיפה, מספר הרב שלמה ברין כי הרבנים ביקשו בביקור להביע הסתייגות ומחאה בעקבות המעשה החמור. "הרגשתי שאנחנו לא יכולים להיות אדישים לפעולה שכזאת שמרחשת באזורנו, גוש עציון, ליד הבית. זו לא דרכה של תורה, ביקשנו להבהיר שאנחנו מחנכים אחרת", אומר הרב ברין.

להערכתו של הרב ברין, המעשה נעשה "מתוך פחד, שנאה וייאוש". לדבריו, "ביקשנו בביקור להבהיר שישנה תורה אחרת, זו המכבדת את המקומות הקדושים לאיסלאם, גם אם בבית פג'אר יש פה ושם אנשים שאינם תמימים".

מתי הם היו לאחרונה בקבר יוסף???אהוד

והאם הם צמו בי"א אלול, יום חורבן בתי הכנסת בגוש קטיף???

במסגדים מטיפים יום יום לרצח של יהודיםרן22

דת האיסלאם הינה שונה מהאידאולוגיה הנאצית! תקראו את הקוראן ותראו אילו דברים מזעזעים רשומים שם לגבינו.

עצוב מאוד אבל שוב, בבקשה בלי הכללות!נחשונית

גם אני מהגוש, גם הרב שלנו מהגוש, גם נדיה מטר מהגוש, ורוב תושבי ורבני הגוש חושבים שאסור להתרפס כמותם! ואת זה קיבלתי מנדיה באימייל היישובי שלנו בגוש עציון:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בתגובה לידיעות שקבוצת רבנים מגוש עציון הלכו לבית פג'אר היום

http://www.ynetnews.com/home/0,7340,L-3083,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3964405,00.html

המוח היהודי של ערביי בית פג'אר

מחמוד מתקשר לאחמד:

"יא אחמד, סלאם עליכום! מדבר מחמוד מהרשות הפלשתינאית ברמאללה.

תגיד לי חביבי, מה עשיתם לאחרונה למען הג'יהאד נגד אל-יהוד? אנחנו כאן בשומרון עובדים קשה מאד. אנשינו שורפים מסגדים ומצליחים להאשים את המתנחלים האל-יהוד הציונים . כמוכן אנחנו גם כורתים עצי זית ושורפים לעצמנו השדות ומצליחים גם כן להאשים את האל-יהוד המתנחלים. אצלנו כל הזמן יש פעילות פטריוטית נגד אל-יהוד. אבל אצלכם בגוש עציון הכל שקט מדי. נכון שהצלחתם לשרוף ליהודים בנצר את צינור המים ואף חיבלתם באדמות שהם מעבדים. אתם גם ממשיכים בגניבת אלפי דונמים של אדמות מדינה בלב גוש עציון ואנחנו מאד שמחים שהמנהל האזרחי מאפשר לכם לפעול כך בלי הפרעה. אבל חביבי זה לא מספיק.אנחנו מצפים מכם לעשות כמה פעילויות יותר פטריוטיות שיצליחו להכפיש ולהשחיר את המתנחלים הציונים האל-יהוד.

אחמד:

אין בעיה יא מחמוד. תגיד לאבו עבבס שאנחנו חלק מהג'האד נגד האל-יהוד בדיוק כמו כל אחינו. נחשוב על משהו.

אחמד מתקשר לאיברהים-האימם ממסגד בית פג'אר בגוש עציון (ליד מגדל עוז):

יא איברהים. זוכר איך שבכית לי שאין לך כסף לשפץ את המסגד שלנו. יא חביבי...היה לי כרגע רעיון מבריק שישלב בין הרצון שלנו להיות חלק מהג'יהד נגד האל-יהוד והצורך שלנו לגייס כספים. אתה תראה. עם הרעיון שלי נצליח לגייס כספים ותמיכה מרבנים ומנהיגים אל-יהוד בכבודם ובעצמם. זכור את דבריי!

חדשות קול ישראל:

כמה שטיחים וספרי קוראן נשרפו במסגד בגוש עציון. ערביי בית פג'אר טוענים שאין ספק שהפעולה הנוראית, קיצונית ואלימה הזאת נעשתה ע"י מתנחלים קיצוניים, אלימים ונוראיים. הערבים טוענים שראו רכב נמלט ובו מתנחלים אלימים, נוראיים וקיצוניים ואם הערבים טוענים..אז זה בטח נכון....

קבוצה של רבנים מגוש עציון התארגנה מיד והתחננה שיתנו להם להגיע לבית פג'אר לבקש סליחה, מחילה, כפרה על האקט הנורא, האלים והקיצוני הזה."

אחמד ואיברהים שומעים  את החדשות ומחייכים:

"אתה תראה חביבי. הפראיירים היהודים הרגילים יוודאו שהמסגד שלנו יקבל מספיק פרסומת כך שנגייס בלי בעיה את הכסף הנדרש לכל השיפוצים. בד בבד חברנו חוסיין אובמה יוודא שהיהודים לא ישפצו שום דבר. אינשאללה!

דרך אגב - כבר קבלתי כמה טלפונים ממסגדים באזור הרוצים גם הם שרבני האזור יבקרו אצלם ובמקביל  יאשימו את אחיהם היהודים. עלינו לקנות עוד כמה ג'ריקנים של נפט וקופסאות גפרורים...."   

לא יודע מי זאת אבל אשריה!!!שמוליק פיין
אתה לא יודע מי זאת נדיה מטר?!נחשונית

האם כבודו גר במאחז מעלה נפטון ג'?

ידעתי מי זאת לא זהיתי ת'שם..שמוליק פיין
תגובה לרות...ארץ הקודש

מה שאת כותבת זה תלוי בגירסה ברמב"ם יש לפחות שני גירסאות ברמב"ם ובגריסה של אור וישועה אמרו לי שכתוב שהם עובדי ע"ז ולפי הרמב"ם המצונזר שיש לנו כתוב שהם לא עובדי ע"ז אז זה ממש תלוי בגירסה...

חלאות נבלות!!!!נקמה!!!
תגובה חזקה בכיפה:8888
שאלה: באופן עקרוני, מה ההבדל בין הגעה למסגד לטובת פיוס עם תושבי הכפר, להגעה לאיראן לשם פיוס עם אחמדינג´אד?
עם כל הכבוד לתורתם של הרבנים, צריך להבהיר שהם חרדים גלותיים עם כיפה סרוגה.

ישיבת הגוש חיים בסרט כאילו אין מדינה פלסטינאית בדרך, כאילו אנחנו גרים בשטאטל באירופה וניגשים לכפר השכן.
שוב רואים בבירור שמאחורי ה"ציוניות" של ישיבת הגוש מסתתרת "חרדיות" עם כיפה סרוגה שמפחדת מלקיחת אחריות של עם השב לארצו. לא אתפלא אם בחדרי חדרים הם כבר מתארגנים לנסיגה מיו"ש לקראת החזרה לגלות.
מתוך דבריהםאנונימי (פותח)

"ביקשנו בביקור להבהיר שישנה תורה אחרת, זו המכבדת את המקומות הקדושים לאיסלאם, גם אם בבית פג'אר יש פה ושם אנשים שאינם תמימים".

כידוע שרבני הגוש מדברים בשפה גבוהה ועל כן נתרגם לטובת אלה שלא מבינים-

'פה ושם'(לפחות 99% מהערבים) 'שאינם תמימים'(מעודדים רצח יהודים או מנסים בפועל לרצוח יהודים)

נראה לי שהם פשוט לא חיים באותו יקום שלנו

אוליי שהש'חים יבואו אלנו אחרי שהציתו שדה של תושבעופר האיילים

נבי סמואל

אני לא מסכים 100% עם המציתים אבלעופר האיילים

ללכת ולנשק להם ת\רגליים זה ממש אסור

למה אתה לא מסכים?? זה בדיוק מה שצריך לעשותאורייןאחרונה

בס"ד! הרב כהנא צדק!
גם למיסגדים וגם לכנסיות... אין להם מקום בארץ שלנו...!!  
[כמובן שזה לא הסתה ואסור לעבור על החוק וכו' ...] חחחח... 

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך